melody 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Želim si: * da se ne bi zdaj zbudila in ugotovila, da sem vse skupaj le sanjala* obseg bokov 88cm* da bi čimprej spet prišel sem / da grem čimprej k njemu!!* da se kmalu pozdravim* da bi bilo končno vse v redu Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Mel Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Mel Hvala Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kjkj 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 želim si da bi čimprej minil ta dan Citiraj http://www.cosgan.de/images/kao/verschiedene/h060.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Želim si, da bi vedela, kaj si želim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Želim si, da bi vedela, kaj si želim. pol sva pa na istem in mava isto željo. smo že tri Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 zelim si... da bo kar si zelim...... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 močodločenostsamozavestvztrajnostpogum eto, taka si želim bitimačona in vsem ostalim Jst si pa želim dveh superfajn željic zame, the universe knows what that is Želim si, da bi našla fajn avtek in ne enega krša, matr jim prodajalcem, sami nategavci :xx!: Potem si želim, da bi se nekomu omehčal, precej wishfull thinking ampak does that make me crazy Potem si želim en suffer za nekoga drugega ja bitch sem, s hudičevim advokatom pod roko, si me upaš tožit :xx!: joj k mi gre kar na bruhanje ob tem kolk nagravžn je vse skup! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
K'tash 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Jaz si pa želim, da bi mi šlo danes dobro na izpitu in da bi ga nardila!!!! In res sem ga...!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 In res sem ga...!!! js tud! shake it babe, shake it! kater izpit to? ker na tem forumu smo sami slovenisti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 močodločenostsamozavestvztrajnostpogum eto, taka si želim bitija sej...pa na cajte se komu mal ispovedat pa razdat.... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
K'tash 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 js tud! shake it babe, shake it! kater izpit to? ker na tem forumu smo sami slovenisti Bravo, bravo! Hehe! No jaz nisem slovenistka, ampak študiram na upravni fakulteti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 (popravljeno) Čav! Ker sem nova v tej temi, si najprej želim, da bi se vsakemu izmed vas zagotovo uresničila vsaj ena želja. Zase pa, da bi me prevzela ljubezen, da pride in da prepoznam "ta pravega", da bi si upala ... lp Popravljeno 20. februar 2007 -> amarilis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 za vse, ki si kaj želite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Želim si sreče! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ura je tri, janko pa tri želje:1. sirou burek2. kšn dobr film3. še tri želje... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Prijetna druženja, zabavo, flirtanje, potovanje, dobro izkoriščen čas, objem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ... da bi mi že nehal bit slabo , pa me nehal šraufat , pa glava bolet , pa da ne bi mela več vročine - skratka, da bi bila spet zdrava in bi lahko spala celo noč Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Želim si jasnosti. Naj pride, kar mora...Samo naj bo jasno Če me mora po buč udarit, naj bo vsaj jasno, da gre za kladivo al gorjačo oziroma neko tako pripravo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Eh nisem dobla nic :xx!: razen velikansko poloznico za policaje seveda, ko hocem, ne morem, ce pa nocem, pa se mi samo ponuja - aja ne sme mislit negativno. Saj grem za kelnarco, da ta dnar notr spravim. Svobodna sem pa še vedno in lahko s svojim zivljenjem delam kar hocem, tako. Bjbi, te čist štekam, tud men se je to zgodl, jebemo...k bi kr.... Nimaš kej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Eh nisem dobla nic :xx!: razen velikansko poloznico za policaje seveda, ko hocem, ne morem, ce pa nocem, pa se mi samo ponuja - aja ne sme mislit negativno. Saj grem za kelnarco, da ta dnar notr spravim. Svobodna sem pa še vedno in lahko s svojim zivljenjem delam kar hocem, tako. daj nehaj travmirat, to je še najmanj kaj pa če zarad naše vožnje nekdo vse življenje preživi na invalidskem al pa kr zaključi na britofu...no jst se taku tolažim, ko me vprašajo če slučajno vem kok sm pelala čau muri, si mislim, kak te naj vem, če se mi je volan rukal, nisn mela cajta na cajger gledat.Itak ko si na cesti špilaš loterijo ko ti dajo vozniško v roke, itak da veš , de boš pomagal polnit državno blagajno če glih misliš da ne ti bojo ziher kak prekršek najdl, de bojo kasiral Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 S čim sem se zamerila vesolju? Ribi, ne morem več tako živet, pomagaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 S čim sem se zamerila vesolju? Ribi, ne morem več tako živet, pomagaj če je vesolje omejeno z tvojim razmišljanjem potem si se mu morda resnično zamerila :xx!: pozitivna misel ,vedno pomaga Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.