Tamburin 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 Meni pa bolj kot obleka pove o človeku njegova obutev. Na primer južnjaki skoraj obvezno nosijo neke čudne cipele (staromodne salonarje...), po možnosti z belimi nogavicami..., ali pa superge brez nogavic. :xx!: Športni tipi seveda superge na bele nogavice ali pa "pohodne" čevlje (debelejši podplati) ali masivne sandale poleti (s širšimi trakci)... Obuti po zadnji modi se mi zdijo brez domišljije in svojega jaz-a, ker jim mora nekdo drug diktirat, kaj naj dajo nase... :o|o: Najbolj bad :xx!: pa se mi zdi videt tipa sredi poletja v zimski zaprti obutvi! Tak se mi zdi ful zanikrn in neskrben do sebe - kako naj bo šele do drugih! Za ženske velja enako, le da jaz pač bolj moške opazujem in takole v sebi ocenjujem... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 Hja točno Tamara - sem zadnjič eno punco gledala...v visokih usnjenih škornjih...zunaj pa 35+. Niti predstavljati si ne morem, kako zelo je potem spremenila ozračje...ko se je sezula.. Ali pa trenirka...pa čevlji spodaj - takoj veš da je z juga Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 uzivaj v opazovanju Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 Ja, Mick, sigurno te bojo drugače gledali. Tudi mene povsod bolj resno jemljejo, če sem "uštimana". Še najbolj pa sem opazila razliko, ko sem nekaj cajta nosila očala (tista s filtri proti bleščanju - za utrujene oči - ki jih ni treba nosit non stop). Z očali sem menda bila kot kaka prfoksa in so vsi imeli bolj en rišpekt do mene...Drgač pa sem ful preprosto oblečena in me skoraj povsod vsi tikajo (pa ne s prsti! ). Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Bok. Obljuba naredi dolgega....ups....dolg.......post Joj, sem bom zdaj hvalil...... No torej......sem se včeraj spedinal.......oblekel eno boljših oblek.....posebna pozornost na čevlje in dodatke (kravata, nogavice, pas, ura).....pa sem bil tipi-topi . No, zdaj pa v lajf. Ups....v spalnici pozabil gsm (ki mi služi tudi kot budilka).....izpod odeje zaspan pogled moje drage...."iiiiii...kak si lepi"....he-he....že učinkuje . Na hodniku srečam čistilko s katero vedno kako hecno rečeva......."oooo, kako ste danes (poudarek na "danes" ) lepi"..... V službi me vratar s katerim se tikava.....vika......slučaj Tekom dneva imam številne sestanke in srečanja s sodelavci in "zunanjimi"........(sem se seveda uredil tudi zato ).....Opažam, da obleka definitivno naredi svoje.......zlasti ženske to takoj in vedno opazijo in seveda tudi komentirajo.......Baje izgledam veliko resnejši, kao tip, ki ve kaj hoče ....hi-hi....super ....., da vsaj izgledam tako Se mi zdi, da se zavedam, da izgledam ok .....in da to avtomatsko vpliva tudi na moje obnašanje. Tudi na sestankih opazim za nianso spoštljivejši odnos....a se mi le zdi? Po službi skočim po opravkih v mesto.......he-he.....toliko žensk me že dolgo ni opazilo, pogledalo.....prav veselo flirtam z očkami.....in.... v trgovini takoj "gospod" postanem...... Torej......obleka brez dvoma naredi vtis na druge ljudi. Seveda lahko s kakšnimi črnimi nohti, dlakami iz nosu in ušes , čudnimi nogavicami, neprijetnim vonjem ipd.....vse pokvariš....K "mešnemu gvantu" sodi tudi urejenost........Oboje pa izraža odnos, ki ga imaš do sebe.....pa tudi do ljudi oz. prilik, dogodkov, ki jih obiščeš. In kot smo že marsikje omenili...če se sam spoštuješ......te bodo večinoma tudi drugi......zanemarjen človek ne daje vtis samospoštovanja......in se tudi drugi ljudje do njega ne vedejo spoštljivo. No...sam sem rad lepo oblečen. Tudi športno......Videz je hočemo-nočemo pomemben......sodoben človek pa ima na razpolago veliko pripomočkov s katerimi svoj videz izboljša, prikrije pomankljivosti, se "polepša"............tudi oblačila. Ekola, poročilo podano ......Pridni bit. Radi se imet. Dost seksat. In lepo se oblačit. Tudi zato, da bo.....dost seksa . Danes Mick.....mal važen Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Mick Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 no...pa nej she kdo reche,de obleka ne nardi micka.....khm.....chloveka micksurla Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 MICK "iiiii...kk si lepi...." Dokaži, pripopaj slikco .... Tvoja draga, izpod odeje, napol speča verjetno ni objektivna za take ocene... Daj, daj...maš telefon s fotoapratom pa digitalca...daj, daj, klikni, pripopaj....da me ocenimo (izbuljimo učke)... (da vidimo dickova jajčka ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Sami izgovori. