naivček 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 In razlogi, da si mislil, da si normalen, so? x!x x!x ker nimam potrdila da sem pameten.... se pravi normalen...a ga žal nimam tudi da sem nenormalen....da sem se dal nategnit vem ker sem naivnež.... in ker sem velik naivnež se dam večkrat..in tu je dvom,ki potrjuje nenormalnost.. sicer pa ..... saj veš.. kaj bi ti razlagal... v ribice in podobne čirule čarule pa itak ne verjamem...verjamem v pristen prijateljski odnos brez narejenosti... ...čao... ne bom moraliziral raje zginem od tu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Nekoga.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Nekoga.... hmmm...a sam nekoga??Nimaš dobenih drugih zahtev??Pa ni važno,katerega spola je??Si bisexualec mogoče?? si pa res skromen.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 (popravljeno) hmmm...a sam nekoga??Nimaš dobenih drugih zahtev??Ne nimamPa ni važno,katerega spola je??Si bisexualec mogoče??Bisexualec...NE...za prijatelstvo in razumevanje pa res ni važno katerega spola je....mar ne.. si pa res skromen.. Ne rabim 'veliko'...čeprav to je veliko - vse Popravljeno 24. december 2006 -> SmartyMan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 želim si, da bi presegel vsa pričakovanja, je težko, a je dosegljivo. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Želim si da bi se že enkrat prepustil lajfu. Vsem vam pa želim enako + lepo nedeljo in ponedeljek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Joj..smarty man..Sem prebrala tvojo žalostno zgodbo v temi Po čem ste si zapolnili letošnjo leto..Tako,da zdj štekam in verjamem,da si v bistvo želiš samo NEKOGA,ki te bo razumel in mel rad takšnega kot si............. Žalostno...Skoraj ne morem verjet,da nimaš nikogar ,res nikogar... Takoj zjutraj,ko sem prebrala tvojo željo sem si misla,da si želiš nekoga za resno vezo,za ljubezen,za nežnosti...da ti primankuje ljubezni,pa ,da si bisexualno usmerjen. Pač moje butasto razmišlanje.Sorry... No,upam,da se ti izpolne tvoja želja in,da kmalu najdeš nekoga,ki te bo razumel in sprejemal takšnega kot si... Ps:Čeprav.....želeti si moreš veliko,ne pa sam nekoga... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 vsaka medalja ima dve strani ane... jst si želim preko mavrice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Joj..smarty man..Sem prebrala tvojo žalostno zgodbo v temi Po čem ste si zapolnili letošnjo leto..Tako,da zdj štekam in verjamem,da si v bistvo želiš samo NEKOGA,ki te bo razumel in mel rad takšnega kot si............. Žalostno...Skoraj ne morem verjet,da nimaš nikogar ,res nikogar... Tako trenutno pač je....imam pa sebe....to naj bi bilo dovolj in v bistvu je, samo vseeno kdaj rabiš ali pa si želiš nekoga.... bisexualno usmerjen. Pač moje butasto razmišlanje.Sorry... No,upam,da se ti izpolne tvoja želja in,da kmalu najdeš nekoga,ki te bo razumel in sprejemal takšnega kot si... Ps:Čeprav.....želeti si moreš veliko,ne pa sam nekoga... Saj to je VELIKO vsaka medalja ima dve strani ane...Ja res je...zato pa če si jo želiš, potem sprejmeš obe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Saj to je VELIKO se strinjam.. Sam drugič moreš bit bolj spacifičen pri svoji želji.Več moreš zahtevati..Npr:želim si osebo,ki me bo razumela,sprejemala in ljubila brezpogojno,mi bo zvesta in bo ugodila vsaki moji želji... Ker ,če si boš želel samo nekoga,pol boš dobil kako tečnobo,ki te ne bo vredna... he,he,heee Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 se strinjam.. Sam drugič moreš bit bolj spacifičen pri svoji želji.Več moreš zahtevati..Npr:želim si osebo,ki me bo razumela,sprejemala in ljubila brezpogojno,mi bo zvesta in bo ugodila vsaki moji želji... Ker ,če si boš želel samo nekoga,pol boš dobil kako tečnobo,ki te ne bo vredna... he,he,heee Ja sej to si želim........je pa res, da nisem napisal in nevem kaj še razglabljal....imam pa take zadeve v mojih mislih in jih pošiljam, tja, da se mi uresničujejo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 . . . Sneeeeg Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Ja sej to si želim........je pa res, da nisem napisal in nevem kaj še razglabljal....imam pa take zadeve v mojih mislih in jih pošiljam, tja, da se mi uresničujejo..... no,sj pametno,da ne razglabljaš preveč.. važno,da veš kaj hočeš in hrepeniš po tem.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Enako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 najboljš, da si nič ne želiš, karkoli dobrega pride, je potem toliko večje presenečenje konec koncev so želje pričakovanja...in če nekaj delaš, ker nekaj pričakuješ od tega, tega ne dobiš... a ne? