girly 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Dans pa sanjala poplavo v stanovanju..Sem bla v kopalnici in ,ko odprem vrata,vidim v stanovanju tk za 20cm tople vode..nekak sem vedla ,da je topla... Nisem sem ustrašla..bla sem samo začudena in gledala v vodo Tud nisem našla razlage za poplavo Pa me zanima,če mogoče zna kdo,te sanje obrazložit... Sem ugotovila,da v času mlaja(predvsem par dni pred mlajem)intenzivno sanjam.. Pod poplavo nisem našla nič, napotilo me je k vodi. Ki naj bi pomenila življenje. Brez vode ni življenja (prej umreš od žeje kot od lakote),, ponavadi je tam, kjer je voda, tudi hrana. Če prav razumem, "poplave" nisi jemala kot nekaj grozljivega. Voda ni bila ne vem kako visoka, nisi se počutila ogroženo, dobila pa si tudi občutek, da je topla (hladna te verjetno ne bi navdajala z nekim prijetnim občutkom, saj nikomur ni fajn, ko ga zebe). Voda, ob kateri nimaš občutka ogroženosti, naj bi pomenila novo življenje oz. osvežitev. Mogoče (kot v sanjah) boš nad to spremembo malo začudena (mogoče bo nepričakovana?), ne bo pa te navdajala z neprijetnimi občutki. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Jaz pa sanjam pogosto obdobja iz preteklosti..... pogosto se znajdem v srednji šoli in rešujem tedanje probleme, pišem teste, sedim v razredu, se pogovarjam po hodnikih.... sanjam kolegice s fanti, ki so jih imele že pred leti v obdobju srednje šole.... ... kaj bi lahko pomenilo to?? da pogrešam tisti čas???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Pod poplavo nisem našla nič, napotilo me je k vodi. Ki naj bi pomenila življenje. Brez vode ni življenja (prej umreš od žeje kot od lakote),, ponavadi je tam, kjer je voda, tudi hrana. Če prav razumem, "poplave" nisi jemala kot nekaj grozljivega. Voda ni bila ne vem kako visoka, nisi se počutila ogroženo, dobila pa si tudi občutek, da je topla (hladna te verjetno ne bi navdajala z nekim prijetnim občutkom, saj nikomur ni fajn, ko ga zebe). Voda, ob kateri nimaš občutka ogroženosti, naj bi pomenila novo življenje oz. osvežitev. Mogoče (kot v sanjah) boš nad to spremembo malo začudena (mogoče bo nepričakovana?), ne bo pa te navdajala z neprijetnimi občutki. ooo,girly..hvala... Ti pa obvladaš... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ooo,girly..hvala... Ti pa obvladaš... Uh, to bi pa težko rekli. Za novo leto sem od dobila knjigo sanj in imam zdaj veselje. Spet se mi je VODA sanjala. S kolegico sva se namakali v bazenu, prav fajn je bilo. Zraven pa kup mularije, za katere sem kasneje ugotovila, da nastopajo v reality showu. Reality show sanjala v roku enega meseca že tretjič. WTF!?!? Je pa res, da sem včeraj sanjala, da kričim na mamo, da se je spet navadila, da me vsak dan kliče po telefonu (kar je res) in naj že pri bogu neha s tem, ker mi gre na k... Tako da možno, da ta reality show iz tega izpeljujem - občutek nenehnega nadzora nad sabo (big brother's watching you ) Uf, bi še spala Jaz pa sanjam pogosto obdobja iz preteklosti..... pogosto se znajdem v srednji šoli in rešujem tedanje probleme, pišem teste, sedim v razredu, se pogovarjam po hodnikih.... sanjam kolegice s fanti, ki so jih imele že pred leti v obdobju srednje šole.... ... kaj bi lahko pomenilo to?? da pogrešam tisti čas???? Jaz mislim, da v tem ni nobene simbolike, temveč podoživljanje starih travm. Pred maturo sem bila vsak dan tako živčna, da sem zjutraj pred testi bruhala (psihični pritisk je predvsem mama nad mano ustvarila, češ da, če ne bom dobro pisala, imam zdaj perfektno priložnost, da si zajebem življenje, v času samega šolanja mi je pretty much bilo gladko vseeno pred testi). In se mi, če se mi že sanja o kakšnem testu iz SŠ, sigurno sanja o maturi. Pa tudi dogodki iz SŠ, ki jih sanjam, so samo tisti, v katerih sem se počutila skrajno nelagodno. A kakšne prijetne tudi sanjaš? Se ti sanja, da si (v sanjah) naredila kaj drugače, kot takrat? