Ksenia 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 da bi to pucanje čipmprej minilo.....ne maram bit jokica :xx!:drž se bejba... mene čaka še ogromno umazanije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 da bi to pucanje čipmprej minilo.....ne maram bit jokica :xx!: drž se bejba... mene čaka še ogromno umazanije Tud mene - take notranje in take ta prave - po beljenju Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Tud mene - take notranje in take ta prave - po beljenju zasavka? pih. kwa bi bla pa če bi bla pa za muro? po beljenju seveda... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Še dobro, da nisem zlata ribica. Bi se mi zmešalo od toliko nenasitnih želj. :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 da bi to pucanje čipmprej minilo.....ne maram bit jokica :xx!: razumem te...popolnoma......a tudi to bo minilo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 ....da bi te udarilo po buči Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 fuj poletje, na morju je najlepše pozimi in jeseni Samo zaradi odsotnosti folka bi pomislil človek. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 fuj poletje, na morju je najlepše pozimi in jeseni Ja vem, da je kar drugače če živiš tam, je druga perspektiva. Pozimi in jeseni je pa seveda manj turistov in gneče... Saj veš, kdo mi je umrl... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ..zelim si da bi blo bl toplo... dost mam tega da moram s termoforko okol hodt...:xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 glih opazla temo "želim si"....pa mi ni nič pametnega padlo na misel.....sam tale samsonova bi bla pa kr fajn.....tako enih 25 stopinj bi mi dobro delo....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 želim si, da bi blo še bol mrzlo in sneg pa da bi mi ta torta uspela Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ma bol kot mraz me skrbi torta sicer sem pa z -20 čist zadovolna sam da so potem ceste suhe, da se čim dlaj prevaam s piciklom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 da bi blo tuki vsaj tok stopinj k v tuniziji Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Draga zlata ribica. Tokrat se obračam nate z veliko željo. Prosim nameni mi dooolg obisk delavnic, katere si že dolgo želim. Čutim, da je zdaj napočil pravi čas. xrosex Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 želim si, da bi me kliknil in me želel videti Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 želim si, da bi me kliknil in me želel videti o jaz pa ne, kako sva si različni naj me ohrani v najlepšem spominu Slava mi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 želim si, da bi me želela...karkoli pač, samo ignorirati ne Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Želim si, da bi me bolj spoštoval in želim si, da bi se čez nekaj let obrnil in bi mu bilo žal... in želim si velik kos s čokolado nabite torte Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Želim si, da bi me prijateljica razumela, si vzela čas za dolg pogovor z mano! Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Malokrat te cesa prosim...za mojo Valkiro, da bi si ucke pozdravla, cimprej! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
virtu 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Želim nehati kaditi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Želim nehati kaditi...Nehaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Ribica prosim pomagaj mi prebolet nekoga. Ne bi je rada pozabila, samo naj mi ne bo tako težko, ker je z drugo Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Ona je z drugo? Mogoče sem mal zmedeno napisala Mišljeno je bilo pač za neko osebo, ki je ne bi rada pozabila in ne za ženski spol Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Ribi, daj prosim zrihtaj mi enga normalnega tipa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.