astra 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Thx za obnovljeno temo in linke... Kot vidim, sem v toku Mal pozabila na ta mrk, pa ni škode, sem podzavestno tako uravnala, da feng sui ravno na prave dni...Pa telo mi samo zavrača hrano, imam že steklenice sokov v hladilniku...tolk lažje, ker bom od jutri do konc tedna brez kuhinje.. In posušen šopek sivke sem našla Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Bi mogla tudi jaz en cut narest , se je nabralo raznoirazne svinjarije . Še delam plan kako točno, tule pa sami fajn napotki . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2006 .MARSA PA CARICA Z VSEM OPRAVLJENIM DELOM!!!no ja, VSE delo ni blo opravljeno. napovedi zato nisem, mi je zmanjkal energije pa pozornosti, glava me je ze bolela mal od vsega... No ampak vidim da laufa tole, super. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HardKor 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Thx za obnovljeno temo in linke... Kot vidim, sem v toku Mal pozabila na ta mrk, pa ni škode, sem podzavestno tako uravnala, da feng sui ravno na prave dni...Pa telo mi samo zavrača hrano, imam že steklenice sokov v hladilniku...tolk lažje, ker bom od jutri do konc tedna brez kuhinje..In posušen šopek sivke sem našla Astra je ta zadeva ze omenjena v tej temi, pa me zanima, bolj konkretno kako,kaj in kako dolgo je ta zadeva s hrano/brez nje... lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2006 Ojla, kot zelis, lahko se prav postis (lunin post, to je 24 ur od casa lunine mene), v tem primeru MORAS (zdaj pa se posebej, ker bomo mel slabse ciscenje) ful pit - vode, se boljs pa zeliscne caje pit, nesladkane (kot so rpeslica, bezeg, lipa, melisa, sivka.... koruzni laski, zeleni caj.. kamilca..) in tud sokove - sam sveze, take ki si jih stisnes....To je vse.Ce ti ne znese se prav postit, si omislis sadni ali zelenjavni dan... jes sadje oz. zelenjavo, kolikor ti pase, seveda najboljse surovo, izjemoma kuhano (ampak al dente, da se ohranjo snovi)... Fajn je jest hrano, ki je bogata s kalijem (recimo banane), tud na Ca in Mg ne smemo pozabit (zelje, ohrovt... lohk pa pijemo donat). cak a nisem tega vsega v napovedi napisala? ..no saj nic hudga, ce je se tle. torej - ce se hoces precistit, telesno, prav post stos, bos to fural od.. kdaj je ze scip? tam nekaj cez polnoc..torej se ne je pac od zvecer pa do naslednjega dne - torej do cetrtka zjutraj, kajti ni kul, da bi v cetrtek se ob pol dveh ponoc al kdaj zdaj ful najedli, ker je kao 24 ur minil (torej bo tokrat zneslo ful vec ur, je pa to kul, nic narobe, se boljs). ce se hoces pa sam pridruzit resetiranju in ce ne mislis prav posta furat, pa se naravnas na to 24 ur, od jutri od 12h do srede do 12h (ni treba tko striktno do sekund ). Najvecji point je dihanje.In pri temle nasem 'projektu' in splosno v primeru vseh mogocih tezav, ki se lohk pojavijo (in kar omenjam v napovedi, na 2. strani, v nasvetu - ko se lotim vplivov bolj iz zdravstvenega vidika). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 točno to rabim, točno zdaj! tud frendica bo z nami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2006 me veseli, da se je tko fajn 'prijelo'. je res dobr cajt, idealno. *tud naslednji (soncev, 29.) bo kul za taksnole, ker bo dober teden po prihodu pomladi. ** ce ma se kdo kako kul dihalno vajo, sprostitveno vajo, whatever, naj poda (al pa link), prav tko bi blo fajn, ko bi Pujsa zbrala par afirmacij iz svoje bogate izbire L. Hay na svojem blogu, sicer pa si to lohk sami poiscete in izberete svojo (al pa svojih nekaj)... Afirmacije Louise Hay na Pujsinem blogu(Ima super zbrano, pregledno, urejeno, tko da, ne vem ce je kje vecja baza afirmacij kot na temle Blogu). Ce ima kdo prav tko kaj tacga, ki se mu zdi, da bi sedlo semle v ta nas stos, naj poda.Jaz niti ne vem, kaj sve imate na Blogih, se mi pa zdi, da bi se kaj lohk semle vtaknili, torej ce ima kdo kaj tacga, naj skonekta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2006 Smo rekli, da bomo nekak od jutri opoldne tole zacel pocas furat mal...tko da bi blo kul, glede na to, da se bo cez noc dol pomaknila tema, da se jo jutri osvezi.. pa da bo na broju.... jaz jo bom pa