Skoči na vsebino

Moje sanje 2

Marsa

Recommended Posts

Danes sem imela zopet lepe sanje. Tako lepih pa še ne. Marsa a lahko samo malo poveš, kaj kakšen simbol pomeni (če utegneš, drugče ni nujno), ker je bilo res, res lepo. Kakšna pokrajna, kaj takega pa še ne!!! Kot bi bila na nekem drugem planetu.

S prijateljico, sva želeli hitreje prečkati na drugo stran, da bi prišle v željeni letoviški kraj. S seboj sva imeli majhen kovček (takšen za na letališče, ki se vozi po dveh koleščkih). Sama sem šla naprej in iskala bližnjico. Vzpenjali sva se - nič posebnega, ne eni strani gozd, spodaj morje. Tik pod vrhom sem rekla:"Počakaj, gren pogledati, kje bo najbližje." in sem šla na vrh. Tam pa. Kaj tako lepega pa še ne! Na vsaki strani biserno zelena voda, okoli veliki kamni soli, .....ne moreš verjeti, na eni strani stoječa voda (bisrno zelena), na drugi strani stoječa voda (sinje modra) v njej so se kopali kopalci, tik pred menoj pa tolmun, ki se je prelival (biserno zelena in bisrno mkodra), ljudje so se spuščali po tolmunu in izstopali. Kar obstala sem zaradi letope. Nato sem pomislila, kako naj prideve na drugo stran, ko morava skozi tolmun in bo kovček moker (na drugi trsni je bil namreč najin željeni kraj - videla sem tudi ljudi). Nato sva se že sprehajali po kraju.

Kaj tako lepega pa še ne. Me je čisto očaralo. Marsa nikoli se nisem poglabljala v sanje, tokrat si pa prvič želim, da bi znala. Čeprav intuitivno čutim njihov pomen, nisem čisto prepričana, ker ne poznam simbolike. Marsa res lepa hvala, če boš uspela, drugače pa sploh ni nujno.

Deli na socialnih omrežjih

Ej Mkk, se dobr da sem prisla svoje sanje napisat, k sicer ne bi vidla.

saj jaz ne znam razlagat sanj!! da nous mislila. mal pac me zanimajo simboli.

sicer pa: saj si sama ugotovila simboliko. cista, kristalna voda, veliko ljubezni, zadovoljen folk, vsi hepi in vse... mal si se vzpenjala, pa se je to splacal....

edino kar je men v uch padlo, je to, da te je blo strah it popolnoma not plus tega, da bos ene stvari, k jih s sabo vlacis, unicla (kovcek). kar pomen (lahko), da ob vsem lepem ne znas dovolj uzivati, k eno prtljago staro s sabo vlacis pa si je ne pustis dat od sebe....

v naslednjih sanjah vrzi kovcek stran in go with a flow! xokx x;)x xyesx

pa morda tud prehitevas dogodke in jim ne pustis da bi vsako fazo oddelal (ker si bliznjice iskala).

...

no men se je pa sanjal, da je nas Benjo blazno zrasel, se povzpel, ozelenel... ciste in lepe svezhe nove liste je mel s clo kapljicami rose gor, prava pomlad: vse polno listkov, mini mini, cist se je v glavnem razbohotil, ponovno ozivel in je bil tak, kot nikol doslej. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx ...jp. Saj zdaj sem se spomnu......gsm.....in pol sn iz izgubljenega gsm klical na izgubljeni gsm in so se javili policisti, da si lahko ponj pridem...... xcivx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hojla Marsa, zadetek v polno xwizardx x;)x :palec: , sem sama pogruntala enako, razen tistega zadnjega. To mi pa na kraj pameti ni padlo x:Ix , ampak imaš prav :palec: men se sploh ne da nekaj počasi in nekaj čakati, grem vedno hitro naprej x;)x vendar se tega nisem niti zavedala. Ej thanks :palec: x:)x in kdo pravi, da ti ne znaš razlagati sanje.!? Mega si xwizardx x;)x

xDDx thanx! x;)x

me veseli, k si delila delcek svojih sanj z mano. xokx

(*k tle me sam kt eno blazno moro sanjajo x:Dx - al sem ful velka al ful cudna al pa neky groznga v glavnem x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Heeej:)

sem sanjala o enem tipu, s katerim sem bla kakšno leto nazaj.. ampak se redno srečujema, šola pa to.. in v obdobu, ko je mel punco sem dvakrat sanjala (v tem zadnjem mesecu(ko je njima šlo že bolj slabo).. da sva se skoraj poljubila.. ampak sem se umaknila kao : 'ej, ne.. ti maš punco..' .. )

in.. zdaj.. ko jo je pustil.. sem sanjala, da sva torej bla skupaj oz. se poljubila

in zdaj.. boma dejansko skupaj..

