nataly 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Par noči nazaj tole sanjala, pa še zdaj ful živo spomnimLastovičjo družino - ata, mama, nekoliko večji otrok in mlajši otrok(ptič seveda) selijo se proti jugu. In mlajši ptič ne ne zmore več leteti, ga lastovičji ata prime za rep in mu pomaga pri letu. Potem hočejo si odpočiti na eni strehi(ki je čist slučajno od bivših sosedov), tam pa jih čaka mačka. Mladič ptičji nima več niti toliko moči, da bi zletel na streho in ga zato ata lastovka zaluča gor, kjer varno pristane in čaka familijo, da se mu pridruži. Mačka pa se ful v napad pripravila in nekako se preostala lastovičja familija zave, da vsi ne bojo preživeli..definitivno mlajši ptič bo, ker je varno gor, za ostale pa ni nujno..nekako so mimo mačke morali poleteti(ne vem zakaj)..no..jaz bila kot nek opazovalec in jim vpijem naj se z druge strani poskusijo spustiti na streho..in se hkrati vprašala, kako bo pa tale ptičji ata lahko pomagal svojemu otroku sredi morja, ko morajo nositi v kljunčku še vejico, na katero usedejo in počijejo..kako se potem končalo ne vem..so pa bile lastovice čudovito bleščeče črno modre z belo liso na prsih..tak.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*funnyka* 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 mene pa neki zanima kaj nej bi to pomenil....moja frendica je že dvakrat sanjala da sm umrla.... 1: das va šle na en bazen...in do tega bazena si loh pršuu sam tko po eni ful dolgi lestvi....in sva pač mi2 začele plezat dol...pol se pa men ni več dal plezat in sm se kr spustila...pol je biu pa ceu bazen krvav... 2: Da smo šli nekam s šolo...in je biu tm en nož...in sm si kr zarila nož v srce...zravn sm se pa ful režala...pol sm vzela zajemalko pa si dala srce vn pa se kr žogat začela...pa take čudne stvari... a to pomen da bom kmal umrla-...sei wem da sanje nimajo tko tazga pomena kukr sanjaš da se zgodi... sam me je ful sztrah...k men se ful dogaja da se ful mojih sanj uresnič....sicer je to moja frrendica sanjala sam useen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Pravjo, da če sanjaš nekoga drugega, da umre, da mu s tem življenje podaljšaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*funnyka* 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 ja vem da to pravjo...sam js tega ne wrjamm lol...sam pa tut to pravjo če sanjaš 3krat prjatlco k umre da boš meu nesrečo u lajfu...to pa tut ne vrjamm kj preeweč.. a kdo mogoče ve kaj nardit da se mi novjo sanje več uresnićevale?k mi gre to ful na živce....k sanjam da kdo umre se pol bojim da se bojo sanje uresničle...to je pa fuuuul smotan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Kok si smešna. Sanje so velikokrat odraz tvoje podzavesti, pri nekaterih pa so preroške. Ne moreš vplivat na to, kaj boš sanjala. No, deloma lahko...včasih, če pred spanjem počneš kaj takega, kar te znervira al pa prestraši, potem velikokrat tudi sanjaš to. Probaj se pred spanjem sprostit, kaj meditirat al prebrat nekaj lahkotnega, pa bo mogoče boljše. Ampak ni nobene garancije za to. Lepe sanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*funnyka* 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 vem da se ne da lol.....sam..nwem ful mi ie zoprn lol...sam vprašat ni greh =D...hvala za nasvete bom poskusla =D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*funnyka* 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 hvala za razlago...upam da se ne bo zgodil nč tazga...zaenkat se še ni ...to je ona sanjala začetka julija...tko da upam das e ne bo nč zgodil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Nečesa kar imaš pred seboj nočeš ali ne želiš videti. Mogoče tudi rabiš čas, da se soočiš z določeno situacijo ali dogodkom! Možno. Pravjo, da če sanjaš nekoga drugega, da umre, da mu s tem življenje podaljšaš. Vedno, ko sem koga sanjal, da umre, je kmalu, najkasneje v enem letu, res umrl. ----------------- Sranje, danes sem nekaj sanjal o raku, da ga je nekdo imel, ali da je umrl zaradi tega, se pa točno ne spomnem, kaj je šlo. Mogoče je bil kakšen sorodnik, morda sem bil celo jaz... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
