Skoči na vsebino

Klepet

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 93
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Gre kdo na chat? x:Dx  x:Xx

Tako se govori! :palec: x^x :palec:

Nino, sem pa opazila ze parkrat v zadnjih dneh, da si uposteval mojo prosnjo od zadnjic, lepo, thanx! x:)x x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

xyesx  x:)x  :palec:

preveč ne kimat,da se ti glavca ne odšraufa x:Dx

x:Dx x:Dx ....hi-hi....s tem postom me je pa skwo prav prijetno presenetila.....zna bit zgleda tud prav navihana :palec:.....hm....ktero glavco točno si to mislila ? :vragec: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sanjalica
In obstaja kdo, s katerim sem imela teme za klepetanje, debatirala po SMSih, osebno, pismih .... in očitno predebatirala z njim vse. Potem je 'čar' minil. in danes lahko z njim rečem le še kakšno vljudnostno.

Sposobna sem tudi molče sodelovati v klepertu.

:palec:

Imam dve skrajnosti...ali čvekam ali pa sem tiho...

Nekaj normalnega pri meni ni.

Sicer pa se taužentenapikulja s tabo čisto strinjam....ves čar lahko mine in ostane vljudnosti čvek, ali čemur jaz direkt rečem: farsa...

Skratka..., ko govorim, govorim z dušo, ali pa molčiim...

Imaš ali nimaš...nešto između kod Sanjalice nema... x;)x x;)x

Gre kdo na chat? x:Dx  x:Xx

Tako se govori! :palec: x^x :palec:

Nino, sem pa opazila ze parkrat v zadnjih dneh, da si uposteval mojo prosnjo od zadnjic, lepo, thanx! x:)x x8Dx :palec:

ni zakaj... (k dejansko nevem kero že.... prošnjo a tisto naj grem na chat ja ja je kul... sam še eno zvabim tja pa bo kul sam zdaj spi... huh do treh bit pokonci..... ka so nore te bejbe) :inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

HALOOOOOOOOOOO A JE TLELE GOR SPLOH ŠE KDO ŽIV!!!!!!

bi mogla vpraša a je tle sploh že kdo živ ob taki zgodnji uri

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

HALOOOOOOOOOOO A JE TLELE GOR SPLOH ŠE KDO ŽIV!!!!!!

bi mogla vpraša a je tle sploh že kdo živ ob taki zgodnji uri

kaj morš dolgcajt mi je blo... x^x x:Dx x:o)x x:Ix

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

ka pa zdej...a se ti zdej tut tipka?...jez bi šla mal na chat... x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

oh...ja...mam pa že perilo (žehto) za sabo... x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Da mal prekinem tole menjenje glede chata, pa spet mal na prvotno temo ufuram kolesnice x:px

Klepetam ful rada, ob prijetnem sogovorniku je to prav spirit-uplifting :flower: Nekaj časa sem se izogibala ljudi, ki "mojega nivoja" niso dosegali (niso bili dovolj "inteligentni" ali pač niso štekali določenih konceptov), danes pa se prav rada pogovarjam z vsemi, če sem prave volje. Ugotovila sem, da čisto drži... "Tudi največji norček ti ima veliko za povedat, če si samo pripravljen poslušat." ... in tako velikokrat pridem do pomembnih ugotovitev tudi ob folku, ki živi čisto preprosto življenje in včasih ne vidijo prek svojega nosu niti dva centimetra. In vsem rečem hvala. x;)x Hmmm.... Pri temle sem se zdaj toliko razgovorila, ker je Marsa nekje na začetku napisala, da si postavlja mejo pri inteligenci alikakože, ker sem pač to sama pri sebi opazila, kako to gre... Nothing personal x;)x

Drugače pa... rada klepetam s prijatelji... V zadnjih dveh letih sem okrog sebe obdržala samo še takšne ljudi, ki mi veliko pomenijo, in niso npr. samo družba za it zvečer ven žurat, ampak lahko z njimi udarim kdaj tudi kakšno fino debato. To imam rada. xsrcx Potem pa itak razpravljamo o samih življenjskih zadevah in smo oh in sploh pametni in sončki in biseri, verjamem, da nas je prav čudovito gledat, kako se praskamo po glavčkah in stikamo glave vkup x:Dx x:o)x :vragec:

Hihi.. zadnjič, ko sem bila doma, sem z dolgoletno prijateljico nekaj poštekala... In namreč... Sprehajava se proti domu, kar nekaj bluziva, obe pa imava hkrati glave na čisto drugih koncih, vsaka po svoje... Kar naenkrat se začnem režat kot pečen maček, frendica se ustavi in me gleda, kot da sem padla z lustra, jaz ji pa rečem... "Ej, a se ti zavedaš, da prežvekujeva že tistočkrat predebatirane stvari, samo zato, da nekaj klepetava, ker nama pravzaprav ni za bit v tišini, hkrati pa razmišljava vsaka v svoji glavi čisto nekaj tretjega??" Še kakšno sekundo dve me je gledala kot tele v nova vrata, potem se je pa še sama začela smejat x:Dx x:o)x Noro... Kako imaš z nekom, ki ti je ful domač, že čisto utečene fore... Če nama paše bit tiho, sva tiho, če nama paše ognjeno debatirat, pač to počneva, če nama paše metat ven najino frustriranost glede določenih zadev - to počneva, in se hkrati popolnoma zavedava, da to počneva in se ena drugi zato še bolj reživa čez mizo, kao "saj zdaj enkrat bo pa začelo popuščat in bova spet normalno razpoloženi"... Hihi, zabavno. xsrcx

V glavnem. Ja. Klepet je kul. Pa karšenkoli že. x;)x

Sem pa nekaj časa zaradi nezaupanja v samo sebe zelo veliko govorila, ker sem hotela zapolnit praznine med molkom, ko se s kom pogovarjaš... In sem potem itak zaradi tega streljala takšne kozle, da je bilo kar veselo x:o)x Nekje na poti sem se naučila, da ga čez moje lastno udobje ni, in če pač debata zamre, zamre... Jaz je ne bom reševala, saj nisem zadnji saviour na svetu, da bi to vedno počela... Tako da če se danes zgodi kaj takega, lepo mirno ždim v svojem kotu in se imam fino kljub molku... Je pa prav luštno potem opazovat, kako postane folku nerodno in takoj začnejo iskat drugo kost, ki bi jo glodali... Mislim... kaj je pa narobe z malce molka? x:Dx x;)x :vragec:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

xrolleyesx :2src: :palec: veš sončna vila , včasih imam občutek , da mi ni treba govoriti, ker drugi povedo točno to , kar mislim jaz...

kot da smo na isti frekvenci,,

in to sem opazila ravno pri tebi..

vesela sem da si prisotna in takoooooo pozitivna...pozdravček xsrcx

Sem pa nekaj časa zaradi nezaupanja v samo sebe zelo veliko govorila, ker sem hotela zapolnit praznine med molkom, ko se s kom pogovarjaš...

Bravo, dobro si tole postekala, natancno to zelo velikokrat tudi je - tole cveketanje nekaj v prazno - izpolnjevanje vmesne praznine. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hjaja vsekakor :D se strinjam s tem.... mi je kdaj čist všeč nič povedat... sam opazovat sogovorca... chitchat... je dostkrat odveč...

• 4 weeks later...
hehehe...kt da tle, na forumu ni neke vrste chat???? ja pa je!

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...