Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

ne upam gledat, mi je že reklama grozna

a ni od enih dvojčic? xrolleyesx :O:

Nč ne berete za nazaj. :vragec:

Jst sm tole že gledala na divxu, pred nekaj meseci. Še kar. Ni me popolnoma navdušilo, ampak dost boljše kot Dark water, Ring 2 in take zadeve.

Kr srhljivo. x:px

Eh pa včas se mi ne da nazaj gledat.... x:o)x x;)x bom jo šla gledat, da se bom lahk mal stiskala v kinu, če je res srhljiv film... hehehe x:Dx

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

....wow...zdele na TVS gledam Palcka Davida... super, ze doooooooooooolg nism te risanke gledu!!!! :palec: :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Gledala že zdavnaj na divx-u x:px x:Dx

Ni slab, vendar tudi ne vem kako super dober mi ni bil. V kino ga verjetno ne bi šla gledat. Ga pa mam doma, super kvaliteto, če rabiš.

Se jst priporočam! :inocent:

Nč te ne bo strah.... garant... Poglej si rajš The skeletton key.

Eh, skelteon pa res ni grozn, no. Sej je kr fajn, sam tok pa spet ne. nč se nism u hlače. x:Dx

Jamski stvor - se strinjam z Michelle.

Pol pa še Skrivnosti bratov Grimm - tko no...tud bl 2/5.

hud film!!!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Gledala film Vampirjeva senca in sem bila čist navdušana, pa še John Malkovich je notr igral.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

A je kdo že gledal Charli in tovarna čokolade?

Tak lušten domišljiski, ful dobra scena in še taka zgodbica z en kup enih naukov....

Priporočam za otroke in malo večje otroke x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

včeri gledou Kaznilnica odrešitve, :palec:

kul film

eden najboljsih!!! :palec: :palec: :palec:

..zdele pa komi cakam da se LIFFe zacne, da se s5 nagledam dobrih filmov za 1 leto naprej!!!! x:px x:px x:px

Frank Zappa

oho, jest sm pa videl pravo akcijo v tem filmu...ne sicer telesno, ampak duševno in duhovno glavnih akterjev filma x;)x Kar zna biti dostikrat celo bolj vznemirljivo od "telesne" akcije x:Dx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...