Nicky 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 ja, morem pohvalit tiste poste. Se mi je približno zdelo zakaj se gre in zdaj si znam razložiti še bolj. Fora je, da nikoli niso bile sanje moreče in so bile vedno povezane z drugimi občutki. Recimo, na osebnem področju so se mi zgodile zelo velike spremembe. Tudi jaz rada berem sanje, mi pomenijo stik z nečim višjim. Ne vem razložiti, samo vidim skozi različne situacije da ima vse neki pomen. Hvala za lepo razlago. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Jaz imam tudi filing, da otroke sanjam v obdobjih večjih sprememb. Mogoče zato, ker so oni še bolj fludina bitja, niso še obremenjeni z nekimi zoprnimi stalnicami.Me veseli, če sem ti res pomagala. Tudi ti si meni - mi je ob tvojem vprašanju nekaj v glavo kapnilo .. sem se enih stvari spomnila. Na prijetne sanje Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Meni se je pa med vsemi ostalimi neumnosti sanjalo, da sem srečala Micka in Conteso. In to pred enim fast food štantom v mojem domačem mestu. Nismo se nič zmenili, enostavno sta prišla nekaj pojest. Sem ju prepoznala (onadva mene ne, pa tudi se mi ni dalo razlagat, kdo sem in nisem navezala stika - bila s svojo družbo tam). Mick je bil kar lepo rejen , pa dokaj mlad, pod 30 bi mu dosodila. Pa tu mač želeja v glavi in resnično hempasto frizuro je imel (prečo po sredini glave, potem pa na levo in desno zalizane lase - dolžine nekje do ušes). Contesa pa suha, blond, pa tudi ful mlada, pod 25. Drugače pa so sanje vsebovale še 3 nemške mulce v avtu, ki mu je sprednji del odpadel sredi ceste, jaz pa iskala prozorni (ne rjavi!) široki selotejp, da tisti del avta nazaj zalepimo itd. Mi je pa Mrcina podaril knjigo sanj (vsako noč obvezno sanjam, pa še popoldne, če grem spat), v kateri pa se razni selotejpi in blatniki od avta in sklopke ne nahajajo Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astrid 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Kaj naj si pa jaz mislim pri teh svojih sanjah: Se občasno ponavljajo, v zadnjih dveh letih.dejstva: Včasih smo živeli v 12 nadstropni stolpnici, v 7. nadstropju. Že več kot pol svojega življenja ne živim več tam... sanje: ..., a se mi vseeno sanja, kako pridem domov v to stolpnico. Vstopim v dvigalo in grem normalno do 7. nadstropja. Ko pa želim iz tega nadstropja dol ali višje, se pa dvigalo začne vzpenjati. Spremljam oštevilčenost etaž in med 9 in 11 že pričakujem, da se bom ustavila v 12. nadstropju. Pa se ne, dvigalo gre naprej, številke se mešajo, 22, 24, potem se ustavi v medetaži, da ne morem ven. Beton je pobarvan temno zeleno in črno, pa spraskan in potem preskoči včasih na rimske številke, včasih so običajne. Če pritisnem gumb za dol, gre dvigalo dol, a se spet ustavi na neki čudno oštevilčeni medetaži... in tako v nedogled vso noč, dokler se ne zbudim olajšana, da so bile samo sanje. kam jaz to hočem? Kot otrok sem nekajkrat ostala v dvigalu, a so me naučili, da ni razloga za preplah in paniko, da se vedno da rešit. In se tudi je, tako da nimam klavstrofobije ali strahu pred tem, da bi ostala v dvigalu. Bolj me muči, da ne pridem do cilja, ne gor ne dol. Pa v real življenju ne delam stvari napol... No ja, mogoče je ravno to... nestrpnost, da bi že prišla do cilja, pa se kje kaj iz "višjih" razlogov zaustavi ali prekine... ta bi bla lahko vzporednica... any oppinion?Lp, A. Citiraj Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Sanjala sem sedem smrtnih grehov. Nekdo mi jih je našteval, meni je za vsakim postalo slabo v želodcu. Sanjala sem, da bom bruhala. Se zbudim, mi je res slabo, ko cucku in letim bruhat. Hm. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Spet imela sanje z neposredno vsebino.Ko nazadnje sanjala takšne sanje se uresničilo vse.zdaj je tudi na dobri poti.Kar srhljivo je tole..sploh če sam pri sebi veš, da drži tole Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astrid 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Kar srhljivo je tole..sploh če sam pri sebi veš, da drži tole Ljubi moji , jaz sem mislila, da v tej temi tukaj kdo kaj sugerira in prikaže svoj vidik razalge - tko, drug drugemu... Samo potem se morate malo bolj razpisat pa o občutkih in zaznavah, povezavah... Če kdo samo bere te "izluščke" sanj se pa zdi kot ena shizo scena :OO!: Citiraj Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Ja, saj.Vendar -ne vem zakaj, ampak ne bi pisala. SEm pred slabim letom nazaj tole opisala -mi takrat Amis odpisala..v bistvu ko dogajanje že steklo, ponovno sanjala enake sanje - se dogajanje v resničnem lajfu ponovilo..potem mir in zdaj spet..in dogajanje je spet v tekuKaj naj rečem...nič tako je Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astrid 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Nataly mislila sem nasplošno in nisem komentirala tvojega posta. Tvoja izjava se mi je zdela zaključena. Verjetno