El Nino 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 a se komu klepeta... ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠMUKICA 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 meni meni meni!!!!!!!!!! Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 a se še komu klepeta? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ehem kah kah- tuki sem če bi KDO chatal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 jaz to kokr kdaj....včasih jaz ful gofljam, včasih se mi pa kar ne da, pa sam poslušam....s kom....mam dve prijateljice, s katerimi si povemo res veliko, pa pol še ene par, k si pa tako mal za sproti zgofljamo.....nič takega preveč zasebnega...največ pa povem fantu, čeprav me je zadnje čase mal razočaral, glede zaupanja, ker mi pol kaj naprej vrže v svoji tečnobi.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Klepetam o vsem moznem.Z dvema prijateljicama, enim prijateljem in mojo mami prakticno vse, kar mi pride na pamet Se ne zadrzujem...ocetu kaj prikrijem, ker sem njegova puncka in ni treba, da lih VSE ve Z ostalimi pa...kokrkje..s kolegi na faksu ponavad o snovi, z babico opravljava ( ker je taka opravljivka, da ji niti ne morem vec slediti )....z ostalimi pa kak small talk...sigruno znam pri vsaki osebni najdt temo, o kateri bi lahko govorila... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Najdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 hja da vidmo če se kdo oglasi na chat pa že preden prtisnem.... je tam že ena prav prijazna pujsa nekaj je na tem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 naključje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 čakam na kako "nalkučje" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Jaz bi zdajle sedela ob kavici v kavarni in klepetala s človekom , ki je zdajle nekje na morju na Krk-u.Mogoče bi to morala napisati v rubriki zlata ribica. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 uf, kakšna dobra ideja...biti nekje na čveku namesto v službi....kako bi dobro delo ....kar se družbe tiče, pa nobenih specifičnih zahtev....sam da je mal smeha in sproščenosti....bi blo čist kul Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Uf 2 maratonska klepeta v zadnjih 2 dneh . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Uf 2 maratonska klepeta v zadnjih 2 dneh .da vidmo če lahko podreva rekorda a? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 po moje da lahk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 sam bistvo maratona je da ga čim hitrej pretečeš... klepet pa ? čim dlje? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 najbrž.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 p.s. klepeta se na chatu ....forum je za "resne" objave Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Klepet....hm....jutranji klepet v službi....klepet z prijateljico v nedeljo v stari Ljubljani.....večerni klepet z mojo hčerko preden zaspi..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.