Skoči na vsebino

želim si....

Vampir777

Recommended Posts

Da se ne bi nikoli rodila svojim staršem in da bi bila v naslednjem lajfu ful sebična in bi si izbrala same krasne stvari, ker mam pun kurac tega lajfa.

Bolj iskrena ne morem bit.

:sori:

samo zate xwizardx xwizardx xsrcx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 588
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pika Pikica, jest pa samo čakam na čas, ko ti bodo te izkušnje vse poplačane in boš same "osladne" tekste pisala, ker se ti bodo samo še dobre stvari dogajale! ;)

Ma sej vem, sem naivna, pa pr teh letih! x:o)x

LP, Kuky

Da se ne bi nikoli rodila svojim staršem in da bi bila v naslednjem lajfu ful sebična in bi si izbrala same krasne stvari, ker mam pun kurac tega lajfa.

Tut od mene xcrossfingx xrainbowx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Prvo - zobna pasta dejansko pomaga x:Dx

Drugo - kombiniram z žajblom, ki tudi dejansko pomaga x:px

Tretjič - za Gengigelo slišim prvič, smo imeli pa doma Curasept ki je full pomagal tut :palec: sam je zmanjkalo, ko bo začelo FULL (beri preveč) bolet skočim iskat nekaj od tega, za zdaj je znosno, imam full visok bolečinski prag.

Četrtič - tisto s pomarančo je bil joke x:Ix upam da nisi resno vzela, mi je pa zapasala pomaranča na poti ja tko da jo bom vseeno v usta vtaknila x:o)x x:Dx

Petič - Cashy ubogaj Girlyjin nasvet in pejt žurat, povprečna devetka je še preveč kot bi moral dobit na prvem izpitu :vragec:

Aha, to sem še se spomnila! Pri zobozdravniku imajo neko tekočino, s katero ti namažejo in ti potem satan izgine v dnevu ali dveh. Jaz sem enkrat šla, ko sem imela ustni nastop na faksu, ki je bil del ocene in sem torej morala imeti razločno izgovorjavo (afto pa ravno za vsemi zobmi - med obema čeljustima in sploh nisem mogla ust normalno odpirati). Pa mi je ful pomagalo. :palec:

lahko rečem, da imam dejtov kar precej, vsak teden kakšnega. In tudi ta teden, ko je najbolj nabit z obveznostmi , sem si vzel petkov večer frei in grem na koncert. Kar bo nagrada za pridno delo x:)x

Sicer, kar imam dejtov, so ponavadi z dekleti, ki so že oddane ali nezainteresirane zame-kar me dejansko niti ne moti preveč, glavno, da se imamo skupaj lepo.

Sicer mi je pa vseeno, ali sem na žuru ali pri študiju, ker me ne ena ne druga stvar niti toliko ne gane, da bi se mi jo zdelo vredno zapomniti. Tako ali tako vse pozabim, in v nobenem primeru ne bom imel vnukom kaj pripovedovat x:Dx x:o)x

In če kdo vpraša, zakaj ne grem na dejt s katero, kateri sem všeč in da je ona meni všeč, pa da je še frei povrhu? No, take punce v življenju še nisem srečal, tako, da je ne morem povabit ven x:Dx

Dejt z oddano oz. tako, za katero že naprej veš, da je nezainteresirana, ni dejt. Temu se reče "kava" ali pa "pijača". Na dejtu se lubčkaš ali pa se vsaj potencialno boš.

Itak, da ne boš imel vnukom kaj pripovedovat, saj jih niti ne boš imel, če boš šel tako naprej. Tudi če ti žurat ni fajn, se je treba spravit ven, ker ti nobena ne bo prišla trkat na vrata, ko se boš doma učil.

