Larsy 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 I`m as good as new........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Tud jaz sem se včeraj pred spanjem resetirala. Zaenkrat je počutje dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 jaz pa ponoc, nekak spontano, se vedla nisem oz. ni blo s tem namenom... pac nisem mogla spat, potemm pa namest da bluzim (ponoc je vse bolj cudno, ce ne mors spat), sem pa mal dihala pa mal ono tretje, pol pa postekam, pa saj to je to, sem cist najbolj mozno in. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 kwa je zdej folk?a dihate, meditirate, resetirate, al bluzite pa se v seb kaj prtozujete pa tecni pa down pa taksno? nc tacga se ne sme, je prepovedano! eno afirmacijo, meditacijo, mantro... si zberte, pa si jo ponavljajte skoz..... da bo nadomestila ono slabo kar skoz vcepljate.... tud ce bo napiflan filing, nic ne de.... boste pol vidl, da je ze ok. skratka... zdajle mate se slabe pol ure cajta za stare stose, scene, pol pa morte, kot bi en sesalc posesal prah, to posesat (vse bad) iz svojih misli in vdahnit svezhino in cistoco. a vazhi? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 u madonca,.....ja važi seveda....... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 kwa je zdej folk?a dihate, meditirate, resetirate, al bluzite pa se v seb kaj prtozujete pa tecni pa down pa taksno? nc tacga se ne sme, je prepovedano! eno afirmacijo, meditacijo, mantro... si zberte, pa si jo ponavljajte skoz..... da bo nadomestila ono slabo kar skoz vcepljate.... tud ce bo napiflan filing, nic ne de.... boste pol vidl, da je ze ok. skratka... zdajle mate se slabe pol ure cajta za stare stose, scene, pol pa morte, kot bi en sesalc posesal prah, to posesat (vse bad) iz svojih misli in vdahnit svezhino in cistoco. a vazhi? ni problema, js sem itak že skoz na spidu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 ja diham, globoko, pa se umirjam ... bemu naj en reče da je primeren čas za razreševanje... sem se pa naštimala na tko, da kakorkoli bo bo dobro zame... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 dbest, bejbs, kje so pa se kaki tipoti, je bolj na sonce tale mrk, pa je tokrat bolj na tipe al kako? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 skratka... zdajle mate se slabe pol ure cajta za stare stose, scene, pol pa morte, kot bi en sesalc posesal prah, to posesat (vse bad) iz svojih misli in vdahnit svezhino in cistoco. a vazhi? Važi. Sn že kul.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 o lej ga, kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 ....mi že vreme mal na "gud" tolče, nben blem me ne sprav v slabo voljo, sn vedu, da ne sme , zdej pa še to, ma da sn fajn k šus..... Življenje je leeeeeeeepooooooooo........... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 evo, evo, sem ze pridna Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Mah, si lohk tud poredna, sam da si....fajn Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.v vseh zivljenjskih bojih mirno stojim.sem zdrava in srecna.... grem na se en sprehod, se mal nadihat. mogoce pa srecam sam mrk Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 kwa je zdej folk?a dihate, meditirate, resetirate, al bluzite pa se v seb kaj prtozujete pa tecni pa down pa taksno? nc tacga se ne sme, je prepovedano! eno afirmacijo, meditacijo, mantro... si zberte, pa si jo ponavljajte skoz..... da bo nadomestila ono slabo kar skoz vcepljate.... tud ce bo napiflan filing, nic ne de.... boste pol vidl, da je ze ok. skratka... zdajle mate se slabe pol ure cajta za stare stose, scene, pol pa morte, kot bi en sesalc posesal prah, to posesat (vse bad) iz svojih misli in vdahnit svezhino in cistoco. a vazhi? diham še mal švoh od une viroze al bronhitisa al kar že..... drgač pa še kar naprej ful dobro. nasmejana, dobre volje, postavljena...dans mal bolj mirna oz. ne tolk naspidirana.....kar se mene tiče, bi bil takle mrk lahko vsak dan.....nimam pojma zakaj je tako...sam je pa fajn.... resetiranje nardila včeraj...danes pa nič tako posebnega...rišem tle na računalnik....pa z neta me je že vrglo danes...zdej pa spet dela....taki heci... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 jaz tud tko.... zlo gud pa to...disi mi v flatu, telovadla pa nadihala sem se zjutraj pa tko. skratka tko kot mora bit, tko ko smo zastavili. men pa se clo to ne (tok tok tok) - pa ze kak teden mi ni nobena zarnica crknila al pa eksplodirala. avto smo spedenal, vzig... neverjetno... mars/uran v dobr potegnila tule... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 je bolj na sonce tale mrk, pa je tokrat bolj na tipe al kako? pa na mozace al kaj vidim, da ste vse zenskice cist kul in sploh in Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 jp, na jang bejbe pa to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 jp, na jang bejbe pa to. bo ze drzal Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 bo ze drzal Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 si zelim, da ne bi bila in ne delujem tako, ceprav ocitno v meni vseeno prevladuje jang princip. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 hm...jin...jang...saj ni važno. zase vem, da mam oboje in oboje uporabljam. ne morem polovico sebe kr skenslat, ker je trenutno moderno bit ful jin....pač nisem moderna...sem pa zato jaz..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Prežvela Bla glih na kavici takrat, mal poznej se pa po mestu sprehajala. So mel na Prešercu teleskope postavljene Ful dobre volje, naspidirana, kul... Mal moram zbrat tlele linkov in mami poslat, njej ni šlo tko fajn.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.