Skoči na vsebino

Silvo Plut ~ astrološko

borism

Recommended Posts

Jaz sem svoje povedu...

In se strinjam, da se ne more govoriti samo o Dvojčkih...

Čveka, nisi nič kriva - pač pa radovedna in prav je tako.

Prav je, da si povemo, kar imamo za povedati...

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 75
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Myrjam,

nihče,vsaj jaz nisem opazila,ne obsoja ljudi zaradi posameznih aspektov.

Tule samo račlenjujemo,kolikor pač gre,zakaj so se stvari dogajale kot so se.Končno to,kar je Plut naredil,ni mačji kašelj.Predvsem za neko majhno državico kjer smo si,skoraj vsi,v sorodstvu in,skoraj vsi,vsakega poznamo.

Mene aspekt katerega sem omenjala zanima iz popolnoma drugega razloga.

To sem tudi napisala.Žal ,ali pa tudi ne,pa ima ta aspekt(Pluton konj.Uran,ravno letnik 1968.

Zato sem to letnico tudi vpisala.

V glavnem pa je bil namen tega posta čisto drugačen..Morda sem ravno jaz kriva,da smo skrenili z glavne poti.Se opravičujem.

LP

Ker sem skozi celo temo šla, sem opazila, da eni že iščejo podobnosti pri isti generacije, še bolj pa me je motilo tisto da dvojčki apriori lažejo (ni samo ena izjava). Vem, da je lahko rečeno tudi v hecu, pa se mi tema zdi preveč resna in dobro zastavljena, da bi jo s takimi podrobnostmi kvarili.

Samo pozornost sem hotela usmeriti na nepotrebne dodatke in če sem pri tem bila malo pregroba se tudi jaz opravičujem.

Lp. M x:)x

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

Mislim, da v včerajšnjih Novicah piše čez celo stran, en astrolog razlaga njegovo karto, slikice so zraven pa vse.

Drgače pa šok :eek: , ko sem zvedla da je dvojček, fak, fuj :xx!: , mene je tud kar sram, res - kako je to sploh možno.

keri drugi horoskop pa bi mu še lahko dali razen dvojčka :vragec:, dvojčki so pomoje ful podcenjeni psihopati... :) zmeri more bit kak škorpijon al neki da je nasilen... x:px

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:OO!: Kako si drzneš? Ne maram te več! :vragec: x:px x:Dx

:palec: sej pravim čist labilni, včasih spal pr njih pa prjatli so bli pol pa nož skoz vrat ...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

nevem, moja sestra je dvojček pa je čist uravnotežena osebnost.

ne morš rečt dvojčki so pa psihoti, ovni so živčni, ribe zmuzljivi..., to ne gre kr tko na simpl

človk je sestavljena osebnost...

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

nevem, moja sestra je dvojček pa je čist uravnotežena osebnost.

x:)x Nihče ni trdil da dvojčki niso uravnoteženi. Nasprotno, ni bolj bistrih bitij v zodiaku, vendar so pač dvojni, to pomeni, da je korak stran od bistrosti tudi norost. x;)x

Letnik 1968 me zanima predvsem zaradi konjunkcije Plutona in Urana.Morilska energija.Kako jo prenašajo.

Kako se počutiš če imaš npr.to energijo v I.hiši ali še huje v XII.?

LP

..tole konjunkcijo je mel Kurt Cobain tocno na ascendentu... na vrhu zmaja...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

če me do zdej niso trofla morilska nagnjenja...me najbrž tud ne bodo več....upam.... x:o)x

sicer pa, je zanimivo brat....tud to je zanimivo, da se lahko ljudje s podobnimi aspekti vedejo ful različno....lepo, da ostaja življenje kljub vsemu še nekoliko skrivnostno.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

če me do zdej niso trofla morilska nagnjenja...me najbrž tud ne bodo več....upam.... x:o)x

sicer pa, je zanimivo brat....tud to je zanimivo, da se lahko ljudje s podobnimi aspekti vedejo ful različno....lepo, da ostaja življenje kljub vsemu še nekoliko skrivnostno.....

:palec: Se strinjam Mantins, kar poglej karto Agathe Christi, lahko bi bla čistokrvna morilka, tko pa je svojo energijo usmerila na pisanje kriminalk in to dobrih. Če ne bi imela takih aspektov, verjetno se ne bi mogla vživet v take kombinacije umorov. x;)x

to je res super, lunca.....zanimivo mi je, da so stvari lahko v svojem delovanju, izražanju, izkušanju, lahko tako zelo različne.....in vprašanje, kaj je tisto v nas, kar naredi razliko v izbiri posameznika?...zakaj nekdo v getu ponikne v kriminal in na obrobje družbe in dno življenja, nekdo drug iz istega okolja pa uspe splavat in si izboljšat kvaliteto življenja? saj to je podobno, kot pri aspektih....tisto "nekaj več" kar naredi razliko....

