Skoči na vsebino

želim si....

Vampir777

Recommended Posts

Riba, da ne boš pozabla danes x;)x pa da ne bom dvakrat oddajala, še za jutri si v koledarček zabeleži x:Dx xcrossfingx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 588
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Želim si,da bo naslednji ponedeljek 25.9.,ko je moj dan D,vse šlo tk kot more it..Da bom končno zadovoljna..Sj veš.. xwizardx To si pa res full,full želim..

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Guest mačona
da bi moja familija bila srečna. brez mene - brez moje prisotnosti. da bi bili srečni vsak sam s sabo in ne bi imeli toliko skrbi. xsrcx

Guest mačona
da ne bi bile take trape in se tko neumno smejale, ko so pijane. krave. :o|o: enih žensk res ne štekam ... in pol se pritožujejo, da skoz naletijo na barabe. če so pa neumne. xrolleyesx

:detelca: xribax :palec:

x:Xx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Nikoli več ne bo, kot je nekdaj bilo...

(trpela sva isto? :inocent:) in spoznala kako,

nespametna dejanja sledove puščajo,

ostrine teh napak pa rane režejo...

želim si biti 10 let mlajši in da bi lahko še enkrat popolnoma drugače zastavil stvari, kot sem jih od tiste dobe...

da bi bil bolj flegma, manj boječ, in da se ne bi oziral na mnenja drugih, temveč živel izključno iz svojih nagibov...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest mačona
zakaj folk hoče zavrteti leta nazaj? da bi kao s temi izkušnjami in znanjem, ki jih ima ZDAJ, spremenil nekaj že TAKRAT, če bi sedaj imeli možnost, vrniti se v tisti čas, odkar jim kao gre vse narobe. xrolleyesx VSE KAR MAš, JE TA TRENUTEK IN VOLJA, DA SPREMENIš, KAR TE MOTI, SICER NE JAMRAJ! :!!:

želim si biti 10 let mlajši in da bi lahko še enkrat popolnoma drugače zastavil stvari, kot sem jih od tiste dobe...

da bi bil bolj flegma, manj boječ, in da se ne bi oziral na mnenja drugih, temveč živel izključno iz svojih nagibov...

ah zakaj..ti povem js kakšen bi bil..no recimo ena od varjant xDDx napol zapit pa brez faksa..al pa nek na začetku x;)x

tak pa..sam se nek eno službo stakneš..itak jo boš! pa če v dveh letih pa v dveh letih..važn da bo :palec:

ta cajt pa še uživi kvazi študentska leta..delaš tok da maš za sprot..flegma si lahk še zdej - dokaž, da si to res želiš pa zastav si stvari drugač (sej jih maš šele neki čez 20 buhsevsmil..govoriš pa kot, da bi bil en upokojenc k je že vse za njim! najlaži je jambrat pa se sam seb smilt x;)x

sej pride tak dan..ampak več kot en dan pa res ne objokvat..kar lahko rešiš-zarad tega se ne splača sekirat-pač rešiš, česar se pa ne da rešit..jebat ga se pač ne da rešit. zakaj bi se pol sekiral.. xDDx

bejba bo pa že pršla..brez veze se silt pa met tako k se pač ne zanima za tazga kot si..furej svoj stil..za vsazga se tadrug kos najde x8Dx

js se tud ne bi branu mal nežnosti pa ene zanimive, inteligentne, prikupno prismuknjene, samozavestne pa ljubeče bejbe..sam bo že pršla ko bo. mogoče bo tud šla..pa sej tak je život. silu v kr eno zvezo se pa nam..je prelahko pa preveč brezvezno vse skup..more bit neki special ženska..drugač se mi res ne da..

drugač mi pa trenutno prov paše obstoječe stanje..zajbancija s prjatli, lagodno življenje..no valda tud mal fiziološka potreba ven seka, sam to da tud drugač uštimat x:o)x xDDx

ampak trenutno me najbol skrbi faks..bomo vidli kaj bo čas prinesu..oziroma kok bom js kej ukrenu glede tega in ne sam jambral in ostal zgolj pri željah x;)x

takle mamo, vse sorte torte xDDx

:inocent:

mačona je pa danes nekaj huda...razkuri jo vsaka malenkost :inocent:

sicer pa dobro vem, da se da spremenit le sedanji trenutek, ne preteklosti...je le vprašanje volje in motivacije...

no, pa vseeno ne bi imel nič proti, če bi lahko tud preteklost spreminjal x:)x

nols, hvala za tale lep post x;)x sicer sem pa nekak že v tem "moveu" kot ti...

me niti ne briga, kaj se okol mene dogaja, živim kot mi paše, sem iskren predvsem do sebe, pravi jaz (sicer že po naravi čisti pasivec in opazovalec) ...kaj si pa okolica misli o tem, me pa en k...briga x:)x za druge, pa ni važn za katero bejbo, pa če je Angelina Jolie, se ne bom prenarejal in tvegal razklanost s svojo naravo x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

js se tud ne bi branu mal nežnosti pa ene zanimive, inteligentne, prikupno prismuknjene, samozavestne pa ljubeče bejbe..sam bo že pršla ko bo. mogoče bo tud šla..pa sej tak je život. silu v kr eno zvezo se pa nam..je prelahko pa preveč brezvezno vse skup..more bit neki special ženska..drugač se mi res ne da..

drugač mi pa trenutno prov paše obstoječe stanje..zajbancija s prjatli, lagodno življenje..no valda tud mal fiziološka potreba ven seka, sam to da tud drugač uštimat x:o)x xDDx

Joj kok si me lepo opisal x:Ix x:px

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona
:inocent:

mačona je pa danes nekaj huda...razkuri jo vsaka malenkost :inocent:

sicer pa dobro vem, da se da spremenit le sedanji trenutek, ne preteklosti...je le vprašanje volje in motivacije...

no, pa vseeno ne bi imel nič proti, če bi lahko tud preteklost spreminjal x:)x

nisem huda, oz. sem z razlogom, ker mam poln kufer folka, ki objokuje svojo preteklost, sedanjost, prihodnost tko kot v Ciglerjevi "Sreči v nesreči" ... to me razkuri po krivici, ker nikoli nisem, ne in ne bom razumela folka, ki se smili samemu sebi in išče vzroke za neuspeh povsod, samo v sebi ne.

a n'de.. xflirtx samo.. x:Ix kak si pa pogruntala, da sem nate mislu.. :eek: xDDx

Ženska intuicija xflirtx xegox

Želim si,da bi se one dve kokoški mal umirili,ker mi že živce parata, sta tolk vsilijivi in mi sploh ne data dihat... :xx!: :xx!:

Sovražim ju...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...