5rca 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Riba, da ne boš pozabla danes pa da ne bom dvakrat oddajala, še za jutri si v koledarček zabeleži Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Da bi me kliknu in si me zaželel videt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ...lepo vreme jutri...al pa vsaj nič dežja....paaaa...sj veš, za Gorence Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ...mal zdrave pameti Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 nič. ne rabim nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 neki si pa res želim... saj to veš... torej Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Želim si,da bo naslednji ponedeljek 25.9.,ko je moj dan D,vse šlo tk kot more it..Da bom končno zadovoljna..Sj veš.. To si pa res full,full želim.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Da bi čimprej tole predelala, da bi mi bilo vseeno in da bi končno kaj ratalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 da bi moja familija bila srečna. brez mene - brez moje prisotnosti. da bi bili srečni vsak sam s sabo in ne bi imeli toliko skrbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 da boš pravilno razumel napisano Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 da ne bi bile take trape in se tko neumno smejale, ko so pijane. krave. enih žensk res ne štekam ... in pol se pritožujejo, da skoz naletijo na barabe. če so pa neumne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 želim si da bi blo tko k je blo. pa vem da nikoli več ne bo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Nikoli več ne bo, kot je nekdaj bilo...(trpela sva isto? ) in spoznala kako,nespametna dejanja sledove puščajo,ostrine teh napak pa rane režejo... želim si biti 10 let mlajši in da bi lahko še enkrat popolnoma drugače zastavil stvari, kot sem jih od tiste dobe...da bi bil bolj flegma, manj boječ, in da se ne bi oziral na mnenja drugih, temveč živel izključno iz svojih nagibov... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 zakaj folk hoče zavrteti leta nazaj? da bi kao s temi izkušnjami in znanjem, ki jih ima ZDAJ, spremenil nekaj že TAKRAT, če bi sedaj imeli možnost, vrniti se v tisti čas, odkar jim kao gre vse narobe. VSE KAR MAš, JE TA TRENUTEK IN VOLJA, DA SPREMENIš, KAR TE MOTI, SICER NE JAMRAJ! :!!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 želim si biti 10 let mlajši in da bi lahko še enkrat popolnoma drugače zastavil stvari, kot sem jih od tiste dobe...da bi bil bolj flegma, manj boječ, in da se ne bi oziral na mnenja drugih, temveč živel izključno iz svojih nagibov...ah zakaj..ti povem js kakšen bi bil..no recimo ena od varjant napol zapit pa brez faksa..al pa nek na začetku tak pa..sam se nek eno službo stakneš..itak jo boš! pa če v dveh letih pa v dveh letih..važn da bo ta cajt pa še uživi kvazi študentska leta..delaš tok da maš za sprot..flegma si lahk še zdej - dokaž, da si to res želiš pa zastav si stvari drugač (sej jih maš šele neki čez 20 buhsevsmil..govoriš pa kot, da bi bil en upokojenc k je že vse za njim! najlaži je jambrat pa se sam seb smilt sej pride tak dan..ampak več kot en dan pa res ne objokvat..kar lahko rešiš-zarad tega se ne splača sekirat-pač rešiš, česar se pa ne da rešit..jebat ga se pač ne da rešit. zakaj bi se pol sekiral.. bejba bo pa že pršla..brez veze se silt pa met tako k se pač ne zanima za tazga kot si..furej svoj stil..za vsazga se tadrug kos najde js se tud ne bi branu mal nežnosti pa ene zanimive, inteligentne, prikupno prismuknjene, samozavestne pa ljubeče bejbe..sam bo že pršla ko bo. mogoče bo tud šla..pa sej tak je život. silu v kr eno zvezo se pa nam..je prelahko pa preveč brezvezno vse skup..more bit neki special ženska..drugač se mi res ne da..drugač mi pa trenutno prov paše obstoječe stanje..zajbancija s prjatli, lagodno življenje..no valda tud mal fiziološka potreba ven seka, sam to da tud drugač uštimat ampak trenutno me najbol skrbi faks..bomo vidli kaj bo čas prinesu..oziroma kok bom js kej ukrenu glede tega in ne sam jambral in ostal zgolj pri željah takle mamo, vse sorte torte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 mačona je pa danes nekaj huda...razkuri jo vsaka malenkost sicer pa dobro vem, da se da spremenit le sedanji trenutek, ne preteklosti...je le vprašanje volje in motivacije...no, pa vseeno ne bi imel nič proti, če bi lahko tud preteklost spreminjal nols, hvala za tale lep post sicer sem pa nekak že v tem "moveu" kot ti...me niti ne briga, kaj se okol mene dogaja, živim kot mi paše, sem iskren predvsem do sebe, pravi jaz (sicer že po naravi čisti pasivec in opazovalec) ...kaj si pa okolica misli o tem, me pa en k...briga za druge, pa ni važn za katero bejbo, pa če je Angelina Jolie, se ne bom prenarejal in tvegal razklanost s svojo naravo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 js se tud ne bi branu mal nežnosti pa ene zanimive, inteligentne, prikupno prismuknjene, samozavestne pa ljubeče bejbe..sam bo že pršla ko bo. mogoče bo tud šla..pa sej tak je život. silu v kr eno zvezo se pa nam..je prelahko pa preveč brezvezno vse skup..more bit neki special ženska..drugač se mi res ne da..drugač mi pa trenutno prov paše obstoječe stanje..zajbancija s prjatli, lagodno življenje..no valda tud mal fiziološka potreba ven seka, sam to da tud drugač uštimat Joj kok si me lepo opisal Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Joj kok si me lepo opisal a n'de.. samo.. kak si pa pogruntala, da sem nate mislu.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 zanimivljivo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 mačona je pa danes nekaj huda...razkuri jo vsaka malenkost sicer pa dobro vem, da se da spremenit le sedanji trenutek, ne preteklosti...je le vprašanje volje in motivacije...no, pa vseeno ne bi imel nič proti, če bi lahko tud preteklost spreminjal nisem huda, oz. sem z razlogom, ker mam poln kufer folka, ki objokuje svojo preteklost, sedanjost, prihodnost tko kot v Ciglerjevi "Sreči v nesreči" ... to me razkuri po krivici, ker nikoli nisem, ne in ne bom razumela folka, ki se smili samemu sebi in išče vzroke za neuspeh povsod, samo v sebi ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 a n'de.. samo.. kak si pa pogruntala, da sem nate mislu.. Ženska intuicija Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ženska intuicija le zakaj mene tak dobr prečitate.. se bo treba naučit bit bolj nepredvidljiv, drugač zna bit tole še nevarno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Želim si,da bi se one dve kokoški mal umirili,ker mi že živce parata, sta tolk vsilijivi in mi sploh ne data dihat... :xx!: :xx!: Sovražim ju... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 da se ne bi razburjala za brezveze in razmetavala energijo tam, kjer ni potrebno in ni vredno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.