Skoči na vsebino

Klepet

Marsa

Recommended Posts

Klepet - kaj vam pomeni?

S kom in o čem se najraje pogovarjate?

Marsa

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 93
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

resen klepet - besedna igra besed

pogovarjamo se o svojih spoznanjih.

najraje; hmm

tekmujemo v besedah in s tem izražamo vsevednost naučenega.

najraje; oh´ kako je bilo takrat, sedaj pa je boljše:)

Tudi žuborenje žensk ob besednih idejah:)

pokowc

No - jaz seveda zelo rada klepečem (in mislim, da tega ni treba posebej poudarjati še tule) ;))

Sem pa včasih veliko manj družabna in komunikativna, kot se zdi.

Zelo rada se pogovarjam in sem v družbi, vendar sem prav tako rada tudi sama - v svoji družbi.

Najraje klepetam z ljudmi, ki so na približno podobnem duhovnem (ali pač intelektualnem) nivoju.

Zelo pomembna mi je inteligenca in nekako sem si izbrala, da se s tistimi, ki ne dosegajo mojih norm, preprosto ne družim.

Ni mi do sklepanja novih poznanstev - čeprav jih seveda brez težav navežem. :)

Poleg inteligence pa mi je zelo pomemben tudi smisel za humor.

Se pa lahko zaklepetam v vrsti, pri zdravniku v čakalnici etc...

Vendar redko delam kaj iz tega potem.

Imam eno lastnost (to ne sodi sem, a me je miselni tok pripeljal do tu) - nisem niti najmanj nostalgik in brez težav presekam.

Ne - v nekaterih rečeh pa nisem prav nič vodna.

Kar se tiče družabnosti, se še najbolj najdem v Vodnarju - sem zelo ali nisem. :))

Imam pravzaprav zelo malo tistih pravih prijateljev, seveda pa ogromno znancev in z ogromno ljudmi se zelo dorbo razumem.

Zelo rada klepetam z Dvojčki, Devicami, Levi in Škorpijoni in Strelci.

Všeč mi je smisel za humor Bikov, Rakov, Levov, Škorpijonov (pa tudi Strelcev).

Z Ribami in Škorpijoni pa nekako sploh ne rabimo dosti besed (kar ne pomeni, da ne klepetam nenehno) - da se vse razumemo.

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kaj pa klepet preko neta, ali telefona s popolnim neznancem?

da lahko nekomu razkrivaš svoje srce, misli, čustva, pa ga sploh ne poznaš?

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Saj res - fino, ko si se spomnila, Nataly - jaz zelo rada klepetam po telefonu - maili pa itak - odgovoriš, ko ti paše oz. imaš čas.

Ja - tudi s popolnimi neznanci - v čem pa je problem? Saj akoj "vidiš" (začutiš) energije. Če so ti tako "neznanci" na valovni dolžini/ste si všeč, potem kul, če ne, pa ne - kot drugod.

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Picasso

No, ko ze tako veselo klepetamo, eno vprasanje za Marso.

A se tvoje ime prebere z S=sumnikom, ali z navadnim S? Ful asociira na planet Mars, ma zveze al nima?

Pozdravcki vsem klepetalkam in klepetcem ::))))))))

Tale klepet na forumu mi je zelo všeč. To je v bistu moj prvi klepet po tem mediju. Na splošno ne maram neosebnih pogovorov po telefonu ali drugih medijih, najraje imam osebni pogovor, ko sogovornika vidim. Imam namreč to lastnost da rad opazujem ljudi, zelo dobro ocenjujem ljudi in situacije in to je dosti teže preko telefona. Hitro si ustvarim sliko o nekom, ki je skoraj vedno pravilna. Zelo težko me kdo preslepi z govoričenjem.

andrej

Hvala, Alena za vprašanje.

Sem že nekajkrat popravljala, zdaj pa se mi ne da več.

Mislim, da vprašanje v bistvu sploh ni potrebno, ker na Forumu uporabljam č,š in ž-je in če bi bila marša (sh...) bi to napisala pač tako.

Sem Marsa - Alenka (? :))) Marsenić (mehki ć) - od OŠ dalje (ne po svoji želji in volji) Marsa.

Zdaj tudi po svoji želji in volji - poleg tega pa še asociacija na Mars - kot praviš - in mi zelo paše. :))

Torej - marsa brez š.

Ko pa smo že ravno pri klepetu - Andrej, jaz pa človeka "slečem" -tako kot ti v pogovoru osebno- tudi po telefonu (ali e-mailu)... :)))

Osebno pa se mi ne da več toliko pogovarjat, ker se mi iz enega pogovora ne da delat družinskih eventov s peturnim druženjem - ni časa za to oz. se mi ga ne da vzeti.

Marsa

Picasso

Ej, razsvetlili ste me! Jaz sploh še nisem opazila, da delujejo čšž-ji!

Jaz se tut rada, kot Andrej pogovarjam na 4,6,8 ...oči, glih zaradi teh dodatnih informacij. Po telefonu nisem glih zgovorna, me pe ful navdušuje e-pogovarjanje! Navdušena nad sogovorniki - vami, nad sabo, da se tko odkrito pogovarjam z neznanci (energije res tečejo!).

Ja - čšž-ji..

Na F. jih uporabljam, ker je veliko napisanega, pa ker kaže, da dobro dela vse skupaj (na razl. rač.)..

Sicer pa sem proti, ker če imaš MAC-a ali gledaš z Linux-a, potem te živcirajo vse te škaronščine, ki prihajajo.

