Skoči na vsebino

Obleka naredi človeka?

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>No to mas mogoce prav. Jaz naprimer v vecini primerov vem.

Ne vem, ce imam kaj doma iz viskoze :xx!: Pa marsikatera bejba, k nima denarja, se spozna na firme in zavoha tipa k je v to oblecen  :sori: pol pa se avtek...sej imamo poseben izraz za te bejbe  x;)x Samo, tipi si s tem filajo ego in je zacaran krog :vragec:

Sej sam uprasam,  ne bit jezen  x:Ix

Mah, nč nism jezn! x:Dx Vem kake maš u mislih(reče se jim Stajliš pičke, včas so jim rekl pleharce x:Dx ) take jz takoj prokužim x:px x;)x x:Dx

Pol si pa ena redkih, k spozna model na uč,ne glede da ime znamke ne piše čez celo majco! x:Dx Pa tko kt je Marsa rekla, mam rd tak estetski čist mejhn znakc firme, če se pa da, da sploh ni nč označn,čeprov je to že terna,če dobiš! x^x :palec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Mah, nč nism jezn! x:Dx  Vem kake maš u mislih(reče se jim Stajliš pičke, včas so jim rekl pleharce x:Dx ) take jz takoj prokužim x:px  x;)x  x:Dx

Pol si pa ena redkih, k spozna model na uč,ne glede da ime znamke ne piše čez celo majco! x:Dx Pa tko kt je Marsa rekla, mam rd tak estetski čist mejhn znakc firme, če se pa da, da sploh  ni nč označn,čeprov je to že terna,če dobiš! x^x  :palec:

ne ne ne, ne firme. material, itak. in itak je logicno, keri materiali so drazji, kateri pa ne. ime firme...mi je pa cisto vseeno :sori: Edino pri moskih oblekah, k ma moj fotr skos ene in iste, k delajo po istem kopitu in ze na uc vem x;)x

pleharce...naj bodo x;)x zato majo pa grdi bogatasi urejeno spolno zivljenje pa to x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Aja ne, razen da jaz nisem alergicna na viskozo - ki pravzaprav, ce smo natancni, ni umetna, pac pa je iz naravnih materialov, je pa nekako umetno skup sklumpana, a meni sede, imam ene dve poletni oblekici in je dober filing, taka rahla scena, kot svila skoraj...

Drugace pa plastike pa ne nosim.

Sam bombaz, svilo... kak 2-5% lycre prenesem, fajn naredi... volno pa maram, sam me drazi - ne sme biti pletenje, pac pa blago, ce ze...

Tako da imam kar te debelejse bombaze tud pozimi.

najlonk (nogavic) pa pod hlacami ze 5 ali vec let ne nosim, tudi pozimi, ker me shpikajo (pe ceprav nimam dlakavih nog in si jih ne brijem)...

No ko pa mam minico, pa jih nosim, sam to ze dolgo ni bilo (razen poleti, ko pac nimam nogavic).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ne ne ne, ne firme. material, itak. in itak je logicno, keri materiali so drazji, kateri pa ne. ime firme...mi je pa cisto vseeno :sori: Edino pri moskih oblekah, k ma moj fotr skos ene in iste, k delajo po istem kopitu in ze na uc vem x;)x

pleharce...naj bodo  x;)x zato majo pa grdi bogatasi urejeno spolno zivljenje pa to  x:px

Hehehehehe,js nism bogat,pa tud grd ne, pa mi vse špila kt mora, brez pleharc! x:Dx

Kr se gvantov tiče jt tud skoz Boss in Armani drgnem x:Dx ima en tak značiln style k ga ne morš spregledat, če poznaš te znamke! x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>Hehehehehe,js nism bogat,pa tud grd ne, pa mi vse špila kt mora, brez pleharc! x:Dx

Kr se gvantov  tiče jt tud skoz Boss in Armani drgnem x:Dx ima en tak značiln style k ga ne morš spregledat, če poznaš te znamke! x:Dx

Ja no sej lih to :palec:

Jah, verjamem da nis grd ( vidla te se nism), ce mas doloceno samozavest, zihr spila :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

• 9 months later...

zadnje cajte smo velik o oblacilih razpravljal...

nekaj smo kupovali, opisovali, firme neke, krzno al ja al ne in tako dalje.

pa osvezujem. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Super Marsa...