mislim, ni zdaj tu to neki halo, pa ne vem kaj.. kr je tak bilo pričakovano.. :) .. ampak se mi pa vseeno zdi ful zanimivo.. :)

lp xsrcx

Hmmm, tole svojo prtljago imam pa rada. Sem sanjala, da sem šla na eno potovanje, s seboj sem imela isti kovček kot zadnjič + torbo. Potem se prišla do reke, ki je bila obdana z obzidjem (del so ga še izdelovali). Prtljago (vso) sem pustila na ulici, skupaj z bundo. Povzpela sem se na obzidje in hodila po njemu (je ilo dolgo in lepo), na koncu je bilo delovišče, ker še ni bilo dokončano, pa sem srečala ljudi, ki jih imam rada in smo šli skupaj nazaj in tik predm sem šla dol miz obzidja, sem posmislila "ali je moja prtljaga še tam in me čaka".

Marsa, mislim, da mi kar nekaj pomeni ta prtljaga, ki je ne morem odložiti x;)x se moram prijeti v roke. lp

Dans sem sanjala polno pikapolonic. :2src: Najprej sem zagledala eno,pa pol spet drugo,pa tretjo..Pa nekatere so ble kr velike.. :2src:

Sem šla gledat v sanjsko knjigo,pa ni nič napisano kaj pomeni ,če sanjaš pikapolonice..

Po mojem , sigurno kaj lepega..Saj pikapolonice prinašajo srečo.. x:o)x

Upam,da kdo napiše pomen pikapolonic v sanjah.. x:Xx x:)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Dans sem sanjala polno pikapolonic. :2src: Najprej sem zagledala eno,pa pol spet drugo,pa tretjo..Pa nekatere so ble kr velike.. :2src:

Sem šla gledat v sanjsko knjigo,pa ni nič napisano kaj pomeni ,če sanjaš pikapolonice..

Po mojem , sigurno kaj lepega..Saj pikapolonice prinašajo srečo.. x:o)x

Upam,da kdo napiše pomen pikapolonic v sanjah.. x:Xx x:)x

Ojla Lisbona,

evo...tole prinaša pikapolonica:

Beetle/Ladybug's Wisdom Includes:

Carries the Golden Strand that leads to the Center of the Universe

Past lives

Spiritual enlightenment

Death and Rebirth

Ojla Lisbona,

evo...tole prinaša pikapolonica:

Beetle/Ladybug's Wisdom Includes:

Carries the Golden Strand that leads to the Center of the Universe

Past lives

Spiritual enlightenment

Death and Rebirth

:palec: Kjara,hvala za obrazložitev...

xscratchx mhm...zanimivo..

Richard Bach

:palec: Dans pa sanjala poplavo v stanovanju..Sem bla v kopalnici in ,ko odprem vrata,vidim v stanovanju tk za 20cm tople vode..nekak sem vedla ,da je topla... x?x Nisem sem ustrašla..bla sem samo začudena in gledala v vodo :inocent:

Tud nisem našla razlage za poplavo x?x Pa me zanima,če mogoče zna kdo,te sanje obrazložit...

:palec: Sem ugotovila,da v času mlaja(predvsem par dni pred mlajem)intenzivno sanjam.. x;)x xcivx :inocent:

Richard Bach

Hojla, danes sem pa sanjala: nekaj zapletov, hoje gor in dol in na poti dol sem zagledala na tlef kovance za 5 centov - pobrala sem prvega in v mojih rokah se je spremenil v zlatnik z podobo iz starega Egipta; pobrala sem drugega in zgodilo se je enako - kar žarela sta v mojih rokah, res nekja posebnega. Sem šla gledati v sanjsko knjigo pa ni nobene obrazložitve pod kovanec.

:palec: Dans pa sanjala poplavo v stanovanju..Sem bla v kopalnici in ,ko odprem vrata,vidim v stanovanju tk za 20cm tople vode..nekak sem vedla ,da je topla... x?x Nisem sem ustrašla..bla sem samo začudena in gledala v vodo :inocent:

Tud nisem našla razlage za poplavo x?x Pa me zanima,če mogoče zna kdo,te sanje obrazložit...

:palec: Sem ugotovila,da v času mlaja(predvsem par dni pred mlajem)intenzivno sanjam.. x;)x xcivx :inocent:

Evo za poplavo: Poplava pomeni nevarnost, da nas preplavijo lastna čustva. Napačne odločitve, ohlajeni odnosi ali težave, ki jih ne znamo premagati, ogrožajo naše življenje ali razmerje. Vendar ni vsaka poplava uničujoča, saj se morda lahko še pravočasno umaknemo pred njenim razdejanjem in se pripravimo na novo življenje. Glej še voda.