Ker ima večina ljudi PC-je, sploh ne štekajo in si sploh ne predstavljajo.

Predstavljaj pa si mene, ko sem še "peš" računala položaje, pa je bil kdo rojen v Hercegovščaku!!!! (*za katerega sem morala itak iskati long/lat. po vseh mogočih atlasih - a že da sem dešifrirala recimo - HercegovscaronełŁak - ?? :)))))

Tako sem proti čšžćđ...

Na Forumu pa se čveka in ni tako resno in uradno in bi prenesla tudi škaronščine.. :)))

Marsa

Picasso

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Tudi jaz rada klepetam. včasih prav uživam v drobnih pomenkih ob kavi. pa kaj sladkega grizljam zraven...(pol se pa čudim od kod kile?)

še raje pa sem sama.

toliko vsega imam za premozgati in me drugi ljudje samo motijo.mogoče se sliši malo sebično, ampak tako pač je. potem se umaknem v naravo.

če sem žalostna? potem potrebujem gibanje. obvezno moram nekaj početi. da bi sedela in se smilila sama sebi...no to ni ravno zame. razen...izjeme dopuščajo pravilo.

sicer pa uživam v pogovorih preko telefona. s prijateljicami bi lahko razpravljala v nedogled.(pol se pa čudim, za visoki račun?)

Ravno zdaj sem pomislila, da se s tem verjetno razbremenim...

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Klepet.... odvisno je od ljudi, s katerimi si se zapletel v klepet.

- če se zapletem kar tako na cesti, se pogovarjam o trenutno aktualni zadevi - včasih tudi o vremenu in vremenoslovcih :-))

- če se pogovarjam z dobrim prijateljem/prijateljico, je lahko tema zaupne narave v stilu "Kje pa vas čevelj žuli", drugič pa spet polno zabave in heca na račun sebe in drugih

- tule na forumu, pa se mi misli porajajo kar tako in to tudi zapišem

Kakšen klepet pa je najboljši - mešanica vseh!!!

misti

• 1 year later...
klepet-po službeni dolžnosti sem včasih prisiljena klepetati x:o)x hehe moraš bit včasih prav stručko da izpelješ pogovor, ampak največ klepetam z Auroro, ma to so strokovne ugotovitve x:Dx ne klepeti, drugače pa se je z LF moj krog prijateljev ali znancev za klepet zelo razširil x;)x aja Aurora pozna tisti moj del čveka ko jaz govorim govorim govorim x:Dx

Zanimiva tema, Marsa!

Kdaj klepetam? Včasih sem prava klepetulja - ampak samo z ljudmi s katerimi se tisti hip najdem na isti valovni dolžini.

Zanimivo, sploh ni nujno, da gre za ljudi, ki jih poznam.

In obstaja kdo, s katerim sem imela teme za klepetanje, debatirala po SMSih, osebno, pismih .... in očitno predebatirala z njim vse. Potem je 'čar' minil. in danes lahko z njim rečem le še kakšno vljudnostno.

Sposobna sem tudi molče sodelovati v klepertu. Tisti filing, ko sem med ljudmi, ki navdušeno debatirajo, jaz pa spremljam, sem zraven in kljub temu, da ne govorim skoraj nič, doživljam en občutek vključenosti. Smešno!

Zelo rada se pogovarjam z ljudmi....in mi veliko pomeni, kadar se mi odpirajo kot knjige....v čast mi je....., da so izbrali ravno mene. xsrcx

Nisem pa ravno ljubiteljica opravljanja in brezveznega čvekanja.....

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

ja sej klepet je zame izmenjava mnenj ne opravljanje to tudi jaz ne počnem rada, čeprav pa priznam da je marsikateri klepet opravljanje, pa ne tisto glej kaj je storil ta pa ta al pa podobno ampak se kaj pripeti (pri nas zelo pogosto :xx!: ) potem pa o tem govoriš in to je tudi opravljanje neke vrste mar ne :sori:

Tudi meni ni problem klepetati s komerkoli. xchatx Seveda, če se ujamemo v pogovoru. Pa ne, da moramo imeti enaka mnenja, ampak še raje vidim, da so mnenja različna, da imamo o čem razglabljati. Ujamem se s tistimi, ki tudi radi klepetajo... da teče beseda... x;)x x:Dx

...včasih je pa molk tudi konstruktiven... x;)x

xsmx

...jez tega ne bi vedla... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

O bedarijah, o resnih stvareh, o vsem mogocem,.., rada klepetam z mojimi dobrimi prijateljicami.. Ne vsak dan in ne vedno, ampak 1x, 2x na teden se pa rada dobim z njimi na kavi..

Drugace pa vsak dan klepetam z mozem - najini pogovori, smeh in vse to , so zame najlepsi trenutki.. Zgodi se, da greva spat, a potem se 2 uri govoriva in se sploh ne zavedava kako cas leti - posledica je seveda nenaspanost x;)x ...

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

men pa neki ne stima? prevec rada se pogovarjam (zadnje case, prej se nikol tk)... :sori: kr v vse se upiknem (grem sama seb na zivce s tem), se tiste stvari k se me blage veze ne ticejo x:Dx po mobiju, fonu, zunaj, doma, prijateljice, prijatelji, eee forum...., irc, sola, kjerkoli kadarkoli o cemer koli... se v sanjah, al pa sama s sabo.... x:o)x

edin ena oseba je, s katero si imava fullll za povedat ko je pa priloznost sva pa vec kot pa ne...tiho :sori: al pa neke banalne stvari... majica hehe je tudi molk konstruktiven :sori: x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...