Skoči na vsebino

Obleka naredi človeka?

Marsa

Recommended Posts

jst mam pa obdobja, ko nosim samo krila, kjuti oblekice, visokih pet, oprijetih ženstvenih oblačil (ala pin - up) in pol obdobja hlač, kavbojk, balerink, trenirk, superg.

Cipci, jst pa nimam kosmatih jošk x:px :fiju:

xg:Dx xg:Dx

Trenitno divje iščem take sandalčke ampak s peto iz prave plute.

Ve kdo, kje v SLo bi se to dalo kupit :inocent: :8):

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

aja, pol je pa v redu. Sm se že ustrašla, k si silkepilkanje omenila :vio:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

...

Kaj na tem sajtu pa ne moreš naročit?

Mogoče skoraj lažje po netu kej dobit kot pri nas. Sam štekam, da je lahko problem to, ker moraš čevelj probat.

...

ne, ne, jst VEM, da men taki čeveljci na mojo plavutko pašejo x^x

sam glupa kokr sem, sploh nisem v stanju preverit, iz kje so tile ponudniki, mislm, če so iz ZDA, je pol BZ tole naročat, ker bo carina, poštnina, dostavnina, trošarina in ostali davki ter dajatve, prišlo tako drago, da bom odplačevala še pol leta :vio:

sm mislila, če se da to kje v SLO (po možnosti v kaki trgovini) kupit. Sm vidla ene podobne v Bati, sam niso tko lepe, poleg tega je material :xx!:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

nadaljujem v temi obutev x;)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Woah! Si že bolj zvesta sama sebi. Le tako naprej >

evo, da še poročam: hah, ne morem verjet, da folk opazi dekolte.No sem mela razgovor in prav čutla, kako tip dobesedno bulji tam not :Dobčutki ob tem:kaj vem! očitno nisem dost samozavestna, da bi to znala izkoristit al da bi vzela to kot neko orožje. Ampak v eni točki sem začutla, da bi lahko dejansko uporabla to, kako sem bla oblečena, za kaj. No, menda moraš bit tak tip, al kaj. Pa kar me je presenetlo, je blo pa to, da sem mislila, da se na to, kako recmo temu "seksi" je ženska oblečena (ali izzivalno, v tem smislu pač), palijo samo plehki tipi, jooooj kok sem jaz dejansko za luno! Clo en sodelavc, ki je metalc, mi je dal kompliment (sej ne, da bi klasificirala ljudi na plehke/neplehke ampak saj poznam sodelavce, pa pol to lahko rečem)- tko da...no tud ko sem mela svojo točko pred občinstvom, moram rečt, da se mi je zdelo, da me sploh ne poslušajo.Oziroma ja, ampak bolj ocenjujejo . merijo. predvsem babji del občinstva.no tok o tem.a sem kdaj povedala, kako sem si zamišljala svojo poročno oblačilo? seveda na konc tega nisem realizirala.No bla bi oblečena v eno belo laneno obleko in na glavi bi imela venček iz marjetic.Tko kot je bla ženska v filmu Braveheart (se mi zdi) ko se je ponoč poročila z Melčkotom.

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

hah, ne morem verjet, da folk opazi dekolte.

ja to je pa res težko verjet. x:o)x :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men pa paše čarlston luk, sam se mi ne da tega furat pa vsega prilagajat pa to.

Tko da sem najrajš čist *navadna* (taka kot v bistvu sem). xDDx

Kavbojke, majca, čist najbl simpl, brez kakih bleščic, dodatnega okrasja in raznoraznega stafa.

Všeč mi je kak etno stil, sam mi ne paše, žal... tko da sem bl.. kaj jaz vem... 'športna'. x:o)x

Jeans pa to...

Tko kot sem dons. x:)x

Kavbojke, rdeča majca s kratkimi (s ful izrezom, jaz sem vedno imela totalne dekolteje ker me živčno dela kej da me stiska, če pa ni blo že, smo pa rezal x:px - je mat vedno rekla, k je prišla domov: kaj si spet odrezala? xDDx ko sem ovratnike...) in črna jopica.

al pa kavbojska jakna al pa taka jakna 'plastična' kratka, kot kavbojska, rdeča.

Pa olstarke rdeče.

To mi najbl paše in v tem se najboljše počutim. x8Dx

Kravata je zakon!

a veš da sme jaz tud imela ene par kravat. :P

pa tud pokrivala so mi pasala (zdej pa ne prenesem nič na glavi in tud pozim ne nosim kap pa tega).

Pa neke klobučke sem nosila pa takšno. x:Dx

Imela sem pa nekaj časa tud eno zlato obleko z zelenimi nekakšnimi rombi, tako starinsko od frendine babice... mi jo je posodla za nek event, video al kaj, pol pa kao naj jo nosim, ker je na meni bila blazno fit. Kot ulita. Na njej je pa mal visela, k je bla bolj suha.

No in je bla res šponska tista obleka in sem nad zažigala x;)x, pol jo je pa frenda hotla nazaj in sem ji jo vrnila, je bla pa vsa besna, ko so jo pol vsi spraševali, če ma od marse obleko. :vragec: x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a ne?

men tud kot nalašč, če že imam kaj belega, se polijem, umažem.

eni pa čist belcati pa to ves cajt, jaz se pa še oblečem ne dobro, pa že kak flek. x:o)x x:Dx

Sicer bele barve ne nosim, ker mi žal ne paše (na polt).

Mi pa pašejo bele hlače (k optično mal razširijo x:o)x x:px), glih dons sem frendi kazala ene bele hlače, k kar pozabim da jih imam.

Ja sej udobje ne pomen da morš met razvlečene pa nevemkakšne cape. xDDx

js se v kavbojkah super udobno počutim, tule sedim po turško recimo...

Picasso

a ne?

jaz tud zato ne nosim spalnih srajc, k se mi pol vse nagužva pa to pa me živčno dela potem. xDDx

Picasso

heh.jaz sem pa mela enkrat pred par leti piđamo scela. Torej v enem kosu, kot so ti pajacki za bebice male. Kok je šele to zoprn. Ko se moraš na pol slečt, ko te lulat. Meni se je šet o zgodilo (kar je bil višek, nakar sem jo dala za izrez v krpice):sem počepila in me je tisti šiv od vrha do dol tako zarezal "nekam", da mi je tekla kri!moje piđame, sploh poletne, so pa čist neugledne ampak ultra udobne: bokserce(taširoke) in odslužene moževe majce s kratkimi rokavi.
If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

• 1 year later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...