melody 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Želim si, da bi bilo z Nio vse v redu in da si ni kaj naredila :( Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 izrazila se je želja, da bi Kabalist kaj napisal, pa sem pojasnila da veliko članov pač ne hodijo v zlato ribico ne huduj se, škodi lepoti Ma v bistvu sm bil krneki napičen takrat, tko da nism mislu nič kej tazga ...dons je bolše... Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 kakorkoli danes imam eno željo, eno željo ki ni zame, temveč za nekoga drugega... ribica pomigaj tam okrog 17 za naše dečve, pa še moj Ganesh ti bo priskočil na pomoč... dekleta te resnično rabijo hvala Ma v bistvu sm bil krneki napičen takrat, tko da nism mislu nič kej tazga ...dons je bolše... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Želim siiiiiiiii. aaammmmmmm . Ker se želja ne sme povedat na glas, vas prepuščam vaši lastni domišliji, kaj si jest želim. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 želim si sončka ... velik velik sončka ... pa poletje, pa morje, pa lepe poletne romantične večere, pa da bi ležala na obali in gledala nad sabo temno nočno nebo, posuto z milijoni zvezdic, ki ga vsake toliko časa razsvetli utrinek ... poleg tega si pa želim tut, da ne bi sanjala o teh stvareh takrat, ko se moram učit Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ................................................................................................................................................................................................................... .................................................................................................................................................................................. .......................................................................................................................................... ..................................................................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Želim si, da bi mali novi dušici in njeni mamici življenje prineslo še veliko srečnih trenutkov , seveda tudi očiju Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 želim si ................. da bi odreagirala kot treba pismo, sej ni treba psihirat lih vsakič, ko ni po moje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 želim si ... da ne bi več bila neumna, da ne bi več bila naivna, da se ne bi več zaletela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 mačka a veš kok bi bil pol dohcajtn lajf Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 te pa vredi, pa bom še naprej kokoš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 a ni fajn no.....se človk kr bolš počuti, sam iz druge perspektive morš pogledat.......ptičje recimo (kurje) Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 ja, pa je res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Želim si, da bi me obdajalo več pozitivnih kjudi, pa da bi bla sama tud mal bolj optimistična, k sama seb škodo delam....bejba, lajf iz bjutiful in pripadajo ti lepe stvari, tko da glavo pokonci and smajl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Želim si, da bi me obdajalo več pozitivnih kjudi, pa da bi bla sama tud mal bolj optimistična, k sama seb škodo delam....bejba, lajf iz bjutiful in pripadajo ti lepe stvari, tko da glavo pokonci and smajl. dejmo, pika pikica, točno, glavo gor Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Želim si, da bi me obdajalo več pozitivnih kjudi, pa da bi bla sama tud mal bolj optimistična, k sama seb škodo delam....bejba, lajf iz bjutiful in pripadajo ti lepe stvari, tko da glavo pokonci and smajl. škoda k sm js sam u eni verziji a ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ...da bi se danes spelal tako, kot je dobro za vse Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 dejmo, pika pikica, točno, glavo gor Hvala. škoda k sm js sam u eni verziji a ne Ja, res...dej se v Lj presel. ...da bi se danes spelal tako, kot je dobro za vse Držim tud jst pesti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 ...da bi današnja operacija potekala brez zapletov Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 ...da bi današnja operacija potekala brez zapletov Pika Pikica hvala. smo se zmenil Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 ...da bi današnja operacija potekala brez zapletov Upam, da je šlo. Pika Pikica hvala. smo se zmenilNo, vidiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 da je čimprej PMS mimo in da mi neha bit že enkrat tko nadležno slabo, dost mam!!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jesv 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ŽELIM SI, DA BI SPET NAVEZALA STIKE Z FANTOM, KI SEM JIH PRED KRATKIM IZGUBILA, DA BI ME POKLICAL IN ME POVABIL NA PIJAČO IN POGOVOR, DA BI BILA SPET SREČNA SKUPAJ, NAJPREJ KOT PRIJATELJA, KASNEJE MOGOČE KAJ VEČ. SAJ VEM, DA IMA ON ZDAJ NEKE TEŽAVE, AMPAK JAZ BI BILA VSEENO RADA NJEGOVA PRIJATELJICA, KI BI MU STALA OB STRANI IN MU POMAGALA. TO JE MOJA NAJVEČJA ŽELJA IN SEM ŽE KAR MALO OBSEDENA Z NJO, ZATO SI SRČNO ŽELIM, DA SE MI IZPOLNI IN UPAM, DA ČIMPREJE. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Želim si, želim, oh kako si želim, ker si zelo močno želim, želim, želim, ŽELIM, ŽELIM SI, HOČEM!!!, da, HOČEM!!! ZAHTEVAM!!!!ZAHTEVAM (=želim si) OD ŽIVLJENJA, OD ZLATE RIBICE, DA SE MI URESNIČI ŽELJA! Štekate poanto? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Želim si, želim, oh kako si želim, ker si zelo močno želim, želim, želim, ŽELIM, ŽELIM SI, HOČEM!!!, da, HOČEM!!! ZAHTEVAM!!!!ZAHTEVAM (=želim si) OD ŽIVLJENJA, OD ZLATE RIBICE, DA SE MI URESNIČI ŽELJA! Štekate poanto? Jst bi tut...neki Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.