levinja84 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Jaz pa zadnje čase pogosto sanjam stvari ki se pol res zgodijo.Samo so po navadi kr neke brezvezne stvari. Pred nekaj dnevi sem sanjala kako je kroglica iz pirsinga padla na tla in čez nekaj ur je prisla k meni kolegica in ugotovila da je izgudila krogljico iz pirsinga v popku.kr nekaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Kaj pomeni ,če sanjaš,da te ugrizne mačka..In to full močno ugrizne,sploh nisem mogla iztrgati njenega gobča iz moje roke..Full resnične in boleče sanje :xx!: Le kaj bi pomenile..Upam,da me ne bo kdo ugriznil? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AjdaNeza 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Živjo Morena, tudi jaz sem enkrat sanjala ugriz, vendar pasji. Neverjetno kako to močno čutiš Nevem kaj pomeni in tudi kasneje nisem razmišljala, če se mi je kaj takega zgodilo Sem imela pa nekaj dni nazaj tako butaste sanje... Da so posilili mojo mami... Sicer vsaj tega nisem sanjala, da sem bila zraven...pa vendar...bilo je bedno Ker smo bili le nekaj minut stran od nje in tudi nekaj metrov, ko se je to dogajalo...pa vendar prepozni... čudne sanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 sm brala v knjigi naj bi to pomenilo pomankanje, nekaj zelo žalostnega bi se ti moralo zgoditi a spet....mah lajf, že more bit tko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Kere sanje. Sanjala sm, da smo mel en študentski žur in da so 4 punce zanosile...kar naenkrat sem bla ena od teh punc jaz! In potem smo se skupno odoločile it delat splav. Ko smo prišle na kliniko, je blo tko, da je bil to en velik prostor, na sredi katerega je bil kvadrat, obdan oko0li in okoli z zaveso, znootraj kvadrata so delali splav...bilo je polno punc, en zdravnik, ki j eto opravil tako, da ti je palčko za ušesa not porinil in je bilo fertik. Me 4 smo stale izven kvadrata in jaz se nisem mogla odločit, kaj naj. (V resničnem življenju bi zelo težko šla splavit. ). Potem smo se kar nekaj še pogovarjale s fanti, ki so bili ''glavni krivci''. Ful me je mučlo to v sanjah. Prej sem se zbudila, preden sem se odločila. Pa še to je blo vmes, v sanjah, da sva se z enim prijateljem, ki je res prijatelj, objemala in pol je on reku, da je to narobe in da ne smeva bit skup...kr neki. Aj, pa avto od fotra sem vozila, pa tko, nisem znala vozit, ful sm grdo bremzala in po gasu stiskala. Pred tabo je neka nova ideja, nek izziv, ki pa še ni popolnoma pripravljen za realizacijo. Bojiš se narediti naslednji korak, ker veš, da prinaša mnoge spremembe, nisi pa pripravljena vreči puške v koruzo in tako je tudi prav.Opraviti moraš še nekaj pred realizacijo svojega načrta, čeprav si še nisi na jasnem kako začeti. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Pred tabo je neka nova ideja, nek izziv, ki pa še ni popolnoma pripravljen za realizacijo. Bojiš se narediti naslednji korak, ker veš, da prinaša mnoge spremembe, nisi pa pripravljena vreči puške v koruzo in tako je tudi prav.Opraviti moraš še nekaj pred realizacijo svojega načrta, čeprav si še nisi na jasnem kako začeti. O, bejbi, hvala ti za tole...sicer mi ni čist jasno, na kaj točno leti, ker je lohk več možnosti...šola, love, služba, ampak neki od tega že bo. Hvala ti ful. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 koje slikovite sanje, mislim ko pravi akcijski film: najprej sem bila v nekem dvorcu, hodila po stopnicah sem in tja, skozi okno na nebu ugledala dva helikopterja, enga navadnega in enga policijskega (ki je najbrž zasledoval drugega, ki je delala zdraho) in sem v roke vzela špegel, da sem ju lahko videla, mislim rečt, tako sem nastavila špegel, da sem ju videla. nato sem šla ven, se zagledala v nebo in vidim lepo po 3 helikopterje naenkrat .... in spet tko po 3 .... ampak v bistvu so bili kot čolni, kot bi čolni dirkali po morju, v resnici so pa bili na nebu! in potem sem se spraševala, ali vidim čolne ali helikopterje? kaj je to podzavest-nadzavest??? pa tist špegel mi je nekam sumljiv. potem sem šla pa čez nek most, kjer sem srečala sestrično, mimo so se vozila kajjazvemkakšna vozila spet, in sestrična mi da denar in reče, naj ji kupim nek suknjič, jaz jo sprašujem, kero velikost, barvo in to, a mi ne more povedati oz. je ne slišim zaradi hrupa mimovozečih vozil ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Joj,jz sem predvčerajšnim sanjala,da nisem mogla govorit..O moj Bog,kak blesav felling.. Kaj bi pa lahk to pomenlo??