Kaj sem pa jst danes sanjala. Nekaj od ene gledališke predstave in o ljudeh, ki jih sploh ne poznam, možno je, da jih bom spoznala. Od barv v loncu in tega, da sva s kolegico iz treninga v zlomljenem čolnu srfali na valovih in o knjižnici. Čudne sanje, kajne?
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

hecne. ful enih vodnih sanj torej.... (k jaz sem pa o brancinih s cloveskimi ocmi sanjala).

Pa tud vecX sem kaksne amfiteatre pa taksno sanjala..... sale s ful folka pa taksno.... sam folka kot mase in ne kot posameznikov (k bi jih poznala al pa bla na tem da jih kdaj bom).

Sem sanjala se dons, da sem se v blazno visoki stolpnici povzpela na balkonu cist do vrha, tko da sem bla cist pod stropom balkona in je blo blazotno visoko (da se mi se zdaj, ko pisem, kar mal hocjo roke zacet potit, k je bil v bistvu grozn filing), stala pa sem na ograji balkona.

In mi je skoz hotl spodrsnit, sam da sem se premaknila. in sem hotla pac nekak dol sestopit, pa ni blo sans, premal manevrskega prostora za se prestopicat tam in bi lohk sam dol v globino nekak padla, za ob robu ozkem po polici balkonski pa sem bla prestorasta in prevec me je blo.

tko da me je kar zarolal prot navzdol, pa sem se obdrzala, pol sem se ze drzala za eno letvico na zgornjem balkonu in sem kar mizhala in se sploh nisem upala premaknit. nisem mogla zbrat dovolj mirnih zivcev, da bi pocas zacela korake delat. :switz:

sem se kar prepustila, mi je pocas blo ze vseen, ce dol padem... sem clo pomislila, upam da se zbudim in da bom ze na tleh (v enem kosu xDDx).... ne v bistvu tok strahu pa groze (tega nekak sploh ni blo), kot pa prevelkega vznemirjenja, pa zato moji koraki niso mogl bit mirni...... v bistvu sem vedla, da se moram sam skulirat, vedla, da nekak sem gor prisla, se prav bom lohk tud dol... sam sem se pocutla, kot bi laufala na 600m z vsem gasom, pol bi se pa od mene zahteval, da mam miren utrip in lahek dih. x:o)x v tem smislu. x:)x

Prevec me je blo na oni polici, tam je se za pticka premalo placa. :vio:

Picasso

:eek: :eek: :eek: Jaz sem tudi vodo sanjala!!! (Oz. nekaj v zvezi z vodo). In sicer, da sem našla svojega mačka na pol utopljenega in sem ga potem poskušala nekako k sebi spravit.

Najprej sem pomislila, da sanje izhajajo iz nekega trača, ki sem ga prebrala (eni znani pevki je v bazenu utonil pes), potem pa sem se spomnila, da sem nedavno nazaj že sanjala o napol mrtvi mački, ki sem jo našla pred vrati.

Tako da imajo te sanje verjetno nekaj z umirajočo mačko (čeprav nikoli nisem imela občutka nemoči, v bistvu je bilo vedno na meni, če se bom odločila to žival rešit ali ne, pa ne v smislu imeti moč nad življenjem temveč nihanje med tem, ali ji naj poklonim življenje kljub temu, da bo mačka hendikepirana ali se je "usmiliti" in ji pustiti, da umre).

Pa še to sem sanjala (nepovezano od mačke), da se bova s tipom v četrtek (kar je bilo čez 2 dni) poročila in sem si že probavala poročno obleko (nikoli nisem imela želje po poroki :o|o: ). Problem je bil pa v tem, da je mamo oz. nekoga meni dokaj blizu skrbelo, ker se moj foter in tip še nista spoznala in se je nekako predvidevalo, da ga foter ne bo maral (čeprav je tip ENAK kot moj foter, včasih je to že naravnost grozljivo in sem prepričana, da bi se perfektno ujela).