Če ti ni za žurat, pa nekaj drugega delaj, kar je MED LJUDMI (pa ne tistimi, ki jih že poznaš). Lahko začneš hodit v hribe, tam so ljudje ponavadi komunikativno usmerjeni, ali pa na kakšne impro lige (take in ovake) ali pa na karkoli pač, kar te zanima. Samo, da so tam ljudje. Pa SAM idi, ali pa s kolegom, ne pa da greš tja z nekom nezainteresiranim zate in si že v difoltu uničiš vse potencialne šanse, ki bi jih pri kakšni imel, če te ne bi videla z eno babo. :vragec:

Sicer pa sem ravno včeraj, ko sem ta tvoj post brala, razmišljala o tem, kakšen crap mora biti ta vdanost v usodo. Če ne greš ven z nekim pričakovanjem, tudi nič ne boš dobil. Pa ne pravim, da boš sigurno katero dobil, če boš to pričakoval, še vedno pa bo obstajalo tistih 10 % možnosti.

Kar pojšterček vzemi, pa pridi k meni spat naslednjič, ko boš spet take volje. :palec: xsrcx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Sicer pa sem ravno včeraj, ko sem ta tvoj post brala, razmišljala o tem, kakšen crap mora biti ta vdanost v usodo. Če ne greš ven z nekim pričakovanjem, tudi nič ne boš dobil. Pa ne pravim, da boš sigurno katero dobil, če boš to pričakoval, še vedno pa bo obstajalo tistih 10 % možnosti.

Kar pojšterček vzemi, pa pridi k meni spat naslednjič, ko boš spet take volje. :palec: xsrcx

Girly....

dober si tole napisala. Tudi jaz sem razmišljala o tem, samo, saj veš, kaj bi človek preveč nasvete dajal: "Pametni" jih ne potrebuje, "neumen" jih ne razume.

Vse je v človeku. Nekako ga ne moreš prisiliti, da gre.....da si poišče...pa kaj pametujem... x:Dx

Cashy....dejmo zmigaj se x:)x

Girly x!x glede afte sem že razmišljala da bi šla k splošni zdravnici, da bi mi dala izžgat al kako je že Jure enkrat govoril, da pri njih to počnejo z laserjem. Tole pismo že počasi začenjam dvomit da je sploh afta, tak krater --- si zamisliš da zadeva meri 1cm v dolžino --- da samo čakam, kdaj bo začelo kaj bruhati ven :xx!:

Bom mogoče prve z ustno vodico probala pač tisto proti aftam, na veliiiiiko srečo se je naredila ravno na zgornjem delu malo stran od nosu in na ličnični strani, kjer se full malo premika, samo takrat ko se namejiš tako da ni tok panike kot če bi jo imela tam pod jezikom ali kje huje... Tut hrana ne prihaja tam zraven :palec:

PLUS x:Dx kok sem se nasmejala zdej --- Cashy se bo čist ustrašil ko bo v to temo stopil!!!

No morm še svoje mnenje povedat in sicer "dejt" je tut zame samo s potencialnim, torej če se mislim lupčkat x:px al pa če se z nekom dobim zato ker veva, da sva si všeč ali se ujameva ali nekaj pač kemije v zraku, ki bi znalo pripeljat do............... ja lupčkanja pač x:Dx x:o)x

Včasih če se pohecam rečem, da grem s kolegom na dejt čeprav je samo pijača x:o)x no v večini primerov rečem, grem v kino, grem na kavo, karkoli izven dejta.

Moja mami npr. men skos tupi --- Petra pa ne bo ti noben na vrata pršel trkat, morš se "dat na trg" in do zdej je imela kar prav, razen tega kar trenutno "dogaja", to mi je pa zdej res na vrata potrkalo brez da bi mignila s prstom, nisem niti neki hotla migat s prstom pa je kr trkal dokler nisem odprla x:Ix

AMPAK, namig usode še ne pomeni da lahko sediš križem rok in pol čakaš da se bo nekaj zgodilo, nezainteresirano, morš mal koketirat, dat vedet osebi da ti je všeč, jo kdaj pa kdaj mal "žbocknit", se jo dotaknit in ZMERAJ it na dejt z velikimi pričakovanji x!x Nič hudega če si na koncu mal razočaran, se definitivno čuti tista energija, ki prihaja od tebe kot od enega samozavestnega (ready to kiss x:px) človeka ali pa kot od nekoga, ki je preprosto SHY in ne veš a zdj si človeku všeč, al mu nisi. Jst si zmeraj rečem --- če mu nisem všeč, mu še zmeri lahko postanem všeč! In potem trmasto, čisto po ovnovsko delam na tem, da človeku kapne, da je v meni "MORE THAN MEETS THE EYE" :flowerface:

