kukica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 hja to bo že držalo, po moje je to to, da se zarad tega tok držim nazaj, pa se s tem nekak tolažim, oz objokujem vnaprej neko namišljeno usodo... uhhhhh to je pa zdej še hujš :xx!: skor isto ko da bi šel do zdravnika in ta bi mi rekel raka imate,rajš umrem a da ne vem zakaj sem :xx!:Saj včasih je treba mal jokcat, pa se smilit sam sebi. Ko ta faza mine se je pa fino pogledati v oči in sprejeti odgovornost zase in za svoje življenje. Go for it. Aja, s tistim sem mislila Marso. Tvojih sanj še nisem nikol prej zasledila. sam si se vrinu vmes, medtem ko sem pisala. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Zadnje čase imam prav čudne (zelo žive) sanje, sploh ne vem kaj dogaja, zjutri sem pa kot cota vsa zmučena ker se ne naspim dovolj dobro. Torej vesolju - prosim v bodoče bolj "nežne" sanje Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2006 Avtor Prijavi Deli 18. december 2006 (kao zarad saturna v 12. hiši). Ja, uživam, pa ugotavljam, da imam res smisel. Vsaj trenutno. Pa paše mi takole učenje prek sanj, ker ful dogaja. ja jasno pol, nisem vedla da mas ta aspekt..... kar tezek, sicer, dobra si pol (se bl si jackica pol, ker bi lohk bla kar zatezhena)! strahu pa ne pomnim, 20 let se mi ze ne sanjajo take sanje.aja, 1x so se mi, predno sem se sem preselila, da me je blo prav strah v sanjah in nisem mogla zakricat. drugac pa ne pomnim, da bi mela more.. vedno totalen show al pa drvenje al pa meditacija. sej. taka kot sem. (mam pa fantasticno aspektiran neptun v 12., tko da nic cudnega, da mam sanjsko dogajanje nasponano totalno ) Petrca, vozniski izpit ni macji kaselj, sprejemas odgovornost, spreminjas nekaj v lajfu v bistvu, tako da, ce ze sam to vem, ni nic cudnega to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Saj sem kar zetežena. Se pa pridno trudim, da ne bi bila preveč. Včasih pa na ful ven tolče. :xx!: Kul, zdaj vsaj vem, da so planeti krivi. Uf, jaz sem pa še pa još strahu presanjala. Res pa je, da bolj iskreno gledam sebe RL, manj me je v sanjah strah. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2006 Avtor Prijavi Deli 18. december 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ... men se je pa dons sanjal, da sem cist na *robu sveta*. tko kot en rt je bil al nekaj tacga, okol pa povsod morje, tko kot v bazenu in z blaznimi osvetlitvami, da je blo cist magic, tko turkizna scena, modrozelena.... in sem na enem koticku tega rta sedela in razmisljala: aha, to je pa zdaj to... A si pred nedavnim gledala film z onim bušmanom, ki ima samo špagico čez rit in mora od kokakole flašo vreč čez rob sveta? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2006 Avtor Prijavi Deli 18. december 2006 a je bil al kaj? pred kratkim? poznam ta film, lustn (a je naslov Bogovi so padli na glavo al nekaj tacga)...sam ga nisem gledala 30 let al kolk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 jaz sem pa danes sanjala o moškem, ki mi je ful všeč in sva se v sanjah ful dolgo pogovarjala o raznoraznih stvareh... pa še vidlo se je, da sva si všeč... uf je blo lepo Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 meni pa da so me hoteli operirat in sem ful delala probleme- ne to ne ono, kot kakšna kraljična na zrnu graha. In pol so me označevali za operacijo, kje bodo rezali in ena zdravnica, kar z nožem hoče označevat, jaz pa: ne rezat, ne rezat! in pol me je vseeno opraskala čeprav ne vem kako ji je to s skalpelom sploh uspelo (sam opraskat), pa seveda je rekla, do zdaj smo še vedno tako delali, ne vem zakaj bi pri tebi delali izjemo.(seveda se strinjam) včeraj pa, da sem z ekshibicionzimom označevala svoje ozemlje in sem si pol zbujena mislila da je mogoče bolje če ne pišem več svojih sanj sem. Pa da sem imela v omari polno hrane v katero so se že naselili molji. Ja to mi je še kar jasno da ene stvari pač zastarajo. Sam to označevanje včeraj pa danes... hm mogoče kot stereoptipi pa etiketiranje... kaj vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 jaz sem pa danes sanjala o moškem, ki mi je ful všeč in sva se v sanjah ful dolgo pogovarjala o raznoraznih stvareh... pa še vidlo se je, da sva si všeč... uf je blo lepo super! meni pa da so me hoteli operirat in sem ful delala probleme- ne to ne ono, kot kakšna kraljična na zrnu graha. In pol so me označevali za operacijo, kje bodo rezali in ena zdravnica, kar z nožem hoče označevat, jaz pa: ne rezat, ne rezat! in pol me je vseeno opraskala čeprav ne vem kako ji je to s skalpelom sploh uspelo (sam opraskat), pa seveda je rekla, do zdaj smo še vedno tako delali, ne vem zakaj bi pri tebi delali izjemo.