Skoči na vsebino

Resetiranje in meditacija na mrk

Recommended Posts

Sam tole je pa res čutiti x!x Okol mene je revolucija!!!....kakšne pogovore sem imela danes.....ful pucamo...vse staro poka, se lomi, že dogovorjeno propada, res, fundamentalni pretresi.......dobro, da zdajle delam tale reset na pozitivo x:)x

Upam, da bo pomagalo.......

...pa vsi nekaj jamrajo, kako težko je živet zadnje dni :o|o: .........

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 191
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...pa vsi nekaj jamrajo, kako težko je živet zadnje dni :o|o: .........

To pa res, ja xyesx

Jaz pa fajn, nisem mela kaj dost časa se ufuravat v filme, bla v gledališču in blo fajn.. na faksu še bolj.. kok mam rada tele torke, ko je sama književnost na jedilniku x:px

Jedla ful malo, mi sploh ni pasalo.. kupla si dva kolutka kandiranega ananasa in je to bla večerja..

Evo, make-up dol spravim, pa en fajn tuš in piling, pa kremico čez, masko na obraz.. Tole sem si še obljubila danes, crkljanje... xsrcx

Pol pa baldrijanove kapljice in spat. (sicer sem imela v mislih, da bi mrk čakala, sam sem si premislila x:)x )

Maček je pa neverjetno miren in skuliran.. pa ful crkljiv...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Dx x:px no za intelektualce glih ne, slednji prezirajo tele vizhe, prej kot da bi shizil. :D

recimo pac sam meditiraj pa posiljaj v vesolje dobro, pa bo ze nekaj narejenega, pa brez intelektualnega balasta. x;)x xDDx :palec:

Shizosekcija :madpro: do zvečer je šlo odlično xokx pol so pa obiski uletel :fiju: ...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Shizosekcija :madpro: do zvečer je šlo odlično xokx pol so pa obiski uletel :fiju: ...

shizosekcija....... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

no, še eno resetiranje, pa polgledat, če so se oblaki skinili slučajno...pod tuš, pa spat...mater, kakšen lep dan.... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

zaspala ob 22h in se zbudila zdajle.. x:o)x

tud zvedla eno slabo novico, sam sem se pol k seb spravla..

Sem pa dobila mitjin sms, da snemata s frendom mrk, ocitno se ga je tam visok v F ful dobr vidl.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

uf...

dobila en podatek po emailu že navsezgodaj zjutraj, ki mi ni ravno polepšal dneva oz. prebujanja (tako da tibetančki pridejo na vrsto kasneje), poklicala sestro, ji povedala resnico, ki bi lahko prinesla vihar, ji povedala da upam, da me bo imela rada še naprej... mislim, da je tale moja sestra najboljši xsrcx (menda si ni v sebi ustvarila drugačnega mnenja) no in po pogovoru z njo in še dodatnih informacijah sem ugotovila da sem bila fajn izigrana v preteklosti... hehe, kaj men prinaša vse mrk... sej me ne boli, mogoče pa res režem vezi iz preteklosti ;) ampak moram priznati, taktiko so imeli pravo ;)

jaz še vedno na postu, najboljš do jutri zjutraj ane, ne samo do 12?danes mi je služba popolnoma odveč x:o)x

Naredila čiščenje in programiranje kristalov, žad se me drži zadnje čase...

Pa mal dihalnih vaj...in sivka je okoli mene x^x

feng sui pa še v teku, ne morem nič narediti trenutno, sam bo pa zato res pravo... x^x

Ljudje so pa res down, že dolg ne mela tolk klicev, kaj dogaja, da je vse tako :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Pridna Astra! :palec: x^x

No jaz sem pa sam pometla pol zvecer vseen, ker mi je slo na zivce da so smeti (sesalc mi ne dela :o|o: - ceprav je skor nov), pa pomila sem po kuhinji..

drugac meditiram pa itak skoz....

pa ker zvedla take bad novice, bila priloznost, da res usmerim v dobro, test, da me ne zdownira tisto slabo (ni mel zveze z mano niti nic bliz mene, sam se te katere stvari pac zlo dotaknejo)...

ja, ful telefonov.....

