Skoči na vsebino

Resetiranje in meditacija na mrk

Recommended Posts

• Komentarji 191
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

... uf, spet resetiranje... cool xokx ... zgleda da se že intuitivno pucam, štelam... najhujš kriza je bla čez vikend, zdej pa že sestavljam nove temelje, načrte... jst sem že začela... od danes 00 pa do jutri 00, moram pa še kej posebnega narest... post mi zadnje cajte neki ne diši čist... kva bi pol xscratchx ... sadni dan... pa klasika (joga, telovadba, pozitivne misli...)

x;)x

PS: Bast, kako pa zgleda da se skupi resetiramo?

xscratchx prouzaprou sm mela v mislih sam to, da delamo resetacijo oz. predvsem pozitivno programiranje (po navodilih, ki so na prvih straneh, btw, hvala zanje :palec:) v zavesti, da nismo sami in edini, ki se v določenem trenutku gremo to... in da skušamo čutiti in deliti lepo energijo... ker smo tko "močnejši", bolj prepričljivi...

po moje pride v poštev predvsem v fazi po pucanju lastnega praga, ko vabimo nase (in svet) zdravilno, ljubečo, ..., energijo...

več uglašenih tonov boljš zveni kot en sam.. xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

xscratchx prouzaprou sm mela v mislih sam to, da delamo resetacijo oz. predvsem pozitivno programiranje (po navodilih, ki so na prvih straneh, btw, hvala zanje :palec:) v zavesti, da nismo sami in edini, ki se v določenem trenutku gremo to... in da skušamo čutiti in deliti lepo energijo... ker smo tko "močnejši", bolj prepričljivi...

po moje pride v poštev predvsem v fazi po pucanju lastnega praga, ko vabimo nase (in svet) zdravilno, ljubečo, ..., energijo...

več uglašenih tonov boljš zveni kot en sam.. xsrcx

xyesx :palec:

xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

lahko ja, itak. xyesx

(no jaz bom mroda ravno tedaj kaj okol letala -upam!- x:o)x, se pa kasnej pridruzim)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jeeeeeee :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: kok se mi pa zdej fuuuuul dobr zdi... da ne bom sama!!!! jooooj, kr objela bi...!!! ... x8Dx

k nisem kakšen skupinski člouk, k nč ne more sam, niti približno in še zdaleč ne x;)x, sam prou lih zdej, mi je pa tole še posebej nad... xokx

upam, da mi bo tud tokrat ratalo res se sprostit in past "notr"..., rada bi spet doživela sproščujoč občutek očiščenja... predvsem pa povezanosti, enosti... tisti utrip, ko je vse- eno. pa tud če ne, kar bo, bo boljš k nč x;)x xDDx

x^x x^x x^x (razen, da sem zmatrana, da me boli glava, ..., x:Dx)

No, kul... a pol od 20-21... jst sm glih takrat na jogi x^x ...

... bomo grupnega tolkle x:px x:Dx :frog: xg:Dx

x:Dx

a čmo kasnej :?: xscratchx ... k marsa bo tud takrat "okol letala" xDDx

ob 22h :?:

je še več časa, se nam bo morda še kdo pridružil... x:px xsuperx xrainbowx

ksenia, maš prou :palec:, ne mormo se ceu dan pregovarjat kdaj bi, k pol bomo res vsak po svoje x:Dx. se pravi,... nekdo mora določit uro.. in ker sem se jst lotila tole organizirat, jo bom kr jst :P

nej bo kompromis: med 21 in 22h

vsi vabljeni, da se nam pridružite xyesx

kot je nekdo rekel, priložnost za pozitivno delovanje in novo izkušnjo! xupx xsrcx

če pa kdo ne more lih takrat, citiram Marso:

"Tudi ni potrebno, da se val pozitive zgodi v popolnoma istem trenutku.

Tudi morje ne naredi enega vala in ciao.

Tudi vihar ne zapiha enkrat in ciao.

Ta pozitivna energija lahko valovi in vibrira se dlje... " :palec:

Je pa fino, da nas bo več :palec: x:)x

I'm in x:)x :palec:

Kul da ste prestavle za eno uro, sem glihkar domov prišibala, pa da se še mal skuliram, stuširam, svečke poiščem.. Yeeess, kok bo fajn x:)x x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

hehe, ready steady go!! xupx

reset - z 'novim' starterjem!!!!! xokx

ce to ni xsuperx

Picasso

aja vidim da ste rpestavil.

no saj se boljs. ker moram itak mitjo se postric. xyesx xokx

sam - sem bla pa tle ob 20h. xyesx xokx

Picasso

...joj, čakte,...kaj to pomen, eni OD 21 DO 22, drugi pa MED,...kaj to pomen,...resetacijo eno uro, al v "tej" uri se pridružiš in narediš esetacijski program, četudi krajši?

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

glih doma uletela :wOOt: ...pozor, zdaj xupx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

glih doma uletela :wOOt: ...pozor, zdaj xupx

xokx tajming pa mas, starina! v nulo. x!x x^x

Picasso

Ufff... kok so mi pa misli šibale čez zadnji dve leti mojga lajfa.. Noro, spredalčkala v šusu kaj je blo kul in kaj ni blo, kaj je za odstranit za zmeraj, kaj je za obdržat.. Ugotovila, da sem šele danes dejansko spustila enga tipa, za katerega sem bilaziher, da je čist ven iz mojga lajfa že..

Pa zanimivo kako smo se vse na vilinčke spomnile, čeprav (mensezdi) ni nikjer posebej blo omenjeno.. risala, popisala 8 strnai dnevnika (že eno leto nič), za konec se šla še piromančka v kopalnici.. blo treba dokončno zbrisat neki, odstranit, upepelit...

Diši mi v sobi po sivki..

Počutim se pa xsrcx

Zdaj pa une kruhke spečt, mačka nekak not dobit pa spat se spravt..

loesje

Spet nazaj -

Diši mi v sobi po sivki..

Počutim se pa xsrcx

Zdaj pa une kruhke spečt, mačka nekak not dobit pa spat se spravt..

men pa po melisi (pa mal po limonski travi)

jaz tud.. pocutim... :love:

zdaj pa one oolive napast. x;)x x:px

pa strahotne praske staknit (mimi tud napast x:px x;)x x:Dx)

Picasso

:o|o: jaz pa kličem mačka pa ne pride not.. se bom očitno morala oblečt in na dež ga iskat, ker bi šla spat rada počas..

**

evo, prav bundo sem dala čez pižamo in natikače in šla ven do parkca.. sam dvakrat poklicala pa je bil že ob nogah.. je fin, ga je treba prit iskat... x:o)x

loesje

Spet nazaj -

jaz pa jem. x:o)x x:Dx

blesav... :o|o: ampak pac... tolk uzivam v hrani, okusih...

aliana, upam da si tristana ze not spravla... xcrossfingx

men se za mimi ni bat - jo mam skoz okol nog. :o|o: x:o)x

(cebimelapsabisemiutrgal x:px)

Picasso

limonska travca, roževec, meditacija in kar naenkrat sem začutila fullll naval energije, mal čez devet, noro... nato sem tamali pošiljala oblak modre energije, ker je začela nabijat s kašljanjem, se je umirila, jaz še nekaj časa zavestno dihala in občutila zlitje s kamenčkom, in nato zaspala (vseeno imela moraste sanje). Danes se počutim umirjeno...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...