5rca 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 želim si, da bi mela čarobno palčko in znala ćarattak res ne gre več naprej da ti čimprej prileti v roke! PS: Nice to have you back aiwa Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Klara, ne sekiraj se - Be a bitch! Vrni, ti se ne rabiš tega naučit v lajfu, tako kot jaz: Imeti vse ljudi rad Zato pa, dej si duška Pozitivne misli grejo v tvojo smer - za moje si loh ziher aiwa, hvala tvoja zasluga Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 če ne boš migala malo zame te bom čez rit x!x Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 želim si najmanj 20 stopinj in sonček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Želim si ledeno dobo in sibirsko zimo ki bi trajala do 31. septembra pol pa eno fino tako hladno jesen do 28 novembra ko bi celo evropo zasul sneg in bi bil dela prost mesec če bi prišlo do ledene dobe bi ti primorc zmrznilsej sigurn niti poštene bunde nimaš, ko jo pa ne nucaš pa da ne govorim o zimskih gumah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Želim si, da bi se nekaj zelo zelo lepega zgodilo in da bi vikend bil nabit s pozitivno energijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Jaz enako Mačona: večna pomlad, poletje, pa začetek jeseni je tud fajn ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 prave letne čase, ne kr nekaj...ok želim si, da skopčam vse tele bone pa popuste pa kartice pa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Kakor za koga: meni je všeč toplota in vročina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 ... ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 ...iskreno....da dobim povabilo na kavico in čvek... Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 pozabila sem se ti zahvalit, vidim da si migala kot kak kit Želim si pa še nekaj fiši, te želje mi ni treba posebej izpostavljati naj posije sonček v mojem Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Želim si da bi mi matjaž odstopil mesto - sej že ve kje Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Želim si, da bi nam uspela naša selitev v Škofjo Loko ... to bi blo tko lepo ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Whish you were herepridem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Jaz enako Mačona: večna pomlad, poletje, pa začetek jeseni je tud fajn ja Same zamorke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 ...da bi ena oseba odšla iz tega foruma. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 ... da bi se ena oseba vrnila v moj svet kaj si resnično želim - da mine utrujenost, da bi v sebi spet čutila tisi naboj življenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Ksenia, tudi jaz ti to želim Verjemi vase! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 hvala Mystica, mogoče, če bi prej spoznala, da je pomembno uživati v majhnih stvareh, da moram počet stvari zase in to tiste, ki me veselijo, če bi prej vedela, da ni bistvo življenja v odnosih temveč v sprejetju sebe, ne bi šla po trnovi poti... ne boj se, spremembe prinašajo življenje - ne mislim na spremembe v odnosih, prijateljstvu, temveč tiste drobne spremembe, ki popestrijo tvoj dan, ne dan vseh poleg tebe. Predvsem pa mi ni žal za to pot ki sem jo pač prehodila, ker mi je bila očitno strast šola lekcija življenja in vesela sem da sem spoznala kaj pomeni nasmeh, dotik, sanjeNikoli ne obžalujem nekaj kar storim ker storim s srcem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 želim si...moja želja ni velika....ne zahteva tektonskih premikov kontinentov. ne bo povzročila ogromnih morskih valov...ni daljša, je pa globlja in čistejša kot Reka ži lljenja. sta samo dve besedici....in ta hip se je uresničila! namreč poiskal si me.. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Whish you were here Tole je pa od Pink Floydov a ne?? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 .....da bi roka drsela z mehkobo metuljevih kril..........da bi misel zašla tudi tja, kamor si želi a razum to preprečuje..........da bi slepi videli in gluhi slišali.........da energija in toplota pride preko meja mesta..........da tisti, ki trenutno slišijo tako zaslišijo drugače in spremenijo mnenje.........da se vztrajnost poplača z ljubeznijo...............da bo vsem dano občutiti to mehkobo in lepoto brezovih listkov.... SREČA je na strani pogumnih. Včasih tisto, kar naročimo in plačamo naredi več slabega kot dobrega. Od ust do ust.....od srca do srca .... Zaupam sebi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 jap Lepo napisano, Audente ... Dans je en tko lep dan...in srečna sem.... In rada vas imam. Vsakega posebej in vse skupaj...na svoj način... Želim si: Da dobim točno tako opremo kot se mi slika v mislih Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.