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Vržem not današnje sanje, čeprav se niti ne spomnim več točno kaj sem sanjala, samo vem da sem se dvakrat vmes zbudila čist koma in obojekrat so se nadaljevale samo da sem uč zatisnila. Blo je pa neki full intenzivnega in full temačnega, sem čist zgonjena zdej Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Vržem not današnje sanje, čeprav se niti ne spomnim več točno kaj sem sanjala, samo vem da sem se dvakrat vmes zbudila čist koma in obojekrat so se nadaljevale samo da sem uč zatisnila. Blo je pa neki full intenzivnega in full temačnega, sem čist zgonjena zdej Mogoče pa si tako intenzivno seksala Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Ja, ko bi vsaj bo treba kmal kakega fakerja najt ker to ni za nikamor več :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Spet sem imela moreče sanje Sanjala sem da sem se znašla na obali, nek bazen je bil, polno ljudi, tam sem srečala mamo enega bivšega sošolca in sva mal klepetali, potem še njega, on je šel v bazen jst pa sem si samo noge namočila in ko sem šla ven, si jih sprat pod tuš, sem padla na spolzlki površini in se nisem mogla pobrat in tko ene 2x zapored in ena družbica tipov se mi je full smejala ampak jst sem se tut ker mi je blo full smešno, čeprav sem se počutila nemočno v tistem trenutku ko se nisem mogla pobrat. Pol so se sanje nadaljevale v nekem temačnem ozračju, znašli smo se (trije prijatelji) nekje sredi Ljubljane, nekdo nas je lovil, imel smo eno škatljo polno enih zadev, ki bi jih bilo treba za "narodov blagor" uničiti ali nekaj z njimi narediti. Full smo tisto skrivali, tko oprezno nosili, vsak avto je bil sumljiv, vsak človek, kot da bi bili vohuni okrog. Potem smo prišli do enega bloka kjer smo srečali dve bejbi in se zlagali (da nebi bili sumljivi) da prenašamo škatlje zato ker se en kolega seli, pol sta hotli vedet kaj je tam not ampak smo se nekak zmuznili in ena od njiju nam je poturila 250€ češ reveži da boste imel za najemnino!!! Pol pa gonja do drugega bloka, stolpnice, lift sumljiv, premikal se nismo skor nikamor, uglavnem full počasi se je premikal. In potem pogleda en od kolegov nalivnik in tisti začne puščati in lezt narazen (bombica) in on reče, shit ne sme se razpočit, takoj bodo vedli kje smo in jst sm držala tisti nalivnik in ga tiščala skupaj medtem ko mi je črnilo teklo po rokah, spomnim se samo da nas je blo full strah Grozljive sanje uglavnem, natampirane, tko sem utrujena Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Chariot, a malo preveč akcijskih filmov gledaš? Namaar, to se je tudi meni dogajalo in sem na koncu ugotovila, da nima nič veze s sanjami. Zmeraj sem bila namreč v na pol budnem stanju, zavest se je hotela zbudit (in posledično odpreti oči), telo pa je bilo še preutrujeno in pač ni bilo zmožno odpreti vek. V takšnem stanju tudi zaznavaš pogovarjanje ljudi okrog sebe (v primeru, da ne spiš sam, televizija ...) in bi se mogoče celo rad vključil v debato, pa ne gre in ne gre. Grozen občutek. Sama intenzivno sanjam čisto vsak dan, ponavadi več različnih sanj. v 90 procentih prijetne ali pa vsaj undisturbing sanje. Ugotovila sem tudi, da ko sanjam, se močno potim (posteljnino moram menjati vsakih nekaj dni, pižamo pa vsak dan, ker je zjutraj čisto mokra). Če popoldne zaspim za kakšnih 20 min in ne sanjam, se ne potim. Sanj se tudi skoraj vedno spomnim, s tem da, če jih takoj ne ponovim, jih čez 5 minut že pozabim in se jih mogoče spomnim tekom dneva (določenih izsekov, pa še to bolj redko). ZMERAJ pa imam v sanjah težave z branjem. Ne znam prebrati niti najosnovnejših napisov kot so recimo krajevne table ali imena trgovin. Kaj šele, da berem kakšno pismo Ali črke plešejo, ali pa stvar preberem, pa se mi proti koncu besede zavozlja in ko jo pričnem brati od začetka, je to že čisto druga beseda. Ker je to konstanten pojav in se zavedam, da se pojavlja samo med sanjami, se med samim procesom sanjanja večkrat ustavim, si rečem "Ne znaš brat, torej se ti sanja. Vse bo v redu (če ne znaš brat, ponavadi to ni najbolj fajn)." Kaj natanko se zgodi po tistem, ne vem. Vem samo, da sem se že velikokrat po tem, ko sem "izrekla" ta stavek, zbudila. In sploh nisem mogla verjet, česa vsega je sposobna naša zavest (ali kakorkoli bi pač to imenoval). Zmeraj se pa ne zbudim in se tega spomnim šele zjutraj, ampak se ne morem spomniti, če sem tiste sanje sanjala dalje ali so se sanje spremenile. No, zdaj pa je to že hudo dolg post. Bom nehala. Aja - še to. Zadnjič se mi je sanjalo, da se slikam za Playboy. Oblečena v spodnje perilo. Pozirala sem pa z nekim tipom (tudi v perilu - nisem ga poznala) in prav zanimivo, da se nisem absolutno nič sekirala zaradi kateregakoli dela telesa temveč glede tega, da me ta tip pač res spolno ne privlači oz. zbuja poželenja in bo se menda ta moja hladnost in otopelost videla na slikah. