Lisbona 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Jz pa včeri sanjala dva črna psa-Dobermana..Sta full lajala in sta bla zlo napadalna..In kaj to pomeni??Nič pametnega..Lajež---vzbuja pozornost, da bi končno spregledali katere svoje lastnosti zanemarjamo..Ja,sj vem katere..še predober vem.. Napadalen pes opozarja na neuravnoteženo naravo ...Ja,trenutno je itak neuravnotežena..Sj bo boljš.. Črn pes---preteča nesreča... Ja,same slabe zadeve... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 morena.. vem, da ne napovedujejo prihodnosti.. pravim le da ne bi bilo slabo .. no..hja.. ne poznam drugač tega fanta.. pojma nimam kdo bi bil.. ampak ni pomembno.. hvala ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 jaz sem pa danes sanjala o robbiju williamsu punce ste kaj ljubusumne? Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 kako??? robbi je moooojjjjjjjj!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 postavi se v vrsto Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 prasec! pa kaj mi je vse obljubil!!!! dvojko ma! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 super, spet ena manj.... še malo, pa bom vse odgnala... uf, samo koliko dela me še čaka Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Želim vama srečno poroko in mnogo malih pojočih robbijev. bom počakala na enega izmed njih! hahaha xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Ojla,jaz pa nenehno sanjam...Moje sanje so tako žive, barvite....Sem slišala, da lahko to pomeni, da so to sanje duš preteklih življenj...? Mogoče bo res držalo, saj naj bi imela zelo veliko preteklih življenj... Včasih se mi zgodi, da večkrat sanjam iste sanje...Le kaj to pomeni?Imam pa tudi veliko erotičnih sanj.... Ali pa kuham.... Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 moje sanje danes ponoči spet napovedujejo novost v mojem življenju: sanjala sem o dojenčku (no, zadnjič sem sanjala, da sem bila noseča - napovedana sprememba se je kaj hitro pokazala ) - bebica, mislim, da ni bila moja. ampak držala sem ga v naročju, ljubko bitjece se mi je pa smejčkalo ven iz odejice. ampak bila sva na nekem obzidju in mene je bilo strah, da bom zgrmela v prepad (dojenček pa je bil na srečo na varnem) no, potem je prišla moja sestra in me potegnila na varno (čeprav najin odnos v resničnem življenju niti približno takšen )potem pa sem sanjala, da me je lovil medved. splezala sem na drevo in seveda je šel za mano. ko me je že skoraj imel v svojih krempljih, je prišel moj (sanjski) dragi in me rešil pred njim in srečno zaljubljena sva se vrnila k njemu domov - no pri tem zadnjem delu sem skoraj sladkorno dobla no, upam, da mi tale sanjski dojenček kmalu prinese pozitivno spremembo v mojem življenju: novo službo Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 vceraj sem sanjala, da sem noseca?!?! Kaj to pomeni tudi nekaj novga pr men? danes pa da mam en zob full skrbast ?!?!? Help me Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2006 in mnogo malih pojočih robbijev Liu, morda pomeni, da kaj zori v tebi, kaksna ideja ki se ma za zmanifestirat....tko da to redko pomen dejansko nosecnost, tu se lohk potolazis. vendar skrbasti zobje.... ob temle pa ze ne bi blo odvec mal rpevidnosti (veckrat pa se zgodi, da je kaj tecnega, ki pa ni neposredno povezano s tabo, morda sam kake tecne novice, vendar zobje so redko dober znak, zal). :|| Jaz pa sem zadnjic sanjala, da se nekaj blesci zunaj... pol sem sla pa na balkon - so pa ob balkonu tko visel, kot recimo baloni ko so na nebu, taki vesoljci oz. astronavti... take lucke so ble in so oni po nebu ob mojem balkonu letal. tko recimo kot Kljukec s strehe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 marsa hvala pa zdej sem se spomnla, da se mi je tud ta tedn sanal, da je hotu moj fotr, da moj stric pr men v sobi nardi samomor z ubesanjem ???!?!? Kao nad eno piramido k nej bi bla zraven moje postle (nobene piramide nimam v svoji sobi) In to zato ker bi bla pol ena full dobra energija v bajti takoj k je to reku sem se zbudila.... tko mal cudn je blo vse skupej ampak ne grozn..... svasta, kaj prpravla prihodnost men???? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 vceraj sem sanjala, da sem noseca?!?! Kaj to pomeni tudi nekaj novga pr men? Help me Če sanjaš ,da si noseča ---te sanje prinašajo nove poglede na življenje,ustvarjalnost in spremembe.Take sanje pomenijo potrditev,da so največje težave že za nami... