Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Sestrično in bratranca peljem gledat Zorrota... zdajle..

Saj ne pričakujem neki vau od filma, itak h-wood.. sam je pa Antonio x:px :2src: x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

V nedeljo bo na pop tv film, ki ga že dolgo čakam. Botri.

Spet bom lahko občudovala Al Pacina in Brandona. :2src:

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

xyesx x:px (pa tle bi zdej mogu bit se en smajli ki se slin...x:o)x )

Ugotovitev: fant se stara.. :sori: tko no, mal se je zredil, pa tko.. starejši je v faco.. Ampak še zmer xsrcx

(ali kot je rekla ena moja frendica iz Španije: Antonio Banderas, por favor!!! s tko noro hudim naglasom, da dol padeš x:o)x )

Ja, ok, priznam, mal se mi cufa, grem pod mrzel tuš... :o|o:

loesje

Spet nazaj -

xyesx x:Ix sej film je drugač res dolgočasen..

sej pravm, 100% pristranska.. Toni, pa še po špansk so neki vmes hablal, to je pa edin kul v filmu.. No, pa tamal je bil simpatičen karakter.. tak živc od mulca..

loesje

Spet nazaj -

bi rekla x;)x Mene je že spet trailer odvrnil od gledanja. Mislim, da sem videla dovolj.

Zlodala sem Doom. x:o)x Sam ni preveč dobre kvalitete. :o|o: Saj po moje bo beden film, ampak ker je ravno Doom - bom vseeno gledala. x:Dx

Zakaj beden???? po moje bo pa ful hud! akcijaaaaaaaa + ZF x:Dx x:px :palec:

Scio mi nihil scire

Men tud Banderas ne potegne...sori, aliana. Doom še mn. Zanč sm gledala scary movie 3. :o|o: No, mjčkn sm se že narežala, to je bil pa namen. Mysticy, unih dveh sestr se pa ne upam sama gledat. A pride kdo k men, me za roko držat? :inocent: x:Dx Ne, sej bom....sam, da muda zberem, pa enkrat podnev. :inocent:

danes pa Boter (POP TV, 22:40) x:px

(v Vikendu piše, da je Brando mačka, ki ga drži v naročju v začetku filma, našel na dvorišču studia; maček naj bi tako glasno predel, da je preglasil dialog, ki so ga zato morali ponovno posneti x:Dx)

Guest mačona
Grozn bil 100 na uro...mačona, a s kej kričala? Jst s m ful! :eek:

kričala ne, je pa ena smotka zraven mojega tipa, mu je šla na živce. x:Dx ja, enkrat me je vrglo v luft zaradi zvočnega efekta, drugače pa sem imela kurjo kožo. jaz se ne derem, ko gledam grozljivke.

Aja, jst se...sam mam usta ponavad skrita za jakno al pa kakim rokavom, da se bl mal ssliš...k so lohk kr vissoke frekvence pr men. :inocent: Ampak je bil res grozn na trenutke. :O:

x:Dx jaz mam frendici taki.. ena bolj zakriči, kot druga.. al pa ena zakriči, pa se druga nje ustraš, pa še ona zakriči x:o)x pol pa še jaz cvikam cel film zraven x:o)x

Grem verjetn v ponedeljk gledat.. hmm, kaj je že.. tist k Orlando igra.. Elizabethtown? Povabljena, pa bomo vidl kako zgleda..

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...