Skoči na vsebino

Moje sanje 2


Marsa

Recommended Posts

prijateljica pride k meni na obisk in se želi peljati z dvigalom do mojega nadstropja... ko je dvigalo prispelo, sem opazil da je pokvarjeno in ji odsvetoval vhod, vendar je vseeno vstopila in se mi smejala, češ naj ne skrbim... dvigalo se je zelo zoožalo, tako da za mene ni bilo prostora. še preden je pritisnila na gumb dvigala, se je dvigalo z odprtimi vrati odpeljalo in ji nos sploščilo k obrazu. Ves zaprepaščen sem klical rešilce in tekel na vrh stolpnice... ko sem prišel se je le smejala in sem se zbudil.

Te sanje me malo spominjajo na sanje, ki so se mi vesčas ponavljale, vendar so se mi sedaj prenehale. Bilo pa je tako, da sem bil v dvigalu, čutil da nekaj ni prav in ko sem prišel na nadstropje v katerega sem želel, je dvigalo vseeno peljalo naprej. Na vrhu se je ustavilo in kabel je počil ter začel sem padati navzdol. Zadnjikrat ko so se te sanje dogajale, sem se za trenutek zavedal da sanjam in se popolnoma sprostil in sprejel da padam. ves strah in panika, ki sem jo drugače čutil ob nenadnem zbujanju po teh sanjah sta minili in sanje so se prenehale... te sanje pa so mi nekako podobne... :inocent: Zelo zanimivo mi je predvsem to, da je bilo to mojo prijateljico v sanjah zelo strah, na vrhu pa se je veselo smejala, kot da ni bilo nič... :vio:

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

z babico sva zunaj na dvorišču....pa so na tleh 3 potice xDDx .....in 3 psi....naš kuža in še neka 2...pa vsak je "oplodil" eno potico xzobkox ...babica reče: "vidiš, "napolnil" je potico...res je samček!" xideax x:Dx xyesx (v RL se že na kilometre vidi, da je samček, pač ona je dvomila...izgleda x:Dx )..v glavnem sem v preostanku sanj razmišljala, kako se bo ta s pasjo genetiko napolnjena potica servirala......fuj no! x:Dx xg:Dx :P :sick: :sick: :sick: x:o)x
............pssssssssssst.....just relax with me..:)
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

sanjal razlago o spominu stvarstva,,,

vsak najmanjshi fizichni delec nosi v sebi spomin celotnega obstoja in ga v primeru potrebe

v trenutku lahko obnovi v katerikoli chas obstoja,,,

in s tem tudi bilokateri obnovljeni delec ohrani iste lastnosti in sposobnosti poustvaritve nechesa

kar mi pravimo chez 100 let,,,ta delec nosi v sebi spomin vechnosti(za ljudsko razumevanje) ker delec chasa ne razume,,,

tko ja,,,

samo sanje x:Dx

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

strela jasna,,,

vso robo k je carina zaplenla na meji so pr men doma spravli ,,,

neverjetno kaj vse ljudje shvercajo,,,

Sanje pach--poklicne narave,,,

KAJ POMENIJO,,,

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Sanjala sem ,da grem na pregled h ginekologinji..In potem me že njena sestra v sprejemnici nagovori,da se kr tam slečem...in me začne ona pregledovat...Pa vrata pisarne so bila odprta in folk iz čakalnice buli not...Pol se pa zbudim... :inocent:

 

Čez 10 dni mam pa res pregled pri ginekologinji...In mi ni ,da grem...sam morem... :xx!:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona

Kakšne neprijetne sanje. Da me je srbela koža. Vsepovsod. Pogledam roke in po meni lezejo klopi. :xx!: Ampak jih odstranim in vse je OK. xnckrivx

Ampak vsaj nočnih mor, iz katerih bi se zbujala čudno razpoložena in panična, ni več. Že lep čas. Pa sploh opazila nisem, kdaj so se nehale.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ma kar naprej se mi ene mačke sanjajo. Tudi če celo noč sanjam o nečem povsem drugem, je čisto na koncu še ziher en prizor z mačko, tako čisto mimogrede not vleti.

 

Barve dlake se ne spomnim, mislim, da je vsakič druga. Je pa ponavadi tako, da se mi ta mačka smili.

 

Recimo danes sem čisto nekaj kul sanjala ful dolgo, čisto na koncu pa skozi balkon vidim eno na pol fentano mače, ki se mi je blazno lačno zdelo in takoj laufam v trgovino kupit hrenovko, da nahranim žival.