Sure včasih moraš bit nadležen, ne preveč torej ampak... če že iščeš potencialno/potencialnega, to počni s prijatelji istega spola. Meni je zadnjič rekel en, kako se ženskam zmeri userje da neki zastonj dobijo in pol valda vse neki sabo vzamejo kolegice, medtem če tip dobi nek free dinner al karkoli, bo vljudno povabil sabo kako kolegico x:px

Sem rekla --- seveda, kolegice vzamejo 1 prijateljico in če se da zrihtat še 3 ostale zraven ker:

a ) če išče potencialnega ne bo hodila s kolegom, da avtomatsko zgubi vse šanse da jo keri tip sploh pogleda :o|o:

b ) če povabi več kolegico bo garantirano okrog takoj več tipov, ker tipi tako iščejo ženske v skupinah pa si jih pol sam "razdelijo" glede na to kolk je kera komu všeč pa še bolj pogumni so x:Dx

c ) vejo da bo bolj zabavno in da se kaka uradna zadeva lahko konča s pijačo v kakem lokalu ali clo žurom :palec:

Žur pa potem itak večino cajta pripelje do... ja česa že --- LUPČKANJA x^x zato grem pa v soboto žurat, da se bom še mal lupčkala, žbemule, sam tisto afto morm prej na dopust poslat x:o)x

PS: A gre kdo žurat v soboto :inocent: na polno, zaenkrat je samo sveta trojica v igri x8Dx

:flowerface:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Tudi jaz sme imela celo štalo, pa je zobozdravnik rekel, da sploh ni afta, ampak sem se med spanjem ugriznila in si prebila celo sluznico in še malo mesa, pa je zato zdaj tako in se nikamor ne celi. In da bi on kar meni del zoba odbrusil (vršiček), pa se več ne bom ugriznila nikoli.

Sem samo :eek: .

In mu povedala, naj kar on meni vseeno lepo namaže s tistim proti aftam, pa bom jaz že prišla na brušenje čekanov, ko se bo to MENI zdelo potrebno. Da pa bi morala 365 dni na leto pazit vroče/mrzlo pa kaj vem kaj še vse, ker bi imela zob občutljiv zaradi brušenja, pa se mi je zdela popolna bedarija. In to zaradi ene afte, ki jo imaš 10 dni.

Mi je namazal, pa nek papirček dal gor, pa sem bila čez 2 dni dobra. Pa še kot anestetik deluje za kratek čas.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

prav zanimivo :inocent:

še noben(a), s katerim sem se pogovarjal, ni rekel, da ga/jo je "zadelo" takrat, ko je šel ven zato, da bi si našel punco, ampak, da je prišlo popolnoma nepričakovano, spontano, nenačrtovano.

In vedno znova slišim, da se ljubezni ne da izsilit in pričakovat itd. Preprosto pustiti moraš, da teče čas. Če se razvija kaj, OK, če ne, pa tudi prav.

Bolj ko siliš v nekaj, več kot pričakuješ, bolj se ti oddaljuje. Menda sploh v ljubezni.

No, do sedaj se je to meni potrjevalo...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

xrolleyesx you think to much boy!

Jst lahko rečem da ne grem z velikimi pričakovanji ampak zmeri me pa mal drži da bi neki "dogajal" in to so velika pričakovanja če ti je nekdo všeč ane!!! Ajde ne rečem da greš z nekom, ki ti niti všeč ni pa se potem navadiš, sej ne rečem tut iz tega se rodi "ljubezen" :wOOt: ampak če že lih drugač ne gre, se pa ponucata mal!

