Skoči na vsebino

Napoved za 10. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/10/"][b]Napoved za 10. teden[/b][/url] - [b]6. - 12. marec 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

*
net mi ni delal od nedelje ponoc.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
OOOOO, :palec:

KOOOOFEEEEE,....nov, ta je že mrzu,...se je med čakanjem ohladu......... xDDx

ojej Marsa,...res te "ni blo" x;)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

sam, da si nazaj :palec:
nasvet je pa bolj na telo naravnano, kaj pa psiha pa tak? a bi bilo prehudo, ha x:Dx x:px

za sibkejse druzinske clane pa bom se bolj poskrbela, samo me skrbi, da ne bomo imeli vsi, drug z drugim dosti dela x:Dx x:Dx

no, super...se pravi, da je ta teden kar ok...me je pa zagrabilo fatiranje. kar sploh ni čudno, glede na to, da me skor 2tedna ni bilo doma...je pa zato zdaj cel kažin....včeraj likala do nezavesti....zdej bi blo pa treba vsak prostor posebej temeljito u red spravit....bo treba podaljšat dan.

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

pa res, evo bom pa se jaz se enga spila, rpedno se odrolam. xDDx :palec:

ojej, ne! x;)x x:px

Lea, saj.. hm, lunina je bolj tko na psiho tud.. pa pri soncu sem nekaj pisala (*sem hotla ze koga klicat, naj vam pove za tole meditiranje danes pa jutri, ko mam tak obcutek, da bi lohk blo dbest)..

drug z drugim ne.. ja saj. x;)x x:px

oj, amis, jaz tud, totalen sctraufenpacht zganjam (ne mors verjet, kolk je enga stafa odvecnega, par mescev nazaj sem 10 vrec smeti izrednih ven znosila, dons pa vcer pa spet.. kar ene stvari brez veze... :o|o:).. zdaj ful boljs diham. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa, čist štekam. sam si bo treba dopust vzet za vse v red spravit al pa cel vikend garat....sam pol bo pa dobro. me res ma, da bi nardila generalko...prav taka notranja potreba....ker je res tak filing, da se lažje diha....taka polovičarska pospravljanja mi ne bi bla zadost...vsaj trenutno ne...

...kot da je treba nardit generalko pred uverturo v...sicer nimam pojma v kaj, ampak menda ni važno, da vedno vse vnaprej vem....sewj se pol pokaže...vse ob pravem času.

pa odkrila sem, da mam še 5 dni lanskega dopusta.....če ga bom lahko koristila zvem jutri.....vsaj tako mi je blo obljubljeno....ker se lahko zgodi, da bom imela za nekaj časa precej lufta za čistilne in druge opravke....

[quote name='Ksenia' post='650070' date='7. Mar 2006 ob 14:50']iii, že nekam dolgo ni bila luna v raku se vam ne zdi x:Dx :vragec:[/quote]
:wOOt: :sniky: .....a si me morala spomnit...skregana.... xNNx ...... ;)

a ne no Amis!
jaz tud tako obdobje.... in tud sam nekaj na pol vedno.. tko da bi zdaj dbest priloznost da se zlosam vsega. x^x
ko bomo mel bolj ornk spomladansko ciscenje (v bistvu ga nismo mel, tacga ornk, odkar smo tle)...

sem sla prebrat (nisem nic brala, sam gor sem jo dala), pa ni ne vem kaj...
pa nekaj se ponavljam (ker vedno pol se mal spilim, tokrat se mi pa ni dal, ker mi je dol padlo, ko je itak nisem mogla dat gor oz. ker mi sploh net ni delal)
pozabila poudart obcutljive zelodce pa taksno...
pol ko je ze gor, sele vidim.
sam zdaj se mi pa ne da dodajat pa se ukvarjat, je ze cist pase' zame, se mi ne da se 1x poglabljat...

Picasso

jp Ksenia, dolg? x:Dx en mesec, mal manj (sam ko se tok dogaja, se zdi kot da ful vec mine).