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Uf, še jst...prejšnji teden semmela res ene čudne sanje, pa skoz pozabm vprašat. Bila sem doma. V prvem štuku naše bajte. Hodnik vodi do 4 sob, kopalnico in wc. Vrata sobe, ki je prazna, v njej mamo samo perilo in pa ptiček je bil not, ko je bil še živ, so bila odprta. V sobi sem ful čutla neko prisotnost...duha al nekoga, pa zavesa je ful plapolala...približevala sem se sobi, nekdo, k je bil zraven mene je bil pa prestrašen in mi je govoru, naj ne grem not (mogoče je bla mami). Ker je blo tko, res nadnaravno zgledat...mislm, da sm, ko sem se približevala sobi, na glas pela Oče naš. Pol sm se pa zbudila. Občutek v sanjah je bil kripi...mal me je blo strah, mal se mi je zdel, da ne more bit nč tazga... Kaj to pomeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 meni pa se je prav fajn sanjalo, da sem seksala ... take sanje so mi zmeraj všeč, z notranjim pomenom pa se še nisem obremenjevala ... zobje naj bi pomenili nekaj slabega .. no, enkrat se spomnim, da sem sanjala, da mi je sprednji zob ven padel, pa sem hitro zrihtala stvar in si namesto njega namontirala zamašek od zobne paste ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 A ve kdo kaj pomenijo sanje,če si v sanjah ptica in ti prerežejo peruti??Sem brskala po netu,sam nisem našla nič kj... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 morena, odgovor je v tebi, je res? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 morena, odgovor je v tebi, je res? Ja,vem ..da je odgovor v meni..sam ne znam si razvozlat teh sanj..Ker se mi nič takega ne dogaja v lifu,da bi lahk vse skupi povezala... Al pa nimam pravih idej... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2006 saj simbolika je zlo jasna tu, Morena... kaj je pticino 'poslanstvo'? da leti. in kako lohk leti brez kril oz. s porezanimi? (dost) nikakvo. tko da, al te onemogocajo pri necem pomembnem al pa se sama onemogocas pri cem taksnem. ocitno pa se tko pocutis..... grozn v bistvu. jaz pa sem sanjala, da sem skor zletela v prepad, vendar sem se tik pred ujela za ene skale in se obdrzala na tej strani, potem pa si nisem upala vstat in v bistvu niti premaknit, tolk me je blo strah visine... se mi je zdel, da ce se bom sam premaknila, da bom dol zgrmela.pa se ena je bla z mano, mal dalje ob teh skalah nad prepadom, ki se je prav tko ujela da ni dol padla, ki pa je ful vpila (sam ne vem kdo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 saj simbolika je zlo jasna tu, Morena... kaj je pticino 'poslanstvo'? da leti. in kako lohk leti brez kril oz. s porezanimi? (dost) nikakvo. tko da, al te onemogocajo pri necem pomembnem al pa se sama onemogocas pri cem taksnem. ocitno pa se tko pocutis..... grozn v bistvu. Marsa..hvala...Čist prav maš..Sama se onemogočam -trenutno- pri marsičemu...To je pa čist res..Počutje pa tud ni ravno najboljše..Upam,na boljše čase... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2006 saj bo, morda iz nekega razloga si ne zaupas, nimas vere v svoje sposobnosti (to iz otrostva lohk se se vlece), tko da moras razvit mal 'upat si letet' strategije. mal so sanje take bolj zive al pa cudne pa taksne tud zarad prihajajocega mlaja, tko da se ne vznemirjajte prevec, tud ce bodo cist cudne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 se komu sanje nadaljujejo in združujejo sicer sanjam zlo poredko...ampak se mi pa zato sanje al združijo, al dobim vmesni del al pa nadaljujejo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2006 men se tud to dogaja: ponavljajoce, nadaljujoce sanje, ponavljajoci (neobstojeci oz. jih ne poznam) plejsi....sam ne po defoltu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 V tej temi nisem bla že dolgo, se nisem spominjala svojih sanj zlo dolgo potem pa zadnjič ene take mračne čudne krute sanje. Neki s psi, mučli so jih, ne vem kaj sm mela jst pri tem, neki sem poskušala pa nisem mogla nič narest, kot en tak čuden trans Točno kaj se je dogajalo sem pozabila, samo orisa se spomnim, čist grozn, kot da bi sprejemala kako sporočilo ...pol pa še ta tema o hrtih zdej par dni kasnej Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.