pa je trenutno obdobje bolj tako, da se vsak ukvarja le s sabo, potem, ko bodo dnevi daljši in več interakcije, bodo tudi tu zacveteli komentarji... Jaz pa nestrpna, hihi Citiraj Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rozica90 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 živjo že kar nekaj časa se mi ponavlajo sanje, ki so zelo moreče. sanjam namreč, da grem skupaj z družino v kolosej in potem kar naenkrat stojim pred stopnjicami te stavbe skupaj z mojo sestro. sonce sije in okoli je polno ljudi, ko se pred menoj in mojo sestro pojavi človek, kateremu ne morem videti obraza in ustreli mojo sestro. v trenutko, ko zakričim, postane temneje (vse je črno-belo) in vsi ljudje izginejo, razen mene in moje mrtve sestre, ki poičasi začne izginjati. te sanje se mi ponavlajo že več kot pol leta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Meni se je pa med vsemi ostalimi neumnosti sanjalo, da sem srečala Micka in Conteso. Mick je bil kar lepo rejen , pa dokaj mlad, pod 30 bi mu dosodila. Pa tu mač želeja v glavi in resnično hempasto frizuro je imel (prečo po sredini glave, potem pa na levo in desno zalizane lase - dolžine nekje do ušes).Contesa pa suha, blond, pa tudi ful mlada, pod 25. ...izrezana mi2..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ...izrezana mi2..... Ja pa res..... leta sploh ustrezajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 .....paz se mala.... ....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 hej....brez zamere.. mi2 se ne poznava Tvoja lepša polovica je lepa ženska ....tvojo fotko sem pa enkrat vidla pa si jo tako hitro dol dal nimam pojma kakšen zgledaš Ja, ja sam veste briljantina je pa gotovo Ok tema so sanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 da te neum sanjal Morš 2 dni bulit v fotko, da spregledaš? Kaj to z briljantino? Kaj sploh to je? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 da te neum sanjal Morš 2 dni bulit v fotko, da spregledaš? Kaj to z briljantino? Kaj sploh to je? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 evo, zaj se pa reži k pečen maček A ni to un film izpred let z John Travolto in Olivio Newton John? Briljantina ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Ja se ne morem zadržat......s smehom. Ja film je ....a veš tiste, ki so bli vsi polizani z petelinjim grebenom...eto to nardi briljantina Sej je fajn film ..... ni sam filem...se za lase uporablja.....npr. g.Peče je mister briljantina ne skrbi nouš me sanjal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2007 Dons se mi je sanjal, da blazotne shajbe pucam kar z onim mochotom za tla... da se je kar voda prelivala pa shajnal je vse. dobra simbolika! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Dons se mi je sanjal, da blazotne shajbe pucam kar z onim mochotom za tla... da se je kar voda prelivala pa shajnal je vse. dobra simbolika! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2007 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 kaj si človek še lahko želi lepšega, kakor jasen in kristalni pogled okoli sebe Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2007 kaj si človek še lahko želi lepšega, kakor jasen in kristalni pogled okoli sebe jp! Pa se ti je kaka zadeva zjasnila, vsaj men to asocira na to itak... sej men se to dnevno dogaja, k sem *simbolicen tip*.ne ono fatalno fatalno, sam glih tok, da pac lohk sledim svoji poti, kot jaz razumem da je dobro zame. kar je dost ok. kot vedno rpavim: ce grem v MB, mam lohk sto poti.. in na kerikoli bom, bo vsaka Prava. *cilj* ali koncna postaja pa je pac MB (v tem primeru)... ne glede na nacin. k je pa itak schtraufenpachtski, ce je pa moj (k gre zame pac). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2007 sam glej to! hmmm.. zadnjic pa sem sanjala, da med cotami k jih sushim (kar je moj najljubsi gospodinjski opravk in morda ne recejo zastonj "pranje ... perila" in tako dalje)..no v glavnem ... med cotami, k so na vrvi ble obesene, plapolajoce v vetru.. so bla zraven moja ocala obesena na striku. (*saj mogoc sem ze napisala to semle)... kjer je spet simbolika jasna in cista haha!presvezhen, prevetren pogled...in ce se jih sushi na vrvi za perilo, pomen da so cista in dischecha.. ocala. a ni fajn no, k je lajf lohk kot matematka, ce tko hoces/gledas... al pa kot karkoli druzga... umetnost, muzka, teater... drama (safr pa to). hehe... *aja*to je bil pripis mojmu prejsnjemu postu, pa si vmes civknil, men je pa tolk casa nalagal da je to zdej v novem. Jp, tko kot "manj je vec".vcas se kaj tok frazast pa taksn slis... sam je res, dela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2007 ja, bi blo, ce bi te sanje Opozarjale (na nekaj, cesar nocs vidt recimo al pa ne vids jasno)... ce pa ti Potrjujejo in Pritrjujejo (ce si v zvezi z necim pa spregledal/zbistril pogled), je pa kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.