Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Pikica, jutri ti prinesem A tale of two sisters. Sem že napravila cd. Kul! Sm že ful študirala, ker film si rekla. A Mišelka tud pride? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Sestrično in bratranca peljem gledat Zorrota... zdajle.. Saj ne pričakujem neki vau od filma, itak h-wood.. sam je pa Antonio Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Kdo gledu The Amityville Horror? Vtisi plis Tak pač no, je za pogledat, ni mi pa bil bog ve kaj. Samo je pa en prizor ubijalski, me je skor kap I like it! Pogledala celo sezono Lost Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 V nedeljo bo na pop tv film, ki ga že dolgo čakam. Botri.Spet bom lahko občudovala Al Pacina in Brandona. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Ravnokar iz kina... sploh ne bom komentirala.. sem tlele 100% pristranska Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 (pa tle bi zdej mogu bit se en smajli ki se slin... ) Ugotovitev: fant se stara.. tko no, mal se je zredil, pa tko.. starejši je v faco.. Ampak še zmer (ali kot je rekla ena moja frendica iz Španije: Antonio Banderas, por favor!!! s tko noro hudim naglasom, da dol padeš ) Ja, ok, priznam, mal se mi cufa, grem pod mrzel tuš... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 THE SALTON SEA (D.J. Caruso)Krimi/drama Val Kilmer v glavni vlogi Vreden ogleda! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 za vse ljubitelje ~CELESTINSKE PREROKBE ~ film bo v kinu marca 2006 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2005 Avtor Prijavi Deli 4. november 2005 hej!! Ravno vcer sem popravljala tole temo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Tale Zorro je dolgocasen... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Tale Zorro je dolgocasen... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 sej film je drugač res dolgočasen..sej pravm, 100% pristranska.. Toni, pa še po špansk so neki vmes hablal, to je pa edin kul v filmu.. No, pa tamal je bil simpatičen karakter.. tak živc od mulca.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 bi rekla Mene je že spet trailer odvrnil od gledanja. Mislim, da sem videla dovolj. Zlodala sem Doom. Sam ni preveč dobre kvalitete. Saj po moje bo beden film, ampak ker je ravno Doom - bom vseeno gledala. Zakaj beden???? po moje bo pa ful hud! akcijaaaaaaaa + ZF Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Men tud Banderas ne potegne...sori, aliana. Doom še mn. Zanč sm gledala scary movie 3. No, mjčkn sm se že narežala, to je bil pa namen. Mysticy, unih dveh sestr se pa ne upam sama gledat. A pride kdo k men, me za roko držat? Ne, sej bom....sam, da muda zberem, pa enkrat podnev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 No, sej ni point v tem, če mi bo všeč...sam, k mi pa tm take scene delajo, da duhovi skačejo okol, pa vsi krvavi....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pol se lohk u hlače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 danes pa Boter (POP TV, 22:40) (v Vikendu piše, da je Brando mačka, ki ga drži v naročju v začetku filma, našel na dvorišču studia; maček naj bi tako glasno predel, da je preglasil dialog, ki so ga zato morali ponovno posneti ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Amytyville. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Grozn bil 100 na uro...mačona, a s kej kričala? Jst s m ful! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Grozn bil 100 na uro...mačona, a s kej kričala? Jst s m ful! kričala ne, je pa ena smotka zraven mojega tipa, mu je šla na živce. ja, enkrat me je vrglo v luft zaradi zvočnega efekta, drugače pa sem imela kurjo kožo. jaz se ne derem, ko gledam grozljivke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Aja, jst se...sam mam usta ponavad skrita za jakno al pa kakim rokavom, da se bl mal ssliš...k so lohk kr vissoke frekvence pr men. Ampak je bil res grozn na trenutke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 grozen ja, sam meni so všeč prizori z majhnimi otroci. morbidno, a kaj čem, všeč mi je, kruta sem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 ja, sej men so tud...takrt mi je najbl grozn, če je otrok grozn al pa če mu preti nevarnost...takrt najbl sočustvuješ in ti je bed. Kaj me briga, če eno blondinko tm zadavjo. No, sam reče se tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Komi čakam, da pride Hudič v Emily Rose... grem gledat 10.! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Aja, jst se...sam mam usta ponavad skrita za jakno al pa kakim rokavom, da se bl mal ssliš...k so lohk kr vissoke frekvence pr men. Ampak je bil res grozn na trenutke. jaz mam frendici taki.. ena bolj zakriči, kot druga.. al pa ena zakriči, pa se druga nje ustraš, pa še ona zakriči pol pa še jaz cvikam cel film zraven Grem verjetn v ponedeljk gledat.. hmm, kaj je že.. tist k Orlando igra.. Elizabethtown? Povabljena, pa bomo vidl kako zgleda.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Komi čakam, da pride Hudič v Emily Rose... grem gledat 10.! Dej, jst se zravn povabm. Lohk skp kričiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.