nastimala kot pomembno, da bo mela opozorilc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2006 pa se en lusten textek... Navdih indijanskega poglavarja Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 jaz sem včeraj začela z resetiranjem pospravila v nulo še kopalnico in posesala stanovanje Potem pa sem si privoščila masko in piling za celo telo . Če katero zanima je to sicer že Contesa nekam napisala, pa Vam bom jaz še tukaj: 2 žlici kisle smetane (če imate bolj suho kožo kot jaz lahko uporabite skuto)1 žlico stisnjenega limoninega soka2 žlici cvetličnega meda1 epruetko Stanetove zdrave soli vse skupaj fino premešate in vtrete v telo, nekaj časa masirate potem pa pustite delovati še 10 minut, sperete z mlačno vodo - Ker mi je ostelo še nekaj skute bom danes masko za telo ponovila in si privoščila toplo kopel s svečkami in malo meditirala - zamenjala bom posteljino, prižgala svečko z eteričnim oljem vrtnice, pogasnila vse ostale lučke in uživala Sicer pa je že od sobote na jedilniku predvsem zelenjavna hrana in bo tudi ves ta teden... Tako nekako poteka in bo še potekalo moje resetiranje. Komaj čakam xrosex Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 kako ste pridne, res! jaz pa predvsem svoje zaprasene miselne vzorce klicem na plan in jih poskusam zbrcat iz podstresja. sem ugotovila, da sem prevec kritizerska. do sebe in drugih. in to mi ni vsec. do sebe se nekako, ampak do drugih.... :xx!: pa nekaj vezi iz preteklosti moram prerezati. stikov z njimi nimam ze celo vrsto let, me pa na druge nacine obremenjujejo. v nedeljo sem pospravila ze nekaj predalov in vrgla cel kup reci stran. pa ene revije imam doma, ki jih bom se danes odnesla v kontejner za papir, samo ce ga ne bo do vecera cisto zasnezilo :xx!: hrana pa itak. postila se najbrz ne bom, bom pa povecala kolicino sadja in zelenjave, na racun hidratov. mesa itak ne. ceprav cutim, da bi mogoce morala ravno zdaj, v tem obdobju med mrkoma presaltat nazaj na jajca in ribe po toliko letih..... moram najt pravo afirmacijo. grem k pujsi gledat. hvala, pujsa! - Ko spreminjam svoje misli, se spreminja svet okoli mene. - Vem da me stari, negativni vzorci nič več ne omejujejo. Zlahka se jim odrekam. - Vračam se k osnovam življenja: odpuščanju, pogumu, hvaležnosti, ljubezni in smehu. evo, tole dodala naknadno. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 nič posebnega, nisem pri volji, na silo pa ne bom.. razmišljala o preteklosti, reševala vzorce.. mislim da čaka tole na naslednji mrk..danes pa polno zaposlena.. na faksu precej časa, zvečer pa gledališče. Piling mam v planu, masko za obraz, lase oprat.. V glavnem, uživala bom in se crkljala, tole... Pa posesala bom zdajle, pomila posodo... imam neverjetno pospravljeno že cel teden, čist nič meni podobno Prižgala kadilo, ko grem od doma.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Že dva dni gledam naslov te teme in se sprašujem, kaj za zlomka se skriva za njo. In pol sm se le spravla brat. Kul, se bom potrudla po svojih najboljših močeh tole spedenat. Včer sm sobo že posesala, dons bom preoblekal postlo, pospravla cunje, mal dišečo palčko prižgala in svečke. Glavo si bom umila, nohtke spedenala, obrvi populla, piling nardila s Stanetovo soljo, če bo zneslo, v knjižnjico knjige vrnila, plačala vse račune, ki so mi ostal, vilince narisala, napislaa cilje... Zvečer bom pa meditacijski cd poslušala, probala bolj zavestno dihat. Pa jutr bom probala furat post...sam bl tko, s sokovi in sadjem, k čist brez ne vem, če mi bo ratal. Sm si kr listek napisala. Super. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 moram najt pravo afirmacijo. grem k pujsi gledat. hvala, pujsa! sem glih dons za Kseniin blogec izbrala eno, kok sem potrpežljiva v službi, pa kar vre v meni nič posebnega, nisem pri volji. Prižgala kadilo, ko grem od doma.. Jaz tudi nisem v feelingu, sam glih zato vem, da bi bilo fajn kak rez narest . Sam tokle energije, kot je opisala Sončk pa žal nimam . Radio pri nas tudi vedno igra, da Cyberček posluša Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Astra me opozorila na tole.Prav - nekaj Lojzke, dve jabolki, voda..Dihanje - imam vsa okna priprta - in to jaz, ki me kronično zebe. