Skoči na vsebino

želim si....

Vampir777

Recommended Posts

x:o)x

In razlogi, da si mislil, da si normalen, so?

x!x x!x ker nimam potrdila da sem pameten.... se pravi normalen...

a ga žal nimam tudi da sem nenormalen....

da sem se dal nategnit vem ker sem naivnež.... in ker sem velik naivnež se dam večkrat..

in tu je dvom,ki potrjuje nenormalnost.. x;)x

sicer pa ..... saj veš.. kaj bi ti razlagal...

v ribice in podobne čirule čarule pa itak ne verjamem...verjamem v pristen prijateljski odnos brez narejenosti...

...čao... ne bom moraliziral raje zginem od tu... x^x x^x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 588
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nekoga....

xscratchx hmmm...a sam nekoga??Nimaš dobenih drugih zahtev??

Pa ni važno,katerega spola je??Si bisexualec mogoče??

:palec: si pa res skromen.. xsrcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

xscratchx hmmm...a sam nekoga??Nimaš dobenih drugih zahtev??

Ne nimam

Pa ni važno,katerega spola je??Si bisexualec mogoče??

Bisexualec...NE...za prijatelstvo in razumevanje pa res ni važno katerega spola je....mar ne..

:palec: si pa res skromen.. xsrcx

Ne rabim 'veliko'...čeprav to je veliko - vse :sori:

Popravljeno -> SmartyMan

Joj..smarty man..Sem prebrala tvojo žalostno zgodbo v temi Po čem ste si zapolnili letošnjo leto..Tako,da zdj štekam in verjamem,da si v bistvo želiš samo NEKOGA,ki te bo razumel in mel rad takšnega kot si............. xsrcx

Žalostno...Skoraj ne morem verjet,da nimaš nikogar ,res nikogar... xrainbowx

Takoj zjutraj,ko sem prebrala tvojo željo sem si misla,da si želiš nekoga za resno vezo,za ljubezen,za nežnosti...da ti primankuje ljubezni,pa ,da si bisexualno usmerjen. x:Dx x:Dx Pač moje butasto razmišlanje.Sorry... :sori: x:Ix x:o)x

No,upam,da se ti izpolne tvoja želja in,da kmalu najdeš nekoga,ki te bo razumel in sprejemal takšnega kot si... xwizardx :flower: xrainbowx xcrossfingx xcrossfingx

Ps:Čeprav.....želeti si moreš veliko,ne pa sam nekoga... x;)x

Richard Bach

Joj..smarty man..Sem prebrala tvojo žalostno zgodbo v temi Po čem ste si zapolnili letošnjo leto..Tako,da zdj štekam in verjamem,da si v bistvo želiš samo NEKOGA,ki te bo razumel in mel rad takšnega kot si............. xsrcx

Žalostno...Skoraj ne morem verjet,da nimaš nikogar ,res nikogar... xrainbowx

Tako trenutno pač je....imam pa sebe....to naj bi bilo dovolj in v bistvu je, samo vseeno kdaj rabiš ali pa si želiš nekoga....

bisexualno usmerjen. x:Dx x:Dx Pač moje butasto razmišlanje.Sorry... :sori: x:Ix x:o)x

x:)x x;)x

No,upam,da se ti izpolne tvoja želja in,da kmalu najdeš nekoga,ki te bo razumel in sprejemal takšnega kot si... xwizardx :flower: xrainbowx xcrossfingx xcrossfingx

x:Xx

Ps:Čeprav.....želeti si moreš veliko,ne pa sam nekoga... x;)x

Saj to je VELIKO

vsaka medalja ima dve strani ane...

Ja res je...zato pa če si jo želiš, potem sprejmeš obe x;)x

Saj to je VELIKO

:palec: se strinjam.. x;)x

Sam drugič moreš bit bolj spacifičen pri svoji želji.Več moreš zahtevati..Npr:želim si osebo,ki me bo razumela,sprejemala in ljubila brezpogojno,mi bo zvesta in bo ugodila vsaki moji želji... xsrcx x;)x

Ker ,če si boš želel samo nekoga,pol boš dobil kako tečnobo,ki te ne bo vredna... x:Dx

he,he,heee x^x

Richard Bach

:palec: se strinjam.. x;)x

Sam drugič moreš bit bolj spacifičen pri svoji želji.Več moreš zahtevati..Npr:želim si osebo,ki me bo razumela,sprejemala in ljubila brezpogojno,mi bo zvesta in bo ugodila vsaki moji želji... xsrcx x;)x

Ker ,če si boš želel samo nekoga,pol boš dobil kako tečnobo,ki te ne bo vredna... x:Dx

he,he,heee x^x

Ja sej to si želim........je pa res, da nisem napisal in nevem kaj še razglabljal....imam pa take zadeve v mojih mislih in jih pošiljam, tja, da se mi uresničujejo..... x;)x

