Skoči na vsebino

merilnik sevanja

acx

Recommended Posts

LP!

Slišal sem da se da kupiti merilnik sevanja v obliki dve ''palčk'', ki začneta utripati, če gre za negativno energijo/sevanje, torej čisto preprost instrument.

se komu sanja, kje bi se to dalo kupiti?

hvala za odgovore, ps: pa upam da sem dal v pravo temo

Deli na socialnih omrežjih

Imam dve palčki, ki ju držim v roki in se uklonita, kjer seva.... ampak moraš biti malo "in" da to počneš...

Pred davnimi leti sem kupila v neki EZO trgovini. Poglej po takih trgovinah... morda na čopovi, v BTC-ju, knigarna Om Šiva ezoterika....

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

• 3 weeks later...

ravno sedaj je pri nas neka gospa, ki z nekim aparatom meri sevanje v naših sobah. je škatlica z antenico, ki se obrača in lovi sevanje, ko ga ujame, začne škatlica piskati in neka lučka utripa. Meri pa sevanje in vodne tokove...

no, mama ima hudo krizo, čez celo ležišče ima sevanje, čez noge pa še vodni tok...ni čudno, da je vsa negativna :sori: oče pa zraven nima nobenega sevanja, tok ima pa čez križ.

Jaz imam pa sevanje čez glavo in ramena...bo potrebno mal posteljo premaknit x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hja, meni so 2x merili, obakrat druag oseba in obakrat zelo tocno povedali!

ko sem lezisce prestavil, sem bolej spal.

kako sem pa to tudi prakticno in ze prej ugotovil; namrec ko je bilo obilo dezja, kar pomeni da so se tudi vodni tokovi povecali in ojacali, in ker je bil vodni tok ravno cez glavo, sem spontano premaknil glavo nizje, tam kjer so ponavadi pljuca oz. prsni kos al celo malo nije. Kajti ce sem ostal na mestu, kjer je bila sicer glaval, je posledica vodnega toga bila taka, da so mi misli divjale v glavi, kot bi se ulegel na nek mocen miselni prostor. ko pa sem premaknil glavo nizje (izven obmocja vodnega toka) pa so se milsi kmalu umirile.

tako je name pac deloval vodni tok.

Mislim , da ti sevanje lahko izmeri vsak resni radiostezist. Kar se tiče pripomočkov pa imaš biotenzor, nihalo , antene ,za vodne tokove pa tud bajalico.

Moraš it v alfa in zadeve vprašat -pa deluje. Kar se tiče škodljivih energij /sevanja le teh/ jaz pri sebi opravim kar sam- ni glih težko, če si seznanjen. Sam delam z nihalom.

Prvi je napisal - negativne energije- to ni ravno isto kot škodljive energije- lahko si prebereš Tadeja pretnerja -NEGATIVNE SO LAHKO TUDI KORISTNE, ČE JIH POTREBUJEŠ.

Pomeni - če bi rad zadevo meril -naj te nekdo / stručko/ poduči. Verjetno pa obstaja kje tudi tema -RADIOSTEZIJA. xcivx xcivx xcivx :vio: xegox

Morda se pa zadeva tudi kupi, nisem še slišal-možno pa je vsekakor. :vio:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...