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Prav - nekaj Lojzke, dve jabolki, voda.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Jest tud bla pridna,...vse po planu!,.....včer še tisto malo popedenala stanovanje,....zamenjala posteljnino,.....pa mi kapne, pa pomila še vse šipe,....pa svečke pa olje,....lepo diši flat,........pa se namočila v banjo, peelingi pa to, pa glavo umila,....pa tudi odjogirala,.......vmes pa še po glavi "pobrkljala", če bi tu še kej za stran vržt,.......dons po planu večer v super družbi,......zvečer avtoreset,......zjutrej pa vaje in kofi z myself...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 najprej se naspala....pol pozitiva misel. pa ni šla najbolš. sem mela ene prav bedatse sanje ponoči in se zbudila s čudnim filingom. sklenila, da ni nič na tem svetu, kar bi mi lahko pokvarilo dan. sledil čaj+čik...njamiiii, pa telovadba....pol so pa telefoni začeli zvonit. kot na železniški ...zdaj pa razpoloženje super ....lep dokaz, kaj nardi naša notranja naravnanost.....tudi zunanje okoliščine se ji pridružijo. včeraj še post čist ok, pa čeprav sem se zvečer rahlo pregrešila. si vseeno štejem za velik dosežek. pa danes zvedela še za en razpis....sem se prav narežala. itak vem, da če ostanem tle, pol me čaka menjava foha....no, pa bo spet kaj zabavnega in novega....izzivi....yessss sem se spomnila, kako je blo nekaj let nazaj, ko sem krvavo rabla službo. pa nikjer nič na vidiku. potem prišla ena sama samcata možnost. zdej, ko je meni ravno do vojvodine, pa informacije kar dežujejo. zgleda, da je povsod tako. ko nam je vseeno, se zgodi.... piling opravljen, po dveh mesecih sem se spet pobarvala....še dobro, da nisem siva, ker pri mojih navadah bi skoz nekam čudna okol hodila. dogovorjeno darilo za fotra, pa iskat ga grem zvečer....pa eno super druženje.... kje točno se zgodi mrk?....nimam pojma, kaj je z mano, sam js sem tolk dobre volje, pa mam teoretično vse pogoje, za bit zafrustrirana in panična...ampak, ne, mene daje navdušenje.... ...narobe svet...al sem se pa končno v normalo spravila.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Če sem prov razumela je mrk v devici (na konc device)..... ...in pa welcome v club "dobrega počutja"!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 ravno na mojem asc Amis, me veseli, da se ti odvija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 itak vem, da če ostanem tle, pol me čaka menjava foha....no, pa bo spet kaj zabavnega in novega....izzivi....yessss sem se spomnila, kako je blo nekaj let nazaj, ko sem krvavo rabla službo. pa nikjer nič na vidiku. potem prišla ena sama samcata možnost. zdej, ko je meni ravno do vojvodine, pa informacije kar dežujejo. zgleda, da je povsod tako. ko nam je vseeno, se zgodi.... iz katerga foha pa si? cisto tako me zanima, ce bi bila katera sluzba, ki jo bos ti zavrnila prava zame saj ne, da jo iscem, v bistvu, samo na prezi je pa treba vedno bit Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 Prav - nekaj Lojzke, dve jabolki, voda..Dihanje - imam vsa okna priprta - in to jaz, ki me kronično zebe. ahoj! aliana, nc hudga, saj to je ze to, saj si ze par dni 'v tem'. to je cist ok. Kul punce, sem vidla ste se ful dodale!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 ha...torej mi šetka po prvi hiši in se bo zgodil konec asc....vozil se bo pa čez urana in potem še čez plutona.....uran na 9st dev, pluton pa na 13 st dev....a ti orbisi še štejejo za konjunkcijo? po vsej logiki bi se morala ful bed počutit....men pa fejst....hm, a razsaja kakšen virus norosti al kaj.... uf...kaj sem zdaj ugotovila...kirona imam v direktni opoziciji z uranom.....divje....cel kažin...kaj se pol sploh čudim..... lea, a nisi ti iz lj?....ne vem, če bi ti burjasti konci odgovarjali.... ubrisani.press Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 lea, a nisi ti iz lj?....ne vem, če bi ti burjasti konci odgovarjali.... ja, iz tu nekje. samo sem mislila, da si iz vrhnike pa si mogoce tam imela samo razstavo ali sem vse skupaj zmesala Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 a zdele imamo... 1, 2, 3, gooooooooo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.