Ksenia 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 mene pa zanima isto kot Valkiro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 ... uf, spet resetiranje... cool ... zgleda da se že intuitivno pucam, štelam... najhujš kriza je bla čez vikend, zdej pa že sestavljam nove temelje, načrte... jst sem že začela... od danes 00 pa do jutri 00, moram pa še kej posebnega narest... post mi zadnje cajte neki ne diši čist... kva bi pol ... sadni dan... pa klasika (joga, telovadba, pozitivne misli...) PS: Bast, kako pa zgleda da se skupi resetiramo? prouzaprou sm mela v mislih sam to, da delamo resetacijo oz. predvsem pozitivno programiranje (po navodilih, ki so na prvih straneh, btw, hvala zanje ) v zavesti, da nismo sami in edini, ki se v določenem trenutku gremo to... in da skušamo čutiti in deliti lepo energijo... ker smo tko "močnejši", bolj prepričljivi... po moje pride v poštev predvsem v fazi po pucanju lastnega praga, ko vabimo nase (in svet) zdravilno, ljubečo, ..., energijo... več uglašenih tonov boljš zveni kot en sam.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 prouzaprou sm mela v mislih sam to, da delamo resetacijo oz. predvsem pozitivno programiranje (po navodilih, ki so na prvih straneh, btw, hvala zanje ) v zavesti, da nismo sami in edini, ki se v določenem trenutku gremo to... in da skušamo čutiti in deliti lepo energijo... ker smo tko "močnejši", bolj prepričljivi... po moje pride v poštev predvsem v fazi po pucanju lastnega praga, ko vabimo nase (in svet) zdravilno, ljubečo, ..., energijo... več uglašenih tonov boljš zveni kot en sam.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 torej med 20 in 21? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 lahko ja, itak. (no jaz bom mroda ravno tedaj kaj okol letala -upam!- , se pa kasnej pridruzim) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 jeeeeeee kok se mi pa zdej fuuuuul dobr zdi... da ne bom sama!!!! jooooj, kr objela bi...!!! ... k nisem kakšen skupinski člouk, k nč ne more sam, niti približno in še zdaleč ne , sam prou lih zdej, mi je pa tole še posebej nad... upam, da mi bo tud tokrat ratalo res se sprostit in past "notr"..., rada bi spet doživela sproščujoč občutek očiščenja... predvsem pa povezanosti, enosti... tisti utrip, ko je vse- eno. pa tud če ne, kar bo, bo boljš k nč (razen, da sem zmatrana, da me boli glava, ..., ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 No, kul... a pol od 20-21... jst sm glih takrat na jogi ... ... bomo grupnega tolkle a čmo kasnej ... k marsa bo tud takrat "okol letala" ob 22h je še več časa, se nam bo morda še kdo pridružil... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 bom prišla malce kasneje pogledat katero uro ste si izbrale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 ksenia, maš prou , ne mormo se ceu dan pregovarjat kdaj bi, k pol bomo res vsak po svoje . se pravi,... nekdo mora določit uro.. in ker sem se jst lotila tole organizirat, jo bom kr jst nej bo kompromis: med 21 in 22h vsi vabljeni, da se nam pridružite kot je nekdo rekel, priložnost za pozitivno delovanje in novo izkušnjo! če pa kdo ne more lih takrat, citiram Marso: "Tudi ni potrebno, da se val pozitive zgodi v popolnoma istem trenutku.Tudi morje ne naredi enega vala in ciao.Tudi vihar ne zapiha enkrat in ciao. Ta pozitivna energija lahko valovi in vibrira se dlje... " Je pa fino, da nas bo več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 I'm in Kul da ste prestavle za eno uro, sem glihkar domov prišibala, pa da se še mal skuliram, stuširam, svečke poiščem.. Yeeess, kok bo fajn Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 hehe, ready steady go!! reset - z 'novim' starterjem!!!!! ce to ni Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 aja vidim da ste rpestavil.no saj se boljs. ker moram itak mitjo se postric. sam - sem bla pa tle ob 20h. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 evo - uletim na forum, kuknem mal v tole temo in glih čist ganz taprav čas, da se pridružim Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 ...joj, čakte,...kaj to pomen, eni OD 21 DO 22, drugi pa MED,...kaj to pomen,...resetacijo eno uro, al v "tej" uri se pridružiš in narediš esetacijski program, četudi krajši? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 glih doma uletela ...pozor, zdaj Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 glih doma uletela ...pozor, zdaj tajming pa mas, starina! v nulo. x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 JSt sm glih vilince narisala, pa mal muzke nažigam, pa čvekam....sej to tud vela, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 js bom pa zdaj...evo...vse se je ulovilo...pa čeprav na zadnje minute...šponsko... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Ufff... kok so mi pa misli šibale čez zadnji dve leti mojga lajfa.. Noro, spredalčkala v šusu kaj je blo kul in kaj ni blo, kaj je za odstranit za zmeraj, kaj je za obdržat.. Ugotovila, da sem šele danes dejansko spustila enga tipa, za katerega sem bilaziher, da je čist ven iz mojga lajfa že.. Pa zanimivo kako smo se vse na vilinčke spomnile, čeprav (mensezdi) ni nikjer posebej blo omenjeno.. risala, popisala 8 strnai dnevnika (že eno leto nič), za konec se šla še piromančka v kopalnici.. blo treba dokončno zbrisat neki, odstranit, upepelit... Diši mi v sobi po sivki.. Počutim se pa Zdaj pa une kruhke spečt, mačka nekak not dobit pa spat se spravt.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 Diši mi v sobi po sivki.. Počutim se pa Zdaj pa une kruhke spečt, mačka nekak not dobit pa spat se spravt..men pa po melisi (pa mal po limonski travi) jaz tud.. pocutim... zdaj pa one oolive napast. pa strahotne praske staknit (mimi tud napast ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 jaz pa kličem mačka pa ne pride not.. se bom očitno morala oblečt in na dež ga iskat, ker bi šla spat rada počas.. **evo, prav bundo sem dala čez pižamo in natikače in šla ven do parkca.. sam dvakrat poklicala pa je bil že ob nogah.. je fin, ga je treba prit iskat... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 JSt bom pa še eno svečko za lahko noč pržgala, pa limono not dala (od Marse) Pa mal bom Lojzko prebrala, pol pa ajat. Noč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 jaz pa jem. blesav... ampak pac... tolk uzivam v hrani, okusih... aliana, upam da si tristana ze not spravla... men se za mimi ni bat - jo mam skoz okol nog. (cebimelapsabisemiutrgal ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 limonska travca, roževec, meditacija in kar naenkrat sem začutila fullll naval energije, mal čez devet, noro... nato sem tamali pošiljala oblak modre energije, ker je začela nabijat s kašljanjem, se je umirila, jaz še nekaj časa zavestno dihala in občutila zlitje s kamenčkom, in nato zaspala (vseeno imela moraste sanje). Danes se počutim umirjeno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.