Sploh pa zdej k je zima in imam občutek, da vsaj tisti okoli mene dajo dost na to kako so upednani...polet že kej navlečeš nase...pozim morš bit pa 1A

Jaz se pozim velik bolj rihtam...pa dražje obleke kupujem (čeprou nikol tolk drage, kot moj dragi)

Se pa odpravljam kupvat čevlje...zimske...so mi zdej ful zakon tisti škorni tko čez kavbojke..s.am mam premočna meča jaz za take hece :o|o:

Obleka naredi človeka?

Ma včasih ni dost sam kaj maš na seb ampka kako se počutiš v tem...

x^x

Jaz sm šele lani začela mal bl športen image in to..pa sm kr neki cajta rabla, da sm pogruntala al sm to jaz al ne...

Pa zdej itak morš bitšportn, ker pač tako modo delajo...ne?

x:Dx x:Dx x:Dx

aja...pa letos je vijolčna spet in...to je pa tko zlo zlo zlo zlo moja zimska barva

pa žamet mi je zakon...vzorčast...letos tut In

jupiiiiiii..aja sam keša ni :OO: :opica: :ukid:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

js se ful rada rihtam... skos morm bit 100% zrihtana... pr men ni tko - doma trenirka (sploh nobene nimam), za v trgovino jeanske pa majčka, za ven pa ne vem kaj...

js sm skos oblečena tko, da sem si všeč. ne nosim hlač, jeansa, rdeče barve, rebrastega žameta, športnih stvari, čevljev brez pet. nosim kiklce, rada imam frfotajoče stvari.. redno spremljam modo (moj hobi je gledanje slikc s fashion weekov x:)x ), trenutno se navdušujem nad ruskim stilom, gladkim svetlečim žametom z dodatkom svile, kiklcami A-kroja z veliiiko blaga, prozornimi majčkami, belim krznom za okol ramen pa škorenjčki... všeč so mi elegantne, lepe stvari... imam smisel za kombiniranje stvari, ki ne pašejo skupaj :)

pri drugim ljudeh ne gledam preveč v kaj so oblečeni... če sem jaz tak frik na modo, ne zahtevam tega še od drugih x;)x

se mi zdi da je to pač ena izmed mojih aktivnosti v prostem času - da se rihtam in hodim na shopping...

pa kr se tiče znamk v okviru ittiere (versace,D&G,cherutti...) pa Armani, C&K v Sloveniji oz. pri nas, ma ni vredno niti 2k x:Dx sportina prodaja krš robo, vem iz prve roke x:o)x pa tud upam povedat (drugo razredna) če greš v london, pa pogledaš samo eno navadno belo majčko od VJC, košta ušivih 120 angleških funtov :O: :xx!: sam tok, v sloveniji ne rabiš bit bogat, da se oblačiš v te cunje, ampak neumn in nor na čefurski imidž x:Dx
honor and respect

pa kr se tiče znamk v okviru ittiere (versace,D&G,cherutti...) pa Armani, C&K v Sloveniji oz. pri nas, ma ni vredno niti 2k x:Dx sportina prodaja krš robo, vem iz prve roke x:o)x pa tud upam povedat (drugo razredna) če greš v london, pa pogledaš samo eno navadno belo majčko od VJC, košta ušivih 120 angleških funtov :O: :xx!: sam tok, v sloveniji ne rabiš bit bogat, da se oblačiš v te cunje, ampak neumn in nor na čefurski imidž x:Dx

če maš smisel za modo, se lahko oblečeš ful dobr tud brez prve linije balenciage ali prade...

rabiš samo čas pa domišljijo..

x:)x x;)x

če maš smisel za modo, se lahko oblečeš ful dobr tud brez prve linije balenciage ali prade...

rabiš samo čas pa domišljijo..

x:)x x;)x

ma ne gre se zato x:o)x sicer pa modno oblačenje ni nujno znamka, če že hočeš bit pametna x;)x

