Skoči na vsebino

Resetiranje in meditacija na mrk

Recommended Posts

• Komentarji 191
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A spet? xrolleyesx x:Dx No, sej, res bi si lohk dons sobo pospravla....če me bo do takrt še držal tole navdušenje za delo. :inocent:

Hm, se prav 29. je. Ok. Bom mela v mislih. Sam, ta bo pozitiven, a ne? No, sej je bil un prej kr ok. Nč kej hujšga...razn to, da sm začela delat, mensezdi...novost, sprememba. x:px :palec:

Morm met v mislih. x:)x

Deli na socialnih omrežjih

hm...če bo mene držalo tole razpoloženje tud po mrku, bo zlo fajn...zame. za druge pa mal manj.

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hm, kakšno vezo ima pa prevzem stanovanja 29.03. ob 10h? Fajn, k je še tik pred? x:Ix x?x

Glihkar prebrala na Lunine.net :inocent: , da je pametno strateške zadeve prestavit teden pred ali po mrku, sam tegale se pa ne da.

Se bom pa sama na pozitivo našlihtala, pa Lojkine misli mal uporabla.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hm, kakšno vezo ima pa prevzem stanovanja 29.03. ob 10h? Fajn, k je še tik pred? x:Ix x?x

x:Dx x:o)x :8): x:px xcivx

TKO PAC JE.

Sej pr men bo pa tud tam okol (in bi jaz RAJS, da bi blo 29. kot pa recimo 5. - kar utegne se zgodit :o|o: x:o)x)

lahko gledas kot, ojoj pa to, lohk pa gledas, sploh pol ko bos za nazaj - ja valjda, da sem se selil in schtraufenpacht, ce je bil pa mrk. pac nekaj se dogaja na enih ravneh, vseh, v bistvu xDDx x:o)x

in to je pa TVOJ (in moj) paket pac. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Smotka, smejalna :D :P xg:Dx , lahko tebi, ko vse veš x8Dx :palec: .

Mogoče bo pa mrk prav pošlihtal stanovalce, vsazga tja, kot spada, a ne x:px :palec: ? One pri nas pa pri vas ven, pa nas pol čez cajt not x:)x :palec: .

ja tako nekako. ;) :)

si hecnA. eno minuto prej bo pa cist brez vpliva. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Po mojem imam zdajle eno zelo pametno astro obdobje, ko bom sama kaj zelo pametnega pogruntala x:Dx x;)x .

Prej ko kaj druzga kot da sem lev nisem mela pojma, sem bila modro tiho, zdej te bom pa verjetno en čas zabavala x:o)x x:Dx x;)x .

da se bom lohk mal pozabavckala, ko komaj cakam govort milijardic, kaj pomen luna al pa mars. x:o)x x:px

Picasso

Sej loh se sam režiš x:Dx x:o)x x:Dx , pa se bom po tvojih smehcih orientirala. No sicer gledam, da se preveč ne obesim na koga, da mi razlaga do nezavesti to znanost, recva, ker je itak preveč vsega pa prepovezano,da bi ti loh en razložil v enem odgovoru. Zaenkrat sem še degustatorka bolj

x;)x .

Glede resetiranja pa, ven grem ziher, ko pridem domov x:)x :palec: , upam,da na kolo tudi, če pa ne, pa vsaj na sprehod x:px :palec: .

Natancno TO bomo namrec naredili ob prihajajoecm Luninem (in potem pa se Soncevem) mrku. xyesx

energetsko resetiranje na mrk

Preslica, koruzni laski, bezeg, zeleni caj, petersilj, zelena, sparglji, kumare....

Razstrupljanje organizma

Lahko streses v kotke mal soli, al pa das rozmarinove vejce..

Lohk si pa chekiras temo magicne rastline, cak sej bom sla najt pa bom dala link.

Magicne rastline

pa se nekaj linkov, ki tud ne bodo odvec xDDx

Biorgonomija

Biosinergija

Miselna naravnanost je vse

par afirmacijic si bomo se zmislil... xscratchx

(*si bomo 'sposodil' Louise Hay):

~

'Preteklost in vse pretekle dogodke puscam za sabo...

svoboden/svobodna sem...

zivim v sedanjem casu in vsak trenutek, ki ga dozivim, je dober.

Tocka/bistvo moci je v sedanjem trenutku.'

~

Izdih

Vdih

Dihanje

Afirmacije Louise Hay na Pujsinem blogu

(Ima super zbrano, pregledno, urejeno, tko da, ne vem ce je kje vecja baza afirmacij kot na temle Blogu). x^x

pa se en lusten textek...

Navdih indijanskega poglavarja

:palec: xDDx

Picasso

O, a daj! Tale Navdih indijanskega poglavarja je moj najljubši! Vse je not :palec: x^x xsrcx

še en video za sprostitev x^x

:2src: xsrcx :palec: full fajn link Mateja x:)x :palec: .

Pa tale Navdih Indijanskega poglavarja xsrcx x8Dx :palec: , res vsa modrost zbrana x:px :palec: .

