Skoči na vsebino

želim si....

Vampir777

Recommended Posts

• Komentarji 588
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

... da bi budala v knjižnici, ki je kar naprej oblečena v vijolično ali roza (+ enake barve nakit, torba, tudi flumastri, zvezki, mape ...) pri bogu že ozdravela in nehala kašljati v ljudi, ki sedijo nasproti nje.

ali da bi ji vsaj potegnilo, zakaj se vsi tistega sedeža (nasproti nje) izogibajo in - če se že ne more pozdravit - med kašljanjem vsaj pred usta nastavila roko!

krota jedna.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

želim si, da bi vse punce na lnf, ki jih tarejo ljubezenske težave, kmalu prebolele vse njih nevredne fante( ki res nimajo pojma, kakšno šanso zamujajo :vragec: )in našle vsaka svojega poštenega in zvestega princa xsrcx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

da bi moški že enkrat dojeli, kaj si ženske želijo in tisto tudi uresničili x:Ix

ne da se stalno pretvarjajo, da oni ne vejo kaj in kako x:)x

žal si prevečkrat zatiskajo oči x^x tam, kjer ni treba. x:px

Enako in pa še bolj velja tudi za ženske x^x x;)x

kaj se vtikaš tja kjer te ne srbi x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Tud, če bi doejli, dvomim, da bi blo kej drugač. :inocent:

ha ha ha dobr, da ženske za nič niso krive....se pa potem ne čudim, da se jim dogaja to, kar se jim......

Tud, če bi doejli, dvomim, da bi blo kej drugač. :inocent:

bi bilo drugače x:)x verjemi mi x;)x

zdajle gledam en film z Melanie Griffith.pa je govorila nekaj v tem smislu xDDx

res je samo nekaj, če bi vsi mi premagali svoje strahove ( kaj bi, ko bi, ko bo, če bi, a nebi....) potem je vse rešeno. Tako je preveč ČE jev vmes in vsi smo prpe, vsak po svoje, in je zadeva takšna kot je. Dejstvo je tudi, da smo ženske zelo zahtevne, kot buldožer ali hudournik, bi vse in takoj, tipi se potegnejo "nazaj" in si mislijo, če sama vse hoče in zmore, naj......in lepo uživajo svoj life.

Prekleto slabo uslugo si delamo, drage in na slabšem smo same, ker poleg vsega, nas doma počaka še vse ( kuanje, likanje, pranje.........).

Pravijo takole, moški je res glava družine, ženska je vrat, ki to glavo premika x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Dejstvo je tudi, da smo ženske zelo zahtevne, kot buldožer ali hudournik, bi vse in takoj, tipi se potegnejo "nazaj" in si mislijo, če sama vse hoče in zmore, naj......in lepo uživajo svoj life.

Tole je res ja :palec: :palec:

Dejstvo je tudi, da smo ženske zelo zahtevne, kot buldožer ali hudournik, bi vse in takoj, tipi se potegnejo "nazaj" in si mislijo, če sama vse hoče in zmore, naj......in lepo uživajo svoj life.

Prekleto slabo uslugo si delamo, drage in na slabšem smo same, ker poleg vsega, nas doma počaka še vse ( kuanje, likanje, pranje.........).

Pravijo takole, moški je res glava družine, ženska je vrat, ki to glavo premika x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Zakaj pa smo buldožerji???? Zato, ker nam moški več ne nudijo tega, kar so nam. Ja kaj, a pol naj beračim okol, da bom kej dobila? Si bom pa sama priskrbela...kako te potem lahko to moti, da skrbim sama zase???? Namesto da bi bil ponosen na to! :xx!:

Ponosen je lahko, če ima občutek, da si tudi ti nanj, če ne ne gre...

In če mu daješ občutek, da lahko brez njega, potem se ti to vrne in dejansko si 'brez'; če ti tako paše potem OK, če ti pa ne, potem pa je treba spremenit odnos in dajati nekomu občutek tega ali onega......

Do zdej sem bla še na vsakega ponosna, če ne ga sploh ne bi hotla...samo, če se on očuti manjvrednega v primerjavi z mano... x:Ix

A veš, da nikamor ne bova prišla pri tej debati? Jaz bom trmasto vztrajal pri svojem, ti pri svojem, pa oba imava na nek (svoj) način prav, tko da.... x:Ix

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...