soncnica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 želim si, da me spusti blizu, k je cist fajn decko, in mu želim, da čim prej prbrodi težave in končno spet zaupa sebi in drugim ..... hvala ti ribica, sem dobla 2nd chance Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 jest si pa zhelim, deb meu took dnarja, deb od marse lohk lunin net kupu, pol bi pa vse k mi niso ushech kle gor dol zabnau... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 jest si pa zhelim, deb meu took dnarja, deb od marse lohk lunin net kupu, pol bi pa vse k mi niso ushech kle gor dol zabnau... zlomk....tralalaeh, pol bom mogla pa sam s tabo čvekat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 eh, pol bom mogla pa sam s tabo čvekat a si ziher, de bi lohk..... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 a si ziher, de bi lohk..... zlomk...tralalaskor čist ziher Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 skor čist ziher pol pa prou zachnem loto igrat? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 pol pa prou zachnem loto igrat? zlomk...tralala do tedi boma glih stara pa senilna....raj kasiri pod polno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 eh, pol bom mogla pa sam s tabo čvekat do tedi boma glih stara pa senilna....raj kasiri pod polno za chvekat je pa res useen kolk si stara... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 za chvekat je pa res useen kolk si stara... zlomk...tralalato že...ni pa vseen kok si seniln Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 to že...ni pa vseen kok si seniln niampakte bom lohk pa vsak dan nanou kuru no...to zhe zdej pochnem... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 niampakte bom lohk pa vsak dan nanou kuru no...to zhe zdej pochnem... zlomk....tralala aja....kok si to prestavlaš pol....še dobr da mi vsak dan mine da vesela ne zgubiš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 aja....kok si to prestavlaš pol....še dobr da mi vsak dan mine da vesela ne zgubiš no ja...sej priznam to zhe pochas prehaja bl v navado... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 no ja...sej priznam to zhe pochas prehaja bl v navado... zlomk...tralalasj sm ti povedla da je nevarno pa ne verjameš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 sj sm ti povedla da je nevarno pa ne verjameš sej vesh, de vse dobre stvari so al nevarne, al shkodjo zdravju al so pa prepovedane... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 sej vesh, de vse dobre stvari so al nevarne, al shkodjo zdravju al so pa prepovedane... zlomk...tralalafamily pack Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 family pack mmmm....kombinacija vsega?... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Zelim si zdajle za kako urco ostat sam z Valkiro.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 da bi me nehal najedat hobiti...mamicu jim vidim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 dalmatinčka Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 dalmatinčka ...pa si pripravljena na vse, kar sledi..... , če si....povej Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 urca bi bila premal Saj vem, samo saj ves kaj pravjo....Kdor z malim zadovoljen ni, velikega vreden ni! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 dalmatinčka A tko A? A slovenci niso dost dobri zate Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 A tko A? A slovenci niso dost dobri zate Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Ja sem skor kot zakladnica mednarodnih pregovorov .... A ves kako pravjo v Mehiki, ce kaj mutis, al pa nekaj kar ni legalno? Bajo del agua! Pod vodo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.