honor and respect

Se mi zdi, da sm v lajfu že skor vse mel na seb x:px ....hehe, oblačila mislim, od z bolšjega sejma do Varteksa pa do Armanija..... x:px Pr kavbojkah pa sm se takoj za Lewis zapalo, še zdej so mi :palec:. Sicer pa so ble do enga 30-tga kavbojke, mikica, jakna ipd. "železni repertoar". x8Dx Pol sm začel delat, pa sm še druge cote, "uniforme" haha, začel nosit......pa tud tu sm rad mel dobre cote, morm rečt, da je Mura bla vedno zlo zlo solidna, čak odlična......hih, Armani pa carski, stil, kroji, material....mmmm.....ful všeč, sam "ko če to da plati" xcivx x:Dx Hehehe, se spomnim, ko sem v Pragi kravato iskal (dolg časa, pa še zdaj, če vidim kako res dobro, sem si v tujini vedno kako kravato kupil.... x:px)....in iskal k zmešan, pa mi ni nič padlo v oko (k mam pr kravati rad, da mi dobesedno "pade u oči"), pol pa jo naenkrat zagleda moje tedanje dekle, jaz pa sam :2src: ......in bila je Armanijeva....... x:px ...to je prva Armanijeva stvar, ki sem jo kupil. Še sedaj je mogoče celo najboljša med mojimi kravatami. :palec: Pa potem kar dolgoooo nič........en pulover.......... kakorkoli, huh, te dni pa sm si plašč kupu......k sem ga zagledal sem vedu, da je moj.......njamsi. x:px :2src: Prav užival bom v njem vedno, ko ga bom oblekel. Men italijani "ležijo".....k sicer ne maram "načičkanega", italijani pa so mal nagnjeni k čičkanju, mi je sicer včasih ful žal, k je cota ful dobra, pa nakinčana z nekim vragom :xx!: ....sicer pa :palec: Armani pa je tak car. x^x Pa včasih se je treba razvajat mal, ne, za koji k te delam k crnc, bemu sunce x;)x x:Dx Če ti seveda to pomen, da si fajn oblečen. No, v glavnem pa mi "uniforme" krojač zašije......je tud cenovno ugodno........me je fotr včasih "tolažu" (k je vedu, da mam rad dobre cote, pa si neke ne morm privoščit)......eh, pojma nimaš, frajer je tist, ki si k dobremu krojaču pa "po meri" da obleko nardit, ne pa un k Armanija kup...........haha, tak da sm zdej frajer tak al tak x:Dx . Sicer pa se držim bl pravila, da si kupujem mal manj cot, pa takrat dobre (kar sicer niti pod razno ni praviloma vezano na blagovno znamko). Se pa spomim, ko sem si lohk le izjemoma in total redko kako boljšo coto kupu...... pol pa sm to gulu non-stop......fajn je met mogoč mač manj cot pa tiste dobre, da se res dobro počutiš v njih......odpreš omaro in veš, da boš oblekel nekaj v čemer se počutiš ok.....pr men je željeno in imeto nekje fifti-fifti, upam, da ščasoma večinoma porihtam to.....

Aja, Seal.......mam srečo, da sm po rodu tud italijan, ne x;)x xDDx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

OBLEKA NAREDI CLOVEKA!!! Drzi al ne?

Praujo, d je clouk sam moski, d zenska ni!!! Torej: ce se zenska ublece, automatsk pustane moski, torej clouk, ne!!! Zakwa so pa pol moski-cloveki UBLECENI??? No, tisti z mejhnim, dobr, d se ne vid tolk, d ni clouk, aaahahahaaaaa... ampak uni s t velkim, a? JAU SE, UDGUVOR, ce se upas!!! :frog:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Guest mačona
ammm sam neki bom povedu, najbl smešn mi je, ko vidim slovenčke "wanna be" italian style x:Dx x:o)x tega občutka enostavno nimajo v krvi in tak slabo kopirajo, da so prou res kmetavzi x:o)x brukajo se

A ti pa dobro zgledaš v oprijetih majčkah in s kilo želeja v laseh?! :vio: :inocent: x:Dx x;)x Samo hecam se. Irokeza ti 200% bolj pristaja. x:Ix

Aja, Seal.......mam srečo, da sm po rodu tud italijan, ne x;)x xDDx

ja dobr zate, he he x:o)x

drugač pa glede armanija se strinjam to, da se vsaka njegova cunca full lepo vsede na vsako oblino telesa x:)x drugač pa js osebno najraj nosim Tommy Halfiger pa Sean Combs cote,aja pa G-star jeans mi je gut x:o)x

A ti pa dobro zgledaš v oprijetih majčkah in s kilo želeja v laseh?! :vio: :inocent: x:Dx x;)x Samo hecam se. Irokeza ti 200% bolj pristaja. x:Ix

btw nikol nism mel žele v laseh, bil je nek gel-vosek in to v mejah normale x:o)x

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...