El Nino 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Po tehtnem premisleku se tako ali tko vsi prostituiramo tako ali drugače. Tvoja prijateljica je po definiciji prostitutka in če ima tako premožnega ljubimca naj ji le kaj prispeva k njenemu življenju "dobrodelno" če ne drgač... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Ja, če obsojaš prostituiranje. Zakaj pa ga obsojaš? Ne vem, če JO obsojam. In ne vem, če je ti ne. Vem pa to, da če jo obsojam, jo sigurno ne bom več dolgo. Vem pa kaj me je zmotilo tu, pri tvojem pisanju. Da si sploh dala primer gor, tvoje prijateljice. To mi ni jasno. Da daš na javno razglabljane tvojo prijateljico. Če te je samo zanimala definicija, bi bilo primerno da ne opišeš njenega kpl življenja. To je itak njena stvar. In ali si ti njena prijateljica? To pa verjetno je obsojanje, pa kaj! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 to je tko k avto, če ga hočeš en čas vozit, ga moraš tud vzdrževat Točno tko kot avto, ja Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Točno tko kot avto, ja Mogoče pa res! Sej met ljubico je ene vrste luxuz, tip ima itak ženo in mu ni mus sexat še z ljubico. Naj potem še poskrbi zanjo! Ali pričakuje, da mu bo samo dala, ko se njemu dvigne? Če nima namena svoje žene zapustit, potem naj preživlja še svoj luxuz. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Definicija prostitutke?.....katera ženska je prostitutka in katera ni??? hm,....SAMO tista, ki se "prodaja" za denar,......za kariero?,.....za druge "bonitete",......za razne večerne "izhode", katerim sledi se razume.....ali tudi tiste ki "opustijo" svoja hotenja zaradi raznoraznih razlogov........in nenazadnje tudi vse tiste POROČENE, ki se prostituirajo v zakonu, torej popolnoma legalno, tudi tu je več vzrokov............hm,....in navsezadnje ugotovim, da je prostituiranje vse, vsako dejanje (ne samo seksualno) ki ga naredim v nasprotju s sabo,........hm,......pa pridem na druga "spolzka" tla,......... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Jaz se prostituiram za firmo. En drugi se prostituira za drzavo, tretji spet za nekaj druzga. Malo jih je ki se ne. Zamizi, sprosti se in v mislih izreci besedo prostitucija. Potem opazuj, kaj se ti pojavlja v zavesti.Tvoj odnos do tega? Denar je temeljni element, s katerim se vzdrzuje matrica nase civilizacije.In malo jih je, katere nima v svojih rokah. Kdor pa se hoce potegniti iz nje, se mora soociti z neverjetno mocjo in strahom. Kdo vodi nase zivljenje z denarjem, pa je najvecja skrivnost, ki bi jo prenesel malokdo.Imej rada svojo prijateljico, naj pocne karkoli, saj je tvoja prijateljica? To je njena stvar, kaj in kako pocne. Vse v zivljenju se spreminja in tudi tvojo prijateljico zivljenje ne bo pustilo na cedilo. Kako in kaj se bo zgodilo z njima pa naj bo presenecenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Alef, to pove o njeji, da privablja k sebi nepogumne ljudi, ki ne znajo rešit problemov doma ali pa uvideti, da tisto, kar imajo doma, ni za njih, in da rabijo nekaj drugega... Recimo. Sedenje na dveh stolih zame ni niti malo častno ali pogumno dejanje. Ja, sva prijateljici. Zakaj vprašaš? Jaz imam cel kup zelo različnih prijateljic in prijateljev, ker me ne moti, če razmišljajo in živijo drugače kot jaz. Tudi ti si mi lahko prijatelj, čeprav razmišljaš drugače kot jaz. Pa kaj potem? Meni prijateljica ne zameri, če ji povem svoje mnenje, ki je drugačno od njenega... Najbrž zato mi ljudje tudi veliko zaupajo... Kako misliš - privablja?Zakaj in s čim?In tisto da ne znajo rešit problemov doma je lahko samo tvoja sodba, predsodek... Ne misli da ne verjamem da sta prijateljici.Ja, tud jaz imam prijatelje s katerimi imamo različna mnenja. Tudi skregamo se kdaj... Ampak - ne vem prav kako bi napisal da ne bi zgledalo kot da ti "solim pamet" - nekako ni med nami navada da bi si govorili kaj je prav in kaj ne.Različna mišljenja, različni pogledi...Tudi jaz poznam ljudi ki počnejo kaj kar jaz ne bi nikoli.Toda...Kdo sem jaz da bi sodil?Me pa zanima zakaj si postavila to vprašanje na forum?Zakaj te zanima mnenje drugih? Moje mnenje - bodi ji samo prijateljica. Nič več. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Al jo pa odkači če ti gre tok na živce, da se morš ukvarjat z njenim lajfstajlom Točno tako!Kot pravi tista misel ki sem jo mal nazaj objavil tu notri... