Ksenia 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 čaki da se uščipnem ja jaz sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 he he... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 jaz sem tu... grem na chat pol pa pridte zjutraj mi net ni delal :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Gre kdo na chat? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2004 Gre kdo na chat? Tako se govori! Nino, sem pa opazila ze parkrat v zadnjih dneh, da si uposteval mojo prosnjo od zadnjic, lepo, thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 preveč ne kimat,da se ti glavca ne odšraufa ....hi-hi....s tem postom me je pa skwo prav prijetno presenetila.....zna bit zgleda tud prav navihana .....hm....ktero glavco točno si to mislila ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 In obstaja kdo, s katerim sem imela teme za klepetanje, debatirala po SMSih, osebno, pismih .... in očitno predebatirala z njim vse. Potem je 'čar' minil. in danes lahko z njim rečem le še kakšno vljudnostno. Sposobna sem tudi molče sodelovati v klepertu. Imam dve skrajnosti...ali čvekam ali pa sem tiho... Nekaj normalnega pri meni ni. Sicer pa se taužentenapikulja s tabo čisto strinjam....ves čar lahko mine in ostane vljudnosti čvek, ali čemur jaz direkt rečem: farsa... Skratka..., ko govorim, govorim z dušo, ali pa molčiim... Imaš ali nimaš...nešto između kod Sanjalice nema... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Gre kdo na chat? Tako se govori! Nino, sem pa opazila ze parkrat v zadnjih dneh, da si uposteval mojo prosnjo od zadnjic, lepo, thanx! ni zakaj... (k dejansko nevem kero že.... prošnjo a tisto naj grem na chat ja ja je kul... sam še eno zvabim tja pa bo kul sam zdaj spi... huh do treh bit pokonci..... ka so nore te bejbe) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 blablabla a čak a praviš da gremo gor .hm ok x!x Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 HALOOOOOOOOOOO A JE TLELE GOR SPLOH ŠE KDO ŽIV!!!!!!bi mogla vpraša a je tle sploh že kdo živ ob taki zgodnji uri Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 HALOOOOOOOOOOO A JE TLELE GOR SPLOH ŠE KDO ŽIV!!!!!!bi mogla vpraša a je tle sploh že kdo živ ob taki zgodnji uri kaj morš dolgcajt mi je blo... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 men pa se zdej tolk govori.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ka pa zdej...a se ti zdej tut tipka?...jez bi šla mal na chat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 oh...ja...mam pa že perilo (žehto) za sabo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 js gor klpeetam če hoče še kdo da ne bo ravno monolog... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 je "kdo" za večerni pogovor? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Da mal prekinem tole menjenje glede chata, pa spet mal na prvotno temo ufuram kolesnice Klepetam ful rada, ob prijetnem sogovorniku je to prav spirit-uplifting Nekaj časa sem se izogibala ljudi, ki "mojega nivoja" niso dosegali (niso bili dovolj "inteligentni" ali pač niso štekali določenih konceptov), danes pa se prav rada pogovarjam z vsemi, če sem prave volje. Ugotovila sem, da čisto drži... "Tudi največji norček ti ima veliko za povedat, če si samo pripravljen poslušat." ... in tako velikokrat pridem do pomembnih ugotovitev tudi ob folku, ki živi čisto preprosto življenje in včasih ne vidijo prek svojega nosu niti dva centimetra. In vsem rečem hvala. Hmmm.... Pri temle sem se zdaj toliko razgovorila, ker je Marsa nekje na začetku napisala, da si postavlja mejo pri inteligenci alikakože, ker sem pač to sama pri sebi opazila, kako to gre... Nothing personal Drugače pa... rada klepetam s prijatelji... V zadnjih dveh letih sem okrog sebe obdržala samo še takšne ljudi, ki mi veliko pomenijo, in niso npr. samo družba za it zvečer ven žurat, ampak lahko z njimi udarim kdaj tudi kakšno fino debato. To imam rada. Potem pa itak razpravljamo o samih življenjskih zadevah in smo oh in sploh pametni in sončki in biseri, verjamem, da nas je prav čudovito gledat, kako se praskamo po glavčkah in stikamo glave vkup Hihi.. zadnjič, ko sem bila doma, sem z dolgoletno prijateljico nekaj poštekala... In namreč... Sprehajava se proti domu, kar nekaj bluziva, obe pa imava hkrati glave na čisto drugih koncih, vsaka po svoje... Kar naenkrat se začnem režat kot pečen maček, frendica se ustavi in me gleda, kot da sem padla z lustra, jaz ji pa rečem... "Ej, a se ti zavedaš, da prežvekujeva že tistočkrat predebatirane stvari, samo zato, da nekaj klepetava, ker nama pravzaprav ni za bit v tišini, hkrati pa razmišljava vsaka v svoji glavi čisto nekaj tretjega??" Še kakšno sekundo dve me je gledala kot tele v nova vrata, potem se je pa še sama začela smejat Noro... Kako imaš z nekom, ki ti je ful domač, že čisto utečene fore... Če nama paše bit tiho, sva tiho, če nama paše ognjeno debatirat, pač to počneva, če nama paše metat ven najino frustriranost glede določenih zadev - to počneva, in se hkrati popolnoma zavedava, da to počneva in se ena drugi zato še bolj reživa čez mizo, kao "saj zdaj enkrat bo pa začelo popuščat in bova spet normalno razpoloženi"... Hihi, zabavno. V glavnem. Ja. Klepet je kul. Pa karšenkoli že. Sem pa nekaj časa zaradi nezaupanja v samo sebe zelo veliko govorila, ker sem hotela zapolnit praznine med molkom, ko se s kom pogovarjaš... In sem potem itak zaradi tega streljala takšne kozle, da je bilo kar veselo Nekje na poti sem se naučila, da ga čez moje lastno udobje ni, in če pač debata zamre, zamre... Jaz je ne bom reševala, saj nisem zadnji saviour na svetu, da bi to vedno počela... Tako da če se danes zgodi kaj takega, lepo mirno ždim v svojem kotu in se imam fino kljub molku... Je pa prav luštno potem opazovat, kako postane folku nerodno in takoj začnejo iskat drugo kost, ki bi jo glodali... Mislim... kaj je pa narobe z malce molka? Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 veš sončna vila , včasih imam občutek , da mi ni treba govoriti, ker drugi povedo točno to , kar mislim jaz...kot da smo na isti frekvenci,,in to sem opazila ravno pri tebi..vesela sem da si prisotna in takoooooo pozitivna...pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 Sem pa nekaj časa zaradi nezaupanja v samo sebe zelo veliko govorila, ker sem hotela zapolnit praznine med molkom, ko se s kom pogovarjaš... Bravo, dobro si tole postekala, natancno to zelo velikokrat tudi je - tole cveketanje nekaj v prazno - izpolnjevanje vmesne praznine. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 hjaja vsekakor se strinjam s tem.... mi je kdaj čist všeč nič povedat... sam opazovat sogovorca... chitchat... je dostkrat odveč... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 no ja men tud ... sam očitno si šla prej spat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Beseda, ki jo zadržiš v sebi, je tvoj suženj, beseda, ki ti uide, je tvoj gospodar. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 pride kdo na chat? jst grem jest ob 19.00 bom gor... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Povabljeni na chat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 hehehe...kt da tle, na forumu ni neke vrste chat???? ja pa je! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.