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 konj ...moč energija....tudi seksualna moč...odvisno potem je bil konj v vpregi ...je bil svoboden ..krotek...morje podzavest ....lahko tud čustva .... Saj tako si sama razlagam sanje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Jaz sem pa pred kratkim sanjala, da sta iz morja prišla dva konja, le kaj bi to pomenilo No,jz sem tud včeri sanjala ,konja..no več konjev,ki se mirno pasejo in so pač zadovoljni.Jz sem jih pa opazovala...Seveda sem prečikirala mal, kaj naj to pomeni,če vidiš konja v sanjah..Predvsem je pomembno njegovo obnašanje- to nakazuje naše podzavestno dogajanje,ki se navezuje na moč,plemenitost in modrost..Drugač,pa so to full pozitivne sanje in prinašajo lepo prihodnost.Baje.. Bomo vidle,a ne... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 že dve noči zapored sanjam, da tečem. lahkotno, brez napora.... ampak ne bežim... prav tako se ne spomnim, da bi imela pred sabo kakšen cilj... res pa je, da sem v budnem pred življensko odločitvijo: zapuščam staro službo, v kateri nisem bila zadovoljna. eno službo imam že zagotovljeno, za drugo se pa moram odločiti. ta ta zadnja pa potegne za sabo veliko veliko. krepko moram premisliti, ali jo bom sprejela ali ne. ampak tehtnica se nagiba k tej ta zadnji. upam, da mi lahkoten tek napoveduje, da se bom prav odločila,v kolikor se bom odločila za zadnjo varianto... če moda kdo ve, kaj pomeni lahkoten tek, naj mi prosim pove. hvala.... Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 na nekem duhovnem nivoju so sanje realnost. mogoče. točn tko, kukr je realnost, da mamo teleščka, pa računalnike pa zobofakinbole...mam zegen, da se sanj nkol ne spomnim, ker tut če bi vedu ka mi sporočajo, se mi nč ne bi lubil ukrent. vrjetn. kriza srednih let al kwa... pa za mačono Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Meni se je pa dones sanjalo, da sem se s kolesom vozila po nebu nad ocenom in neslo me je višje in višje, no začela sem na cesti. Kul. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 joooj, to je spet bila noč ... slikovitih "velikih" sanj ... na nebu sem videla luno, veliko veliko ... in mlaj je bil ... potem pa krajec ... nekdo se je utapljal v oceanu ... nihče poseben, ne vem, zakaj sem se odločila, da ga bom rešila, .... mučila se sva, zapletala ... naenkrat je izginil, se sam rešil, ali kako, .... jaz pa začela toniti navzdol ... a ne do dna ... ocean je bil resnično globok ... ne vem, kako, a splavala sem na površje ... ta ocean je bil kristalno čist in svetel ... ampak tako veliiiik ... to je vse, česar se spomnim, bilo je še toliko tega, takih pomenljivih simbolov, a mi je vse ušlo iz spomina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 jst mam pa en problem.... zadnje cajte meditiram, tut z vodniki. zgodil se mi je pa naslednje: predvčeraj ponoči sem spala, potem pa sem začutila. da se nekdo sklanja nadme. taka temna silhueta (tko kot se mi prikazuje moj vodnik) in mene je to motilo, zato sem v polsnu odrinila to silhueto stran in ji rekla: pa dej pejt stran no.dej mi mir. vse skupaj se mi zdi zlo čudno in ne vem kaj bi... hmm kak nasvet???hvala vnaprej Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 jst mam pa en problem.... zadnje cajte meditiram, tut z vodniki. zgodil se mi je pa naslednje: predvčeraj ponoči sem spala, potem pa sem začutila. da se nekdo sklanja nadme. taka temna silhueta (tko kot se mi prikazuje moj vodnik) in mene je to motilo, zato sem v polsnu odrinila to silhueto stran in ji rekla: pa dej pejt stran no.dej mi mir. vse skupaj se mi zdi zlo čudno in ne vem kaj bi... hmm kak nasvet???hvala vnaprejOdvisno kdo je bil ta senca in kako natančno te je "motila". Če ti je hotela škodovati, je dobro, da si senco odrinila; če pa je bil vodnik, učitelj, je škoda. A ni nič izgubljeno. Iz svojih izkušenj ti povem, da učitelj tudi moti, ker zdrma naš ego in vsa naša prepričanja in ker nas zbuja. To seveda moti, še najbolj tistega, ki se noče zbuditi iz svojega dolgega sna (saj takega nihče ne sili, učitelj gre pač stran in te pusti). Sence, astralni vampirji, pa motijo drugače, pač napadejo, da bi pili tvojo življenjsko energijo. Mislim, da veš, katera motnja je bila; ali ena od teh dveh ali pa čisto kaj tretjega ali četrtega. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 hvala, Alan_New Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.