Le od kod se je vzela prizadetost ob naštevanju slabih lastnosti posameznega znamenja? Se pa strinjam z ugotovitvijo, da je med pametjo in norostjo le korak. Astrologija tako ali tako ni za tiste, ki ne prenesejo slabih strani. :devil:

Torej, gremo razčlenjevat Pluta in umore, ali bomo tolažili posameznike, ker oni niso taki?

Dum spiro, spero.

Le od kod se je vzela prizadetost ob naštevanju slabih lastnosti posameznega znamenja? Se pa strinjam z ugotovitvijo, da je med pametjo in norostjo le korak. Astrologija tako ali tako ni za tiste, ki ne prenesejo slabih strani. :devil:

Torej, gremo razčlenjevat Pluta in umore, ali bomo tolažili posameznike, ker oni niso taki?

sori za vmesni vpad...včasih se ne morem vzdržat....bom pa z veseljem sledila resnejši debati.... :irs:

lunca...ni blema spljoh.... :palec:

• 1 year later...

hehe mantis :palec: :vio: glih sem mislila postavit to vprašanje xDDx x;)x

kokr vem, so ga najdl ob 7h v jutro xnckrivx kaj več se bo pa vedl v pon, ko bo narejena obdukcija :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

kaj pa je blo med 2-3 uro x?x

ker če zaužiješ tablete traja neki časa, da se lete prebavijo in pridejo v kri xrolleyesx

al pa mogoče kaj se je dogajal z njim v zadnjem tednu oz mesecu x?x take količine tablet itak ne morš dobit čez noč

There is

One Mind,

One Truth,

Dvojčki, baje "najboljsi" kriminalci, sploh tezko izsledljivi, pametni, prebrisani....

..ja najboljsi kriminalci s(m)o dvojcki-sco... x^x x^x x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

zgleda, da se je zagiftal z apaurinom.....mediji navajajo, da je mogel vsak večer pojesti 10 mg apaurin..seveda pod 'budnim' očesom paznikov....kar se dal lepo zakumiflirat....

ene 30-35 tableti bi lahka bla smrtna doza....pa če je mogoče kdaj kak apaurin dejansko pojedu....bi blo fajn pogledat, kaj se je z njim dogajal ene 35-40 dni nazaj

mogoče je moja teorija čisti kiks...nikol pa se ne ve xnckrivx

There is

One Mind,

One Truth,

Me je sram, da je dvojček! :vragec: Psihopat...ok, ne bom nesramna...ga blagoslavljam. xrolleyesx

Eh ja no.Kva te ma pa sram za bit.Sej tvoj znak ni nč spešl pa tut spihič je loh kjer kol znamenje.Tko da....

Eh ja no.Kva te ma pa sram za bit.Sej tvoj znak ni nč spešl pa tut spihič je loh kjer kol znamenje.Tko da....

x:Dx

Ja, ne vem, če res. Kle so se eni še posebej glasno usajal, da je sam dvojček lahk tak psiho. xrolleyesx Sej, v bistvu se mi pa zdej smil. Kokr kol. :o|o:

Čakam, da se men zmeša, pa da ene par folka kle pobijem, pol bom mela pa še jst svojo temo: PIKA PIKICA ASTROLOŠKO. :lol:

..eh Pikec sej ce bi rada mela svojo temo ti ni treba ubijat... lahko to naredimo preventivno, ok...

evo gremo:

Profil serijskega morilca: Pika Pikica-rojena 11.6.1980, Ljubljana ob 00:15

Znaki morilskega potenciala v karti: sonce v dvojckih, venera v dvojckih ; nadalje taista venera kvadrirana od saturna, marsa in opoziciji z neptunom, vse projicirano na descendent; vladar osme-pluton kvadrira vladarja sedme merkurja; mars in saturn v konjunkciji z desc.(DESC=Mars/Saturn, mars/saturn po Ebertinu tocka smrti)

Znaki potencialne metalne neuravnovesenosti: merkur kvadrat pluton

Sklep: ce se te zenski zmeša potem Cho ni bil nic... kuko so ze peli Faith no More... xsingx surprise you're dead x:Dx x;)x x;)x

P.s.: vsaka podobnost te karte s karto avtorja tega posta je zgolj slucajna... :inocent: x;)x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...