Marsa 6. november 2005 Avtor Prijavi Deli 6. november 2005 Joj kok je bil dbest Johny depp zadnjic v enmu filmu o jacku razparacu! pa ful dobro narejen film, pa depp ful car, mater je kulski, v bistvu nic posebnega, tak muky, v bistvu pa cist nekaj posebnega, pa blazno zive oci ima. ful ima en svoj stos za izbiro filmov, je cist nekaj posebnega, pa nikol ne bi rekla, da je model 63 letnik Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Dej, jst se zravn povabm. Lohk skp kričiva. hmmmm emmmm sej veš, da bi te s sabo vzela, ampak grem z mojim bodyguardom! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 hmmmm emmmm sej veš, da bi te s sabo vzela, ampak grem z mojim bodyguardom! Ups...čist pozabla...ja, ni panike, kr nej te on za roke drži! Na, pa sm spet zvisela, k nudl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Evo včer sem v dvd plejer vrgu en DVD , ki se mi je že nekaj časa valu tam okol...kaj nej rečem "Briliantina" ne vem če ste to kdaj gledal... sam men je tako nostalgijo na neke čase zbudil...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 če smo to kdaj gledal??? To o Travolti in Oliviji govoriš, ne? Seveda smo gledal, to je pač klasika Vsaj 5x že... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 mi sme tudi gledali Travolto....tak isto nostalgija *sem šla pogledat Morskega dečka in deklico iz lave, čist tak, silom prilike.....pa rečejo tam nekje, ko se ti sesujejo vse sanje, začni sanjat nove , eno malo manj egoistične se mi je zdela jako pametna misel Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 če smo to kdaj gledal??? To o Travolti in Oliviji govoriš, ne? Seveda smo gledal, to je pač klasika Vsaj 5x že...Jap z Đonom in Olivijo, ta film sem mislil.... a klasika , da je... no potem pa uredu.... no sej v bistvu je kar uredu film.... mi sme tudi gledali Travolto....tak isto nostalgija *sem šla pogledat Morskega dečka in deklico iz lave, čist tak, silom prilike.....pa rečejo tam nekje, ko se ti sesujejo vse sanje, začni sanjat nove , eno malo manj egoistične se mi je zdela jako pametna misel heheeh Lia , dobro ti si gledala Travolto, jaz pa bolj Olivio.... hehehehehehe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 kako sva si različna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 OK, klasika kar se mjuziklov tiče... To pa jaz ful shizim Sva z bratom tole fulkrat gledala, pa CD nabijala v avtu, pa pela summer lovin Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 kako sva si različna Jap...a ko zvečer sva sama....ko le noč je z nama....pa želiva isto si oba...ahaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 pa ne na glas govort pogledat v miru poročila.press Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Grem verjetn v ponedeljk gledat.. hmm, kaj je že.. tist k Orlando igra.. Elizabethtown? Povabljena, pa bomo vidl kako zgleda..Elizabethtown te bo spravil do solz če se boš preveč "uigrala" vanj - sicer sem prepričana da se ljudje tko ali drugače najdejo v njem, če pa se ne pa mogoče zametke tistega kar si vsak vsaj enkrat ko udari "the rock bottom" zaželi - bit nihče, nikjer, za nekaj časa stran od "sveta" Filmček je dost odštekan za moje pojme in obenem zelo realen, dejstvo pa je da se ne vrti vse okoli te romantične zgodbe med glavnima igralcema ampak ti poda nekaj takih pristnih srčnih naukov o tem kako bo življenje letelo mimo tebe in boš na koncu ostal sam in prazen če se v nekem trenutku ne odločiš, da si pomemben ti in to kar ti v življenju daje kisik da preživiš predno te družba poje - da si privoščiš tisto kar ti napolne baterije v duševnem smislu! Svet se ne bo podrl, če enkrat nečesa ne bo "narejenega" ali pa ne bo takoj ali pa ne bo takšno kot bi "moralo" biti, ker ljudje bodo zmeraj mislili, da je njihova "naloga" v prvem planu, čeprav to zavira tebe na poti do tistega kar pravimo da si moraš na vsake toliko časa samo "dat duška" če ne te raztrgajo pričakovanja da boš ZMERAJ tam kjer te VSI "potrebujejo".KAO potrebujejo te vsi ampak najbolj potrebuješ sam sebe, preživet en quality time sam s seboj ali ljudmi, ki jih imaš rad / oni tebe in so pomemben del tvojega polnega življenja Kakorkoli, midva sva ga včeraj pogledala, na trenutke je sicer mal dolgočasen ker pač si vzame čas orisat dogodke predno doživiš - celo več - vrhuncev tekom samega filma! Ampak vrhunci so pa izredni res, sežejo globoko v srček Pet zvednični plus vsaj iz moje strani (v primerjavi z pravo invazijo grozljivk in shrljivk ter masakrov, ki se te dni vrtijo v kinih :xx! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 že komaj čakam sporočim pol... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Ja k je men všeč čist sam kot Legolas, drugač pa nč spešl... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 šele zdaj sem si pogledala THE BIG BLUE Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Ja k je men všeč čist sam kot Legolas, drugač pa nč spešl...ej, men tud, samo kolt Legolas.. drgač pa zlo povprečen..Legolas pa... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Ja k je men všeč čist sam kot Legolas, drugač pa nč spešl... hehe ma tam pac igra tak lik pa se blond je je pa tu cist nice taka dobra zgodba da v bistvu igralec ne naredi dost razlike... razen ce bi bil prav zanic... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 V soboto sem gledala Amityville Horror-hudo, cel film je ful napet sam konc mi pa ni bil všeč. Drugač je pa vreden ogleda. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Mene pa aliana pele gledat Emily Rose...je oblubila, da jo bom lohk za ta umetno roko držala in se ji drla na ušesa! nemidihatzaovratnikkozanora.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Aaaaah, komi cakam, d bom vidla film "Il giorno piů belllo" (Najlepsi dan)! Me prou zanima, kolk se me vid! Sele aprila bo, cakam, cakam in cakam, pol ga pa spet nam vidla, kt nism vidla nubenih tistih, k sm notr nastopala in tudi ne tv reklam po ljubljanski tv. aaaaaaah... cakam .... Torej, do aprila ne morem pisati nobenih komentarjev v to rubriko, skoda ne? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ne še :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Lahko komentiraš kakšn drug film, ne? Pika, a si že gledala Unidvesestrii? npr? KABARET? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 npr? KABARET? Odličen film , v njem pa še odličnejši....kabaret Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 OMG Emily Rose zadnjič so samo reklamo vrtel pa sm kr v zrak pa mal "soseda" gledala pa upala da se bo kmal končal - NAJ PONOVIM DA JE BLA SAMO REKLAMA x!x Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 OMG Emily Rose zadnjič so samo reklamo vrtel pa sm kr v zrak pa mal "soseda" gledala pa upala da se bo kmal končal - NAJ PONOVIM DA JE BLA SAMO REKLAMA x!x ...a vidš, kaj pol šele aliano čaka, grozljivka na platnu in grozljivka poleg nje na zicu! Mater, če nov vsaj 1x skočila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.