xElishax 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 jst si pa želim nedosegljivo. vem da je nedosegljivo ampak še vedno sanjam o tem. Citiraj Yes! You beauty! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 zelim si, da bi ta slabost sla...sovrazim filing, k mi gre na bruhanjezelim si, da bi se spet lahko ucilazelim si, da bi spet lahko delalazelim si, da bi spet lahko sportalazelim si nazaj moj lajf nazaj!!!! depressed Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 ha ha ha dobr, da ženske za nič niso krive....se pa potem ne čudim, da se jim dogaja to, kar se jim......uf... slučajno se mi je tule odprlo... :xx!: semle noter se pišejo želje ane upam, da raazturaš zdejle zelim si, da bi ta slabost sla...sovrazim filing, k mi gre na bruhanjezelim si, da bi se spet lahko ucilazelim si, da bi spet lahko delalazelim si, da bi spet lahko sportalazelim si nazaj moj lajf nazaj!!!!depressed res ti želim da čimprej težave minejo, res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 ......da se ksenia pozdravi........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 ena neuresničljiva, a močna močna želja: da bi živela v 60-ih in 70-ih. ( časovni stroj bi mela ... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 želim si da me mi moje oprosti,pa da ne bom več tk dvomljiva v vsako stvar...želim si da se mi danes oglasi,ker bo to pomenilo da mi ni zameril... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 želim si, da bi me kliknil in si me zaželel videti Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončni žarki 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Naj uspe...... saj bo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ....da bi bil danes ta dan Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Šmorn Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 jest pa šmorn ful rad jem...sploh če je z malinovcem polit Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 a si ga probal pol z malinovcem polit Girly še ni povedala kak se ji zdi, je rekla da bo probala... men je ubijalski res, sam velik cukra je to pa ni kej Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Zelim si, da bi mi cimprej minil oktober in polovica novembra Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Zelim si, da bi mi cimprej minil oktober in polovica novembra tu bo kot bi mignil Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Fishy pomigaj prosim malo da mi uspe.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Leeon, dajmo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 joj skor bi pozabila...zlata ribica hvala ti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 želim si, da me spusti blizu, k je cist fajn decko, in mu želim, da čim prej prbrodi težave in končno spet zaupa sebi in drugim ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Zlata ribica,.. danes ti z veseljem izpolnim eno željo. Bill Gates Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 tu bo kot bi mignil "...hodil je po gnju, a bolecine ni cutil, ker je bil osredotocen samo na svoj cilj in za vsako ceno ga bo dosegel..." Saj vem, ampak srce zmaguje nad razumom . Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 "...hodil je po gnju, a bolecine ni cutil, ker je bil osredotocen samo na svoj cilj in za vsako ceno ga bo dosegel..." Saj vem, ampak srce zmaguje nad razumom . edino pravilno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Wish you were here Saj bom, kmalu! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Želim si, da bi se moj telefonček nehal delati, da ne dela. Ah.Upam, da bo imela mami čimprej čas, da greva po novega. Še taksija ne morem poklicat. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.