klarus 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Ko je Bog ustvarjal žensko, je delal že šesto naduro. "Zakaj pa se ukvarjaš s tem tako dolgo?" ga je vprašal angel, ki se je na hitro oglasil v njegovi delavnici.Bog je odgovoril:" Si morda videl navodila za sestavo? Biti mora pralna, ne sme biti iz plastike, imeti mora več kot 200 gibljivih delov, ki jih je mogoče zamenjati, njeno telo mora brezhibno delovati, tudi če se hrani samo z majhnimi prigrizki in pije dietno colo. Imeti mora naročje, v katerem lahko sedijo tudi štirje otroci hkrati. Njen poljub mora zdraviti vse, od odrgnjenih kolen do strtega srca. In za vse številne naloge, ki jih mora opraviti, ima na voljo- poglej v paket- le dve roki." Angel je osupnil, ko je slišal, kaj vse jezahtevano v navodilih za sestavo: "Le dveroki? In to pri standardnem modelu? To je veliko preveč dela za en dan, dokončaj jo jutri." "Ne, ne bom," je protestiral Bog, "zdaj semže tako blizu temu, da končam to kreacijo, kimi je prirasla k srcu, da se nočem ustaviti.Zna se že sama zdraviti in lahko delaosemnajst ur na dan." Angel se je približal in se dotaknil ženske."Toda Bog, naredil si jo tako mehko." "Res je mehka," se je strinjal Bog, toda naredil sem jo tudi trdo. Nimaš pojma, kaj vse zna potrpeti in kaj vse zna doseči." "Bo znala tudi misliti?" je vprašal angel."Ne le to," je odgovoril Bog. "Znala bo tudipreceniti in se pogajati, odločati in se zavzemati..."Angel, ki je v tistem trenutku nekaj opazil,je stegnil roko in se dotaknil lica ženske."Ojoj, mislim, da pušča. Sem ti rekel, da je to preveč dela za en dan." "Nič ne pušča," se je razjezil Bog. "To je solza." "Čemu pa služi solza?" je vprašal angel. Bog je odgovoril: "Solza je možnost, da izrazi svoje veselje, bolečino, skrb, razočaranje,ljubezen, osamljenost, žalost in ponos." Angel je bil naravnost očaran: "Bog, ti si genij, na vse si pomislil.To, kar si storil, je občudovanja vredno.Ženska je osupljiva." In resnično je. Ženske so močne, ko prenašajostisko in težka bremena. Ko se borijo za to,v kar verjamejo, in se zoper-stavijo krivici.Ko ne sprejmejo zavrnitve, če menijo, daobstaja tudi boljši odgovor. Vsemu seodpovedo, le da imajo njihove družine to, karpotrebujejo. Močne so tudi takrat, kadarmenijo, da ni nobenega izhoda več. Vedo, dapoljub in objem zdravita strta srca.Prinašajo veselje, ljubezen in upanje, imajosočutje in živijo za ideale. Ženske obstajajov vseh oblikah, velikostih in barvah. In čejih ne bi Bog sestavljal v nadurah, bi bilepopolne. Tako pa se mu je v njegovo stvaritevvendarle prikradla ena napaka... Pogosto pozabijo, koliko so resnično vredne... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 to velja skozi sicer mate pa v petek vi svoj praznik Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 ,..... ne morem narediti tolikega števila vrtnic, da bi vsem čestitala. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 ..Mi bi rad še kaj povedal? Si mi skoz za petami. No, saj ni treba besed zato! Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Ker ne znamo ljubiti, smo si izmislili Valentinovo.Ker ne spoštujemo Zemlje, smo si izmislili Dan zemlje (in dneve česarkoli že ne spoštujemo).Ker ne znamo živeti, smo si izmislili Dan mrtvih.Ker ne spoštujemo žensk in one same se ne, smo si izmislili Dan žena. Spisek gre zelo verjetno v ∞. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Hvala. Jaz pa tebi, žal, ne morem čestitat, ker nimate svojega praznika. bo to dovolj? Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Ja že skor bi se reklo da te zalezujem Zdej me bodo pa sodno preganjal, pa se ti ne bom smel približati bližje od 5 postov Čestitam ti za tvoj praznik Niki http://img411.imageshack.us/img411/8528/71751rd.jpg Pa Klarus http://img411.imageshack.us/img411/8528/71751rd.jpgA jst sm pa vosek? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 pa kdo jim je dal volilno pravico.... :xx!: :xx!: :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Zdej vidim, da je Angel vprašal Boga, če bo ženska znala tudi misliti, pa bog, kao odvrne, da ne samo to ampak še marskej drugega. Mislim, da se je tu malce uštel Pa pravijo, da je nezmotljiv. Hudoben ratujem bejžmo vija.Ah ja Nicky, a si dobila moje ljubeče osebno sporočilo al sem ga poslal Cashy-u ???no, jest nism dobil nič, tako, da si najbrž poslal Nicky in moški imamo svoj praznik, na dan 40 mučencev...mislim, da je to 28.december Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Janezek in lepotička se poročita. Pa vpraša Janezek: Zakaj si mi poslal tako lepo ženo, a tako neumno? Bog odvrne: Zato, da bo lahko samo tvoja. p.s. sem dobila, nč skrbet, samo še nisem uspela odgovorit Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 sicer pa je tole tipichen rdechkarski praznik.... :xx!: :xx!: :xx!: emancipacija...malo morgen...moshki smo tisti, ki nismo emancipirani.....recimo v shportu smo zapostavljenirad bi videl na olimpijskih igrah disciplino moshkega sinhronega plavanja... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 no, jest nism dobil nič, tako, da si najbrž poslal Nicky in moški imamo svoj praznik, na dan 40 mučencev...mislim, da je to 28.december ne, to je v petek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 resnično..... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 no, jest nism dobil nič, tako, da si najbrž poslal Nicky in moški imamo svoj praznik, na dan 40 mučencev[/color]...mislim, da je to 28.december 10. marecSamo, a si ti kakšen mučenec? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Ženske misli, mnenja o kao "aktualnih zadevah" .....na Trenjih...... Kul, da mal bl slišmo ženske, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.