Pikica, ja, to kar se napise, se jasno MORA upostevat. x:px x;)x

Picasso

V Ribah je Merkur že tako ali tako 'v izgonu', tako se zaradi retrogradnosti tu še težje izraža in bomo tako seveda še vedno spremljali najrazličnejše motnje, izpade, zatikanja in blokade na vseh področjih, tudi pri pisanju in govoru (kjer bodo pogostejše govorne napake, kot je jecljanje ipd.)…

[color="#3333FF"]Kok tipkarskih napak delam, pa elektrike zmanjkalo že parkrat, tko da, ja, se gremo te zadeve. [/color]

Bolj sočutni in blagi bomo do drugih in tudi bolj razumevajoči; posvetimo nekaj svoje pozornosti tistim, ki se imajo slabše kot mi, jih obdarimo ali drugače razvedrimo

[color="#3333FF"]Tole pa žal tudi prisotno, sta meni 2 zeo dragi osebici v težkem obdobju,samo žal kaj dosti več kot prisluhnit, eni še to ne morem, pa navijat xupx ne morem.[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[quote name='Amis' post='650071' date='7. Mar 2006 ob 14:52']:wOOt: :sniky: .....a si me morala spomnit...skregana.... xNNx ...... ;)[/quote]
ko je luna v raku sem sama s seboj, tko da, ti oprostim da si skregana x:Dx :vragec:

Cocci, saj ni treba sam doma prckat, torej fatirat... lohk tud v sluzbi kaj popedenas al pa pac kjerkoli.
predvsem je kul se zlosat kakih stvari...
pa tud - zdaj bo kmal pomlad, pa je fajn ze predtem izkoristit kak ugoden cajt za taksnole, ker sicer pol res morda rabis clo vec dni, da vse spedenas...

Picasso

saj vem (oz. se mi zdi x;)x xDDx - se mi ne zdis glih nek jaki gospodinjski tip x:px)..
glih zato sem pa se par opcij nastela. xDDx

Picasso

Hm,....fatiranje????,......a ne me nč ne drži (tokrat ne),.....pa navkljub luni v raku(mi ne ustreza), pa retro merkurju v ribicah,......se mi dozdeva da je tokrat zašel v piranjo jato,........skratka sem "nabrušena" ta teden,........ja, ja pomagat "ubogim na duhu",.......jp se strinjam,....enim,......enim pa pomagat, da "odfatirajo" štrene........hm,..... x^x xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ubogim na duhu! x:px

ma ful enih stvari nisem omenila, ki sem jih hotla oz. sem mislila da sem jih - stik z avtoritetami, druzinske scene (lohk tud zapleti ipd. okol kakih dediscin ali podobnega)....

Picasso

xDDx xDDx

....avtoritete??....pr družinskih zapletih bom kr jest to vlogo si "naložila", vsaj kar se moje family tiče,.....nema mešanja štren,.........ja, ja, Marsa, se mi dozdeva, da imaš spet dober "feeling" xDDx

[quote name='Ksenia' post='650095' date='7. Mar 2006 ob 15:08']ko je luna v raku sem sama s seboj, tko da, ti oprostim da si skregana x:Dx :vragec:[/quote]
x:Dx x:Dx x:Dx ..... :palec:

avtoriteta me je danes že odslovila(šef)....verjetno sam zato, ker jih ne maram glih...oz. težko priznam avtoriteto nad sabo še komu razen sebe....egocentrično do konca..... :vragec: x^x

silkini plani so pa itak zmer na višku.... :palec: ...men je pa čudno tole z luno v raku....tisti del lune, ki je zame odgovoren, je tokrat očitno nekdo pojedu.....kakšno milostno dejanje.... x:Dx

saj res, amis, hecno...

No jaz sem mela pa v ponedelk sodnika za prekrske. xDDx x;)x

Picasso

ajej,....sodnik za prekrške?!.....upam, da te niso preveč oglobil :sori:

me ni zanimal (se bom rajs od tocn tedaj ko jo dobim sam sekirala v zvezi z udarcem po zhepu, ce bi slo recimo za zdravje al kaj tacga, pa bi, nasprotno, hotla vedet, cudna sem jaz vcas xDDx), sam rekel je, da mi bo dal najmanjso mozno kazen in se to na obroke in da ce vazhi. xDDx
in da 'naj se drzim' in da 'se zgodi'.
Zlo prijazen je bil, v glavnem. x^x

Picasso

a,...super,...nič "hujšega" torej... :palec:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...