ice 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Da bi se koncno nasla... tko blizu a hkrati tako dalec.... Davido morda nekoc Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 fiši že ve tenkju fiši Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Behi kakšne hecne samogovore imaš to x!x Aja z zlato ribico se pogovarja... Samo da se maš fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Behi kakšne hecne samogovore imaš to x!x Aja z zlato ribico se pogovarja... Samo da se maš fajn fiši dela zelo hitro, hahahaha Ja, z fiši se menim s kom pa...? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 ...da se končno kaj lepega zgodi. Dolgo že pripravljam temelje za to Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anchyca 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 ribica prosim imam štiri želje:-da bi imela svojega konja-da bi se vpisala v jahalno šolo-da bi moja simpatija začela hoditi z menoj-da bi imela v šoli odlične ocene Citiraj Horses are my life! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Hmmm, da bi se ena določena oseba nehala vmešavat v moje življenje!!!! Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 .........da bi bil TOMAŽ PANDUR režiser moje naslednje vloge..... Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 .........da bi bil TOMAŽ PANDUR režiser moje naslednje vloge..... Jaz pa si želim, da bi končno ugotovil, kaj si želim postati v življenju (poklic). Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Oh, da neka oseba nebi menjavala razpoloženja vsakih 5 sec. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamelija 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 -da bi lahko postala bolj samozavestna -da bi končno shujšala-da bi me moj dragi vedno ljubil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Da bi moj sweetie že zbral dovolj poguma saj me ne mineva potrpljenje, daleč od tega --- samo crkljala bi se že hahahahaha, sva enakega mnenja hehehehe Ja, jaz pa si želim, da nebi bil tečen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 ....da ne bi bilo res. Zakaj mora biti tako? Zakaj ne morem imeti miru? Bodi prekleta, naj se ti vrne vse kar delaš v trikratni obliki. Ne bom naredila nič, naredila boš sama. Vse se vrača vse se plača. Spravi se na koga drugega, jaz bom kmalu vsega sita. Mogoče pa čakaš to. Mogoče si bolj vztrajna kot jaz. Vztrajnost se (s)plača, v kakršnikoli obliki. Pravijo da pametnejši odneha, mogoče res, razen v primeru če je mazohist in uživa v trpljenju. Tako smrdi od laži, da je groza. :xx!: Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 da si ne bi delala utvar in se slepila. čimmanj trpljenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 da se tole zrihta .. čimprej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misha 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 ...da mi bo drug tedn v četrtek uspešno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 cold summers Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Daisy* 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 če si boste samo želeli, bo pri tem tudi ostalo! nič se vam ne bo uresničilo, to se bo le pod pogojem, da se boste odločili tako. se pravi ne želeti si temveč vedeti. ne reci si želim si da mo bo jutri lepo. odloči se in reci; jutri mi bo zelo lepo, in če boš v to vrjel... ... poskusi... zakaj je tako? zato, ker se nam uresniči vse za kar prosimo, tako deluje vesolje. torej če si boš nekaj le želel, potem ti bo vesolje ugodilo in ti dalo le željo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 hmmm..... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Demian 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Ljubim jo. S komurkoli že bo, želim si, da jo bo spoštoval in ljubil kot jo jaz. Naj bo srečna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 ...da bi dobr plavala na DP... http://library.thinkquest.org/CR0210580/graphics/dolphins.jpg Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Želim si:1. novo službo,2. da bi zvedla, kje se napiše ena anketa,3. da bi danes dobro delala,4. nov avto, lahko rabljenega,5. da ne bi bilo prevroče danes,6. da bi se med sabo razumeli,7. da bi šla na morje za dlje časa,... Hvala. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 ...da bi dobr plavala na DP... http://library.thinkquest.org/CR0210580/graphics/dolphins.jpg :palec: Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Prosim ribica, pomagaj mi, da se znebim živčnosti pred tekmo Jutri se začne... 4 dni ribica mi pomagaj z pozitivno energijo P.S. thx zasavka Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 kje imaš tekme? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.