lea 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 hm...jin...jang...saj ni važno. zase vem, da mam oboje in oboje uporabljam. ne morem polovico sebe kr skenslat, ker je trenutno moderno bit ful jin....pač nisem moderna...sem pa zato jaz..... ja, valda. ravno prav mora biti obojega. itak enkrat reagiramo bolj tako, drugic po drugem principu ali pa je 1x v zmesi vec ene in 2x vec druge strani. jasno, da je vseeno, dokler nimas prevec tezav s tem. res je, da se manifestira tudi na fizicni ravni (alergija na sonce, da o kaksnih hujsih bolezni niti ne omenjam), ki se zgodi, ko enkrat negiras del sebe. pa ga ne negiras zato, ker je trenutno to moderno pac pa je za to milijon faktorjev, predvsem tistih v otrostvu. ce ti celo otrostvo kazejo in govorijo, da kako skoda, da nisi fant ali pa kaksna skoda da je, ker nimas blond las, in take oslarije, se sigurno zgodijo kaksni odkloni v osebnosti, ane. in zato ene hocejo ostat vecne deklice, druge pobalinke, tretje ze pri 15-ih nosijo stikle in se obnasajo in tudi pocutijo odrasle, v bistvu ze odkar pomnijo. jasno, da je enaka zgodba pri fantih. je pa res, da ni nujno, da se tak otrok oz kasneje odrasli istospolno usmeri, sploh ne. marsikaj se lahko zgodi, ker bo nekdo, ki je zelo obcutljiv, samo 1x slisal, da kako grd nos ima, bo celo zivljenje trpel zaradi tega, lahko pa enemu jebivetru govoris vsak dan pa se ne bo nic zgodilo. idealno je, da si ti ti in da si v sozvocju. in za to je vcasih treba ogromno naredit Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 A kej deluje, če sem se včeraj v savni fajn sproščala? Sem bila tam glih od 21h do 23h. Pojma nimam o meditiranju in resetiranju! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 si zelim, da ne bi bila in ne delujem tako, ceprav ocitno v meni vseeno prevladuje jang princip.ah, men se nc ne zdi tole res... tolk kot pa je, je pa kvecjemu dbest. Prežvela Bla glih na kavici takrat, mal poznej se pa po mestu sprehajala. So mel na Prešercu teleskope postavljene Ful dobre volje, naspidirana, kul... Mal moram zbrat tlele linkov in mami poslat, njej ni šlo tko fajn.. aja tle je blo to. no sem ti v napovedi komentirala tud. A kej deluje, če sem se včeraj v savni fajn sproščala? Sem bila tam glih od 21h do 23h. Pojma nimam o meditiranju in resetiranju! seveda, super. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 seveda, super. YES! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 se en fajn textek:Desiderata Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 A se lahko resetiraš tudi, da ne veš, da to počneš? Ker, če ja, potem sem mimogrede še moža resetirala v torek - to bi bilo super Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 no na nek nacin ja..saj si vidla, da so eni se kar postili in podobno zganjali (pa niso vedli, da se gremo tole)... se pac priklopis mal na energije tud, nehote...jasno....itak pa je tko, da s svojim obnasanjem spreminjas druge in ne s spreminanjjem njih al njihovega obnasanja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 itak pa je tko, da s svojim obnasanjem spreminjas druge in ne s spreminanjjem njih al njihovega obnasanja. , čeprav je to ena od stvari, ki je meni najtežja Jst bi, da je tko k jst hočem, ne pa da moram najprej sebe spremenit :xx!: - tuki me še čaka delo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 ma glavno je da se zavedas, opazis... to je ze zlo velik. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 JST sem pa mrk fanica . Včer same kozlarije, ki so se v seriji mojih kozlarij naredile uredila . Pa še mal sem važna, ker sem sama dala plac za tako opcijo, čeprav je par mescev nazaj čist nemogoče zgledalo . Sebe sem spokala v gibanje, tečem al pa kolesarim, to me je en čas obremenjevalo, pa tole za nazaj spedenala, kdaj bo naslednji mrk Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 najbrž bo koga zanimalo pa, da se ne spregleda.danes zvečer je lunin mrk in spet je čas za resetiranje. sončev mrk pa bo 22. septembra. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 najbrž bo koga zanimalo pa, da se ne spregleda.danes zvečer je lunin mrk in spet je čas za resetiranje. sončev mrk pa bo 22. septembra. LP Ne razumem, resetirat??? malo bolj na široko prosim sem že našla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 dihat, meditirat, jogirat, it v naravo, si ponavljati pozitivne misli, se "sprogramirat" pozitvno za naprej. ostati miren. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Danes zvečer, praktično ob istem času kot je lunin mrk, se prične nov KI-jevski mesec. To pomeni, da je dobro upoštevati navodila, ki jih mnogi astrologi te dni pišejo tudi na ta forum Veliko dobrega in lepega želim vsem! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 oooo poglej poglej...tole pa skor po mrfiju ....vse na kupu...še dzk.... ....thx, vojko.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Resetiram se skoraj vsak dan sproti . Danes pa še posebej, ker sem pošteno potrebna regeneracije in slučajno nisem v službi Sem slikala mrk, pa se vidi samo polna luna, Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.