nimbus 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 toliko, kot ti o tvojem celibatu govoris, ne morem, da ne bi pomislil, da potihem upas, da se te kera "usmili" (cez kak mesec me spomni, da te vprasam, ce je "taktika" uspesna...mi jo mogoce lahko prodas ) si premalo časa na forumu... no, ampak če moram temu že taktika rečt, potem jo furam že neki let in je (v smislu taktike) totalno neuspešna. lahko pa jemlješ moje stavke, kot dejstvo resnice s priokusom samoironije torej... če en mesec ne bo na moji kontracepciji nič novega ali "no, dejte punce, naj se me že ena usmil" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Hej, naj proba ena v Nimbusovo ikonco gledat, po pa njegov zadnji stavek prebrat......Kako to milo gleda! xg:Dx Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Hej, naj proba ena v Nimbusovo ikonco gledat, po pa njegov zadnji stavek prebrat......Kako to milo gleda! xg:Dx ja aveal, ta človek je biu pa tko milega in blagega značaja, da si ne moreš mislit. pa so ga preganjali ko kakega satana. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 ja aveal, ta človek je biu pa tko milega in blagega značaja, da si ne moreš mislit. pa so ga preganjali ko kakega satana. Ne me kregat, ampak po slik'ci res ne poznam ... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Ne me kregat, ampak po slik'ci res ne poznam ... Baruch de Spinoza Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 da ne bo šlo spet off topic čist, še ti podeli svoje izkušnje in kaj ti je najljubša zaščita a zenska ali moska zascita? hja, ob pogovoru s kolegom urologom, je prislo na dan, da spermiji postanejo preleni za neko konkretno plavanje ze pri dobre 3-4 stopinje visji temperaturi testisov (kako jih na tako temperaturo spravit, pa prepuscam domisljiji ) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Hvala, rešil si me (te) nevednosti! Spinoza ... pih kaj že?? ... kje so že gimnazijske urice filozofije??Hmmmm ... panteizem ???Pih, mislim, da raje ne bi preveč čvekala na to temo, ker se mi kozli smilijo!(da jih bom preveč postreljala namreč ) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 prosim, držite se teme ta tema je dost pomembna in če je veliko postov, ki so offtopic, pol lahko kak pomemben podatek spregledaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 Ja no. Štos je v tem, da mi sploh ni manjkalo nič. Heh ... Boljš čokolada kot seks, al kako se že reče?Jaz se ne bi čisto strinjala Mogoče je kakšen dan res tako, ampak more biti temna čokolada s pomarančo Sej mogoče je njemu manjkalo Ne vem no, meni je vsekakor boljše brez te kemije v sebi.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 x:Dx veš, da!!! x:Ix Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 x:Dx berem med vrsticami, da ti je mogoče Mystika všeč provzaprov je Mystica temna čoko z brin okusom (Gorenjka) - ta je men tanartabuljša da pa naum oftopik: jst sm KT glodala debelih 7 (alkokže)let. Stranski so bli: migrene (itaq) za popizdit, upad libida na -15 (tko kt Mysti), pa večna gostovanja Candide albicans (cel juhubruhu).Zame (če sklepam po odzivu mojega telesa) bi blo čist dost 3 letno glodanje, pol pa vsaj polletna pavza. K nekak so se te moje tečave (side effect) začel glih nekak po tem času. Strah me ni blo nič; pač redno glodaš vsak dan (21 dni) ob približno isti uri (tj zjutraj, jst sm jih mela zraven zob.ščetke da ne pozabm) in to je to.Začela sm jih jest na prvi dan menstre (začela sem s Cilestom - pojav 2 dodat.kil +še več celulita, zatekanje), Femoden mi ni odgovarjal, nazadnje mi je še najbolj pasala Yarina. Zdej sm na...vas neč ne briga Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Ne. S pomarančo. In pika. ...nimaš pojma ******provzaprov je una s pomarančo IN una z brinom. Prečekiri enkat v štacuni, sm se že hotla enkat na lnf pohavlt da sem Mystico lizala, pa sm vidla pol na stalaži da majo še uno s pomarančo (k BTW tej z brinom do pet ne sega ) - in JA govora je blo o čokoladi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
<3bibika<3 6. marec 2010 Prijavi Deli 6. marec 2010 heiiilaaa em emm js bi te pa vprasala..em ko si omenla kontracepcijsko tableto pa da je ful vredi pa da se nisi zredila niti shujsala pa bi te vprasala kak se imenujejo te kontracepcijske?? hvala *fsm* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. marec 2010 Prijavi Deli 9. marec 2010 heiiilaaa em emm js bi te pa vprasala..em ko si omenla kontracepcijsko tableto pa da je ful vredi pa da se nisi zredila niti shujsala pa bi te vprasala kak se imenujejo te kontracepcijske?? hvala *fsm*A4 list. Pa med koleni mora bit drgač pa El Nino je dec Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.