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Tamara, tvoja prijateljica se bori za materialno varnost in malo pretirano rečeno "golo preživetje". Ima vso pravico, da si izbere pot, za katero se ji zdi, da bo prinesla največje rezultate ob najmanjšem vloženem trudu. Tako pač delamo vsi, mar ne? In kaj je pri tem narobe? Za izboljšanje svojega položaja bo storila niz dejanj, ki jih dela takoalitako veliko ljudi, vendar le z drugačnim namenom in z upanjem na drug rezultat, ki bi ji sedaj najbolj koristil. Konec koncev so to samo dejanja. In jih ima pravico čisto po svoje vrednotiti. Kako jih bomo vrednotili mi, jo nič ne briga, in ji tudi nič ne koristi, ker ji ne bomo mi kupovali hrane, plačevali stanovanja, položnic, kupovali oblek itd... In vrednotenje je tudi stvar vsakega posameznika, odvisno v kateri kulturi in s kakšno vzgojo je odrasel. Vsak naj dela po svoji vesti, sodbo pa naj prepusti "tistemu zgoraj" . Še Bog ne sodi pred smrtjo, kdo smo mi, da bomo sodili že sedaj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Zanimiva tema! hmmm... zame bi to tud blo to (prostituiranje)... v osnovi. sam po 2. strani pa, njena stvar, gleda pac se prakticno kao, pa, kot je rekla mensezdi Lipi, kaj pa je tacga z deljenjem stroskov, morda je v ozadju tud to, da jo mot da je tip skrt..Majnd si hitro najde.... kako resitev svojo, seb na kozho pisano.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 ja v osnovi prodaja telo, kar je njena stvar, se mi zdi, da marsikdaj ne pride do spolnosti samo zaradi strasti, ljubezni, tudi v partnerskih odnosih... odločitev je njena... ponuja se mi pa vprašanje, kaj sploh čuti do njega, Ljubezen? ker če bi jo, niti pomislila ne bi, da bi mu računala najemnino za sobo v kateri se predajata sladkostim strasti... drugo vprašanje - bo najemnina samo zanj ali ... nikakor ne mislim soditi in obsojati, ker nikdar ne vem, s čim vse bo življenje postreglo še meni... upam, da si bo kmalu uredila življenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 kaj pa je tu za filozofirat... preprosta definicija.. če je treba za fuk plačat pol je to prostitucija... a bo keri na novo toplo vodo odkril? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Kaj pa če ji kosilo plačaš, pa gresta potem seksat? al pa če jo živiš in pričakuješ od nje seks? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 danes sem ravno razmišljala o teh stvareh. bemu, ene pi.ke majo ful cunj, nonstop kupujejo, pa nič ne delajo. ne vem, če dobijo dovolj denarja za vse to od staršev. po moje bi me trofila kap, če bi vedela, koliko študentk recimo pač seksa za denar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Ni mi všeč. Ta ženska me ni prosila, da si ogledam njen stil življenja in ga komentiram. Najbrž se ji še sanja ne, da je tule cela tema o njej. Upam, da se ima lepo in ji želim takšnih prijateljev, ki sprejemajo njene izbire. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 kaj pa je tu za filozofirat... preprosta definicija.. če je treba za fuk plačat pol je to prostitucija... a bo keri na novo toplo vodo odkril? A ne?? Drugače pa nimam nič proti njim. Nek moj sosed jih ima že nekaj let ilegalno kar nekaj v hiši, pa nimam nič proti njim. Punce, ko punce. Moram pa rečt, da nič posebnega. Čez dan. Aha, vidim da sem samo 2x omenila, da nimam nič proti njim!! Moram še enkrat: Nič nimam proti njim!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Jst sem jih neki cajta čuval Tiiii??? Povej!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Ni mi všeč. Ta ženska me ni prosila, da si ogledam njen stil življenja in ga komentiram. Najbrž se ji še sanja ne, da je tule cela tema o njej. Upam, da se ima lepo in ji želim takšnih prijateljev, ki sprejemajo njene izbire. *Kaj pa je on potem? Fukfehtar? Ljubimec? Partner? Žblj? ... potem se mora vsaka ženska, ki dobi darilo od moškega in obratno počutiti, kot prostitutka oz. prostitutek ali se pač darila razlikujejo po naši presoji? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Čuval sem jih v nočnem klubu a si bil izbacivač? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 pa vsak dan šampanjc pit Joj tragedija!