silki 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 rcnije Amiska? Ježeš bejbe, mam info,...pa primerek tud,.....deluje menda na polnost oprsja,...morm sprobat,....hitrost rezultata?....upam, da pred penzionom Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 [quote name='silki' post='650947' date='8. Mar 2006 ob 15:32']rcnije Amiska? Ježeš bejbe, mam info,...pa primerek tud,.....deluje menda na polnost oprsja,...morm sprobat,....hitrost rezultata?....upam, da pred penzionom [/quote] uuuuu dej povej, dej povej Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 [quote name='silki' post='650947' date='8. Mar 2006 ob 15:32']rcnije Amiska? Ježeš bejbe, mam info,...pa primerek tud,.....deluje menda na polnost oprsja,...morm sprobat,....hitrost rezultata?....upam, da pred penzionom [/quote] ko boš najdla kaj z obratnim vektorskim predznakom, mi pa povej..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 [quote name='Marsa' post='650931' date='8. Mar 2006 ob 15:19']aja, Liu, morda ti osebno kak planet shtalco dela, recimo kak saturn al pa kaj tacga, ce pravis, da se kar vlece vse tole... saj bo! [/quote] [size=1][color="#3333FF"]Mi imamo družinsko Saturnjevanje na bajtah s Soncem pa še čim , zaenkrat še kar normalna zgledam , no saj mogoče se mi sam zdi [/color][/size] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 uh marsa sploh nisem vidla, da si mi napisala..... Saturn?! mozn.... sej bi kej vec napisala, ce bi vedla kaki so kaj aspekti, vem sam to da je u 7.bajti.... Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 [quote name='Amis' post='650955' date='8. Mar 2006 ob 15:36']ko boš najdla kaj z obratnim vektorskim predznakom, mi pa povej..... [/quote] ...prow,....sam, da nauš mene spaštala, če se boš preveč "skrčla" Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 težko.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 [quote name='astra' post='650817' date='8. Mar 2006 ob 12:23']Ni mi jasno, kako lahko z mojo luno v raku tolk normalno živim, ko pa me vsaka tranzitna spravi v Astra[/quote] a bi lahko jaz eno luno v raku prespala???? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Neverjetno, kako deluje ta retro merkur tokrat... Sem mislila, da imam njegovo delovanje v malem prstu, pa očitno nimam.. ponavadi ljudje kar sami prihajajo, take in drugačne sence iz preteklosti...tokrat pa obratno... uzela jih magla ...se kaj zmenim, dogovorim, pa ne da ni odgovora, sploh se več ne pojavijo... Čudno nekam tole, a ta Merkur sploh ve, kako se mora obnašat? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.