(seveda se strinjam) včeraj pa, da sem z ekshibicionzimom označevala svoje ozemlje in sem si pol zbujena mislila da je mogoče bolje če ne pišem več svojih sanj sem. Pa da sem imela v omari polno hrane v katero so se že naselili molji. Ja to mi je še kar jasno da ene stvari pač zastarajo. Sam to označevanje včeraj pa danes... hm mogoče kot stereoptipi pa etiketiranje... kaj vem. kaksne odstekane sanje!! sem se prav smejala zraven (sori, k v bistvu ni smesno, da te je kar porezala mal )....morda noces spremembe, kakega posega na sebi (pac 'izvedenega' s tvoje strani), se temu na vse kriplje upiras....morda se moras locit od nekoga al necesa pa noces pa noces..... kar mal kazejo tud druge sanje ('oznacevanje').. ces, to je tvoje in noces dat od sebe. v tem smislu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 sestra sofie loren!!! placljiva udelezba pogreba in to za kake cifre!! modelsko. ja ene sanje so cist odstekane.. jaz sem 1x sanjala, da sem sla shtopat s frendo v New york (in sem se v sanjah pr seb ugotavljala, a da tko je tole simple in smooth, kot bi sel v Muenchen al beograd stopat ).. no in 1. kar sva nardili v NY, sva kupili NY Times, pol zavili v lekarno in kupili Becutan , ki je koshtal 17 dinarjev!!! in se mi je se cudn zdel, da lohk v NY placujem z dinarji (ki so bli tedaj).Potem pa je uletel Marjan Ogrinc in nam je za spat zrihtal in smo v eni okrogli zastekleni sobi spal, nakar se je zraven blazno nekaj sesuval in rushil, in vprasam Ogrinca kaj da je to, pa prav: ah, to je pa narascajoca Draskoviceva kula... halo!!! tedaj se ni blo duha ne sluha o kakih draskovicih pa kulah pa tem, tko da sem si glih zato zapomnila, k je blo tok odstekan pa NC ni pomenil. KULA! in to narascajoca! svasta.kaj se nam gre res vcas sanjat tkole. enkrat pa da sem ene cevlje kupla v trgovini pa se natikala pa natikala z njimi, sploh ne mogla hodt, pa sem vse pete polomila pa vse in so me v trgovini TOZHILI ( ), k tko shpehast nosim njihove cevlje,. enkrat pa (pred kratkim) sem samo sebe zbudila, k sem zjala pred trgovino, k m je dal marlboro chike namest lucky. :D al nekaj tacga, nad bedastega in jaz sem se s peno na ustih razburjala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 a ne, odakle!! k vcasih je res tko, da kaj gledas (tv al kak film al pac kaj tacga), beres.... al pa razmisljas o necem intenzivno pred spanjem, pa ti v spanje uleti.sam vcas pa nima a ma nobene osnove, je kar nekaj....pa en folk, ki nima zveze..ne recem recimo, ce bi ga obcudoval blazn, ampak kar en folk.. recimo 1x sva s Stepanijo (tik preden je sel) hodila navkreber v enem snegu. vecX sem kake znane sanjala, enkrat pa roka petrovica, pa je blo pol v zivo, ko sem ga spoznala, CIST ISTO kot v sanjah! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ja! hvala Marsanekako se mi je svitalo, zdaj pa še boljpa fajn da si se nasmejala, zdaj se še lahko jaz drugač pa; hecne sanje od obeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 no fino, me veseli! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 ful hudo, sploh ker je dbest clovk (bil ), mi je v cast, da sem ga uspela spoznat.tok super res, enkrat sem prezivela z njim par urc, pa se mi je vtisnil za ves lajf. blazno fajn clovek (tud kasnej sem izvedela, da je vse zivo dobrodelnega se sel, omogocil otrokom solo smucanja, onim ki niso mogl, al nekaj tacga, skratka, res Clovek).velikokrat pomislim nanj.... kako nekdo hecno zaznamuje nas lajf....2 kartici mi je pisal potem celo... saj sem ze pisala tu to... saj v bistvu se kao hvalim pa se o njem govorim, sam to pa res ni popolnoma nic tacga, da bi bla kaka zadrega pa da se ne bi smel oment.kar tko enkrat, mesce po najinem srecanju, dobim kartico! Mat pa necakinja uletita v sobo, me zbudita in kao, glej KDO ti je pisal!!!! potem ga srecam cez pol leta na tromostovju in mi je blo se nerodno ga pocukat za rokav, ces, kdo pa sem, pa tud, glih zapomnil si me je, sam pol sem pomislila, da ce mi je kartico tolk dolg za tem pisal, da valjda si me je zapomnil... pa pogumno stopim k njemu pa recem haj, naj hvala za kartico, on pa men: o haj, a si jo ze dobila??In jaz; kako to mislis? jasno, ce si jo pred pol leta poslal! on pa: ne saj sem ti se eno. in jo je res. pogovarjala pa sva se o odnosih, ljudeh, snobizmu, vrednotah, sportu, jogi.... se mi je zdel, ko sva se tam pogovarjala, da ga vse zivljenje ze poznam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 mislim da bolj prvo.. jp, tko je to, ja. (*saj to je blo zdajle mal off, sam na nek nacin je blo s sanjami povezano, pa tud nc narobe ce je to tle, naj bo tale moja hvalnica Roku, k si zasluzi)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Ja jaz sem pa danes celo noč temelje kopal in to na roke! :xx!: :xx!: Sem se zbudil čisto , da bi šel najraje nazaj spat. Kakorkoli že, upam, da jih ne bom res, vsaj pred pomladjo ne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Hudo pacl. Men se zdijo te sanje ful sporočilne. Kopanje temeljev... