Skoči na vsebino

Nove sijoče zvezde na SLO estradi...

ID-ka

Recommended Posts

vsak si zasluži priložnost. :vio:

Se strinjam. x:Dx

Tažko je, ko sami sebe ne vidimo/slišimo... :sori: A nimajo prijateljev, da bi jim prijazno razložili, da nekako nimajo posluha? xrolleyesx

History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.

Blackie Sherrod

Deli na socialnih omrežjih

No, tkole približno bi moj posnetek zvenel, po moje x:Dx

OK, po moje je mal tud to krivo, da je brez miksanja in racunalniške obdelave , sem kar prepričana, da bi kar kakšen od znanih slovenskih 'glasbenikov' tkole zvenel brez vseh dodatkov in predelav..

(vem kaj je tip naredil iz mojega petja, ko sem eno risanko pela.. je prav poslušljivo zvenelo x:px )

Ampak jaz bi zmrznla xcivx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Tole sem danes dobila po mailu... Sem zdržala ene 15 sek (res sem jim hotla dat priložnost), pol pa ugasnila. :xx!:

A kdo zdrži do konca? x:)x :vragec:

http://video.google.com/videoplay?docid=3923434234101197514

:eek: :wOOt: :wOOt:

15 sekund??? :palec:

Dobra si... :xx!:

3 sekunde

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

K ste se že vi vzdržal se bom pa še jst no... sicer pa sej tut tko nebi imela komentarja x:Dx :palec:

Je pa varianta če mene vprašate, da so snemali "video" z zvokom kamere, torej brez kakršnekoli glasbene podlage in potem samo tisti audio del video posnetka obdelali, mal echota dodali itd.

No tut jst sem eksperimentirala s petjem ampak, tko bad hvala bogu nikol x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

bravo! grejo po poti fredija milerja :lol: :palec:

Fredi je CAR proti njim xrolleyesx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Mam feeling, da so šli kr sami en video posnet, namest da bi šli ne vem do enga ki se spozna na vse to.

Sej tudi vsi iz popstarsa so mel vaje za petje pa to. Ravno to manjka tej skupini. GLas.

Se pa trudjo.

ne, ne manjka jim glas, tega imajo še preveč. x:Dx Manjka jim posluh. Pa tudi, če zvok ni nič obdelam, ampak tako grozno fušat pa res ne moreš.

Varianta je edino, da, ko so peli tam v gozdu, sploh niso poslušali glasbene podlage, katero so dodali kasneje, a jo nič prilagodili petju. Tako, da je glasba na svoji višini (svojem duru), petje pa v čist drugem...

Druge variante se ne spomnim, ker tako grozno fušat, se da samo zanalašč, pa še to se moraš potrudit x:Dx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Meni se zdi, da to počnejo zanalašč, prave besede si povedal Cashy.

Mal parodije so si umislil verjetno

A to se mal tolažiš, ker so tud tebi čist mem?

Imam rekord drugače: 2 min. :palec:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Mogoče pa fušajo zato,ker se niso slišali (če imaš na ušesih slušalke in podlago-musko,se lahko zgodi,da sebe ne slišiš x;)x ).Najbrž bi morali zadevo večktrat izvežbat in posneti profesionalno,itak je tole vse skupaj amatersko.No ja,ampak malce več samokritičnosti preden dajo zadevo v javnost pa vseeno ne bi škodilo.

Guest Lipi

No, jst ne pojem v javnosti... še doma se ponavad mačke usmilim pa sam mal mrmram zraven hihihi ker tole pa res nocem nobenmu nardit ;)

Sej drgac komad sam po sebi verjetn niti ni tko bed, no, sam orenk vaja pa postena produkcija, pa bi bli glih tko gut k pol nasih 'estradnikov'.

A to se mal tolažiš, ker so tud tebi čist mem?

Imam rekord drugače: 2 min. :palec:

Ma daj, nakladaš... :eek:

Noben živ, normalen in trezen ne bi zdržal toliko... :vragec: :xx!:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Jaz sem gledal do konca videa, na koncu, pride izpod smreke Eric Clapton in naredi ful dobro solažo z kitaro, po moje bo komad ful uspel

lol :wOOt:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...