 

Včeraj nekaj o čisto mladih mucicah (pa tudi ful ostalih živalskih mladičev je bilo). Bila sem na Lentu v MB in jih je Drava nosila mimo, ene so menda že bile na pol utopljene, ampak dogodek nekako sploh ni bil tragičen.

 

Zadnjič pa sem (tekom sanj pač, ki so trajale ful dolgo in je to bil en blazno kratek izsek, ki ni vplival na nadaljni potek dogodkov) stala z avtom pri rdečem semaforju in čez prehod za pešce gre mačka, ki hodi samo po sprednjih nogah. Se mi zasmili, sem mislila, da jo je avto od zadaj butnil, ampak mačka v tistem, ko pride do pločnika, stopi na vse 4 in gre normalno dalje. Ko pride do naslednjega prehoda pa spet samo po sprednjih dveh čez. :eek:

 

 

V eni sanjski knjigi piše, da mačke predstavljajo "magical powers" in da naj bi bile glasnik, da zaupaj svoji intuiciji.

 

V drugi pa vse sorte, ti dve sta najbolj relevantni:

 

Videti ali imeti mačko: jezili te bosta goljufija in zavist (zakaj imam občutek, da ima to nekaj veze z mojo prejšnjo službo?)

 

Krmiti mačko: želel boš nehvaležnost (???) :eek:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

danes sem imela "čudne" sanje... že v sanjah se mi je dozdevalo, da mi lahko prinašajo sporočilo opozorilo za real lajf...

stala sem pred nekim blokom, v katerem naj bi živela... ko sem stopila v vežo sem opazila da se nekaj podira... da izvajajo gradbena dela, nato je bilo stopnišče kot gradbišče... nekak sem se prebila do prvega štuka, naprej pa ni šlo, avtomatično so bile podrte stopnice... čudno se mi je zdelo, da nas ni nihče obvestil. V stanovanju je spala Tami. Šla sem pred blok in postajalo me je strah. Neka dečva (tule sošolka iz OŠ, nobenih stikov več) me je peljala v svoje stanovanje, kjer sem se spreoblekla in prišla na idejo, da se stanovanju približamo iz zadnje strani. kar naenkrat opazim da ima na rami majhno miško... pridem od zadaj k bloku, ki je izgledal kot hiša in kličem tamalo... nekak spleza iz mičkenega okna k meni... potem sem se pa zbudila...

nič kaj prijetno... upam, da ne bo kaj mučnega

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Evo že spet se mi je to naredl, hočem zaspat ampak ne morem, ko se končno malo bolj umirim začnem slediti toku misli in čez kako uro ugotovim da sem buden sredi sanj. NORO!!! x:Dx To se je nadaljeval še tri ure dokler nism šu na job. Ni mi blo jasn kako so mi te 4 ure minile tako hitro jest pa sem se počutil kot da bi bil cel čas buden v bistvu pa sem spal. Mogoče je mela polna luna kaj s tem, ne vem. A se temu reče lucidne sanje? Je bla zelo zanimiva izkušnja :vio:
I know the pieces fit cause I watched them fall away
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Jst pa zadnje čase vedno sanjam, da letim =) Aah, kok je to ena prijetna izkušnjaa.. Moje najljubše sanje - ko letim x:)x x:Ix

 

Pa dons je blo zlo zanimiv, ko sem sanjala ubistvu, da sm padla v nezavest in to je zgledal bl tko, da se nisem mogla premaknt, čeprov sem se hotela, al pa kej rečt, da bi ostali okol mene vidl, da sem v redu. Pol sm se pa v tem trenutku zbudla in se najprej tud tle realno nisem mogla premaknt (samo za sekundo al pa 2).

It's something beyond the world you see. Somehing you can't even say, but you can only imagine it <3

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

6 prstov na nogah,,,

veckrat presteto tako da ni pomote

kaj pa to pomeni,,,

Da si sanjal ... x;)x

Obstaja ena vaja sanjanja, kjer preveriš, če sanjaš, tako da obračaš dlan in šteješ prste ... če je št. različno od pet ali se spreminja, pomeni, da sanjaš ...

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

 

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

:eek: sedaj jih je po pet in je to ok.

V sanjah je blo tud okej k jih je blo po sest,,,

celo neki ekstra,,,

in kako se strenirat da se v sanjah spomnm da je treba prste preverjat

za ugotovitev sanjanja in se hkrati zavedat kolko je ptav da jih je,,,

P.S.

sm 6 prstov sanjal da sem tvoj nasvet dobil.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

:eek: sedaj jih je po pet in je to ok.

