Skoči na vsebino

Napoved za 10. teden

Marsa

Recommended Posts

ne ne, tole je blo za prejsnji prekrsek, minimalno, sem bla presenecena, da so me sploh kaj klical za tole.
sam je pa dobr filing, ce je SODNIK prijazen. x;)x x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
ja, res.. pa itak mam s shefi, avtoritetami, dobre odnose.. mene 'vmesni' folk 'ne mara'... s shefi sem pa tkole: xcrossfingx (x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Veliko bomo načrtovali, primerneje pa je zdaj obdelati staro kot se navdušiti nad nečim popolnoma novim (vsaj v smislu radikalnejših sprememb ali potez).

[color="#3333FF"]Pošlihtala stare službene zadeve, ki so čakale, da pridem do mal cajtka :palec: .[/color]

Promet bo v tem tednu moten, še posebej neugodni dnevi so čisto v začetku in čisto na koncu tedna.
Torej - previdno na cesti!

[color="#3333FF"]Tole je pa videt ja, je folk full nepredvidljiv, nenavadno reagira. Sem včeraj dragemu težila, da je taka situacija na nebu, da folk čudn voz, naj bo predviden. JST sem tole rekla :eek: x:Dx x:o)x , kam gre ta svet x:Dx x8Dx x;)x [/color]

obujali bomo spomine
[color="#3333FF"]To se mi pa že par noči dogaja, da dobivam obiske iz preteklosti v sanje xrolleyesx , in to take, ki jih nič ne pogrešam x:Dx .[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ni mi jasno, kako lahko z mojo luno v raku tolk normalno živim, ko pa me vsaka tranzitna spravi v :xx!:

Čistim, ma kaj čistim, spraznjujem...malarija 2.del se nezadržno bliža... xrolleyesx

Pa želodec me boli.Pa nekaj po zobovju pika.Pa čist brez energije sem.

No, glavno, da sem v skladu z napovedjo... x:px

Astra
Per aspera ad astra

o! xDDx

Luna v raku?
ma zdaj ko je sonce v ribah mi pa se kar sede al kaj. morda ker je se merkur, pa ker je jupiter v sco, pa je lep veliki trigoncek. x8Dx

na cest pa shtala, pa ne sam zarad snega, pac pa tud tko, folk je cist zblojen pa tud divji pa sunkovit (mars v dvojckih, merkur v ribah)...

Picasso

[color="#3333FF"]Saj če tkole kej v oklepajčkih piše, že celo razumem x8Dx x:Dx x;)x :palec: .

Gllih dons zjutraj je na cestninski postaji Ljubljana zahod bil en BMW, ki je z ABC pasu verjetno hotel zavit na ABC + plačilno stezo in ga je po celi strani voznika oplazil. Verjetno je BMW izsilil, ni računal zavorne poti kamiona [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ej...ne vem, kaj se je meni zgodilo...sam moj kos lune je nekdo definitivno premaknu na sco.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

super...sva že dve....:palec:

(že spet mi ne delajo funkcije komentiraj in citati - ah ti retromerkur ti)

dve?? ....pajade,...jest sem pa luft al kwa!! x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ups...sorči...tri....take napake si pa ne privoščim, da bi te z luftom zmerjala..... x:Dx x;)x

z [color="#6633FF"]luftom[/color][color="#FF0000"]zmerjala[/color]......... x:Dx x:Dx :palec:

......za crknt sem se narežala na tole... x:Dx x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

kdaj bo pa za pucanje po mozganih pravo obdoje?! al je ze?! Al sem ze zamudila?

Spet me neki zgodovina je** :xx!:
Uspeh je drznim zagotovljen!

jasno, da te zgodovina je*......ko je pa retromerkur.....itak.....sam veš kaj, vsaka zgodovina konča al v pozabi al pa v kakšni knjigi....in kot resničnost slej ko prej mine.... x^x x;)x :palec:

x:Dx x:px

scobabe. x8Dx

ja, pa res, luna se sco obnasa tokrat, evo se mi je zdel da mam nekam prevec energije pa en text sem clo ze napisala. x^x

Picasso

[quote name='Marsa' post='650924' date='8. Mar 2006 ob 15:12']x:Dx x:px

scobabe. x8Dx

ja, pa res, luna se sco obnasa tokrat, evo se mi je zdel da mam nekam prevec energije pa en text sem clo ze napisala. x^x[/quote]
že prav...in ti ne da bi nas v naprej mal potolažila, da bo sicer imela rakovo masko, bo pa sco inside...že prav.... :sniky: ...smo morali to kar sami ugotovit :O: ..... x:o)x

sam je pa res...čist tako se počutim, kot takrat, ko je luna v sco....kar je v bistvu= x:px

tole no go vec!!!