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2006 Kako misliš - privablja?Zakaj in s čim?...Me pa zanima zakaj si postavila to vprašanje na forum?Zakaj te zanima mnenje drugih? Moje mnenje - bodi ji samo prijateljica. Nič več. Ups! Sorry, ker sem se izrazila tako... samo meni razumljivo... Moje mnenje je, da človek s svojimi mislimi in svojo naravnanostjo "privablja" v svoje življenje take ljudi in situacije, ki ustrezajo njegovim mislim in naravnanosti. Zato sem napisala, da to o njeji pove, da "privablja" take in take ljudi... Pove o njeji, kako je naravnana, kakšen odnos ima do sebe in drugih... Pa je prav nič ne obsojam, da ne bo spet pomote. Tudi jaz imam svoje misli, svojo naravnanost... s čimer privabljam svoje ljudi in situacije, ki pa niso vse rožnate in ne vem kakšne. Ampak jaz svoje težave rešujem na tak način, da se vprašam, s čim sem privabila to v svoje življenje in kaj moram spremeniti pri sebi, da dvignem kvaliteto svojega življenja. Drugi pa se pač sprijaznijo z vsem, kar jim življenje prinese... Na drugo vprašanje pa ti odgovarjam z vprašanjem: Zakaj pa ti sodeluješ v tej temi? Najmanj enkrat sem že napisala, da me pač zanimajo mnenja drugih, ker so mi ljudje in razlike med nami zanimive. Včasih pa na podlagi trdnih argumentov drugih ljudi tudi spremenim svoje mnenje in se marsičesa naučim od ljudi. Hvala vsem in tudi tebi, alef, za tvoje mnenje! Vsekakor ji bom še naprej prijateljica, dokler me bo pač sprejemala za prijateljico. Pa tudi ona meni bo še naprej prijateljica, ne glede na njen način pridobivanja sredstev za preživljanje. Si pa dovolim razmišljati o tej temi in jo tudi javno izpostaviti (ne prijateljico, ampak temo! - kdo je ta ženska, itak ne ve nihče na tem forumu, razen mene), ker me je sama tipala in neverbalno spraševala, kaj si jaz mislim o tej njeni ideji o plačilu... v stilu: "Saj to ni prostitucija, a ne? Po mojem ni! Kaj misliš?..." Nisem pa tak tip, da bi ji samo kimala in jo tolažila: "Neee, to nima nobene zveze s prostitucijo..." Raje ji odkrito povem in rečem: "Glej, to je moje mnenje. Sorry." Do sedaj mi še nobena prijateljica ni zamerila, če sem bila odkrita do nje. Je pa res, da povem samo tisto, kar me vprašajo, in ne silim v ljudi z nekimi mojimi mnenji, ki jih sploh ne zanimajo. Človek vpraša samo tisto, kar je pripravljen slišati. Ben, zdaj sem se razpisala še o drugih stvareh... ampak preveč besed itak nikoli (ali pa skoraj nikoli) ne škodi, premalo besed pa pogostokrat povzroči, da se ljudje med sabo ne razumemo. ;-) (S)mejte se! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 sej jaz tud nimam nič proti... jih je pa rožna polna takih znajdi se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Ni mi všeč. Ta ženska me ni prosila, da si ogledam njen stil življenja in ga komentiram. Najbrž se ji še sanja ne, da je tule cela tema o njej. Upam, da se ima lepo in ji želim takšnih prijateljev, ki sprejemajo njene izbire. Mas prav. *a vendar... tamaro zanima pac tud ta situacija v odnosu splosno, najbrz.... pa da ne posplosi, kaj si mislimo o takih zadevah, ker pol ne bi bil 'primer' tko realen, je pac vzela to za primer...je pa res, da nas pravzaprav nima kaj brigat to.pa tud - ce vemo, poznamo 1000 podatkov, morda ni dovolj, mroda ravno tisocprvi dejansko razsvetli zadevo, katerokoli. Strinjam se tud s sealom - tazarecenga... da "kaze na nekoga" ze podatek, da se zaljubi v nepravo osebo, mi je mal mim (saj oseba ma kup enih lastnosti, ni vsa ona samo ta njena situacija, sicer pa, ce tko razmisljamo, pa lahko recemo tud, da to pa kaze na tamaro - kao povej mi s kom se druzis pa tole ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Kako nekdo živi, je navsezadnje ena od pravic, ki je ostala posamezniku - kadar in če ima priložnost, da lahko izbira. (Alice Walker) Kar se te teme tiče, je pomoje to to. Ker, če je prostitucija to, da se prodajamo za denar (ali kakšno materialno zadevo), se vsi po vrsti prostituiramo. Če drugje ne, v službi. Naj punca živi tako, kot ji paše oziroma tako, kot si je izbrala. Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 kok enga filozofiranja okol tega, sej globalno gledano smo pa tako vsi kurbe! vsi se prodajamo za denar! a kdo kej dela ali da zastonj? lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.