V sanjah je blo tud okej k jih je blo po sest,,,

celo neki ekstra,,,

in kako se strenirat da se v sanjah spomnm da je treba prste preverjat

za ugotovitev sanjanja in se hkrati zavedat kolko je ptav da jih je,,,

P.S.

sm 6 prstov sanjal da sem tvoj nasvet dobil.

hehe , ravno danes se mi je ponovil, da je bilo v sanjah čisto čudna scena ... spet nisem mogla priti, kamor sem hotela ... vse tekoče stopnice so vodile dol, kadar sem hotela gor, pa spreminjale pozicije ... in sem imela vsega dovolj in se mi je zazdelo, da sanjam. pa pogledam roko in sem imela kar malo žabje kožice med prsti in po en dodaten prst na vsaki roki. O super sanjam ... pa sem se hotela malo igrat, kreirat sanje ... pa ni šlo, je vse zgledalo preveč resnično.

 

Zvezani ... večkrat na dan se vprašaš, če morda sanjaš in v iskanju odgovora prešteješ prste na svoji roki 1-2-3-4-5 , pa obrneš roko ... jih je še 5' in z drugo roko ... Čeprav se ti bo zdelo smešno s tem treniraš svojo podzavest, da se bo isto vprašala v sanjah ker tudi ko sanjaš, se zdi vse čisto resnično.

 

V drugih sanjah me je pa moj učitelj povabil na en ceremonial in sem bila srečna ... vedela, da je to tisto, kar sem iskala.

 

v tretjih sanjah pa je moja duhovna učiteljica (ki je bila v bistvu profesorica na faksu poln aživljenja - nesanjska ona) razlagala, da ni ona tista, ki te pokliče. da sem sama v sebi ustvarila prostor in potrebo po vodstvu, pomoči, kra jona začuti in te potem pokliče.

 

Uf, koliko sanj!

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

 

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Mela sm ful čudne sanje. In sicer da smo zunaj skakali gumitvist (kar ga sicer že od nevemkdaj nisem) pol sem se jim pa hotla skrit in sem zagazla v neko močvirje. našla sm enga znanstvenika, ki je preučeval pitone in sem ga prosila, če me lahko odpelje domov, pa je rekel, da nima časa ker mora pitone nahraniti s travo. xrolleyesx
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Sanjala sem, da sem na lepem starinskem vozu, ki ga je prevažal konj. Počutila sem se super in sem se čudila, da vozi proti mojem domu, saj ga nisem jaz vodila. Nekako mi je prišlo na misel, da konj sam ve kam mora iti. Pogledala sem proti nebu in opazovala zvezde in se čudila lepoti. Nakar sem videla zvezdni utrinek. Res sem se dobro počutila. Naenkrat se je konj zaletel v nekega kolesarja, ki se je razjezil. Poskusil me je udariti, vendar sem pomislila ne boš me. Prijel me je za roke in mi jih je začel zvijati. Pomislila sem, da je moški in močnejši od mene ter, da me bo sigurno premagal, vendar se nisem pustila. Razmišljala sem o moči in premoči, vendar si nisem dovolila da bi mi zvijal roke in sem ga na vsaki način poskušala premagati.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Hm...

spet sem sanjala, da mi je umrla mama, zraven pa še brat, ki ga v resnici nimam! In spet je bilo tako grozno, jok v sanjah, tist grozljiv občutek žalosti, izgube...da sem se zbudila! MIslim, da sem sedaj že...5. v roku 2 let sanjala, da mi je umrla mama. Enkrat pa poleg mame še nona. Sicer pravijo, da če sanjaš, da ti nekdo umre, da mu s tem podaljšaš življenje...

Ampak vseeno meni tele sanjske bukve niso najbolj...Še vedno priporočam psihologijo in Junga za začetek, če koga zanima-res dobro branje!

No, potem sem se zbudila, zaspala nazaj in sanjala, da se bom poročila?! In tik preden bi morala v črni obleki?! ki je bila mimogrede še zelo poceni, v cerkev?! se jaz premislim, da ne, nikakor, jaz se že ne bom poročila, pa ne z njim...in potem me je bilo takooo sram, ker si nisem upala iti vsem zbranim povedati, da show odpade! Mislim, da sem se potem nekam skrila, šla drugam...

