druidka 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 pa, saj veš, česa si želim...danes spet to sanjala... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 ...želim si željo, ki je vsak dan manj mogoča...želim si, da bi se dobile...vse skupaj, vseh pet, in da bi se po dolgem času pogovorile, nasmejale in zabavale...... ... Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Naj ze mine teh 26 dni... , pa da te objamem. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 nekega odgovora da grem lahko naprej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Da bi bla pridna še naprej in delal na seb in se tko rešila migren in problemov z ledvicami. Sej vem, da si lahko to željo sama izpolnim. Bom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Da bi bla pridna še naprej in delal na seb in se tko rešila migren in problemov z ledvicami. Sej vem, da si lahko to željo sama izpolnim. Bom. Sem ti že enkrat bpovedal, kje tiči vzrok tvojih problemov, pa se te nič ne prime. Operativno skrajšaj vrat in vse bo o.k. Zaradi ekstremne dolžine, se v vratu oslabi komunikacijski signal med glavo in ostalim telesom (kot npr. v elektrotehniki padec napetosti na porabniku) in zato prihaja do migren. Težave z ledvicami pa se pokjavijo ponavadi takrat, ko človeku vladajo zavedni ali nezavedni strahovi. In spet smo pri vratu - zaradi njegove ekstremne dolžine se podzavestno bojiš, da boš po nesreči kinknila in da lahko v skrajnem primeru pride do loma vretenc v vratnem delu (sledi smrt ali paraliza) in ta strah se odrazi na ledvicah. Vem, ni ti lahko, a vseeno razmisli o operativnem skrajšanju vratu - vsaj za kakih 10 cm. lalala pa še tralalero Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Želim si, da bi v tem intenzivnem obdobju dogajanja v meni sprejela čimveč sebe. Da bi se končno naučila komunicirati. In da bi že enkrat pozdravila to mojo kožo - moj stik s svetom. Pa da vsa ta gugalnica čustev, ki me meče ne bi bila zaman in bi vodila v lepše življenje. Vem, moč je v meni. Sem ti že enkrat bpovedal, kje tiči vzrok tvojih problemov, pa se te nič ne prime. Operativno skrajšaj vrat in vse bo o.k. Zaradi ekstremne dolžine, se v vratu oslabi komunikacijski signal med glavo in ostalim telesom (kot npr. v elektrotehniki padec napetosti na porabniku) in zato prihaja do migren. Težave z ledvicami pa se pokjavijo ponavadi takrat, ko človeku vladajo zavedni ali nezavedni strahovi. In spet smo pri vratu - zaradi njegove ekstremne dolžine se podzavestno bojiš, da boš po nesreči kinknila in da lahko v skrajnem primeru pride do loma vretenc v vratnem delu (sledi smrt ali paraliza) in ta strah se odrazi na ledvicah. Vem, ni ti lahko, a vseeno razmisli o operativnem skrajšanju vratu - vsaj za kakih 10 cm. lalala pa še tralalero Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Sem ti že enkrat bpovedal, kje tiči vzrok tvojih problemov, pa se te nič ne prime. Operativno skrajšaj vrat in vse bo o.k. Zaradi ekstremne dolžine, se v vratu oslabi komunikacijski signal med glavo in ostalim telesom (kot npr. v elektrotehniki padec napetosti na porabniku) in zato prihaja do migren. Težave z ledvicami pa se pokjavijo ponavadi takrat, ko človeku vladajo zavedni ali nezavedni strahovi. In spet smo pri vratu - zaradi njegove ekstremne dolžine se podzavestno bojiš, da boš po nesreči kinknila in da lahko v skrajnem primeru pride do loma vretenc v vratnem delu (sledi smrt ali paraliza) in ta strah se odrazi na ledvicah. Vem, ni ti lahko, a vseeno razmisli o operativnem skrajšanju vratu - vsaj za kakih 10 cm. lalala pa še tralalero :lol: Ej, škoda, k to ne morva rečt za tvoje pritikline. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 ŽELIM SI CELO ZIMO TAKIH DNI KOT JE DANES fisha make it come true Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Želim si sneg.sneg ,sneg in sneg..Pa vse zimske vragolije..Tole sonce mi že gre na živce.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Želim si, da bi v tem intenzivnem obdobju dogajanja v meni sprejela čimveč sebe. Da bi se končno naučila komunicirati. In da bi že enkrat pozdravila to mojo kožo - moj stik s svetom. Pa da vsa ta gugalnica čustev, ki me meče ne bi bila zaman in bi vodila v lepše življenje. Vem, moč je v meni. naj ne čakam več... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 :lol: Ej, škoda, k to ne morva rečt za tvoje pritikline. Sprememba taktike v cilju utišanja? Nič ne bo. Se bo treba držati podkupninskega deala. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Sprememba taktike v cilju utišanja? Nič ne bo. Se bo treba držati podkupninskega deala. lalalaNi sprememba taktike, samo probam mal še tvoje fore vračat. Bat aj stil lajk ju. Nou metr wat! Študiram, če b si sa zate posebi dala samo vrat slikat in pol to met za ikonco. K ta je še vseen prelepa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Želim si sneg.sneg ,sneg in sneg..Pa vse zimske vragolije..Tole sonce mi že gre na živce.. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Študiram, če b si sa zate posebi dala samo vrat slikat in pol to met za ikonco. K ta je še vseen prelepa. obrni se na strokovnjake v temi šišam, brijam, perem zube in jih lepo prosi za pomoč Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Želim si sneg.sneg ,sneg in sneg..Pa vse zimske vragolije..Tole sonce mi že gre na živce.. :xx!:želim si poletje, poletje, poletje in vse kar sodi zraven. zimske vragolije pa ja ... če so fajne. saj kakšen nočni sprehod zna bit prav fajn in kotaljenje po bregu navzdol - I still do that , pa vožnja z žakljem po bregu navzdol ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 želim si poletje, poletje, poletje in vse kar sodi zraven. zimske vragolije pa ja ... če so fajne. Pol ti bo pa vroče v tvojem kožuhcu. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 stokrat raje mam, da mi je vroče kot pa da me zebe do kosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Jaz tudi! Poleti je tako fajn, še posebej na morju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 fuj poletje, na morju je najlepše pozimi in jeseni Kakšno bo jutri vreme pri vas, se spravljam v soline Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 nazaj najino prijateljstvo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 da bi danes preživel/doživel krasen dan da bi morda našel čas in odgovoril .........napisal...... da bi bil ta dan malo bolj običajen kot ponavadi da ugotoviš, da je sreča še kje drugje in da se ji splača prepustiti ker energija je res nora Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 da bi to pucanje čipmprej minilo.....ne maram bit jokica :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 da bi to pucanje čipmprej minilo.....ne maram bit jokica :xx!: Sej bo, bejbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 da bi to pucanje čipmprej minilo.....ne maram bit jokica :xx!: Ves da bo.. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.