Mihaelos 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 želim si ž noooooooo da bi že zbral ta "prekleti" denar in si uredil mansardno stanovanje Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 tudi jaz si želim, da bi šla zase živet.ni mi več biti doma. res ne.potrebujem svoj mir, prostor, tišino...pa ne vem, če bom naslednje leto še imela službo, če bi bodo podaljšali.. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 hmmm, tudi sam sem danes razmišljal, in zmeraj pogosteje razmišljam, ker nimam nobenega miru, da bi šel tudi sam nekje na samo...v primeru, da najamem majhen flat, kdo bo pa prenašal ropotanje moje versterkerije no, pa vseeno, si želim malo na svoje še lepše pa bi bilo v dvoje... torej za božička in r.d. si želim punco, hišo in laptop...ajmo, ribica in božiček in dedek mraz, migajte, mislim, da sem vam naložil dovolj dela Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 daj Janifa angažiraj, da bo malo čaral Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Želim si imeti dober spomin Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Krasna želja tale, kot da bi svoje misli brala. Te moti, če jo kopiram? Ribi, no sej zdaj veš, še vedno bi normalenga tipa Toliko govora o normalnem tipu???? Pa me zanima kaj je normalen tip zate-za vas drage dame tega foruma?? Smo morda nenormalni če imamo svoje želje svoje videnje in tudi svoje načrte?? Smo morda nenormalni če imamo svoje potrebe,morda tudi dol se dat Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 a v Zasavju sami fejst ? ne bi vedela tuki so bile mišljene punce , o decih.... tugo moja, sej veš Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 no ja tuga glih ni ej lejo mogoče je kakšen tule gor ampak kaj ko vsi najboljši fantje so že poročeni al pa premladi ne sej kot da imam ravno čas in voljo se ozirat po njih... mam svojga včasih več kot dovolj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ena neuresničljiva, a močna močna želja: da bi živela v 60-ih in 70-ih. ( časovni stroj bi mela ... ) Omg js tudi js tudi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lemon 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Želim si, da se končajo ti "narobe" dnevi in da se vzpostavi vse v prejšnjo stanje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Jest si pa želim, da bi se končno izmotala iz tega začaranega kroga. Da bi mi vsaj ena zadeva krenila na bolje, ker mam filing, da bi vse potegnila za sabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Želim si imeti dober spomin Jst tud, sam se ne spomnim več zakaj. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Jst tud, sam se ne spomnim več zakaj. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 sedem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 rabim podhitno 500 000 SIT ali evrov.Če boš že izbirala, vzemi evre Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 zelim si dobro narediti se en izpit in da si najdem sluzbo,da razumem snov racunovodstva in da bom zdrava.... in se vsem zelim darila,ki so si jih sami zeleli in da ljudje ki so sami,ne bodo osamljeni. Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Se samo malo pofočkam, da me Ribi ne bi pozabila Pa za vse, ki si kaj želite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Hvala, ribi operacija pri sosedovi punčki je končno uspela tak luštkan cuker je pa tako mala Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ..........da sem se danes nekomu zasidrala v spomin Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 torej za božička in r.d. si želim punco, hišo in laptop...želim si, da prazniki čimprej minejo in gre lajf normalno naprej, brez direndaja in drenjanja po ulicah in trgovinah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Žal mi je, da sem si pred leti želela, da bi imela prijatelja in bila zaljubljena vanj. So mi prijateljice govorile, da sem nora, ker si to želim, zdaj razumem zakaj. Ribi, daj enega normalnega tipa no, moram it čez to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivček 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Žal mi je, da sem si pred leti želela, da bi imela prijatelja in bila zaljubljena vanj. So mi prijateljice govorile, da sem nora, ker si to želim, zdaj razumem zakaj. Ribi, daj enega normalnega tipa no, moram it čez to. ...sem pa ves čas mislil da sem ,,normalen'' tip.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 ...sem pa ves čas mislil da sem ,,normalen'' tip.. In razlogi, da si mislil, da si normalen, so? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 ...sem pa ves čas mislil da sem ,,normalen'' tip.. HAHAHA sem se tud jaz že spraševal podobno Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.