natrixred 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 V pregovorih se lahko kosaš s teto Pehto... za vsako bolezen ena rožca raste Kdo je prekrizal najini poti.....kralj, ribica, usoda.... ? Morda so pa to samo razlicna imena za isto stvar. Vsekakor sem srecen, da se je zgodilo in da se dogaja! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 A tko A? A slovenci niso dost dobri zate lol Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Želim si ,da ta teden čimprej mine..Da ne bo kakih posebnih šokov,ker jih kr neki pričakujem.. Upam,da bo vse šlo hiter mimo mene ..Predvsem v sredo,četrtek in petek...I WISH Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Hvala ti za vse, ribica. Res si super!!!! Ne vem, če si sploh lahko še kaj zaželim... (No, mogoče... Khm, khm.) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 sem mal pokukal na ta khm khm da vidim, če bo govora spet o seksu, pa tam vidim neke prastare šulne k so jih tiranozavri nosil na zlatih obletnicah poroke če so se sploh lahko spravli vanje.. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 sem mal pokukal na ta khm khm da vidim, če bo govora spet o seksu, pa tam vidim neke prastare šulne k so jih tiranozavri nosil na zlatih obletnicah poroke Ne bodi zloben. Moji bodo, če ne prej pa na razprodajah, ko bodo (upam da) vsaj za 30% znižani Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 ..resnico! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Želim si, želim si, želim si, želim si, želim si, želim si, želim si, želim si, želim si, želim si, želim si, želim si, želim si, želim si, želim si, želim si... Želim, želim, želim, želim, želim, želim... Temu se reče beraška skleda brez dna. Nasvet: usmerite se v energijo želje, v njo samo, ne v objekt ali subjekt želje. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polly 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 draga . sem v nekakšni črni luknji , že kar nekaj časa se borim z depresijo . no, ne ravno čisto pravo. ampak bi se vsak čas rada , saj ne vidim nobene samozavesti v meni. veš še nekaj časa nazaj se nisem menila za svoj videz, bila sem vesela nasmejana in sproščena. sedaj pa se mi zajeda v telo negativen dim grdega mišljenja, da nisem dovolj dobra, lepa, pametna.. vem da morem to spremeniti sama in vem tudi da bom to prerastla. pa vseeno človek išče vedno kakšno oporo nekje.. hvala ker si me poslušala.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 vsaj enkrat od vaju razumevanje in brezpogojno sprejetje. če pa to ni mogoče, se me odpovejta. ni blema zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 da bi znala vse skupaj sprejeti in dati čiveč dobrega od sebe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Da bi se zavedala, kok sm kul, pa da bi se vsak za svojo rit brigal in ne bi namerno škodil. Da bo vse kul na sestanku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Da bi se zavedala, kok sm kul, pa da bi se vsak za svojo rit brigal in ne bi namerno škodil. Da bo vse kul na sestanku. Sej si! Če bi to bilo tako, potem bi bilo marsikaj drugače kot je! Bo! Think positive! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Enkarat za spremebo ... da bi JAZ vjusprejela in nehala bit tako tečna in zadirčna. Ribi, tokrat je želja prava, zato Vem, da boš pomagala. Hvala. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Sej si! Če bi to bilo tako, potem bi bilo marsikaj drugače kot je! Bo! Think positive! Kok mam nemogoče želje, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Kok mam nemogoče želje, a ne? Meni se zdijo čist mogoče in uresničljive! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 No, pol pa bo kul...dons se itak čudeži baje dogajajao, pa grem zdej pospešeno med rjuhe o tem mislit. Klinc, še napredovanje bom dobila, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 ...želim, da bi zazvonil telefon ali pa prišel Sms ........z besedoco..jaaaaaa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 želim si, da bi se danes mel fajn Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 da bi postala preračunljiva, neprilagodljiva, brezčutna, kruta, povzpetniška ... zato, da me bosta starša sprejela. ker same sebe ne morem že celo življenje, ker me onadva nikoli nista. tako da si želim, da bi postala izmeček od človeka, da me bodta imela rada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 da bo lepše, boljše, slajše, .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 da bi postala preračunljiva, neprilagodljiva, brezčutna, kruta, povzpetniška ... zato, da me bosta starša sprejela. ker same sebe ne morem že celo življenje, ker me onadva nikoli nista. tako da si želim, da bi postala izmeček od človeka, da me bodta imela rada.Odleti in bodi to, kar si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Želim si ,da jutri služba čimprej mine. xrosex Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 ko bi sam vedu kaj bi blo v trenutku vse čist enostavno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Ribicaaaa!!!! Super siii!!!Hvala ti za Miu Miu!!!!!!!Upam, da jim čimprej dostavijo. Hvala ti res... Zdaj pa nimam več želja. Zaenkrat.Hvala hvala hvala!!! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.