Selene, a nis vidla - od casa mene je 24 ur post, energetsko reset. pa je *do* 12h dons (*ker lohk je tud dlje, lohk je tud to se 24 ur)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Selene, a nis vidla - od casa mene je 24 ur post, energetsko reset. pa je *do* 12h dons (*ker lohk je tud dlje, lohk je tud to se 24 ur)

bo kar oboje do jutri zjutraj...

vidim da nisem samo jaz začela dneva s slabimi noicami... no danes imam pa Luno konj. Pluton... hihi

Opravla po "programu",......hm, težek dan??,...men je bil super,........tudi začetek današnjega odličen.

Včeraj zvedla neprijetno novico/dogodek za nazaj,.......pa zame v biti pozitivno,....so samo še dodatno potrdile tisto kar že vem. x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Spala ko ubita do 10h :eek: Zamudla faks x:o)x Šibam zdajle, da psihologijo ujamem..

Mal alergije se mi spet dela..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Še enkrat naredila dihalne vaje, se prečistila..in se mal pomenila s kristali... x;)x

Zdaj pa sem si napisala afirmacije na list papirja..in jih imam poleg sebe... x^x

Pospravila sem si svojo sobo.

Astra

Per aspera ad astra

Uf!

Sm šla spat in sm si pod povšter dala vilinca zdravja in sreče, na levi sm mela ahat, v blazini un ta prozoren kristal...ne kameno, kaj je že? Mesečev, po moje, pa v hlačah enga oranžno rjavega. x:)x

Pa mal sm dihala, poslušala meditacijski cd, pa, preden sm šla spat, sm prebrala ene afiramcije od Lojzke v Nikoli ni prepozno...tko da...če nom jst letos ratala bogata, srečna, uspešna in polna zdravja in energije, pol pa tud ne vem. x:Dx

Prej sm bla pr dohtarju, da sm neki dobrga zvedla, k sm prevelko paniko zganjala. :palec:

No, upam, da je kej palilo in pomagalo. xsrcx

mislim da si bom vseeno privoščila popoldne zelenjavo... nekaj se me žalost loteva, klinc, vseeno se me je zadevica zjutraj dotaknila... se tolažim, da ko pridem domov, bo boljše xsrcx

da ne bom iz istega razloga kot Astra včeraj jaz danes pizzo jedla :o|o:

Guest mačona

mrk sem prav fajn prespala. "mrknila" sem že ob devetih, kar se ni zgodilo že več let. proti včeraj se danes počutim bolje.

včeraj sem bila čisto brezglava, počutje na nuli, za nobeno rabo, še z menstuacijskimi krči sem se mučila. no ja, saj sem si dala termofor na križ, spila tavžentrožo, ... da ne rečem, kakšna sem bila v torek. kot bi me luna nosila, sploh se nisem zavedala same sebe, ... :vio: :vio: :vio:

najbolj me jezi, da se ne morem spraviti k učenju in nobenemu delu, to kar je zdaj najbolj nujno. :sori:

Guest ODRI

..tako jaz sem pa vse skupaj pozabila in "prespala" in sem sedaj v taki nuli z energijo, da je kriza :C:. Še lahko kaj naredim ali je po toči zvonit prepozno? :sori:

Lep dan vsem :palec:

ooo...haj odri---že dolgo te ni blo x:)x

nikoli ni prepozno!

js sem delala resetiranje in sem tud čist down...vidiš, ne uideš temu v teh dneh....enkrat te trofi.... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Odri, kot je rekla Amis, za na plus se nastelat ni nikol prepozno...

vendar ce bi hotla energije scipa izkoristit, je zdaj ze res mal oddaljeno, saj je ze skor 36 ur minil....

Najboljs, da izkoristis za to, da mal popedenas po bajti, sebe mal postelas, ono bolj 'ornk' sceno pa si 'sparas', ko bo naslednji mrk - 29. :palec:

Picasso

:palec:

kak dan prej mal uch vrz semle, bomo verjetno spet kaj tacga se sli, morda kar v tejle temi (skor ziher). :)

Picasso

absolutno. xyesx :palec:

fajn ko si spomnila... sploh ne rabmo bit tolk natancni - sem opazila...

... vse obdobje tole je lohk taksno.....

pac tedaj je pa vrh - ce druzga ne, se preusmerijo energije. ze to je dost. :palec:

Picasso

absolutno. xyesx :palec:

fajn ko si spomnila... sploh ne trabmo bit tolk natancni - sem opazila...

... vse obdobje tole je lohk taksno.....

pac tedaj je pa vrh - ce druzga ne, se preusmerijo energije. ze to je dost. :palec:

Hvala x:)x

Scio mi nihil scire

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...