girly 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 aja, glede jezika, tu sem popolnoma out, lahko marsikdo s foruma pove, kako ful sem zgovoren Predvsem teženje k brezhibni knjižni izgovorjavi človeku daje občutek, da nisi spontan in med govorjenjem premišljuješ, kaj oz. kako bi nekaj povedal. In če se meni nek pogovor ne zdi povsem spontan, potem se med njim tudi ne morem v nulo sprostit (kar ga dela slabšega, kot bi sicer lahko bil). Pa nihče (razen Prekmurcev, of course ) me pri bogu ne bo prepričal, da se trudi knjižno govorit, ker ga sicer ljudje ne bi razumeli. Ali ker bi ga težje razumeli. Pa kaj! Naj se potrudijo. Jaz osebno svoj štajerski govor jemljem kot neke vrste identifikacijo in tudi moji osebnosti daje nek pečat. Posnemanje knjižnega (oz. knjižno pogovornega) govora pa smatram za čisto razosebljenje. tko se govori! take pupe mamo radi. "pomežiken" mu pa bo že prišel.ampak ne se pol ustrašit, ker bo zgledal kot da se sam zajebavaš iz njega. pol ga moreš sam še za jajca stisnit pa bo tvoj. piskal kuker boš ti hotla. Če že grem tako daleč, da ga pripravim do tega, da pride do mene, se potem vsekakor ne ustrašim. To bi pa ja bila čista nesramnost. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Js si pa želim videt eno rjavolasko... i wonder what she's up to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 K meni pride, pa greva najprej po kitajsko, potem pa bova za poslastico še palačinke maznili In to kar dve rjavolaski! Kaj češ boljšega Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Brunetts are fifty percent what you've got and fifty percent what girly thinks she's got. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Brunetts are fifty percent what you've got and fifty percent what girly thinks she's got. Joj, si ti ena hudobija. No, grem spat. Želim si, da se ne bi spet 10-krat zbudila ponoči. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 želim si, da je moj bratec dans na univerzijadi odpelu full dobr na prvi progi, se bolj si pa zelim, da bo na drugi progi razturu in pokazu kaj zna go mali, go mali, go mali Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Želim si, da se telekomu dokoncno sesuje centrala.Tko da jim reset porta nebo nic vec pomagal, ampak bodo mogl stvar konkretno popravt.In moj net bo spet k nov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivcek 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 ...želim si naj pada sneg.. veliko snega.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Jaz pa ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Želim si pregurat do pomladi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Love u Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 A tebe je pa končno nekdo dol dal vrtnica Pacl pomlad je praktično že kle Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
K'tash 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Jaz si pa želim, da bi mi šlo danes dobro na izpitu in da bi ga nardila!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Ribi, kaj sem spet kriva? :xx!: Na pomoč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 pismu, če ne bi vedel da si ženska bi še mislil, da si moški in to tak ki pljuva katarčine se praska po jajcih in vrta po nosu Pismu pa kdo je vam babe rekel, da je to privlačno, tak način izražanja?Al sem pa jaz šel totalno ven iz mode itak primerek za antikvariat bi rekla petnajstletnica Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Želim si.... ribica že ve kaj. Spoznala sem kako malo je treba, da spremeniš stvari. Potrebna je samo močna volja in zaupanje vase in dosežeš lahko prav vse. To upanje želim vliti tudi osebi, ki mi pomeni prav vse in je del mojega in nobena stvar ni pretežka, da prideš tja kamor želiš priti, vendar samo, če resnično želiš, potem tudi zmoreš. Najpomembnejše pa je, da nehaš delati proti sebi, ampak zase. Dokler tega ne spoznaš, ti ne more pomagati prav nihče, tudi sam ne. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Contesa, naj se ti uresniči želja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Želim si.... ribica že ve kaj. Spoznala sem kako malo je treba, da spremeniš stvari. Potrebna je samo močna volja in zaupanje vase in dosežeš lahko prav vse. To upanje želim vliti tudi osebi, ki mi pomeni prav vse in je del mojega in nobena stvar ni pretežka, da prideš tja kamor želiš priti, vendar samo, če resnično želiš, potem tudi zmoreš. Najpomembnejše pa je, da nehaš delati proti sebi, ampak zase. Dokler tega ne spoznaš, ti ne more pomagati prav nihče, tudi sam ne. Se strinjam, samo tistmu malo v "kako malo je treba" bi zate dodal.......ti si storila v zadnjem času izjemno veliko v več vidikih. Prepričan sem, da ti je tisti tvoj navzven nekak najbolj viden uspeh pokazal kaj vse zmoreš in vlil samozaupanje ter spoznanje, da je skor ni stvari, ki je ne moreš doseč, če si to res želiš in se za to odločiš. In da sta ti in tvoj čas predragocena, da bi en velik del življenja zapravljala nekje kjer nisi srečna.....in ne ukrepala. Zlo navijam zate! Mene verjetn čaka en drug boj...s soborko kot si ti bo mi velik lažje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Contesa & Mick Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chiron 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ..no eno obrazložitev bi prosila...sem tudi že sama mal ven padla, kar se današnjih dejtov tiče... ...Ampak zgleda, da bom mogla na žalost spet notri past... Se pravi, ali mora ženska naredit prvi korak, al tip...men to danes ni več nič jasno oziroma, kdo koga osvaja dandanes Ker če bom jaz čakala, se mi zdi da ne bom dočakala, če pa začnem, sem pa jaz tista, ki se mu recimo "podredim" , ker sem v tem primeru jaz tista, ki pridem do njega al kaj... Želim si...ja res si želim...vsaj nekaj, Zlata ribica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 huh, chiron, to tudi meni ni nič jasno poznam ful punc, ki pravijo, da so one storile prvi korak, da so prišle skupaj s fanti, toda meni se še ni zgodilo, da bi kaka sama od sebe prišla do mene mislim, da je najbolje, da če ti je kdo všeč, pa bi rada, da to izve, kar sama čimbolj očitno namigneš na to, da ja ne bo sfalil. Če pa bo, je pa tup kot noč, in te ni vreden Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Ja Chiron, tipi dans so na izi narejeni, jst sm tut mal ven dejtanja padla pa se zdej spet mal lovim tko --- good luck če misliš da bo kdo kar tako do tebe stopil, bodi jasna in odkrita, a obenem poštepcaj kot mačkica okoli vrele kaše, ki da je jasno vedeti zakaj je tam Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chiron 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 hvala...ja se bo treba kar navadit na vse to, sam potem je bolj problem vedet, pri čem si, ko si enkrat v teh "zmenkih" Al bo samo prijateljstvo al se lahko razvije še kaj več... ( A ne Rosi64 ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Chiron, odvisno koliko si stara. Pri mlajših generacijah velja, da ženske osvajajo. Sploh pa ni vredno zapravljat časa za razmišljanje o tem. Če se ti zdi, da je vredno poskusit, vzemi stvasri v svoje roke in naredi prvi korak Ribi, za vse nad mano in pod mano Jaz si pa želim, da bi si končno zaželela nekaj takega, kar bi se uresničilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Ta trenutek se nebi branila ene "pohorske omlete" mmm-m Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.