Skoči na vsebino

Klepet

Marsa

Recommended Posts

majica hehe je tudi molk konstruktiven  

Ja ja meni je pa molk zelo všeč... haha rad se ustavim pogledam preberem neizrečeno zaslišim nenapisano in odčitam nezaslišano...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 93
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No...vedla...bolje kvaliteten molk, kot brezvezno čvekanje...

...ko bi loh to udejanila... x:Dx x:Dx x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

haha ehja ta life.... včasih ko bi rad poklepetal nimam o čem... včasih ko bi rad bil tiho povem vse... včasih ni kaj povedat je že vse bilo povedano... včasih bi rad povedal tako zajeten kupček besed da je brez veze sploh začet in to pač poveš z enim pogledom... sploh ko sem zaljubljen,... klepet klepet hja nazadnje sem se fajn zaklepetal s conteso, pa z eno bikico se zmeri fajn pogovarjava... xchatx prav pogrešam ta klepet ta teden si mava zmeri ful za povedat ker sva pogosto v isti ljubezenski situaciji pa iščeva alternative... ;) hjaja kdor govori včasih kaj pove... kdor je tiho pa pove dovolj.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ugotavljam,da sem bila včasih bolj klepetava, ali pa mogoče na drugačen način. Tule sem jezikava, ja, se tudi po postih vidi, drugače sem pa nehala izgubljati čas in energijo z nepomembnimi debatami, po drugi strani pa se včasih tudi lahko s popolnimi neznanci pogovarjam. majčekno sem vseeno zmanjšala enormno dozo blebetanja :inocent: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

gre kdo na chat?

Grem jaz!  

In sta šla...nam ostane pa samo domišljija... :o|o: :V:

x:Dx x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

gre kdo na chat?

Grem jaz!  

In sta šla...nam ostane pa samo domišljija... :o|o: :V:

x:Dx x:Dx

ja pa prid še ti.... hehe domišlija ti nepomaga kaj dost... ;)

meni je klepet kot dnevni obred, mislim kavica pa čik, zraven gre obvezno klepet, v službi služben, popoldne prijateljski, zvečer erotični, vsi so fajn in potrebni in pomembni za moje življenje

Vecina moskih trdi, da klepetamo ( vecinoma brez veze ) samo zenske, vem pa da se tudi oni zaklepetajo, ko se dobijo na piru, koli ali cemerkoli ze.... x;)x Morda se bolj, kot me.. xDDx
Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Srečen mož..... x;)x  :vragec:  x:Dx

Mick brez skrbi.. xrolleyesx Ce mu ni do pogovora ( ali pa meni ni ) lepo pove in rece, da se mu nic ne da.. Takrat ga pac pustim, da gleda tv, bere knjigo...

Ma ne......sm mislu zato, ker veliko žensk ure in ure na telefonu preždi.  x;)x Ne bit tak tači.  x:Xx

x;)x Mah ne, saj nisem.., sam povem..

Sicer pa dvomim, da bi se kak moski toliko pogovarjal z zensko ( kot se moj z mano), ce mu ne bi bilo ok..

Če to omenjaš, zgleda kot da pa le kdaj mal podvomiš..... x;)x Fino, se strinjam....da se verjetn res ne bi :palec: x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

[sicer pa dvomim, da bi se kak moski toliko pogovarjal z zensko ( kot se moj z mano), ce mu ne bi bilo ok..

To itak. Sem imela leto al dve nazaj eno vezo (nisva bla v istem kraju zaradi faksa) in sva prvi mesec preživela po 5 ur na dan na telefonu. Valda bolj v večernih urah, pol je prišel šok z Mobitela - račun tak da "mama mia", bi blo ceneje če bi se k meni pripeljal. ampak je blo pa zabavno to šepetanje v nočnih urah... :vio:

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Kul tema!

Jaz sem rad za pogovor s kul sogovornikom. So bili časi, ko sva s cimrom bluzila celo noč. Tko, da se pogovor spontano začne in vleče kot kača tja do jutranjih ur. Ej, to mi je bilo zakon. Toliko tem, toliko misli... toliko idej. Na faksu pa naslednji dan vsi mislili, da smo ga žural - hehe, podočnjaki so isti. Ne... resno... jaz v bistvu zelo rad poslušam. In pri tem seveda sledim in razmišljam... potem se pa utrne misel... beseda na besedo itd. Ne maram pa sogovornikov, ki so v stvari 100% prepričani in nočejo niti razmišljati. Ker, kot veste lunatiki... svet ni absoluten - je relativen x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Nino...Contesa...enkrat, ko bomo vsi na LNF...se pa zmenmo...ja ja ja ja... xracx xsuperx :hepko: :hepko: xchatx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...