Ja sej to si želim........je pa res, da nisem napisal in nevem kaj še razglabljal....imam pa take zadeve v mojih mislih in jih pošiljam, tja, da se mi uresničujejo..... x;)x

:palec: no,sj pametno,da ne razglabljaš preveč.. x;)x

važno,da veš kaj hočeš in hrepeniš po tem.. x;)x

xcrossfingx xcrossfingx :detelca: xwizardx

Richard Bach

najboljš, da si nič ne želiš, karkoli dobrega pride, je potem toliko večje presenečenje x:)x

konec koncev so želje pričakovanja...in če nekaj delaš, ker nekaj pričakuješ od tega, tega ne dobiš...

a ne? xnckrivx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

najboljš, da si nič ne želiš, karkoli dobrega pride, je potem toliko večje presenečenje x:)x

konec koncev so želje pričakovanja...in če nekaj delaš, ker nekaj pričakuješ od tega, tega ne dobiš...

a ne? xnckrivx

No ja... čim manj sebičnih želja, pa bo... S tem ne mislim, da zanemarjaš sebe. Drugače pa se je fajn ravnati po tistih iskrenih globokih željah, ki ti povejo, kje je tvoje mesto. Več kot si želiš samo zase v večjem konfliktu si. Če pa potrebe drugih vključiš v svoje želje, se pa zadeve fejst spremenijo. Nenadoma dobiš ogromno energije, volje. Hitro se zgodi, da padeš ven iz tega stanja, če hočeš počivati na lovorikah in si len, če te je strah. A ko si "notri" vse laufa kot mora, vse je popolno, brezčasno... Sem že doživljal to večkrat. Ves čas dobro vem, da imam izbiro. Pa kakor ne delam na tak način, občutim neko tesnobo, notranje pomanjkanje, nesproščenost... Strah je največja ovira. Ne smeš tudi biti preveč preračunljiv glede denarja. Zbrat pogum pa stopit v temo je najtežje ampak odrešujoče.

Vsi se učimo...

a ne? xnckrivx

No ja... čim manj sebičnih želja, pa bo... S tem ne mislim, da zanemarjaš sebe. Drugače pa se je fajn ravnati po tistih iskrenih globokih željah, ki ti povejo, kje je tvoje mesto. Več kot si želiš samo zase v večjem konfliktu si. Če pa potrebe drugih vključiš v svoje želje, se pa zadeve fejst spremenijo. Nenadoma dobiš ogromno energije, volje. Hitro se zgodi, da padeš ven iz tega stanja, če hočeš počivati na lovorikah in si len, če te je strah. A ko si "notri" vse laufa kot mora, vse je popolno, brezčasno... Sem že doživljal to večkrat. Ves čas dobro vem, da imam izbiro. Pa kakor ne delam na tak način, občutim neko tesnobo, notranje pomanjkanje, nesproščenost... Strah je največja ovira. Ne smeš tudi biti preveč preračunljiv glede denarja. Zbrat pogum pa stopit v temo je najtežje ampak odrešujoče.

Vsi se učimo...

Cashy...Sebastjan ti je kar dobro napisal :palec:

Mislim pa, da ja želeti si pa le moraš, če ne drugega si moraš postaviti nek cilj in ga uresničevati želeti si to...saj tako in le tako se lahko razvijaš, rasteš, greš dalje....jasno pa je, da to 'napredovanje' ne sme biti oz. naj ne bi bilo na račun tuje nesreče ali, da zavestno nekaoga prizadaneš/preneseš okoli....

Ja želeti si zase in v istem smislu, ne na račun drugih....potruditi se sam in JA PREDVSEM to STRAH...tega je potrebno odpraviti ali pa vsaj omejiti...si upati in zaupati, da zmoreš(mo) in da lahko.....in ja se vrne...samo vedno ne takoj in to nam ponavadi vzame 'zagon' ali pa voljo....se pa splača vztrajat...zase in za tiste, kateri so okoli nas...... :palec:

Želim si imeti moč, voljo, vztrajnost za uresničevanje dobrih idej, ki jih imam xwizardx xsrcbumx xrainbowx xflowx :detelca:

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

Želim si imeti moč, voljo, vztrajnost za uresničevanje dobrih idej, ki jih imam xwizardx xsrcbumx xrainbowx xflowx :detelca:

tudi sam ti želim veliko notranje moči. V resnici jo že imaš, samo odkrij jo v sebi xsrcx x:Xx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Še eno željo imam. In sicer, da bi moje pomankljivosti za nekoga postale nepomembne in bi ugotovil, da je tisto, kar naju povezuje, nepogrešljivo in pomembnejše od idealov. xsrcbumx xcrossfingx xgoldfishx

Kako fajn napisano, želim, da bi on to ugotovil. Pa jaz tudi. x:)x x;)x

tudi sam ti želim veliko notranje moči. V resnici jo že imaš, samo odkrij jo v sebi xsrcx x:Xx

Vem to. Hvala ti xsrcbumx xrosex

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...