Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 na vrhniki sem imela sam razstavo, lea jupiiiiiiii....štart mrka se je začel...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 no ne glih mrka, da ne bomo koga zavedli... mrk dogaja ponoc, okol polnoci se najbrz zacne..reset pa se ob 12h. xupx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Pajade Amiska!!!,....matkurja si navita,....kdo te bo dohajal!!!......stavim, da dons še "dete" po navitosti caplja za tabo!,.....boš pa še prej konstruktivno debato preživela (da se boš/mo) lažje zresetirala,.....pol pa GO,......sam hudiča, kam bejba,....k si pe že zdej čist TOP. Ej, coooolska si!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 no ne glih mrka, da ne bomo koga zavedli... mrk dogaja ponoc, okol polnoci se najbrz zacne..reset pa se ob 12h. xupx marsa, sej vem...sam ko se itak vpliv mrka čuti že ful prej....zdej je pa začetek finala, recimo.... .....še eno resetiranje nardim, čeprav sem ga že dva dni nazaj. ziher je ziher ....pa skoz se opozarjam na dihanje..... hi hi hi...kakšna simbolika...fotr bo za mrk programe zamenjal...dobi nov televizor, ko ma že glih tako lepo cifro...vso srečo mu želim! Pajade Amiska!!!,....matkurja si navita,....kdo te bo dohajal!!!......stavim, da dons še "dete" po navitosti caplja za tabo!,.....boš pa še prej konstruktivno debato preživela (da se boš/mo) lažje zresetirala,.....pol pa GO,......sam hudiča, kam bejba,....k si pe že zdej čist TOP. Ej, coooolska si!! sej pravim, da ne vem, kaj mi je.....namesto, da mi je bed, js kr šajnam....sam sej veš...vse se enkrat obrne..... ...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Pa kaj pol, če se obrne,.....tud v "letargiji" ždet včasih zlo paše,..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 men sicer ne paše...je pa res, da se vedno izkaže za koristno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Sem točno ob 12h, sred predavanja, na uro pogledala.. Fajn sem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 :xx!: JSt pa vsa razpizdena, zmedena, naveličana, pa še fax mam zdej. :xx!: Mah...sej se bom v red spravla..ma, da se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 pobož ... ....in.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Ma, vćas sm se že res sita...skoz neki pizdim in tečnarim, pa nism zadovoljna s tem in onim, pa nč ne nardim. Hkrati pa delam. Ma. :xx!: Bl moram bit aktivna in naspidirana...včas mam filing, da sm tolk brez energije. Si neb misll, ne? Ja, sej vem...ta več gofla na forumu, pa brez energije, dej ga no lomt, Pika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Jst sem se pa nazaj na sladko naresetirala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Piky, ne v filme padat... Men tud neki govori kok sem lena cel lajf pa kako ne bom faksa nardila in v tem smislu naprej.. pa se trudim bit mal gluha Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 Piky, ne v filme padat... to je sam trenutno, Pikica (in vsi, ki ste down).. xrosexjaz tud nisem najbolj energetic zdajle.ampak noumo jamral, pac pa - kot smo rekl - nastelal se v + x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Sm šla eno kitico odspat in sm se polna energije zbudila in grem namest na faks, položnce plačat, pa v knjižnjico, pa še v štacuno neki iskat....tm itak nom nč zamudila, tko da...brez slabe vesti špricam. Aliana, Marsa. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 cist pozabla omenit kristal(e)..pa se zdajle spomnila, ko sem vidla eno temo osvezeno. tko da, idealno si je ubost kak kristalcek tud, najbolj primerna je univerzalna kamena strela, lohk pa tud kak pozitivni kamencek kot je ahat, citrin, karneol, kalcedon ipd.najboljsa pa je kamena strela. ametist bi bil fajn, vendar preferiram gorski kremen, ametist bi lohk bil premocen, kaj 'vzbudil', cesar nocmo. ce je kdo zlo v badu, da cut negativni vpliv Lune, pa naj si ubode mesecev kamen ali biser.Tud cadavec (dimni kremen) je dobra izbira. Pikica, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Jaz sem prej nehote segla v žep bunde, zatipala žad in ga vlačila med prsti dobr čas..kar zapasal mi je..me pa boli glava.....ful...se trudim biti pozitivna no.