Čudne sanje, skratka.

mkk

Glede tistega s kovancem pa je verjetno treba pogledati pod denar. Če malo izpeljuješ in špekuliraš - denar naj bi predstavljal moč. Na cesti pobereš dokaj ničvredne kovance (torej na hierarhični lestvici pričneš blizu dna), potem pa se spremenijo v zlato (zelo se povzpneš). Egipčansko kraljestvo, ki je bilo naravnost mogočno, lahko daje slutiti, kakšno moč natanko naj bi ti zlatniki predstavljali. Mogoče si na dobri poti k uspehu xnckrivx

marsa

Male ribe po Freudu pomenijo spermo x:Dx Večje pa otroke. Bazen rib naj bi predstavljal penis. Torej so ribe mogoče pomenile tvojega otroka, ki pa več ni gledal z otroškimi (rbjimi) očmi temveč z očmi človeka (odraslega). Splakovanje alg iz njega bi si jaz razlagala kot to, da je življenje počasi začelo z njega spirati tisto otroško nedolžnost in da vstopa v obdobje, ko mu bodo marskiratere stvari postale malo bolj jasne oz. bo glede določenih stvari dobil bolj odprte oči.

Sanje z višino pa bi povezala z nekim življenjskim dogodkom. Plezala si in plezala, dospela do cilja, tam pa se ustrašila in zapaničarila. Kljub temu, da ti je bilo kristalno jasno, kaj bo pomagalo, da se umiriš. Bi bilo zanimivo, da bi še malo dalje sanjala. Mogoče pa v naslednjih dneh x;)x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

:palec: Thanx! x:Xx (jp, xyesx, tko nekak sem tud jaz si razlozila. Plus da - KAM?? se visje hocem?? x;)x ze na visokem balkonu sem mroala se na rob stopit? ne mros it se visje... razen da poletis... x;)x xDDx)

Picasso

:palec: Thanx! x:Xx (jp, xyesx, tko nekak sem tud jaz si razlozila. Plus da - KAM?? se visje hocem?? x;)x ze na visokem balkonu sem mroala se na rob stopit? ne mros it se visje... razen da poletis... x;)x xDDx)

Mogoče pa so te sanje hotele opozoriti na to, da si že na vrhu in je brez pomena, da rineš dalje, ker tam nimaš kaj iskati oz. ker dalje ničesar ni (samo praznina, v katero lahko padeš).

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Thanks giry :palec:, do tega, da se bo nekaj spremenilo v nekaj dobrega sem prišla tudi sama, samo sploh nisem pomislila na smibol egipčanskega kraljestva - imam popolnoma prav izredno bogato, močno trdno....

Hmmm, kar se tiče tvojih sanj, sem imela občutek (veš ne znam razlagati sanj), da se odločaš o nečem (ki ti je drago; mišljeno v pomenu npr. zveza ti veliko pomeni pa nisi zadovoljna, vendar ker ti sama veza veliko pomeni vstrajaš) ali boš ostala na starem ali boš spremenila. Mislim, da si že na pol poti (zato je maček napol mrtev) in se odločaš ali oživeti ga (obdržati staro) ali pustiti umereti (odvreči) in posledično se spustiti v nove dogodivščine življenja (kar je vedno povezano z mešanimi občutiki). Lahko bi bilo tudi - ali se izpostaviti ali ne. Verjetno je povezano s tvojim privat življenjem - zaradi nadaljevanja xnckrivx

Mogoče sem pa vse falila x:Ix x:Ix x:Ix

xscratchx

Pa veš, da bo menda kar držalo. xyesx

Študij se bliža koncu (temu se seveda vztrajno izogibam) in počasi bo treba obrniti nov list, pa se včasih res sprašujem, kako bo, ko bom enkrat diplomirala in dobila službo.

Takrat bo treba resneje začet na partnerstvu delat in sprejeti kar pomembne odločitve.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

hmm? moram mal rpemislt, Girly, sam mislim da morda niti ne..... je skor prevec ocitna simbolika tale bla zame zdaj... tocno to je namrec moj test... da prevec drvim, ne znam bit umirjena.

Plus da pomen da sem se dobesedno 'zaplezala'. sodim, z mislimi oz. z razmisljanjem, kar tud kar drzi. xDDx

Picasso

Hm. Po moje bi "zaplezanje" prej kakšen labirint predstavljal. Da malo preveč drviš po njem, ne da bi vmes razmišljala, potem pa si naenkrat v slepi ulici.

No, če pa pomislim, pa si tudi v tvojih sanjah do slepe ulice prišla, samo da ni bila ograjena. In se je namesto občutka utesnjenosti pojavil občutek praznine (kaj pa zdaj?).

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Evo za poplavo: Poplava pomeni nevarnost, da nas preplavijo lastna čustva. Napačne odločitve, ohlajeni odnosi ali težave, ki jih ne znamo premagati, ogrožajo naše življenje ali razmerje. Vendar ni vsaka poplava uničujoča, saj se morda lahko še pravočasno umaknemo pred njenim razdejanjem in se pripravimo na novo življenje. Glej še voda.

:palec: thx!!

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...