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Nocoj sem sanjala eno veliko njivo čebule..Mlade in lepe..In sem našla razlago za take sanje..Baje bom jokala od sreče.. I WISH Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 te sanje niso neprijetne, a čudno mi je, da se vračam v preteklost....z šolo nisem nikoli imela problemov tudi ne s kakšnimi stresi, ali strahom.... kot so prijetne sanje iz preteklosi je bil prijeten tudi tisti čas, seveda mi tudi sedaj nič ne manjka a vseeno ni več vse tako lahkotno kot takrat.... sedaj sem v službiin se mi že mudi na predavanja na magisteriju.. med vikendom vse natrpano s seminrskimi, predavanji..... mogoče pogrešam tiste "obre" čase in se zato vračam??... ali pa bi rada naredila kaj drugače kot sem tedaj, mogoče ne "pustila" tistega fanta, na katerega še se sedaj večkrat spomnim...hmmmm lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Veste kaj se je pa men dones sanjalo?? Da je v Kranj prišel Hitler in najprej metal petarde pa neka razstreliva na nas, potem pa smo mu ukradli vžigalnik in je bilo vse v redu ... Pa pomagal nam je zbirat star papir. Te sanje so gotov zato, kr sem preden sem šla spat brala Virkovo Sodobnoi slovensko krajšo pripoved, kjer je bila ena novela o ruski Rdeči Armadi ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 sanjala sem 3 angele, dva vecja, enega manjsega (kot druzinico, npr.), ali pa tudi ne, no, skratka....trije so bili, se drzali za roke, bili so beli in leteli skozi noc.kdo kaj ve o angelckih?! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Uf, kaj sm jst dons sanjala...da sm mela rojstni dan. In sem šele naslednji dan dojela, da mi noben ni čestital. Bli smo pa doma....fotr, mat, sestra in jaz in sem jim naslednji dan vrgla v faco, da se noben ni spomnil. In so bli vsi osupli, tist...uf, sej res. In sm bla ful užaljena. Pol je sestra neki za mano v sobo letela in mi hotla čestitat in sm ji rekla, da če mi prej ni, ko sem ga mela, mi tud zdej ni treba. Kaj to pomeni???? Anyone, please? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Da imaš takšno familijo kot jaz. Enkrat sem dobila zlat obesek za verižico Z RAKOM!!!! Ravno lani pa sta mi stara dva par dni prehitro čestitala (in še to celo julija namesto avgusta). :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Pa sej to sm sanjala...ponavadi se spomnijo. Drgač te je pa lepo ''videt''. Se prav, ne veš, kaj to pomeni, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Verjetno kako dojemaš svojo familijo oz. njihovo pozornost do sebe ... Zdaj še lahko samo čakaš, da se ti to v RL prenese ... :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 V bistvu skor ne more bit slabš, kt je, tak da...ni panike neke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Ja? Čakaj, da res na tvoj RD pozabijo ... Meni se je pa sanjalo, da sem spet začela z bivšim hodit. V bistvu je bil en čas en, en čas pa drug (pa se mi nič ni čudnega zdelo, da ni bila cel čas ista oseba). Z obema sem nehala, ker sem se ju totalno naveličala in zdaj sta bila spet tu. Takšna brezvezna, kot sta bila. Joj, kako sta se mi gravžala. In mi šla na živce. :xx!: :xx!: :xx!: Sem se kar slabe volje zbudila. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Le glej, da ju ne preneseš v realnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Ma glih bruhnem. Joj, ta dva sta pa res bila brezveznika. Zanimivo, da nobenega po tistem več nisem nikoli videla (pa smo vsi z istega sela). Kar približno pojasni, koliko skupnega sem imela z njima ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Jst se pa za danes vbistvu ne spomnim celih sanj in kaj je dogajalo v njih, samo en preblisk sem imela zjutri in sicer vožnja z avtom po obali okoli morja --- tam neka Italija morda, sonček, veter, visoko skalovje in spokojno morje. Ker ne vem kaj se je dogajalo pred in po tem preblisku sem