Melodie 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 zjoči se deteSem se, hvala. Zaspanko, saj bo boljše z mano. Hvala vseeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 zelim si prepustiti..... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Pika pikica, Lia, hvala za oporo sem ze cisto vredi, 2 dodatna vikenda oddelam, pa bom še bolj vredi Mogoče boš pa med tema vikendoma kakšno fajn lekcijo dobila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Zaspanko, saj bo boljše z mano. Hvala vseeno. No no,kako malo je potrebno da se pomisli na bolje. In tu je že pozitivna misel Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 prosim zdravje! prosim, naj se izkaze, da nimam tistega Naj neha, prosim naj neha! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 prosim zdravje! prosim, naj se izkaze, da nimam tistega Naj neha, prosim naj neha! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 prosim zdravje! prosim, naj se izkaze, da nimam tistega Naj neha, prosim naj neha! Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Michelle, upam, da nim nič hujšega.. drži se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 No no,kako malo je potrebno da se pomisli na bolje. In tu je že pozitivna misel Potem pa preberem napoved za prihajajoči teden in skoraj infarkt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cenzura X 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 No jaz pa si želim da bi si oz. da si popravim fiziko in matematiko in da bi bila letos odlična! ( ) res si želim tega tako da upam da mi bodo zvezde pomagale sama se bom potrudla kolikor se bo dalo - zvezdice ve pa mi dajte moč in voljo do učenja . . . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Mogoče imam hecno željo za ta čas, ampak želim si lep vikend in lep marec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 NIČ, imam vse Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Da bo naredil čimboljše maturo (s te mislim tudi, super uspeh v tretjem in četrtem letniku, brez NMS-jev). Najbolj pa si želim da bi imel možnost it na Barbaro Ann Brennan šolo zdravljenja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 za behija Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 za behija hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ribi, hvala za nekaj Prosim še za danes Verjamem (in prosim) da se stvari zasučejo v pozitivno smer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ribi, hvala za nekaj Prosim še za danes Verjamem (in prosim) da se stvari zasučejo v pozitivno smer Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Želim si, da bi se znala prepuščati ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Hvala, Behi Recimo da je včeraj bilo o.k. (brez nesreč in podobnih pripetljajev), ni pa bilo, kar sem upala da bo. Ampak ni panike, še vedno upam na drugi del želje, torej, da se točno določene stvari zasučejo v pozitivno smer Ribi Še za Behija nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borovnička 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Želim si spat - in med spancem naj izpuhti vse, kar ne rabim več in tisto, kar nočem več . Na izpraznjeni prostor pa naj pride vse, kar rabim in hočem zdaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Želim si, da bi se znala prepuščati ... Hvala, Behi Recimo da je včeraj bilo o.k. (brez nesreč in podobnih pripetljajev), ni pa bilo, kar sem upala da bo. Ampak ni panike, še vedno upam na drugi del želje, torej, da se točno določene stvari zasučejo v pozitivno smer Ribi Še za Behija nazaj hvala Želim si spat - in med spancem naj izpuhti vse, kar ne rabim več in tisto, kar nočem več . Na izpraznjeni prostor pa naj pride vse, kar rabim in hočem zdaj ok, poskrbljeno Ne razumem, ampak lepih mislin še nikomu ni škodovalo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Hvala vsem ki ste mi poslali lepe misli!Učinki so že opazni!Matko sem it 2 spravil na 3 Hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 to behi! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 želim si, da bi mela čarobno palčko in znala ćarattak res ne gre več naprej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.