Larsy 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ne upam gledat, mi je že reklama grozna a ni od enih dvojčic? Nč ne berete za nazaj. Jst sm tole že gledala na divxu, pred nekaj meseci. Še kar. Ni me popolnoma navdušilo, ampak dost boljše kot Dark water, Ring 2 in take zadeve. Kr srhljivo. Eh pa včas se mi ne da nazaj gledat.... bom jo šla gledat, da se bom lahk mal stiskala v kinu, če je res srhljiv film... hehehe Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ....wow...zdele na TVS gledam Palcka Davida... super, ze doooooooooooolg nism te risanke gledu!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Gledala že zdavnaj na divx-u Ni slab, vendar tudi ne vem kako super dober mi ni bil. V kino ga verjetno ne bi šla gledat. Ga pa mam doma, super kvaliteto, če rabiš. Se jst priporočam! Nč te ne bo strah.... garant... Poglej si rajš The skeletton key.Eh, skelteon pa res ni grozn, no. Sej je kr fajn, sam tok pa spet ne. nč se nism u hlače. Jamski stvor - se strinjam z Michelle. Pol pa še Skrivnosti bratov Grimm - tko no...tud bl 2/5. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Danes je na POP TV en fajn film!!!!!!! Hipijevski Almost famous Ta film mi je bil pa tolk kul Sploh ne vem zakaj, mal drugacen.Sej nasplosno je dobr ocenjen Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 hud film!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 a dans?? ja super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Zmenjeno. Tisti teden po 1. novembru pridem v Lj. Ti prinesem. Če pa želiš, lahko tud po pošti pošljem. Ampak jst bi te raje vidla. Wow...kul. Ja, gremo spet na tunine sendviče! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Se jaz se javim! sicer ne natunine, ampak u redu Nic nisem gledala zadnje dni...mal CSI-ja preden sem sla spat... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Gledala film Vampirjeva senca in sem bila čist navdušana, pa še John Malkovich je notr igral. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 John Malkovich je notr igral. Vsa cast njemu, glede na vse vloge in vse je obcudovanja vreden Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 med vikendom pogledala Spanglish... Milion dollar baby... Whale rider... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Mateja, a si mela movie weekend? Jaz sem gledala pa Beneški trgovec.... razočaranje... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 A je kdo že gledal Charli in tovarna čokolade?Tak lušten domišljiski, ful dobra scena in še taka zgodbica z en kup enih naukov....Priporočam za otroke in malo večje otroke Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 A je kdo že gledal Charli in tovarna čokolade?koncno gledala se Finding Neverland pa tisto tovarno cokolade nekaj ... vsec mi je tale odstekani J. Depp *Tina - ja, muvi vikend Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Ja Johnny Deep je res univerzalc v igranju! Jih je kr nekej in on je definitivno vmes Ojla Mateja Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 helou, Nataša Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 hja, čarli je kar dober filmček, ampak sam zaradi Johnnyja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 včeri gledou Kaznilnica odrešitve, kul film Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 dolgočasn za popiz... :xx!: Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Kdo gledu The Amityville Horror? Vtisi plis Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 včeri gledou Kaznilnica odrešitve, kul filmeden najboljsih!!! ..zdele pa komi cakam da se LIFFe zacne, da se s5 nagledam dobrih filmov za 1 leto naprej!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Joj, jaz tudi upam, da mi bo uspel kaj vidit na letosnjemu Liffe Drugace sem pa ravno nehala gledat LOST - Skrivnostni otok. Dobra nanizanka fuuul Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 včeri gledou Kaznilnica odrešitve, kul film nobene prave akcije ni blo Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 oho, jest sm pa videl pravo akcijo v tem filmu...ne sicer telesno, ampak duševno in duhovno glavnih akterjev filma Kar zna biti dostikrat celo bolj vznemirljivo od "telesne" akcije Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Tebe sem imela tud v mislih. Se bomo babe skupaj zbrale. Komaj čakam.Fajn! Jst tud gledala million dollar baby...žalostn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.