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 spucala kuhinjo, kopalnico, naredila dve turi princesk (ok, niso ravno bleščeče oblike ampak jebi ga), sedajle pomijem po tleh, raznosim tole mojim najljubšim osebicam (Tami je že dobila svojo porcijo), potem se vržem v banjo, prižgem svečki, se malce pogovorim s svojimi angelskimi prijatelji, se jim zahvalim, priporočim za naprej...... moj dobil kazen od prijeteljev v modrem, ... takrat kadar se postim najraje brkljam okrog hrane... dobila namig kaj bi bilo dobro zame danes, tko da se še te zadeve lotim, potem pa sam dol padem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 Jaz sem prej nehote segla v žep bunde, zatipala žad in ga vlačila med prsti dobr čas..kar zapasal mi je..me pa boli glava.....ful...se trudim biti pozitivna no.. zhad je tud dbest, je tud talisman za sreco in zascito - ni nakljucje, da so vse tele zelvice in vse tole, hroscki.. kaj jaz vem, po tehle intershopih od nekdaj, iz zhada ali turkiza - kar je oboje za zascito in veljata oba za 'srecna kamna'. ob 18. oo imava z Weezardom meditacijo oz t.i. "čutenje energij" in to..uff menstro sem dobila in ni bilo nobenih krčev in se šla stuširat (kar se odsvetuje ob začetkih m.) pa me je začelo zbadat tam spodaj, ampak no problem, vzela sem en lekadol... upam da bo minilo, ker me včasih krči spravijo ob pamet. :xx!: no ... meditacija za višje dobro in dvig vibracij ob 18. 00 uživajte! zelo dobro, super izbran cas...sicer se pa itak mal potegne, zelasticira in vse to. (*torej tud ce recimo ni tocn ob tej uri, da nou zdaj mislil, ojoj, nc, konc, je ze prepozn ) ... takrat kadar se postim najraje brkljam okrog hrane... .. a ni hec? Pospravla pa nič nisem - nimam volje...jaz tud ne, pa se glih blazno ne sekiram. mal ze, ker bi rajs da bi blo fresh, sam .. pac, sam.. nom se razpocla, ce bi me tolk motl, pa pac bi..pa nimam cajta, ce sem skoz na telefonih pa mailih pa osih. * no, nisem sodelovala glih vmes, ker sem mela ful telefonov..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 kok je teh *pomagacev* raznih... potem vidis, 'kaj vse bi lohk'.. (se povedal, svetoval, pomagal.. razjasnil, *spremenil*)...tko da, ne sam da kristalov nisem omenla (sramota :xx!, tud disav nisem (~~) skratka - ce hocte se umirit, it spat, miren spanec pa to - sivka, melisa... taksni vonji...ce hocte na vsak nacin bit budni - rozmarin, meta, citronela in podobni vonji inpomaranca, bergamotka - ce hocte kaj ustvarjat, prckat...ce mate cutne in uzivaske trenutke s svojimi ljubljenimi - cimet, zbice, geranija, neroli, nagelj, ylang ylang, sandalovinace hocte na visje vibre s sabo prit, si tele kanale prepucat, pa evkaliptus (lohk tud cedra in drugi svezi, a ne kisli vonji, 'visjih frekvenc'). men jelka (pikrich) z evkaliptusom ravnokar disi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Evo, zaenkrat sm sam položnce plačala, pa v knjižnco nesla. Zdej me čaka še soba, pa samo sebe morm spedenat...pa ahat mam doma, kameno tud, svečka pa že gori v čajni lučki. Pa vilince bom risala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 preber...ce ti pa se vedno ne bo, ti pa pac ne bo. jebiga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 al je to Lunin dnevnik za intelektualce? no za intelektualce glih ne, slednji prezirajo tele vizhe, prej kot da bi shizil. ma kaj naj ti zdaj?saj sem rekla... ce nisi postekal, pac nisi. recimo pac sam meditiraj pa posiljaj v vesolje dobro, pa bo ze nekaj narejenega, pa brez intelektualnega balasta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Bluzim. Jedla sm raviole, k sploh nism bla lačna, sam misnla sm, da sm in zdej bi šla najraj bruhat. Ja, najboljš, da še bulemična ratam. Ni panike, to se men skor ne more zgodit. Sam, še vedno bluzim...mal se mi je zaustavl...lenarm. Marš delat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.