sej se ne morm vec sklicvat na retro merkur, pa venero pa luno pa ne vem na kaj se vse..... k recimo se da hitr kej najdt v vesolju, da si najdem izgovor. To se more nehat x:)x

generalno ciscenje glave pri kakem zdravniku mogoce x?x x:o)x to bi slo?! hmmm najbols da se s tem probam x:Dx x:o)x
kaj pa ce bi mi kdo presadil mozgane :inocent:

ok zdej jih ze strelam..... grem iz teme, k sem mal zgresila

Lep teden vsem x:Xx

x:Dx x:Dx x:Dx

Amiska,.....Marsa ve, da se nas pač ne da pretentat,....določene stvari pač enostavno vemo,......pa plac za kej druzga,...rcnije pa nasvete porab.... xDDx

....eee,....s kire strani bo "prletel".... xrolleyesx

ja men tud ful sede Amis (luna v skorpijonu), ful nardim, pa Taprava sem, ono ful ekshn jaz. x^x
pa v devici mi sede luna (to je dost manj logicno, ker je opozicija moji luni), pa v levu, dvojckih, vodnarju (v tem se najbolj od teh treh)...
pa tud v kozlu mi sede, tud kaj naredim.
drugac v strelcu me zivcmo dela, sem taka isto nasponana, sam bolj nekak... evforicna, pa manj naredim, v tehtnici... je skor ne opazim... v raku.. hm.. kaj pa vem, ma ne dela men rak kaj dost... nimam nekega odnosa. razno da je mal rpevec morda... izi...
v ribah mi lohk zlo sede al pa zlo ne (normalno, ker se mi zaktivira moj schtraufenpacht ribji). xDDx
v ovnu.. podobno kot v strelcu, mal boljs. kerga nisem? xscratchx
v biku... hecna luna, men skor bolj lunino delujoca kot v raku.. lohk zlo kul.

aja, Liu, morda ti osebno kak planet shtalco dela, recimo kak saturn al pa kaj tacga, ce pravis, da se kar vlece vse tole...
saj bo! xupx

Picasso

[quote name='silki' post='650929' date='8. Mar 2006 ob 15:18']x:Dx x:Dx x:Dx

Amiska,.....Marsa ve, da se nas pač ne da pretentat,....določene stvari pač enostavno vemo,......pa plac za kej druzga,...rcnije pa nasvete porab.... xDDx
[color=#FFCC99]
....eee,....s kire strani bo "prletel".... xrolleyesx[/quote]

rcnije praviš? une tvoje definitivno ja.

leti....kaj leti...... :inocent:

[quote name='Marsa' post='650931' date='8. Mar 2006 ob 15:19']ja men tud ful sede Amis (luna v skorpijonu), ful nardim, pa Taprava sem, ono ful ekshn jaz. x^x
pa v devici mi sede luna (to je dost manj logicno, ker je opozicija moji luni), pa v levu, dvojckih, vodnarju (v tem se najbolj od teh treh)...
pa tud v kozlu mi sede, tud kaj naredim.
drugac v strelcu me zivcmo dela, sem taka isto nasponana, sam bolj nekak... evforicna, pa manj naredim, v tehtnici... je skor ne opazim... v raku.. hm.. kaj pa vem, ma ne dela men rak kaj dost... nimam nekega odnosa. razno da je mal rpevec morda... izi...
v ribah mi lohk zlo sede al pa zlo ne (normalno, ker se mi zaktivira moj schtraufenpacht ribji). xDDx
v ovnu.. podobno kot v strelcu, mal boljs. kerga nisem? xscratchx
v biku... hecna luna, men skor bolj lunino delujoca kot v raku.. lohk zlo kul.
a[/quote]
js jo v bistvu opazim sam v raku (razen takih izjem, kot je zdej)...pa zoprna mi je v tehtnici, pa lev mi ni glih za 5....na drugo pa nisem bla pozorna....razen, da mi najbolj paše v sco, pa v vodnarju, dvojčkih in devici (večinoma).....drugo je v "prolazu".....

Veš kaj Liu, včas "pomaga" ravno to, da ne narediš nič, samo opazuješ, pa če je še tak kaos,.....na konc se samo posprav tja kamor je treba x:)x

[quote name='silki' post='650940' date='8. Mar 2006 ob 15:28']Veš kaj Liu, včas "pomaga" ravno to, da ne narediš nič, samo opazuješ, pa če je še tak kaos,.....na konc se samo posprav tja kamor je treba x:)x[/quote]
x?x

verjetno mas prow ja...... sej se oddaljim od zadeve pa opazujem...... sam potem me pa spet konj brcne in prletim direktivo v sredino tornada (sam da tuki ni najbolj mirno in najbolj svetlo..... ampak je kaos xrolleyesx )

si bom vzela na znanje x;)x tnx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...