 

Svašta! Če ima kdo ambicije na področju psihooanalize, ima moje dovoljenje, da me lahko ponuca kot študijski primerek! x:Dx x:Dx x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Mama v sanjah predstavlja tvoj materinski kerakter oz. aspekt negovanja, vzgoje, prehranjevanja, reje, gojenje čustev itd. Mame namreč nudijo zatočišče, tolažbo, življenje, vodenje in zaščito. Morda sanje namigujejo, da se moraš osamosvojiti od mame in poiskati svojo indentiteto, individualnost in neodvisnost. Kaj pravi Jung?
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Mama v sanjah predstavlja tvoj materinski kerakter oz. aspekt negovanja, vzgoje, prehranjevanja, reje, gojenje čustev itd. Mame namreč nudijo zatočišče, tolažbo, življenje, vodenje in zaščito. Morda sanje namigujejo, da se moraš osamosvojiti od mame in poiskati svojo indentiteto, individualnost in neodvisnost. Kaj pravi Jung?

Hm, tole je pa zanimivo. Mogoče zna biti kaj na tem...sem pred diplomo, počasi bo treba bolj konkretno začeti delati, ne samo "doma čepeti" pa...še v tujino imam namen iti za pol leta...In če tako razmišljam je ponavadi ravno po diplomi tisti "šok" - se je treba osamosvojiti...Čeprav...nisem ravno nekaj vezana na dom, ok z mamo sva kar povezani (zato verjetno vedno - če že o družini - sanjam samo o njej, o fotru sem kolikor se spomnim samo enkrat, pa še to je bila mora) sem pa ta mesec res - začuda - doma...Morda je res to to x;)x

 

Jung? Glede tega (materinski simbol/izguba) bi ga morala še enkrat prijeti v roke, brala sem ga že dolgo nazaj. V Človek in njegovi simboli piše, da sicer res imamo ljudje določene simbole, ki so nam skupni in jih imamo že od ...vekomaj in se jih pri vsakem lahko enako razlaga, ampak vseeno je za razlago sanj vsakega posameznika potrebno poznati "njegove simbole", njega osebno, kaj počne, kje so njegove "težave" - psihologija človeka torej. Kot npr. če pomisliš na tale primer (mislim, da sem enkrat že govorila o tem, pa nič hudega, če se ponavljam): nekdo sanja o kačah. Ljudska modrost iz sanjskih bukev bi to interpretirala, da imaš sovražnika. Kaj pa če je oseba, ki je sanjala o kačah, strastna ljubiteljica teh živali in je samo sanjala o svojem hišnem ljubljenčku?? In še tretja varianta - po Freudu bi bilo to ziher kakšen močan simbol, povezan s spolnostjo.

 

Sem se pa spomnila kaj piše Jung za letenje, padanje...

Navadno je to opozorila, da imamo neke preveč visokoleteče načtre, da...mislimo, da zmoremo več, kot je res...ne ravno + torej.

... Say what you mean

And mean what you say ...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Jung? Glede tega (materinski simbol/izguba) bi ga morala še enkrat prijeti v roke, brala sem ga že dolgo nazaj. V Človek in njegovi simboli piše, da sicer res imamo ljudje določene simbole, ki so nam skupni in jih imamo že od ...vekomaj in se jih pri vsakem lahko enako razlaga, ampak vseeno je za razlago sanj vsakega posameznika potrebno poznati "njegove simbole", njega osebno, kaj počne, kje so njegove "težave" - psihologija človeka torej.

 

Se strinjam, da si moram vsak posameznik sam razložiti sanje. Simboli so lahko dost univerzalni, pomembno pa je tudi na kak način se prikažejo in kaj pomenijo posamezniku samemu. Zato je fajn da poskušaš sanje si razložiti sam, potem ko dobiš neko predstavo, kaj bi simboli lahko pomenili.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

eee...

sanjal da umru k mel infarkt...

se zavedu sebe v enem cudnem kraju k sm ga spoznal za pekel...

vse neki zapusceno pusto,,,

nc ognja in luciferja,,,

gravitacija pa zlo mocna,,,

2 tipa sta bla tam k sta neki razlagala,,,

in potem so zaceli prihajati drugi ljudi...

spraseval sm jih kerga leta so umrli in ....

danes se nismo takrat...

pojavljali so se novi prostori-sobe...

lepo urejeni in sodobnega tipa,,,

novi neznani ljudje...

pojavljali so se iz nic,,,

in tudi moji bliznji....

v njih danasnji starosti,,,

in pocel sm stvari ki jih sele imam v planu poceti,,,

....

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...