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Hudo pacl. Men se zdijo te sanje ful sporočilne. Kopanje temeljev... A ja? In kaj naj bi bil nauk? Jaz sem se le ustrašil, da ne bom bankrotiral, saj veš po izkopanih temeljih je treba še betonirat pa.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Uh, razlagat sanj pa ne znam... Sam če bi jaz to sanjala, bi si verjetno razlagala, kot da kopljem temelje svojega življenja. Pa ta trud in vztrajno kopanje ... da ne odneham kr tko. Kopanje na roke ... res lastno delo, vložiš sebe v to ... Saj veš, nč ne pomaga, če niso temelji zdravi. Ampak ne moreš tkole drugih sanj razlagaš. Ti sebe poznaš in veš kaj se ti v lajfu dogaja in kako si se v sanjah počutil, pa lahko edino sam povežeš. Meni kadar razmišljam o sanjah ponavad še kaki intuitivni prebliski kapnejo, pa pol povežem ... Teb pa takoj na bankrot udar ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Ja saj sem komplikator, a ne mogoče sem se pa res le dobro zasidral, ker mi je tako lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Otroke sanjam. Kaj pa to pomeni? da mi bo bog poslal sina ali hčerko? upam da ni take direktne povezave. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Ja saj sem komplikator, a ne mogoče sem se pa res le dobro zasidral, ker mi je tako lepo Hehe. Nisem mislila, da si komplikator, samo hotela sem ti povedat, da ne rabi bit z bankrotom povezano tole, pa z resnično gradnjo hiše. Sanje so ponavadi bolj metaforične. Otroke sanjam. Kaj pa to pomeni? da mi bo bog poslal sina ali hčerko? upam da ni take direktne povezave.Jaz sem prejšnji teden sebe kot nosečnico sanjala in že cel dan skačem od sreče, ker je prišla menstra. Čeprav slutim, kaj so mi sanje govorile, je še vedno zadaj kluval mali strahec ... kaj pa če je res? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Jaz sem prejšnji teden sebe kot nosečnico sanjala in že cel dan skačem od sreče, ker je prišla menstra. Čeprav slutim, kaj so mi sanje govorile, je še vedno zadaj kluval mali strahec ... kaj pa če je res? kaj pa? haha, mislim takrat ko bi me moglo biti strah me ni, kasneje pa panika jaj ..no res me zanima, kaj pomeni imeti oroka Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Joj ne se obešat name, bom še za čarovnico proglašena. Resno, nimam zdaj jaz neki velik pojma o sanjah. Veliko sem se naučila v zadnjem obdobju, ampak predvsem glede sebe ... velikokrat sama sebi znam razložiti sanje (vsaj mislim tako) . To pa zato, ker samo sebe spoznavam, pa tudi drugi so mi veliko pomagali s svojimi nasveti, v smislu idej, kaj bi neke sanje lahko pomenile ... potem pa itak sam pri sebi ugotoviš. Rada berem tele sanje, pa si poskušam predstavljat, kaj bi lahko pomenile ... se tko mal zgodbice igram, se pa ne bi upala razlagat sanj, sploh pa ne, če te ne poznam. Včasih lahko pomagam kaki frendici, ki jo dobro poznam in vem kaj ji trenutno dogaja, pa lahko pomagam s kako idejo... Ampak čist tko na splošno pa mislim, da rojstvo pomeni spremembe. Meni recimo mislim, da so sanje, ko sem bila noseča, tik pred porodom, želele povedati, da sem pripravljena na spremembe ... Sem pa eno obdobje tud ful otroke sanjala (včasih je bil moj, včasih ne) ... in tisti čas sem imela občutek, kot da se učim ljubit. Ker otroci mi predstavljajo popolna nedolžna bitja, ki jim z lahkoto namenjam ljubezen. pri odraslih pa sem polna strahov, zadržkov, obsojanj... Prav spomnim se enih sanj, ko sem morala ure in ure prenašati nekega dojenčka in ga ljubkovati ... in že v sanjah mi je kapnilo, da se učim ljubiti. Samo tako kot primer ... tvoje sanje lahko pomenijo karkoli, sama si jih boš morala razložiti. če te zanima, sem enkrat na tem forumu pisala, kaj mi je učitelj govoril o sanjah. lahko si prebereš tule: http://www.lunin.net/forum/index.php?s=&am...st&p=570130 Pa prijetno sanjanje ti želim Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.