No pač at least you're having fun, na konc večera se lahko lupčkaš x:Dx tut če to "izsiliš" kot ti praviš ampak a se res da izsilit to da se da nekomu lupčkat s tabo :o|o: lahko si potem samo misli... uuu kok se ta dobr lupčka, grem še na drugi dejt pa tretji pa četrti se sam lupčkat --- pol pa to kr redno postane pa gresta kdaj na večerjo pa kdaj na kavo pa kdaj še kak film pogledat pa grejo stvari naprej ane x:o)x brez pričakovanj do pričakovanj x;)x

prav zanimivo :inocent:

še noben(a), s katerim sem se pogovarjal, ni rekel, da ga/jo je "zadelo" takrat, ko je šel ven zato, da bi si našel punco, ampak, da je prišlo popolnoma nepričakovano, spontano, nenačrtovano.

In vedno znova slišim, da se ljubezni ne da izsilit in pričakovat itd. Preprosto pustiti moraš, da teče čas. Če se razvija kaj, OK, če ne, pa tudi prav.

Bolj ko siliš v nekaj, več kot pričakuješ, bolj se ti oddaljuje. Menda sploh v ljubezni.

No, do sedaj se je to meni potrjevalo...

Do smrti boš samski.

S čakanjem se še nikoli ni nikamor prišlo.

Pa ne greš ven zato, da boš našel punco. Đizus faking krajst. Se vidi, da ven ne hodiš. Ven greš zato, da nekoga SPOZNAŠ. Potem greta na par dejtov (potencialno lubčkanje), potem pa postane tvoja punca.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Do smrti boš samski.

S čakanjem se še nikoli ni nikamor prišlo.

Pa ne greš ven zato, da boš našel punco. Đizus faking krajst. Se vidi, da ven ne hodiš. Ven greš zato, da nekoga SPOZNAŠ. Potem greta na par dejtov (potencialno lubčkanje), potem pa postane tvoja punca.

ne ne saj potrkajo tudi...predvasem po PC-ju....no comment.....res. x^x

5rca...kolk si dobr napisala...joj kolk šele jaz težim doma x;)x

AJA .... ŽELIM so pošte..................odgovor na mojo pošto :vragec: x:Dx

Girly x;)x šla po GENGIGEL!!! Ej ne morm verjet da je skor 9 evrov zadeva :O: fak skor sm na tazadno padla, sploh k sm vidla da je ena mini tubica not za tok dnarja :sori:

Ma ajde, itak bomo to še 4 leta nucal pol :palec: če ne drugega... UPAM DA BO POMAGAL --- REAL SOON x!x

ja, Namaar, se strinjam s tem. Dam pa Girly in drugim dekletom ravnotako prav, da ne bom ničesar dobil, če ne bom hodil ven sam, oz. s kolegi.

Kar pa bi rad dobil, ni punca, ki bo vsak vikend cele noči po žurih, ki bo takrat vedno koma, itd.

Želim si punce na daljši rok, ne kratkih avantur. Še najbolje bo, da jo spoznam v vsakdanji situaciji, mogoče na enakih interesnih področjih.

Ostalo me pa niti ne mika. To, da sem brez punce, me ne gane toliko, da bi se zganil in spremenil stil življenja/ali životarjenja, kot bi to mogoče poimenoval kdo drug x:Dx

zaenkrat si želim le duševnega miru x:)x

:vragec: pol pa ti morem tukaj lepo povedat, da to kar se dogaja v filmih, ko Hugh Grant pogleda čez mizo in zagleda Julio Roberts, ko malo poblendata, to se zgodi kadar greš na načrtovan dejt, na katerem oba iščeta punco/fanta, vidiš večina punc ni prebrala tvojega scenarija, tako kot sta ga prebrala dva igralca, zato moreš bit veliko bolj načrtovan in ob vseh načrtih spontan in popolnoma brez pričakovanj... ki jih vseeno pričakuješ, are you catching my drift?....

na tem mestu se morem zahvalit ribici, obe želji sta se mi izpolnili hvala,....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

El Nino, lepo, da te ribica uboga x:)x in da je kolokvij dobro uspel :palec:

tamle pa mal prehitevaš, ker dejta v bistvu še ni x:Dx

je šele problem s spoznavanjem, preden se začnejo dogovori za kak dejt.

