Skoči na vsebino

želim si....

Vampir777

Recommended Posts

• Komentarji 588
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 weeks later...
moč

odločenost

samozavest

vztrajnost

pogum

eto, taka si želim biti

mačona xcrossfingx in vsem ostalim :flowerface: xrainbowx

Jst si pa želim dveh superfajn željic zame, the universe knows what that is xgoldfishx xrainbowx

Želim si, da bi našla fajn avtek in ne enega krša, matr jim prodajalcem, sami nategavci :xx!:

Potem si želim, da bi se nekomu xsrcbumx omehčal, precej wishfull thinking ampak x:Ix does that make me crazy xsingx

Potem si želim en suffer za nekoga drugega :vragec: ja bitch sem, s hudičevim advokatom pod roko, si me upaš tožit :xx!: joj k mi gre kar na bruhanje ob tem kolk nagravžn je vse skup!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

(popravljeno)

Čav! Ker sem nova v tej temi, si najprej želim, da bi se vsakemu izmed vas zagotovo uresničila vsaj ena želja. :)

Zase pa, da bi me prevzela ljubezen, da pride in da prepoznam "ta pravega", da bi si upala ...

lp

Popravljeno -> amarilis

... da bi mi že nehal bit slabo :sick: , pa me nehal šraufat :OoO: , pa glava bolet :ill: , pa da ne bi mela več vročine - skratka, da bi bila spet zdrava x:Dx in bi lahko spala celo noč :sleeping:
http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Želim si jasnosti. Naj pride, kar mora...Samo naj bo jasno :vragec: Če me mora po buč udarit, naj bo vsaj jasno, da gre za kladivo al gorjačo oziroma neko tako pripravo.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Eh nisem dobla nic :xx!:

razen velikansko poloznico za policaje x8Dx x:o)x

seveda, ko hocem, ne morem, ce pa nocem, pa se mi samo ponuja - aja ne sme mislit negativno. Saj grem za kelnarco, da ta dnar notr spravim.

Svobodna sem pa še vedno in lahko s svojim zivljenjem delam kar hocem, tako. x8Dx

:sori: Bjbi, te čist štekam, tud men se je to zgodl, jebemo...k bi kr.... :vragec:

Nimaš kej. xsrcx

Eh nisem dobla nic :xx!:

razen velikansko poloznico za policaje x8Dx x:o)x

seveda, ko hocem, ne morem, ce pa nocem, pa se mi samo ponuja - aja ne sme mislit negativno. Saj grem za kelnarco, da ta dnar notr spravim.

Svobodna sem pa še vedno in lahko s svojim zivljenjem delam kar hocem, tako. x8Dx

:eek: daj nehaj travmirat, to je še najmanj

kaj pa če zarad naše vožnje nekdo vse življenje preživi na invalidskem al pa kr zaključi na britofu...no jst se taku tolažim, ko me vprašajo če slučajno vem kok sm pelala xrolleyesx čau muri, si mislim, kak te naj vem, če se mi je volan rukal, nisn mela cajta na cajger gledat.Itak ko si na cesti špilaš loterijo xcivx ko ti dajo vozniško v roke, itak da veš , de boš pomagal polnit državno blagajno :o|o: če glih misliš da ne ti bojo ziher kak prekršek najdl, de bojo kasiral xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...