Skoči na vsebino

želim si....

Vampir777

Recommended Posts

• Komentarji 588
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...želim si željo, ki je vsak dan manj mogoča...želim si, da bi se dobile...vse skupaj, vseh pet, in da bi se po dolgem času pogovorile, nasmejale in zabavale...

... :detelca: xcrossfingx :detelca: ...

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!
Deli na socialnih omrežjih

Naj ze mine teh 26 dni... :onfire: :inlove: , pa da te objamem. x:Ix

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Da bi bla pridna še naprej in delal na seb in se tko rešila migren in problemov z ledvicami. x:)x

Sej vem, da si lahko to željo sama izpolnim. Bom. x^x

Sem ti že enkrat bpovedal, kje tiči vzrok tvojih problemov, pa se te nič ne prime. Operativno skrajšaj vrat in vse bo o.k. Zaradi ekstremne dolžine, se v vratu oslabi komunikacijski signal med glavo in ostalim telesom (kot npr. v elektrotehniki padec napetosti na porabniku) in zato prihaja do migren. Težave z ledvicami pa se pokjavijo ponavadi takrat, ko človeku vladajo zavedni ali nezavedni strahovi. In spet smo pri vratu - zaradi njegove ekstremne dolžine se podzavestno bojiš, da boš po nesreči kinknila in da lahko v skrajnem primeru pride do loma vretenc v vratnem delu (sledi smrt ali paraliza) in ta strah se odrazi na ledvicah. Vem, ni ti lahko, a vseeno razmisli o operativnem skrajšanju vratu - vsaj za kakih 10 cm.

lalala pa še tralalero

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Želim si, da bi v tem intenzivnem obdobju dogajanja v meni sprejela čimveč sebe. Da bi se končno naučila komunicirati. In da bi že enkrat pozdravila to mojo kožo - moj stik s svetom. Pa da vsa ta gugalnica čustev, ki me meče ne bi bila zaman in bi vodila v lepše življenje.

Vem, moč je v meni. xsrcx x:Xx

Sem ti že enkrat bpovedal, kje tiči vzrok tvojih problemov, pa se te nič ne prime. Operativno skrajšaj vrat in vse bo o.k. Zaradi ekstremne dolžine, se v vratu oslabi komunikacijski signal med glavo in ostalim telesom (kot npr. v elektrotehniki padec napetosti na porabniku) in zato prihaja do migren. Težave z ledvicami pa se pokjavijo ponavadi takrat, ko človeku vladajo zavedni ali nezavedni strahovi. In spet smo pri vratu - zaradi njegove ekstremne dolžine se podzavestno bojiš, da boš po nesreči kinknila in da lahko v skrajnem primeru pride do loma vretenc v vratnem delu (sledi smrt ali paraliza) in ta strah se odrazi na ledvicah. Vem, ni ti lahko, a vseeno razmisli o operativnem skrajšanju vratu - vsaj za kakih 10 cm.

lalala pa še tralalero

xsmx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

lalala pa še tralalero

:lol: :lol: :lol:

Ej, škoda, k to ne morva rečt za tvoje pritikline. :vragec: x:Dx

ŽELIM SI CELO ZIMO TAKIH DNI KOT JE DANES :2src: xcrossfingx fisha make it come true xgoldfishx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Želim si sneg.sneg ,sneg in sneg..Pa vse zimske vragolije..Tole sonce mi že gre na živce.. :xx!:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Želim si, da bi v tem intenzivnem obdobju dogajanja v meni sprejela čimveč sebe. Da bi se končno naučila komunicirati. In da bi že enkrat pozdravila to mojo kožo - moj stik s svetom. Pa da vsa ta gugalnica čustev, ki me meče ne bi bila zaman in bi vodila v lepše življenje.

Vem, moč je v meni. xsrcx x:Xx

x:Xx

naj ne čakam več...

x:Dx x:Dx Sprememba taktike v cilju utišanja? Nič ne bo. Se bo treba držati podkupninskega deala.

lalala

Ni sprememba taktike, samo probam mal še tvoje fore vračat. x;)x x:px

Bat aj stil lajk ju. Nou metr wat! x:px x:)x

Študiram, če b si sa zate posebi dala samo vrat slikat in pol to met za ikonco. :lol: K ta je še vseen prelepa. :vragec:

Študiram, če b si sa zate posebi dala samo vrat slikat in pol to met za ikonco. :lol: K ta je še vseen prelepa. :vragec:

obrni se na strokovnjake v temi šišam, brijam, perem zube in jih lepo prosi za pomoč

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Guest mačona
Želim si sneg.sneg ,sneg in sneg..Pa vse zimske vragolije..Tole sonce mi že gre na živce.. :xx!:

želim si poletje, poletje, poletje in vse kar sodi zraven. x^x x:Dx :inocent:

zimske vragolije pa ja ... če so fajne. x:px

saj kakšen nočni sprehod zna bit prav fajn in kotaljenje po bregu navzdol - I still do that x:Dx, pa vožnja z žakljem po bregu navzdol ... x:Dx

želim si poletje, poletje, poletje in vse kar sodi zraven. x^x x:Dx :inocent:

zimske vragolije pa ja ... če so fajne. x:px

Pol ti bo pa vroče v tvojem kožuhcu. x;)x :frog:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

x:Ix da bi danes preživel/doživel krasen dan

x:Xx da bi morda našel čas in odgovoril .........napisal......

x:)x da bi bil ta dan malo bolj običajen kot ponavadi

x:)x da ugotoviš, da je sreča še kje drugje xsrcx in da se ji splača prepustiti

x:px ker energija je res nora :inocent:

da bi to pucanje čipmprej minilo.....ne maram bit jokica :o|o: :xx!:

xcrossfingx xyiyax xflowx Ves da bo..

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...