Ko neko punco šele spoznavam in ko ugotovim, da je že oddana in dejta ne bo x:o)x x:Dx

zato so vsa pričakovanja odveč

cashy ne bit tak pesimist..... lej pejt samozavestno v akcijo pa ma da kej je....

mislm sej jest ti to ne bi sploh smela govort, k mam sama iste probleme, ampak dobr :)

uglaunm moj bratec prav, ce se jest odlocm, da bom zvecer dobu punco jo bom dobu..... in ponavadi jo res dobi..... sicer je on bol za tist vecer narjen ampak ok... za kaj vec nima niti casa, tud ce bi hotu, ni lepo, vem, ampak ga nic ne zagovarjam, tud tko more vcasih bit al ;)

tko da cashy probej se na tak nacin - pa ne mislm da se gres igrice za en vecer ampak na tak pristop.....

Uspeh je drznim zagotovljen!

tko da cashy probej se na tak nacin - pa ne mislm da se gres igrice za en vecer ampak na tak pristop.....

to to, povej bejbi, da se zanimaš zanjo preden gresta na spoznavni dejt... malo take iskrenosti ne škodi, in ti reši veliko časa...

pa poslušaj Girly... that girl makes a lot of sense... to nekako je recept,...

Če bi bil kolokvij vsaj približno tok fajn kt tadruga želja... :2src:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

konc koncev sploh ni vazna zunanjost al kar kol ze, samozavesten pristop, namazan jezik in akcija..... pa nic skrivanja za sankom ali v kotu diskaca/puba ipd....

akcijaaaa x:)x

uglaunm moj bratec prav, ce se jest odlocm, da bom zvecer dobu punco jo bom dobu..... in ponavadi jo res dobi..... sicer je on bol za tist vecer narjen ampak ok... za kaj vec nima niti casa, tud ce bi hotu, ni lepo, vem, ampak ga nic ne zagovarjam, tud tko more vcasih bit al ;)

Točno to. Sem jaz imela povsem enak pristop in mi je vedno ratalo. Se mi zdi, da ljudje pač nekako na podzavestni ravni zaznavajo, česar si človek želi. In če nekdo povsem apatično hodi okoli po svetu, valda, da se mu nobeden ne bo šel turit.

Sicer pa se ni malokrat zgodilo, da se mi je uspelo ušunjati nekomu, ki mu na začetku sploh niti približno nisem bila všeč. Tako da tudi glede tega ni takoj za vreči puške v koruzo ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

hja sej to je res ja, sam drugac je najtezje to nardit, pridt zraven enga in mu rect ej ti si pa men full simpaticen a greva nekej spit :)

al pa kar kol ze.... najtezji je prvi korak sej pol se ze razvija kakor je treba,...

pismo sem jest pametna :xx!: da bi pa sama kej nardila pa ne..... :xx!: xrolleyesx

al pa kar kol ze.... najtezji je prvi korak sej pol se ze razvija kakor je treba,...

Hehe ... Ja, zato pa je NJEGA treba zmanipulirat v to, da ga naredi x;)x x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

konc koncev sploh ni vazna zunanjost al kar kol ze, samozavesten pristop, namazan jezik in akcija..... pa nic skrivanja za sankom ali v kotu diskaca/puba ipd....

akcijaaaa x:)x

sej Liu, imaš čist kul nasvete. xyesx Ampak vsaj ta trenutek mi ženska ne manjka toliko, da bi bil pripravljen naredit ta korak. xnckrivx

aja, glede jezika, tu sem popolnoma out, lahko marsikdo s foruma pove, kako ful sem zgovoren

Hehe ... Ja, zato pa je NJEGA treba zmanipulirat v to, da ga naredi x;)x x:Dx

:palec: tko se govori! x8Dx

take pupe mamo radi. "pomežiken" mu pa bo že prišel. x;)x

ampak ne se pol ustrašit, da ne bo zgledal kot da ga zajebavaš.

pol ga sam še za jajca stisni pa bo tvoj..in piskal kuker boš ti hotla. x:o)x xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...