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Mick...pa bodi realen; en moremo te vse videti...v živo... Dosti lažje, manj komplicirano....da pripopaš fotko . Ne kompliciraj....klikni in pripopaj ... Pa ne išči izgovorov :xx!: Čakamooooooooo.......................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Je čisto temi primerno Mick. Takole potem: eno slikico v trenirki, drugo pa v tamašni obleki. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Čakam....na trnih....... Jau, je počasen tale Mick..... (prhljaj čistiš z ramen? gledaš če se v čevljih vidi tvoj odsev? preverjaš usklajenost barve kravate z nogavicami (ups, te so sigurno adidasove, bele...z belo modro črto...)...daj Mick....moram kosilo kuhat! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Obleka lahko naredi človeka, ne pa osebnosti (ena iz babičine skrinje). Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Dokaži s fotko, da si res tako oblečen. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 He-he.....si pa ljudje ustvarijo (tudi napačno) mnenje o človekovi osebnosti.......tudi na podlagi njegovih oblačil :xx!: . Sicer pa v vsakem primeru......oblačila deloma izražajo tudi osebnost človeka, ki jih nosi. No...povej, a moje addidasove nogavice ob mašnem gvantu nič ne povejo o meni? Jah, definitivno bi bila sigurna za zadnji dve črki priimka.... Ja mogoče pa res tudi osebnost deloma izražajo, v nekaterih primerih lahko celo poklic razbereš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 heheh... Janja goflja... zadnji dve črki priimka.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Super, sedaj pa je Janja popolnoma sigurna in lahko zaključi ter poda svojo analizo ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Hmm slike se nisem(mo) dočakala(i) :o|o: .... Forum tudi nekaj nagaja ... WD40 potrebuje, se mi zdi. Me pa Mick kljub vsemu zanima...glede da eni v nisansah poiščejo razlago..a sta zadnji črki priimka RES IČ oz. IĆ? (domnevam, da je to nekaj v navezi z jugo_republikami in njihovimi belimi nogavičkami - da se zna - ko ima stil...). Danes prebrala vic: Kako spoznaš črnogorskega kuma na poroki? Oblečeno ima najdražjo trenirko. Mick...v stilu črnogorcev? (ne mislim po...hmmm ampak po oblačenju, glej temo! ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Obleka, naredi sexy vsakega človeka . Le Dior, Armani, Gucci i muči se dosta para, pa si že sexy in luškan, puškan, pa cotkan, samo zaradi versacce knofa in tistih par vezenin in tkanin gor. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Bo treba kak versacce knof dobit, pa ga na svojo obleko pršit. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 ...in to sta ......LA? ... a to pride od Sur-LA ... ... ? ... lohk bi šel mal Janji nasprot... a se ne bi rajš Surlić pisal... mislim, zavoljo Janjine analize JA, po mojem da smo res pogruntali Mickovo neforumsko ime in priimek. Dick Surlić . Zdej bomo pa vidl, če je vreden svojega priimka.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Bo treba kak versacce knof dobit, pa ga na svojo obleko pršit. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Včasih rada kupim kakšen kos oblačila...s "pravim knofom"...se ponavadi izkaže...da ga lahko nosim dolga leta... Hja...pa čevlji... ...tisti, ki me dobro poznajo...sam pogledajo...kakšne čevlje sem obula...pa vedo, kakšne volje sem... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2003 Avtor Prijavi Deli 18. september 2003 Pa se en vic, ki 'pashe' semle: Dos'o Mujo na odmor u Egipat. Pliva on tako Nilom, kad odjednom pred njim - krokodil.A Mujo ce: - 'Nemoj, Lacoste, majke ti.' Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 chloveka je naredil Bog...obleka pa krojach dubravka Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.