Pujsita 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Treba tole temo osvežit, je naročila Marsa . Očitno se bo potrebno še naprej resetirat zarad prihajajočega sončnega mrka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 itak, da se bomo resetirali..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 A spet? No, sej, res bi si lohk dons sobo pospravla....če me bo do takrt še držal tole navdušenje za delo. Hm, se prav 29. je. Ok. Bom mela v mislih. Sam, ta bo pozitiven, a ne? No, sej je bil un prej kr ok. Nč kej hujšga...razn to, da sm začela delat, mensezdi...novost, sprememba. Morm met v mislih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 a da bo pozitiven, hm... zanimivo-no ja sej tud kakšna izguba kdaj v lajfu je lahko pozitivna ane :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 hm...če bo mene držalo tole razpoloženje tud po mrku, bo zlo fajn...zame. za druge pa mal manj. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 aha fino, ste osvezil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 veš da...ko smo pa "neusmiljeni"..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Hm, kakšno vezo ima pa prevzem stanovanja 29.03. ob 10h? Fajn, k je še tik pred? Glihkar prebrala na Lunine.net , da je pametno strateške zadeve prestavit teden pred ali po mrku, sam tegale se pa ne da. Se bom pa sama na pozitivo našlihtala, pa Lojkine misli mal uporabla. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 Hm, kakšno vezo ima pa prevzem stanovanja 29.03. ob 10h? Fajn, k je še tik pred? TKO PAC JE. Sej pr men bo pa tud tam okol (in bi jaz RAJS, da bi blo 29. kot pa recimo 5. - kar utegne se zgodit ) lahko gledas kot, ojoj pa to, lohk pa gledas, sploh pol ko bos za nazaj - ja valjda, da sem se selil in schtraufenpacht, ce je bil pa mrk. pac nekaj se dogaja na enih ravneh, vseh, v bistvu in to je pa TVOJ (in moj) paket pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Smotka, smejalna , lahko tebi, ko vse veš . Mogoče bo pa mrk prav pošlihtal stanovalce, vsazga tja, kot spada, a ne ? One pri nas pa pri vas ven, pa nas pol čez cajt not . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 ja tako nekako. si hecnA. eno minuto prej bo pa cist brez vpliva. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Po mojem imam zdajle eno zelo pametno astro obdobje, ko bom sama kaj zelo pametnega pogruntala . Prej ko kaj druzga kot da sem lev nisem mela pojma, sem bila modro tiho, zdej te bom pa verjetno en čas zabavala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 da se bom lohk mal pozabavckala, ko komaj cakam govort milijardic, kaj pomen luna al pa mars. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 jasno.a..kako pa drugače.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 no saj kaze da se mi vcas le da. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Sej loh se sam režiš , pa se bom po tvojih smehcih orientirala. No sicer gledam, da se preveč ne obesim na koga, da mi razlaga do nezavesti to znanost, recva, ker je itak preveč vsega pa prepovezano,da bi ti loh en razložil v enem odgovoru. Zaenkrat sem še degustatorka bolj . Glede resetiranja pa, ven grem ziher, ko pridem domov , upam,da na kolo tudi, če pa ne, pa vsaj na sprehod . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 no saj kaze da se mi vcas le da. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 Natancno TO bomo namrec naredili ob prihajajoecm Luninem (in potem pa se Soncevem) mrku. energetsko resetiranje na mrkPreslica, koruzni laski, bezeg, zeleni caj, petersilj, zelena, sparglji, kumare....Razstrupljanje organizmaLahko streses v kotke mal soli, al pa das rozmarinove vejce..Lohk si pa chekiras temo magicne rastline, cak sej bom sla najt pa bom dala link.Magicne rastlineFeng shuiLjubezenski urokiUroki in carobne formule za prijetno spreminjanje zivljenjaUroki za otrokeKoristni linki:MeditacijaMeditacija - sol in aroma zivljenjaOhranjanje notranjega miru z molitvami in mantramiShiatsu vajeDihalne vaje - naravna pot do zdravjaOčistimo jetraLunin postpa se nekaj linkov, ki tud ne bodo odvec BiorgonomijaBiosinergijaMiselna naravnanost je vsepar afirmacijic si bomo se zmislil... (*si bomo 'sposodil' Louise Hay):~ 'Preteklost in vse pretekle dogodke puscam za sabo... svoboden/svobodna sem... zivim v sedanjem casu in vsak trenutek, ki ga dozivim, je dober. Tocka/bistvo moci je v sedanjem trenutku.'