cashy 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Ribi, daj prosim zrihtaj mi enga normalnega tipa pa moraš ribici povedat, kaj tebi pomeni pojem "normalen tip".Pri vsaki ženski je tip normalnosti drugače definiran. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Mislim, da bo Ribi prebrala moje misli. Či ima moč, da izpolni želje, potem ima tudi druge sposobnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 eno stevilke, ene parih kavic, flirtov....... na koncu pa njega Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Jst bi pa zdravje, pa zaljubljena bi bla spet...srečno. Ne vem še v koga, ampak nej bo kak ta prav že no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Jst bi pa zdravje, pa zaljubljena bi bla spet...srečno. Ne vem še v koga, ampak nej bo kak ta prav že no. dejmo dejmo migat (jaz mam pa tacka luštnga sina ) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 dejmo dejmo migat (jaz mam pa tacka luštnga sina )Ja, sam je mal premlad zame. Jst sm že stara koka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Ja, sam je mal premlad zame. Jst sm že stara koka. sam eno leto je mlajši. pa je pameten in resen po mami Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 sam eno leto je mlajši. pa je pameten in resen po mami A sam en let? Ja, prpel desca v Lj, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 ok zmenjen Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 oprostita, ker se vtikujem...Pikič, daj raje v zasavje pridi...da te bom lahko še jaz spoznala Ja, madona, sej vas je res kr neki fejst ljudi tm dol...bo treba res eno turo udart! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Morm še par folka nabrat, da nom šla sama, k me je strah. Sej bo kaka fejst babnca...kakšna Valkira al pa kej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 mat kurja v Zasavju so pa ja fajn ljudjepa še dobrega ginekologa majo Sovo, Skovirja, Čuka sej se ne spomnim kak žečuk je, čuk Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trillian 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 , prosim, naj naš mucek pride nazaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Želim si, da bi me tale nespečnost že enkrat minila Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trillian 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Hvala. Nekdo ga je ukradel... Saj nimam besed... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Želim si plavati z delfini. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Želim si plavati z delfini. Zakaj pa ne z morenami? jaz ne bi imel nič proti moreni... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Zakaj pa ne z morenami? jaz ne bi imel nič proti moreni... morene ni več.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Želim si urediti svoj bioritem Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 jaz si tudi neki želim neki podobnega kot Pikica tak da, zame in Pikico pa veliko zdravja vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 jaz si tudi neki želim neki podobnega kot Pikica tak da, zame in Pikico pa veliko zdravja vsem za obe Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 a v Zasavju sami fejst ? ne bi vedela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 kaj si želim.... šla bi s kakim tipom, ki mi pomeni lih tolko kot frend a je tudi sexi po svoje...nekam kjer bi se malo zdivjala, v smislu da bi porušla kako barikado, pa ne tko da bi nardila tatoo in se šla potapljat spodaj brez.... preprosto čvekat o tem kar me zanima na tem nivoju, ki nič ne grozi, nič ne pomeni, in da ni nobenga strahu, da se lahko izživim. in da nč ne čutim............ Krasna želja tale, kot da bi svoje misli brala. Te moti, če jo kopiram? Ribi, no sej zdaj veš, še vedno bi normalenga tipa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 tip, ki si ti ne želi dati dol, ni normalen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Nikjer ne piše, naj bo tak, da si ne želi me dat dol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.