si šla kar kartice odpret, kaj bi lahko tele sanje pomenile in sem dobila full lepe ven hiška, sporočilo, upanje, presenečenje in darilo --- mislim da pomirjena in na mestu v svojem življenju, da bom morda kmalu dobila kakšno prijetno sporočilo ali "zaključek" mojim nemirom... bomo videli I'm making baby steps but at least I'm moving PS: Girly --- tvoje sanje, a si že spedenala tisti pretekli "dogodek" s svojim, ker če nisi bi ti znale sanje nekaj o tem povedat Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Jst se pa za danes vbistvu ne spomnim celih sanj in kaj je dogajalo v njih, samo en preblisk sem imela zjutri in sicer vožnja z avtom po obali okoli morja --- tam neka Italija morda, sonček, veter, visoko skalovje in spokojno morje. Ker ne vem kaj se je dogajalo pred in po tem preblisku sem si šla kar kartice odpret, kaj bi lahko tele sanje pomenile in sem dobila full lepe ven hiška, sporočilo, upanje, presenečenje in darilo --- mislim da pomirjena in na mestu v svojem življenju, da bom morda kmalu dobila kakšno prijetno sporočilo ali "zaključek" mojim nemirom... bomo videli I'm making baby steps but at least I'm moving PS: Girly --- tvoje sanje, a si že spedenala tisti pretekli "dogodek" s svojim, ker če nisi bi ti znale sanje nekaj o tem povedat Uh, uh A mene pa ni bilo v avtu????? Naslednjič ima, da sem jaz poleg v avtu!!! Ma nič nisem spedinala, ker tudi ni kaj za spedinat. Enih stvari pač ne sprejemam in fertik. In tota pretty much tops the list. Te sanje pa nič niso imele s tem veze, ni pa mi sploh jasno, od kod so se pojavile. Čeprav zadnje čase kar veliko svoje bivše sanjam in to seveda same tiste, ki jih več ne bi imela nazaj. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Uf, kaj sm jst dons sanjala...da sm mela rojstni dan. In sem šele naslednji dan dojela, da mi noben ni čestital. Bli smo pa doma....fotr, mat, sestra in jaz in sem jim naslednji dan vrgla v faco, da se noben ni spomnil. In so bli vsi osupli, tist...uf, sej res. In sm bla ful užaljena. Pol je sestra neki za mano v sobo letela in mi hotla čestitat in sm ji rekla, da če mi prej ni, ko sem ga mela, mi tud zdej ni treba. Kaj to pomeni???? Anyone, please? To pomeni, da jih nisi pravočasno opozorila, začne se s tem , da mesec dni pred rojstnim dnem rečeš, čez trideset dni imam rojstni dan in želim si modro svileno rutico in potem vsakih par dni skočiš do koledarja in nardiš križec na datum, še malo pa bom imela rojstni dan se nasmeješ in počiš fotra po hrbtu, ter vzklikneš , a že šparaš kaj za rutico Menda taka modrina grlo pozdrav če jo nosiš okol vratu Tako smo videli počet tehtnice in tako je najbolj prav, bolje preprečiti nego lečiti užaljenost Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Fora sanj sploh niso bivši --- niti tisti ki jih skoraj videt nebi mogla, ker ko sva imela midva z bivšim probleme sem tut sanjala takšne stvari, ki jih NIKOLI nebi in v sanjah objokovala stvari ki jih NIKOLI nebi, z ljudmi ki mi niso sploh ali bivšimi ki jih niti videt ne morem več!!! Razlog sanjam so pomoje bolj tvoji notranji nemiri in (če moje mnenje kaj šteje) mislim da si zavestno puščaš bit srečna s tem ko spuščaš "neplodne" zveze iz svojega življenja, čeprav te zna to kasneje malo udarit po hrbtu, samo toliko da se spomniš kaj si izpustila iz rok. To je pa tut to pomoje kar ti sanje skušajo povedat Mogoče ima kdo drugačno razlago Kar se tiče "sanjske" Italije, naslednjič ti pozvonim in te poberem on the corner of Sun and Sea pa greva na en joyride po obali kdo ve mogoče bo naslednjič tut kopanje v sanjskem planu zato ne pozabi prinest kopalke To pomeni, da jih nisi pravočasno opozorila, začne se s tem , da mesec dni pred rojstnim dnem rečeš, čez trideset dni imam rojstni dan in želim si modro svileno rutico in potem vsakih par dni skočiš do koledarja in nardiš križec na datum, še malo pa bom imela rojstni dan se nasmeješ in počiš fotra po hrbtu, ter vzklikneš , a že šparaš kaj za rutico Menda taka modrina grlo pozdrav če jo nosiš okol vratu Tako smo videli počet tehtnice in tako je najbolj prav, bolje preprečiti nego lečiti užaljenost Zakon --- mislim da bom začela prakticirat tale način Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.