~IzdihVdihDihanjeAfirmacije Louise Hay na Pujsinem blogu(Ima super zbrano, pregledno, urejeno, tko da, ne vem ce je kje vecja baza afirmacij kot na temle Blogu). pa se en lusten textek...Navdih indijanskega poglavarja Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 O, a daj! Tale Navdih indijanskega poglavarja je moj najljubši! Vse je not še en video za sprostitev Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 Vse je not grem prec gledat... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 O, a daj! Tale Navdih indijanskega poglavarja je moj najljubši! Vse je not še en video za sprostitev full fajn link Mateja . Pa tale Navdih Indijanskega poglavarja , res vsa modrost zbrana . Vidim, da sem 13ega spregledala domačo nalogo . Grem zdajle en prelet narest, pa jih bom podala tule. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Se mi kdo pridruži pri "resetiranju" in "naštelavanju na pozitivo" nocoj, med 20h in 21h? Pred luninim mrkom sem zorganizirala rl frende (vsak je bil doma) in je super uspelo.. vsaj jaz sem se še nekaj dni počutila kot prerojena. Bala sem se, da mi v tistem meditativnem stanju ne bo uspelo se zmislit nič pametnega za odmet, še manj pozitivnih afirmacij, potem je pa kar letelo iz mene . Fajn izkušnja, res! Škoda, ker je že izzvenela , trenutno se počutim kot v vrtiljaku... (mrk v vrinjenem delu 1. hiše) Kukrol, vsem žeilm sam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 VENČEK LOUISINIH AFIRMACIJ Sem jih izbrala nekaj, z različnih podorčij - Spreminjanje je naraven zakon mojega življenja. Spremembe veselo pozdravljam. - Radostno in z lahkoto stopam od starega k novemu. - Učim se z radostjo doživljati sedanjost. - Odločila sem se, da se bom ob spremembah zabavala. - Sposobna sem se znajti v vseh situacijah. - Sama lahko stojim na svojih nogah. Sprejemam in uporabljam svojo moč. - Življenje me podpira na vse mogoče načine - Današnji dan živim le danes, odločila sem se, da bom v njem uživala. - Vem, da sem kos vsaki težavi, ki se bo čez dan pojavila. - Priložnosti so vsepovsod. Pred seboj imam množico izbir. - Zelo sem hvaležna za vso ljubezen v svojem življenju . Najdem jo vsepovsod. - Dobro se počutim, ko se izražam na raznolike načine. - Moje bogastvo prihaja od vsepovsod in vsakogar. - Vsem ljudem iz moje preteklosti odpuščam in jih izpuščam z ljubeznijo - Hvaležna sem za svoje zdravje. Spoštujem življenje. - Moje telo vedno ve, kako se lahko samo pozdravi - Vedno delam za ljudi, ki me spoštujejo in dobro plačajo. - Od nikogar nisem odvisna, sem svobodna - Življenje me ljubi - Vse uspe, česar se lotim - Točka moči je v sednajem trenutku Tole je en delček njenih afirmacij, še več jih lahko najdete v mojem Svinjakcu, lahko si pa seveda skreirate svoje lastne . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 Se mi kdo pridruži pri "resetiranju" in "naštelavanju na pozitivo" nocoj, med 20h in 21h? Pred luninim mrkom sem zorganizirala rl frende (vsak je bil doma) in je super uspelo.. vsaj jaz sem se še nekaj dni počutila kot prerojena. Bala sem se, da mi v tistem meditativnem stanju ne bo uspelo se zmislit nič pametnega za odmet, še manj pozitivnih afirmacij, potem je pa kar letelo iz mene . Fajn izkušnja, res! Škoda, ker je že izzvenela , trenutno se počutim kot v vrtiljaku... (mrk v vrinjenem delu 1. hiše) Kukrol, vsem žeilm sam o glej jo Bast, sem te ze pogresala. Super tole, pa se ne spomnim, da bi kaj rekla (ti) o temle. no saj si pa zdaj. Kul ja.. saj itak...... lahko od danes od 00:00 do jutri do 00:00 (lahko pa seveda tud prej - lohk ze od 12h dons).. ampak da je konkretna ura je tud kul.Jutri lohk izvedemo DIREKT NA MRK... ker je podnev ob taki uri, da bojo vsi okol v glavnem.. tud ce si v sluzbi, si lohk vzames 5 minut za predihat. Pridna Pujsa! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 o, kakšen odziv ma ja, sej… štekam, niti sama nimam volje in enegije, da bi koga v živo spomnila na to.. za razliko od zadnjič, ko se mi je zdelo kar nekak nujno, da “vse” obvestim, da je primerno in priporočljivo obdobje… zdej sm pa mislla, da bom morda tle najdla družbo… k več k nas je, več… no pa sej.. gotou ne bom čist sama .. se mi pa zdi fino zvečer, ker je mir in čas, in si lahko prštimaš atomosfero… pa tko... pa pol se lepo čez noč pozitiva procesira… pol, jutri opoldne, pa sam še mal predihaš vse skupi, in je ... ker lih v 5 minutah pa tud nisi fertik, tko kot sem si prejšnjič predstavljala , ko sm pa na konc pogledala na uro, je minila skor ena ura marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.