Vidim, da sem 13ega spregledala domačo nalogo :inocent: x:Ix :inocent: . Grem zdajle en prelet narest, pa jih bom podala tule. x:)x :palec:

:flower: Se mi kdo pridruži pri "resetiranju" in "naštelavanju na pozitivo" nocoj, med 20h in 21h? :flower:

Pred luninim mrkom sem zorganizirala rl frende (vsak je bil doma) in je super uspelo.. vsaj jaz sem se še nekaj dni počutila kot prerojena. Bala sem se, da mi v tistem meditativnem stanju ne bo uspelo se zmislit nič pametnega za odmet, še manj pozitivnih afirmacij, potem je pa kar letelo iz mene x8Dx. Fajn izkušnja, res! :palec: Škoda, ker je že izzvenela :sori:, trenutno se počutim kot v vrtiljaku... :wacko: (mrk v vrinjenem delu 1. hiše)

Kukrol, vsem žeilm sam xupx xupx xupx

VENČEK :flower: LOUISINIH AFIRMACIJ :flower:

Sem jih izbrala nekaj, z različnih podorčij

- Spreminjanje je naraven zakon mojega življenja. Spremembe veselo pozdravljam.

- Radostno in z lahkoto stopam od starega k novemu.

- Učim se z radostjo doživljati sedanjost.

- Odločila sem se, da se bom ob spremembah zabavala.

- Sposobna sem se znajti v vseh situacijah. :palec:

- Sama lahko stojim na svojih nogah. Sprejemam in uporabljam svojo moč.

- Življenje me podpira na vse mogoče načine xsrcx :palec:

- Današnji dan živim le danes, odločila sem se, da bom v njem uživala.

- Vem, da sem kos vsaki težavi, ki se bo čez dan pojavila.

- Priložnosti so vsepovsod. Pred seboj imam množico izbir.

- Zelo sem hvaležna za vso ljubezen v svojem življenju xsrcbumx . Najdem jo vsepovsod.

- Dobro se počutim, ko se izražam na raznolike načine.

- Moje bogastvo prihaja od vsepovsod in vsakogar.

- Vsem ljudem iz moje preteklosti odpuščam in jih izpuščam z ljubeznijo :palec:

- Hvaležna sem za svoje zdravje. Spoštujem življenje.

- Moje telo vedno ve, kako se lahko samo pozdravi xyesx

- Vedno delam za ljudi, ki me spoštujejo in dobro plačajo.

- Od nikogar nisem odvisna, sem svobodna x:)x

- Življenje me ljubi :wub:

- Vse uspe, česar se lotim :palec:

- Točka moči je v sednajem trenutku x8Dx :palec:

Tole je en delček njenih afirmacij, še več jih lahko najdete v mojem Svinjakcu, lahko si pa seveda skreirate svoje lastne x:)x :palec: .

:flower: Se mi kdo pridruži pri "resetiranju" in "naštelavanju na pozitivo" nocoj, med 20h in 21h? :flower:

Pred luninim mrkom sem zorganizirala rl frende (vsak je bil doma) in je super uspelo.. vsaj jaz sem se še nekaj dni počutila kot prerojena. Bala sem se, da mi v tistem meditativnem stanju ne bo uspelo se zmislit nič pametnega za odmet, še manj pozitivnih afirmacij, potem je pa kar letelo iz mene x8Dx. Fajn izkušnja, res! :palec: Škoda, ker je že izzvenela :sori:, trenutno se počutim kot v vrtiljaku... :wacko: (mrk v vrinjenem delu 1. hiše)

Kukrol, vsem žeilm sam xupx xupx xupx

o glej jo Bast, sem te ze pogresala. x8Dx

Super tole, pa se ne spomnim, da bi kaj rekla (ti) o temle. no saj si pa zdaj. xokx

Kul ja.. saj itak...... lahko od danes od 00:00 do jutri do 00:00 (lahko pa seveda tud prej - lohk ze od 12h dons).. ampak da je konkretna ura je tud kul.

Jutri lohk izvedemo DIREKT NA MRK... ker je podnev ob taki uri, da bojo vsi okol v glavnem.. tud ce si v sluzbi, si lohk vzames 5 minut za predihat. :palec:

Pridna Pujsa! x8Dx :palec:

Picasso

o, kakšen odziv x:Dx

ma ja, sej… štekam, niti sama nimam volje in enegije, da bi koga v živo spomnila na to.. za razliko od zadnjič, ko se mi je zdelo kar nekak nujno, da “vse” obvestim, da je primerno in priporočljivo obdobje…

zdej sm pa mislla, da bom morda tle najdla družbo… k več k nas je, več… no pa sej.. gotou ne bom čist sama x;)x..

se mi pa zdi fino zvečer, ker je mir in čas, in si lahko prštimaš atomosfero… pa tko... pa pol se lepo čez noč pozitiva procesira… pol, jutri opoldne, pa sam še mal predihaš vse skupi, in je xyesx... ker lih v 5 minutah pa tud nisi fertik, tko kot sem si prejšnjič predstavljala x:Dx, ko sm pa na konc pogledala na uro, je minila skor ena ura :eek: xDDx

marsa :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...