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 najboljš, da si nič ne želiš, karkoli dobrega pride, je potem toliko večje presenečenje konec koncev so želje pričakovanja...in če nekaj delaš, ker nekaj pričakuješ od tega, tega ne dobiš... a ne? No ja... čim manj sebičnih želja, pa bo... S tem ne mislim, da zanemarjaš sebe. Drugače pa se je fajn ravnati po tistih iskrenih globokih željah, ki ti povejo, kje je tvoje mesto. Več kot si želiš samo zase v večjem konfliktu si. Če pa potrebe drugih vključiš v svoje želje, se pa zadeve fejst spremenijo. Nenadoma dobiš ogromno energije, volje. Hitro se zgodi, da padeš ven iz tega stanja, če hočeš počivati na lovorikah in si len, če te je strah. A ko si "notri" vse laufa kot mora, vse je popolno, brezčasno... Sem že doživljal to večkrat. Ves čas dobro vem, da imam izbiro. Pa kakor ne delam na tak način, občutim neko tesnobo, notranje pomanjkanje, nesproščenost... Strah je največja ovira. Ne smeš tudi biti preveč preračunljiv glede denarja. Zbrat pogum pa stopit v temo je najtežje ampak odrešujoče. Vsi se učimo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 najboljš, da si nič ne želiš, karkoli dobrega pride, je potem toliko večje presenečenje konec koncev so želje pričakovanja...in če nekaj delaš, ker nekaj pričakuješ od tega, tega ne dobiš... a ne? No ja... čim manj sebičnih želja, pa bo... S tem ne mislim, da zanemarjaš sebe. Drugače pa se je fajn ravnati po tistih iskrenih globokih željah, ki ti povejo, kje je tvoje mesto. Več kot si želiš samo zase v večjem konfliktu si. Če pa potrebe drugih vključiš v svoje želje, se pa zadeve fejst spremenijo. Nenadoma dobiš ogromno energije, volje. Hitro se zgodi, da padeš ven iz tega stanja, če hočeš počivati na lovorikah in si len, če te je strah. A ko si "notri" vse laufa kot mora, vse je popolno, brezčasno... Sem že doživljal to večkrat. Ves čas dobro vem, da imam izbiro. Pa kakor ne delam na tak način, občutim neko tesnobo, notranje pomanjkanje, nesproščenost... Strah je največja ovira. Ne smeš tudi biti preveč preračunljiv glede denarja. Zbrat pogum pa stopit v temo je najtežje ampak odrešujoče. Vsi se učimo... Cashy...Sebastjan ti je kar dobro napisal Mislim pa, da ja želeti si pa le moraš, če ne drugega si moraš postaviti nek cilj in ga uresničevati želeti si to...saj tako in le tako se lahko razvijaš, rasteš, greš dalje....jasno pa je, da to 'napredovanje' ne sme biti oz. naj ne bi bilo na račun tuje nesreče ali, da zavestno nekaoga prizadaneš/preneseš okoli....Ja želeti si zase in v istem smislu, ne na račun drugih....potruditi se sam in JA PREDVSEM to STRAH...tega je potrebno odpraviti ali pa vsaj omejiti...si upati in zaupati, da zmoreš(mo) in da lahko.....in ja se vrne...samo vedno ne takoj in to nam ponavadi vzame 'zagon' ali pa voljo....se pa splača vztrajat...zase in za tiste, kateri so okoli nas...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Za vse ... Zame pa enega normalnega tipa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Želim si imeti moč, voljo, vztrajnost za uresničevanje dobrih idej, ki jih imam Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Še eno željo imam. In sicer, da bi moje pomankljivosti za nekoga postale nepomembne in bi ugotovil, da je tisto, kar naju povezuje, nepogrešljivo in pomembnejše od idealov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Želim si imeti moč, voljo, vztrajnost za uresničevanje dobrih idej, ki jih imam tudi sam ti želim veliko notranje moči. V resnici jo že imaš, samo odkrij jo v sebi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Še eno željo imam. In sicer, da bi moje pomankljivosti za nekoga postale nepomembne in bi ugotovil, da je tisto, kar naju povezuje, nepogrešljivo in pomembnejše od idealov. Kako fajn napisano, želim, da bi on to ugotovil. Pa jaz tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 tudi sam ti želim veliko notranje moči. V resnici jo že imaš, samo odkrij jo v sebi Vem to. Hvala ti xrosex Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Ribica prosim pomagaj mi, da dobim delo varuške v Španiji Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blue_strelka 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 uresničit cilje, ki sem se jih zadela v letošnjem letuin upam, da me kje čaka amorjeva puščica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.